haha daha esmer güzelleri hoşuma gidiyo diyo ay ölezemmminşallah vermiş olursun yarın canım.
şişkinlik neyden olabilir? kabızlık sıkıntısı falan yok değil mi? regl için olması için erken bence.
bel için şu beli daire şeklinde çevirdiğin hareket de iyi sanırım.
yaw kadın yaşlanmış artık. fotolarına bakınca farkettim. cildi biraz çöküyor sanki. 37 yaşındaymış ama yine de güzel gözüküyor. böyle esmer güzelleri daha çok hoşuma gidiyor benim. napcaksam
yok enesinki gibi değil bu başka arkadaşı hastaymış sanırım ondan olmuştur diyor ses falna gitmiş durumda bir de ilaç almış gelmiş etipufun içine koyup yiyo adam:26: direk yutamıyorenesden babasına bulaşmış olmasın hastalık? geçmiş olsun eşine de canım. antibiyotik alsın bence doktora görünüp. başka türlü geçmiyor. sana nazlanmıyor mu eşin, iyi bilgisayardasın
gelmiş artık 3 yaşına. hiç çekinmeden ver eline çatalı, kaşığı. öyle öyle öğrenir merak etme. benim eltimin kızı var senin bıdığın yaşlarında, belki biraz küçüktür. annesi ona hep öyle yaptı. seriyor çocuğun önüne sofrayı. küçük bir tabağa yemeğini koyuyor, 1 tatlı kaşığı bir de çatal. çocuk ne kadar yerse yiyor. hiç kendim besleyim yok. hayran kaldım ben bu duruma.
ölme kız sen bize lazımsınhaha daha esmer güzelleri hoşuma gidiyo diyo ay ölezemmm
oy oy ben bir simit şeklinde birşey alıp çevirmeliyim folklordaki kızlar gibi desene
yok enesinki gibi değil bu başka arkadaşı hastaymış sanırım ondan olmuştur diyor ses falna gitmiş durumda bir de ilaç almış gelmiş etipufun içine koyup yiyo adam:26: direk yutamıyor
akşam geldi geleli yatak odasında dinleniyor arada gidip yedirip içirip geliyodum şimdi kalktı işte hap aldı yatarken diyo mediş hadi gel diyor dedim sen git hadi ben az oturayımsonra dedim şey gelmemi çok mu istiyorsun dedim anladı tabi yok yok ben zaten çok hastayım hadi çok geç kalma üşütme yine dedi gitti
menü güzel de birşey dikatimi çekti binricisi ıspanak kavurması ne kaddardımenümü yazayım:131:
kahvaltı: ıspanak kavurması, peynir, 3 zeytin ve 1.5 dilim kadar ekmek.
ara: 3 dilim elma ve 1 portakal ve 1 kuru hurma
öğle: tavuklu mantar sote
ara: 1 tane etiform mısır patlaklı şey, adı ne bilmiyorum:)
ikindi: 1 kase tarhana çorbası
ara: 3 dilim armut, 5-6 kabak çekirdeği
akşam: 2 tane küçük patlıcan dolması ve 3-4 tatlı kaşığı sarımsaklı yoğurt
ara: sütlü şekersiz neskafe ve 1 çay tabağı fındık, badem, dut kurusu ve çekirdekli karışım.
gezmek dışında spor yok. 3.5 lt'den fazla su var. tuvalete gidip gelmek spor sayılsaydı 1. ben olurdum herhalde
bu arada gezmek kısmı alışverişti veee sonunda 38 beden kıyafetler satın aldım.çok mutluyum. 2 pantolon ve 1 etek aldım. sadece pantolonlardan bir tanesinin düğmeleri kapanmıyor gibi ama yine de aldım onu beni teşvik etsin diye. eteği giydim çok ince gösterdi, maşallah deyin
vallahi gülüm bende ilk defa görüyorum ilaçla birlikte 10 tane etipuf almış gelmiş kablarını biriktiriyorum enes kreşe götürüyor faaliyet içinölme kız sen bize lazımsınne var ayol güzel kadın işte, ben kadın gözüyle beğeniyorsam ooo:26:
etipufun içinde ilaç yiyeni ilk defa duydumkarı koca alemsiniz canım:) ben de çocukken yutamazdım ama zamanla alıştım hap biçimindeki ilaçlara.
gelmemi çok mu istiyorsun dedin ha:89:
ıspanak kavurmasını ölçülü almadım canım ya. 1 tabak kadardı ama çukur değil düz küçük pasta tabaklarından. 1,5 tahta kaşığı kadar olabilirmenü güzel de birşey dikatimi çekti binricisi ıspanak kavurması ne kaddardıikincisi de 4. sefer yemek yemiş gibi sanki çok su içmişsin haha ama çok zararlı değil mi bacım gı zehirlenme sonra bu arada aldığın ciciler hayırlı olsun güzel güzel giyiver bacım o düğmesi olmayana sığmak için sen çok azimlisin güveniyorum sana .bende diğer ay gidip kendime hamiş pantolon alacamm jean hem de kışa kadar benimkiler idare etmez sanki m beden alayım varsın göbiş zaten çıkacak heyecanlanıyorumda ya .ay ozaman ben listeden çıkıcam demi neyse bende kontrol denetmen olurum sizin. valla gebelik sayfasına çok ugruyorum belki oralardada turlarım ama sizi aslaaaaaaaaaaa bırakmamm seviyorum sizi asumancığıma takılıp geldim için çok mutluyum .canım kaptanım benim.
vallahi gülüm bende ilk defa görüyorum ilaçla birlikte 10 tane etipuf almış gelmiş kablarını biriktiriyorum enes kreşe götürüyor faaliyet içinaslında sormamdaki sebep niyetini anlamak içindi ama niyeti kötü değilmiş zavallım gitti yattı yarın tekrar dr gidicekmiş rapor alıp evde yatıcakmış bende ayaklarına kadar mamalar taşıcakmışım.enescik kreşe gider mi onuda bilmiyorum sabahbelli olur.
ıspanak kavurmasını ölçülü almadım canım ya. 1 tabak kadardı ama çukur değil düz küçük pasta tabaklarından. 1,5 tahta kaşığı kadar olabilir
4. sefer yemek yemiş gibi durabilirim ama şimdi eğri oturup doğru konuşalım: bunların üçünü aynı anda tek öğünde yer normal bir insan. bense güne yaydım
ciciler için teşekkür ederim canım. çok güzel motivasyon oldu bana. kıyafetlerim çok bollaştı ve kendimi güzel hissetmiyorum içinde. zayıflamakla olay bitmiyor ki gardrobun da değişmesi lazım
canım, a city avm'ni biliyor musun? orda tuğba mağazası var. orda bir hamile tuniği görmüştüm son gittiğimde enfesti yaw. siyah renk. dışına file gibi parlak bir şey yapmışlar. aşırı parlak değil. içi kumaş. ay çok şıktı ya. alıp da bir kenara atmadığıma pişman oldum. çok şık bir hamile kıyafetiydi.
haha eşin nazlanmaya başlamış:) demek ayağına mamalar taşıyacakmışsın, gazan mübarek olsun
enesciğimiz inşallah iyi olur yarına annesi.
bu arada ben kaçar. sabah tartı var. iyi geceler.
günaydın canım kaç kiloydunki ben hiç hatırlamıyorum cetvel yapsana kendineherkeze günaydın.bu sabah tartıldım ve 77 kiloyummmmm
canım daha yeni başladın hemen üzülme bu arada wc çıktın mı sen ?ondan sonra tartılınıyoruz biliyorsun değil mi ?Sabahım hayal kırıklığıyla başladı.Dün tartıldığımda 94.1'dim.Bugün 93'ü görürüm diyordum.O kadar yürüdüm ettim,rejime uydum.Maalesef olmadı.
Az önce tartıldım.Kilom 94.0
Herkese kolay gelsin :)
canım ıspanak kavurması nasıl oluo :44:menümü yazayım:131:
kahvaltı: ıspanak kavurması, peynir, 3 zeytin ve 1.5 dilim kadar ekmek.
ara: 3 dilim elma ve 1 portakal ve 1 kuru hurma
öğle: tavuklu mantar sote
ara: 1 tane etiform mısır patlaklı şey, adı ne bilmiyorum:)
ikindi: 1 kase tarhana çorbası
ara: 3 dilim armut, 5-6 kabak çekirdeği
akşam: 2 tane küçük patlıcan dolması ve 3-4 tatlı kaşığı sarımsaklı yoğurt
ara: sütlü şekersiz neskafe ve 1 çay tabağı fındık, badem, dut kurusu ve çekirdekli karışım.
gezmek dışında spor yok. 3.5 lt'den fazla su var. tuvalete gidip gelmek spor sayılsaydı 1. ben olurdum herhalde
bu arada gezmek kısmı alışverişti veee sonunda 38 beden kıyafetler satın aldım.çok mutluyum. 2 pantolon ve 1 etek aldım. sadece pantolonlardan bir tanesinin düğmeleri kapanmıyor gibi ama yine de aldım onu beni teşvik etsin diye. eteği giydim çok ince gösterdi, maşallah deyin
afiyet olsun canım bu arada kilon tam benim istediğim kilogünaydın kızlar
dün öğlen menüm
4 yk barbunya
2 yk pilav
2yk yoğurt
akşam yemeğim
1 kase çorba
1 tabak patates oturtma
3 yk yoğurt
ara:1 muz
spor:40 dk yürüyüş
sabah
2 dilim ekmek
5 zeytin
yarım kk helva
1 kk peynir
kilom:55.4
canım kaç kiloydun cetvelde 65 yazıyor 900 gr fazlamı geldin :85:günaydın..bende şoklardayım..desem yanlış olur mu bilemedim..sabah tam 3 kere tartıldım 65.900 cük çıktım..
ama daha yolun başındayız ve hop 3 günde i bu kilolara g,decek diye bir kural yok 3 günde almadıkkı değilmi+adet dönemi öncesindeyim zaten kilo vermiş olarak çıksaydım ozmanki şokum çok daha fazla olacaktı..
burya katılamdan önce benim koptuğum an işte bu basküle çıktığım an oluyordu hep ama şimdi sizlerin sayesinde çok pozitif bakabiliyorum..bu sefer olacak inanıyorum..takıma henüz bir artımız olmadı ama ilerleyen haftalarda çok iyi rakamlarla haber vereceğim inşallah..
afiyet olsun canım bu arada kilon tam benim istediğim kiloama ben göremicem sanırım
canım kaç kiloydun cetvelde 65 yazıyor 900 gr fazlamı geldin :85:
afiyet olsun canımdün menümdne hariç akşam kaçamağım oldu..((kızım lahmacun istedi malesef çeyrek lahmacun ve yanında karışık salat yedim..birde minik milkinis (
ama 35 dk yürüyüşüm var..ne artıdayım ne ekside misali oldu dün..
gelelim bugünkü menüme..
sabah
bir dilim kızarmış çavdar ekmeği..
1 adet yumurta
2 zeytin
1 kk beyaz beynir yeşil çay..
ara elma..
öğlen
haşlanmış tavuk göğsü
salata yoğurt ve 1 dilin çavdar ekmeği.
ara yeşil çay
akşam belli değil...
sen nasıl aldın anlamadım çok dikkat ediyorsun ama olabiliyo iştegünaydınlar kızlar,
kilom 65.1
bu hafta almış olduk, bakalım hayırlısı
kahvaltı işlerini halledince gelirim inşallah.
livaa'yı bilmiyorum canım. keçiören tarafında sanırım. sen kendine aldığın cicilerden gösterirsin bizesağol canım sanada iyi geceler birda livaa diye bir yer var aşırı manayagg kıyafetlr getirmişler.
görsen spor tarzı birşeyler aslında boy olcak ki şöyle 1.70 giyip gezicen of 1.58 boyla ancak kestiriyok yarısını milletin dize gelen yeri bizim aşağı geliyo
yarın tartlıcak yatıp ödemimi atmam lazım bugöbeğim niye şiş ya inse ya hemencik.
off spor yakarken oklavayla şöyle hamur açar gibi yaptıydım faydalı olur mu acep hergün denesem miallah rahatlık versin gülüşüm
kızlar hep gündüzcü gececi olanlar belli oluyo hepten yalnızlık çekiyoruz
günaydın canım. hakikaten çizelge yapsan daha iyi anlaşılır verdiğin kilo:herkeze günaydın.bu sabah tartıldım ve 77 kiloyummmmm
şişkinlik olabilir canım. moralin bozulmasın. olacak azar azar.Sabahım hayal kırıklığıyla başladı.Dün tartıldığımda 94.1'dim.Bugün 93'ü görürüm diyordum.O kadar yürüdüm ettim,rejime uydum.Maalesef olmadı.
Az önce tartıldım.Kilom 94.0
Herkese kolay gelsin :)
teşekkür ederim şekerim.canım ıspanak kavurması nasıl oluo :44:
afiyet olsun rabişim
hayırlı cumalar canım. kolay gelsin.kızlar slm çok uzun yazamıycam daha yeni geldim sayılır okulun tytro oyununu izlemeye gittik bi arkadasımla onun hakknda rapor yazmam gerekio çk yorgnm yaaaa yrn sbhta 7de kalkcam bi belgemde bi aksilik vr. bgnde herzmnki gibiydi menüm ama spor yapamadım sbh 9dn beri dısardaym. bu arada kilom 80.. şimdiden söyliyim yrn gec kalmıs olcam cnku:)
herkese hyrlı cumalr
vaow havaya bak şimdi, dün ne öğlen ne de akşam ekmek yenmemiş.günaydın kızlar
dün öğlen menüm
4 yk barbunya
2 yk pilav
2yk yoğurt
akşam yemeğim
1 kase çorba
1 tabak patates oturtma
3 yk yoğurt
ara:1 muz
spor:40 dk yürüyüş
sabah
2 dilim ekmek
5 zeytin
yarım kk helva
1 kk peynir
kilom:55.4
senin azmin o kiloların direncini kıracak canım inşallah. ilk başlayanlar için bu durumlar çok normal. illaki gidecekler, merak etmegünaydın..bende şoklardayım..desem yanlış olur mu bilemedim..sabah tam 3 kere tartıldım 65.900 cük çıktım..
ama daha yolun başındayız ve hop 3 günde i bu kilolara g,decek diye bir kural yok 3 günde almadıkkı değilmi+adet dönemi öncesindeyim zaten kilo vermiş olarak çıksaydım ozmanki şokum çok daha fazla olacaktı..
burya katılamdan önce benim koptuğum an işte bu basküle çıktığım an oluyordu hep ama şimdi sizlerin sayesinde çok pozitif bakabiliyorum..bu sefer olacak inanıyorum..takıma henüz bir artımız olmadı ama ilerleyen haftalarda çok iyi rakamlarla haber vereceğim inşallah..
çeyrek lahmacun çok değil. hepsini yememen takdire değer bence.dün menümdne hariç akşam kaçamağım oldu..((kızım lahmacun istedi malesef çeyrek lahmacun ve yanında karışık salat yedim..birde minik milkinis (
ama 35 dk yürüyüşüm var..ne artıdayım ne ekside misali oldu dün..
gelelim bugünkü menüme..
sabah
bir dilim kızarmış çavdar ekmeği..
1 adet yumurta
2 zeytin
1 kk beyaz beynir yeşil çay..
ara elma..
öğlen
haşlanmış tavuk göğsü
salata yoğurt ve 1 dilin çavdar ekmeği.
ara yeşil çay
akşam belli değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?