ınan kasıtlı degıl ama haklısın duvara yazmıssın gıı hıssedersın beek aglıyor bbısı oluyor ben kalktımda unutuyorum gorupte yazmaadıklarım bundandır bu arada yıne aglıyor ama sana cevap verecegım :26:dombilicim,
zaman zaman hepimiz zor günler yaşıyoruz canım. anlayışlı olmaya çalışıyorum bu konuda. milk'i tanımıyorum, kendisini tanıtmadı zaten ama seni uzun bir zamandır görüyorum. senin sıkıntılarını konuşabiliriz. en azından senin devam etmek istediğini biliyorum. evet canım devam etmek ıstıyorum
küçük bir bebekle yakında akrabalar yoksa durumlar zor oluyor biliyorum. benim de 1 oğlum var, aynı dönemlerden geçtik. benim oğlum daha yeni yeni kendi oyuncaklarıyla oynamaya başladı. ancak yani bir 5 dk olsun ayırmazsan biz burda nasıl takım olabiliriz? dogr olabıldınce gırıp 5 dk da olsa ayırmalıyızkı motıvasyonumuz dahada ılerlesın yani sen burda konuşulanlardan haberdar olmayınca sen de kopuk hissedersin kendini. ben görüyorum sen geçmişe cevap yazmaya çalışıyorsun. benim gibi tek tek yapman şart değil. biz sadece senin için görünmez varlıklar olmadığımızı bilelim yeter. ben sana bi yorum yazıyorum ve bakıyorum hiç okumuşsun canım bazılarını okuyorum bazılarını okuyamıyorum gibi bir tepki gelmiyor. bunu şimdi için söylemiyorum, izne ayrılmadan önce böyle olmuştu. ondan sonra benim de içimden yorum yapmak gelmiyor. benim anlatmaya çalıştığım şey bu. 1 cümle dahi olsa bir şeydir diye düşünüyorum.
canım, dosba hamile kalmıştı. 9. haftayı da bulmuştu. ancak geçen hafta bebeğinin kalbinin durduğunu öğrenmiş ve kürtaj olacağını yazdı en son.hepimiz çok üzüldük, Allah yardımcısı olsun.ayyy hayırlıs olsun taaaa ben 2 sene once ben hamıle almadan once oda ıstıyordu rabbım hayırlısını versın uzuldum
emirel, konusunda bilgim yok.
masal, izin aldı. morali bozuktu ve motivasyonu düştü biraz. biraz da çok kilo aldı birden 66'ları falan gördü. belki bu aralar tekrar döner.zin alıp donmek en ıyısı kımseyede haksızlık etmemk gerekır
ela ise annesi ziyaretine geldi eskişehirden. o yüzden izinli. ama benim tahminim annesi gitmiştir şimdiye kadar. belki bu aralar gelir.ohhhh tattılde ınsalalh kılo almamıstır anne yemeklerı malum
canım, ben hedef kiloma ulaşınca ayrıntılı yazmayı planlıyorum zaten. ama özetle şöyle söyleyim:bundan hariç şimdiye kadar yapmadığım bir şey yapmadım. sabırla oluyor çok şükür. masallah allahu teala ıradenı devamlı kılsın aman nazar olma
- kahvaltımı, 1 kere hariç, hiç atlamadım.
- kahvaltıda karnımı doyurdum:) pek de çekinmedim bundan.
- ara öğünlerimi meyve ve badem, fındık, ceviz ve kuru hurma tarzı şeylerle geçirdim.
- düzenli yeşil çay içtim.
- akşamları genelde salata yedim. salatama da evde bulunması durumuna göre haşlanmış tavuk veya haşlanmış bakliyat ilave ettim.
- yediğim tatlı miktarını, bisküvi miktarını azalttım.
- haftada 3 gün spor yaptım ve yapıyorum.
ben kahvaltıyı atlıyorum akşam çok acıkıyorum
rabiacım senin oğlan babasından çekiniyomuş o askere gidince meydan bana kaldı diye açıldı herhalde.benim kızımda 2 yaşında anca anlaşılır şekilde konuşmaya başladı.oda anca biz anlıyoduk sürekli yanında olmayanlara çeviri yapıyoduk. benim kızım da tam bir et delisi kasapla evlendirecez ancak yetişir ona adam 1 ayda iflas eder valla
yok kız babası benden yumuşaktır:) evde otorite benimrabiacım senin oğlan babasından çekiniyomuş o askere gidince meydan bana kaldı diye açıldı herhalde.benim kızımda 2 yaşında anca anlaşılır şekilde konuşmaya başladı.oda anca biz anlıyoduk sürekli yanında olmayanlara çeviri yapıyoduk. benim kızım da tam bir et delisi kasapla evlendirecez ancak yetişir ona adam 1 ayda iflas eder valla
bebeğini ağlatma tabiki canım. hiç kıyamam ben o küçücüklere.ınan kasıtlı degıl ama haklısın duvara yazmıssın gıı hıssedersın beek aglıyor bbısı oluyor ben kalktımda unutuyorum gorupte yazmaadıklarım bundandır bu arada yıne aglıyor ama sana cevap verecegım :26:
Doktorlar hamile kalmayı planladıktan sonra 3 ay mutlaka kullanmayı tavsiye ediyorlar.Hatta gebeliğin ilk 3 ayında da kullanılıyor.Aman ihmal etmeyin.Bebeğin beyin gelişimi için çok önemliymiş.folik asıt ne tatlım ? doktora başvurmadan mı kullanıyorsun bunu? bi süresi bırakman gereken bi zman varmı ?
Az önce akşam yemeğimde yoğurtlu ıspanak yedimcanım kaç yıllık evlisiniz. maşallah değiştirmeye başlamışsınız eşyaları.hadi hayırlı uğurlu olsun,güle güle eskitin eşyalarınızı.
canım normalde de kahvaltı etmeden çıkmazdık evden ama bukış iyi rehavet çöktü bize birde oğlum büyüdükçe geç uyanmaya başladı.eskiden çalar saat gibi 6-630 arası uyanırdı bende acıkmıştır diye kalkardım. şimdi iyi bir silkelendik tekrar başladık erken kalkmaya. birde normaldeuyanıyorum ama tekrar yatıyordum üşengeççlikten şimdi uyanır uyanmaaz Bismillah deyip atıyorum kendimi yataktan mutfağa,tv dede müzik açıyorum bazen oda iyi oluyor.
56.6 güzelde aylardır 54 olamadım ona yanıyorum. spora başlayınca farkeder inşalah.
canım bu konuda illaki dr a götürmüşsündür, herhangi birözürü yoksa bugün yarın konuşur.sende ilgileniyorsun anladığım kadarıyla sıkıntı etme yakındakonuşacaktır.
canım dr a gidip gebelik düşündüğünü söylediğinde dr bu ilacı veriyor bebeğin gelişimi için ben hamile kaldıktan sonrada kullandım amafazla değil.tam zamanını hatırlayamıyorum şimdi. ama dr git verir zaten yada illa kullanman şart diye birşey yok,senin ilk gebeliğinolacağı için hamile kalıp gittiğindede verecektir diye düşünüyorum ama gebelik düşündüğünüz içiinn dr.la konuşun derim.
verdiğin bilgi için teşekkürler canım kaydettim.
bayağı çok tüketiyormuşsun canım. ben şöyle biliyorum,yumurta alerjenik özellikleri fazla barındıran bir besindir. yani fazlası çoğu kişiye dokunur.sende dokunmamıştır ama ileride dokunmıcak diye bir kural yok. dr önerisiyle tüketiyorsan sanırım sorun olmaz. midenle ilgili problem yaşamıyorsan ne ala.:13:
yok hayatım artık olmuyor birkaç gün kalkınca sonraki günlerde alışıyor insan.birde sabahları kakasıya kadar sürekli uyu uyan yapmak sersem yapıyor beni onu bildiğim içinde yatasım gelmiyor artık,bazen saat çalmadan hatta çoğu kez kendim uanıyorum.
bak öyle dedinkorkuttun beni ya bizim oğlanda öyle olursa.bende sen gibiyim,artık sofrada kendime aiit bir tabağım olsun istiyorum,çok nadir babaannesinde yediyse akşam yemeğini ben yedirmek zorunda kalmıyorum.gerçekten zor oluyor.
canım demir eksiklliği varsa ki dr söylediyse eğer ilaçları vardır kullanmanı tavsiye ederim. yani dr önerisiyle. beslenme konusundada bol sebze meyve ama bunlarında iyisi gelenni var işe yaramayanı var. birde beslenmemizi çok iyi ayarlamamız gerekiyor. mesela ıspanağı yoğrutla tüketmeyinn derler demir emilimini azalttığı içinbu konuda fırsat bulursma bende bakarım ama sende netten araştırma yapabilirsin canım.
canlar artık çıkmak zorundayım.öğünlerimi yarın toptan yazıcam
kilo bildirimleri 11.30 a kadardır hepinize sevgiler. iyi akşamlar.
oh oh ne güzel koşturmaca aldıklarının resmini isteriz ben çok meraklıyım hayırlı olsun .
oy bacıcağızım inek sütü içen çok kabız olurmuş öyle bir şikayetin var mı bir de böbrek rahatsızlığı inşallah yoktur ama dikkat et emi .
evet seyyahcım folik asit çok önemli açıkçası ilk bebeğimde bende bilmiyordum ve gittiğimde 1 aylıktı 3 ay boyunca kullanmıştım 3 er tane ama şimdi dokturum 2 tane al hamilelik için başlayınca 3e çıkart dedi eleviti de hamiş başladıktan sonra almıştım sen eczaneden alıp kullanabilrsin normal insanların dahi kullanması gereken zararı olmayan çok yararlı vitaminler var canım. bu arada seyyahcım ilk hangi doktora gidersen sonra ondan başkasına gitmekte çekinebilirsin bu arada erkek yerine ben sana kadın doktor tavsiye ederim.ben alttan muayene oluyorum çok utangaç biriyim erkek doktora kulak burun bogaz hariç hiç gitmedim.
hah istediğimde buydu gülmeniz sağolasın canım benim,esprilerime kızmayacağından emin olduğum için yazıyorum ama hani olurda farkına varmadan ileri giderim diye soruyorum hayatım.
suyla karıştırıpta içersen hem hafif olur hayatım baymaz diye düşünüyorum,oğlumada arada yapardım kan yapsın diye.
bu mağdurumda mağdurum şarkısını geçen hafta pazar ilk defa izlediğim yahşi cazibede duydum. yılbaşı bölümünü verdiler ama inan kahvaltı sofrasında yerlere yattık. hele kemale yılbaşı alışverişinde noel baba gelipde,noel şarkısını türkçeye çevirip;
''vıy vış bu nasıl göbek
vıy vış bu nasıl göbek
vıy vış bu nasıl göbek
yeme artık ekmek '' olarak söyleyince çatladık. oğlum bile çok güldü o repliğe.
teşhislerimi beğendiğine sevindim hayatım,maksat gırgır olsun diye yazdım ama doğruyu yazdım tabii.
hemide bir avuç. 2-3 tane neyine yetmiyordu şekerim. :76:
canım ya ben eşofmanı hiç kullanmıyorum süs gibi evde duruyor ev kombili olmasına ragmen ben onda üşüyorum :86: yapışıyo bir de daha giymek istemiyorum bakalım yazın giyerim belki yürüyüşümü daha yapmadım ya of :-( 10 dakika sonra yaparım daha sindiremedim yediklerimi bu arada bacım kereviz olayı ne bene marketten kereviz aldım onuda tadayım anlatacam sizlere
bu arada pehlivanson arkadaştı galiba şu közde biber yiyen aldım marketten şimdi akşam yemekte yarısını yedim ama pek tutmadım kokusu bir hoşuma gidiyo sonra agzıma alınca ızgara tadı kaçıyo yarım yedim ancak ama damak tadına yakışır afiyette .seyyahım sucukta aldımben çok canı çeken biiryim bak ona göre bol çeşit özellikle bilmediğim şeyler duyunca nefsim merak ediyor
canım hamile kalmayı planladığın andan itibaren kullanıyorsun eczaneden temin edebilirsin 90 lı folikasit plus var ondan al.bırakman gereken zamanı doktorun sana soyler.
en kısa zamanda git canım bir görün bakalım.
rabiş bu enesciğim 9 aylıkken anne gel gel diye çağırırdı baba adee gel derdi ben nazar ettim sanırım konuştu konuşacak falan derken bir sustu tam sustu sonra yine 2 yaşa doğru gene başladı sonra tekrar bıraktı derken 3 yaşına girmeden dr götürdüm ben norolog buldum bir tane gittik bana kreşe ver bu çocuk hemen açılırdedi ve gerçekten öyle oldu 1.5 ayda bildiği 10 kelimeyi 10a katladı şimdi tekrarları çok güzel ediyor
asumancım o bebek şimdi enesle bir 3 yaşında bir dilli görceksin
bende o fox hiç sevmiyordum bir ara memlekete gittim ablam bakyodu oy abla ya bunlarımı izliyorsun dedim sonra ankaraya geldim açtım tv ablamın baktığı dizi dedim du bakim nasılmış dedim bir kere izledim sonra 3 gün daha izledim 4.gün ablamı aradım şu şunun nesi oluyo niye onla uğraşyo bilmem ne ablam nasıl gülüyo ama sendemi bakmaya başladındiye diye.
bir de o kanalda ben yer gök aşk var arada ona bakınıyorum havvanın sahte bakışları çok güldürüyor beni .bugünde fatmagülü sucu var yarında feriha varsalı günü öyle bir geçer zamanki çarşamba da muhteşem yüzyıl bir haftasonu boşum ondada hep dışardayım .
gerçi geçen bir fox da kadını değiştirdiler pazar günü 12de öğlen vaktinde onu seyretmiştim gene bakabilirim bu hafta.
yok ben artık enese tahammül etmicem oturucak adam gibi yemek yemesini öğrenecek .az önce yemek yedik koydum pilavı ,eti eline bir çatal bir kaşık.
al bakim dedim bunlar biticek yoksa sana hiçbirşe yok dedim az agladı ,mış mış etti babsının gözüne bakıyo babamız hasta tabi hiç hali yok adamın hadi oğlum ye diyorenes baktı yüz bulamadı yedi 4-5 tane et ,pilavınıda ben dürte dürte kaşığı eline vere vere ye ye dedim yedi birde üstüne su içti nasıl kaçıyo annem başka şeylerde verir diye
kreşte hiç yemiyor biliyorum
Ben de böyleyim.En saçma diziyi bile bir kere izleyince elimi verip kolumu kaptırıyorum.Öyle olduğunu bile bile de sırf meraktan ne olacak diye izlemeye devam ediyorum.Ah keşke o zamanları kitap okumaya ayırabilsem.Bugünlerde hiç okuyamıyorum.
yok kız babası benden yumuşaktır:) evde otorite benimoğlan benden çekiniyor ama yemek konusunda takmıyor.
kasapla mı evlenireceksin:)ilahi
bebeğini ağlatma tabiki canım. hiç kıyamam ben o küçücüklere.
ama bak bugün ben senle böyle yazışabildim ya şimdi sana daha sıcak hissedebiliyorum. en azından durumundan haber ver bize. biz de bilelim ki dombili bizi düşünüyor, takıma ilgisi var. devam etmek istediğini yazmana da ayrıca sevindim canım. inşallah beraber atıcaz kiloları.:97:
dosbama üzüldük gerçekten, rabbim yardımcısı olsun. Allah hayırlı evlatlar verir inşallah.
Doktorlar hamile kalmayı planladıktan sonra 3 ay mutlaka kullanmayı tavsiye ediyorlar.Hatta gebeliğin ilk 3 ayında da kullanılıyor.Aman ihmal etmeyin.Bebeğin beyin gelişimi için çok önemliymiş.
Az önce akşam yemeğimde yoğurtlu ıspanak yedim( Alışkanlık işte.Küçükken öyle yedik ya.Duymuştum bende ıspanakla yoğurdun ykarşılıklı besin değerlerini erittiğini,sanki duymamış gibi alışkanlık bizim oğlana öyle yediriyorum.
Ben bu yemek yeme konusunda çok dertliyim.Abur cuburu (cips,çikolata,gofret,hazır kek ...vs) kendi çok güzel yiyor.(günde 1 aburcubura okul çıkışı izin veriyorum.) Bunlar dışında hiçbirşeyi kendi yemiyor.Az önce önüne pilav koydum,mutfağa gittim,10 dakika sonra geldim,öylece duruyordu.
oh oh ne güzel koşturmaca aldıklarının resmini isteriz ben çok meraklıyım hayırlı olsun .
ama sımdı ıspanakta yogurtsuz olmazkı ayy canım cektı bbarı yarına bende pısıreyım ama cok ekmek yedırıyor
zor abur cuur butun cocukların derdı kucuk yasta kılo yapıyor benım kardesım cips ve kola delıssıydı tabı tombuldu ozmanlar en 36 beden o kıloluydu sımdı unıversıteye basladı 1.sınıftayken 1 senede 23 kılo verdı okula 5km hergun yurudu aburcubur kestı sadece yemek yedı ekmek te 1 dılım yedı yemege baslamadan once 2 bardak su ıcıyordu
bende az once 1 dılım ekmek bırazda peynır yedım ara olarak
oy bacıcağızım inek sütü içen çok kabız olurmuş öyle bir şikayetin var mı bir de böbrek rahatsızlığı inşallah yoktur ama dikkat et emi .
evet seyyahcım folik asit çok önemli açıkçası ilk bebeğimde bende bilmiyordum ve gittiğimde 1 aylıktı 3 ay boyunca kullanmıştım 3 er tane ama şimdi dokturum 2 tane al hamilelik için başlayınca 3e çıkart dedi eleviti de hamiş başladıktan sonra almıştım sen eczaneden alıp kullanabilrsin normal insanların dahi kullanması gereken zararı olmayan çok yararlı vitaminler var canım. bu arada seyyahcım ilk hangi doktora gidersen sonra ondan başkasına gitmekte çekinebilirsin bu arada erkek yerine ben sana kadın doktor tavsiye ederim.ben alttan muayene oluyorum çok utangaç biriyim erkek doktora kulak burun bogaz hariç hiç gitmedim.
Ben de böyleyim.En saçma diziyi bile bir kere izleyince elimi verip kolumu kaptırıyorum.Öyle olduğunu bile bile de sırf meraktan ne olacak diye izlemeye devam ediyorum.Ah keşke o zamanları kitap okumaya ayırabilsem.Bugünlerde hiç okuyamıyorum.
en ıyısı hıc baslamamak en cıkıyorm herkese hayırlı geceler
kabızlık oluyo zaten derdim oartık ilerde daha neler çıkar allah bilir
inşallah gülüşüm çok istiyoruz şöyle derdini anlatsın falan şimdi tv de kelimeleri tekrar yapıyo bile mutlu ediyor 5 yaşına kadar konuşamayanlar varmış çok şükür gerisi gelir inşallah diye dert etmiyorum birde kreş çok iyi geldi ama bu hafta 1 gün gitti yarın yollayacağım gitsin geri kalmasın.yemek konusunda ben özellikle yer sofrası kurdum eline verdim kaşığı o zamanlar iyi yapıordu sonra masaya geçtik mutfakta çocuk bıraktı resmen şimdi tekrar eski usul yer sofrasına geçiçemcanım, benim bildiğim çocuk 4 yaşına gelip de hala hiçbir şey söylemiyorsa bir sıkıntı olabilir diyorlar. seninki henüz 3 yaşında ve zaten artık başlamış. çocuktan çocuğa değişiyor. bizim enes de geç konuştu biraz. her şeye ıı ıı derdi. sonra babası askere gidince açıldı çocukne alakaysa artık
şimdi ise bağlaçları kullanabiliyor maşallah. çünkü ile falan açıklama yapabiliyor. benim bildiğim bunlar konuşmada temel yapıtaşları ve bizim bu gelişme eylül 2010'dan itibaren oldu. bu konuşma meselesinde ayları bırak haftalar bile gelişmeler açısından hızlı oluyor.
valla canım şu yemek konusunda darısı başıma. önce benim oğlumun et ve pilavın tadına bakmış olması lazım. siz böyle yazınca benim oğlumun ne kadar az şey tatmış olduğunu görüyorum
rabiacım senin oğlan babasından çekiniyomuş o askere gidince meydan bana kaldı diye açıldı herhalde.benim kızımda 2 yaşında anca anlaşılır şekilde konuşmaya başladı.oda anca biz anlıyoduk sürekli yanında olmayanlara çeviri yapıyoduk. benim kızım da tam bir et delisi kasapla evlendirecez ancak yetişir ona adam 1 ayda iflas eder valla
afiyet olsun güzel yürüyüşlerde yapmışsın dişinizde hayırlı olsun azılar biraz zorlar ama hepsi gelip geçiçiAz önce cevaplarım ve sizin yazılarınız karışmış :)) Henüz buraları kullanmayı çok bilmiyorum.Hele de çoklu cevap vermeyi,hatalarım affola :))
Ankaralı'lar : Bugün Esat 4 yoldan Altındağ Belediye'sine (Esat-Kolej-Sıhhiye-Hacettepe-Ulus) kadar yürüdüm.
Yukarıda da dediğim gibi eşimin işi vardı bir devlet dairesinde ,ona takıldım iş çıkışı yaklaşık 1 saat 15 dakika yürüdük.Dönüşte 2'mizde bitmiştik taksiye bindik :)
Bugün sabah klasik kahvaltı yaptım.1 haşlanmış yumurta,35 gr peynir,4 siyah zeytin,2 ceviz,1 sivri biber,50 gr kepek ekmeği
Ara : 1 kuru incir,1 light süt
Öğlen : 80 gr kepek ekmeği ve 70 gr light peynirle yapılmış tost,ayran,2 yemek kaşığı kuru üzüm
Ara : 1 muz -çok seviyorum bu meyveyi,tatlı ya :))
Akşam : Yoğurtlu ıspanak,mercimek çorbası1 yarım kase pilav
Ara : Daha yemedim.Size yazdıktan sonra yiyeceğim.2 ceviz,2 yemek kaşığı kuru üzüm ve 1 çay bardağı beyaz leblebi düşünüyorum.
Hepinize bir teşekkürüm var : Bugün oğlumu almaya okula gittim.Eve dönerken her zaman olduğu gibi markete girmek istedi ve girdik.Ben dayanamadım 1 gofret ve kola aldım.Sonra içimden 'yarın tartılma günü,yarını atlatalım sonra yersin.' dedim ve geri bıraktım.
Bu grup olmasaydı muhtemelen onlar midemdeydi.Tekrar teşekkürler :))
marketlerde koca koca reyonlar abur cubur olmuş. ben çocukken bu kadar gofret, çikolata yediğimi hatırlamıyorum. her gün her gün kesinlikle yemezdik. şimdi en küçük markete gitseniz çocuk görüyor. bir de reklamlar sürekli empoze ediyor. işte koca koca biz kaçabiliyor muyuz? ne çekiyorsak bu sağlıksız abur cuburdan çekiyoruz.Ben bu yemek yeme konusunda çok dertliyim.Abur cuburu (cips,çikolata,gofret,hazır kek ...vs) kendi çok güzel yiyor.(günde 1 aburcubura okul çıkışı izin veriyorum.) Bunlar dışında hiçbirşeyi kendi yemiyor.Az önce önüne pilav koydum,mutfağa gittim,10 dakika sonra geldim,öylece duruyordu.
canım, bak yorum yazmayı bıraktım sen kendi hakkında bile bir şey yazmıyorsun:) ben oğlunun diş çıkardığını şimdi öğrendim. gel sıkıntını paylaş canım, o da paylaşımdır. diş dönemleri zor canım. bizim de başımızdan geçti. mızmızlığı bir dert olur. uykusu bir dert. yemesi ayrı dert. ama şunu söyleyim hasta olup sebepsiz ateşlenmesindense diş sebebiyle bunları yaşaması daha iyi geliyor. en azından birkaç gün içerisinde bu durumlar geçecek inşallah.tamam rabıa
daha dusundukleımı paylasırım bu sekılde konusmamız daha ıyı oldu
oglum 15 gunde 5. dısı çıkarttı suan kopek dısı cıkacak cok mızmız durmuyor sımdı elıne pırasa verdım ıyı gelıyormuş oyle dedıler dıs jellerı suruyorum az once tartım kırıldı yarın kılo bıldırımı olarak bugunkını bıldırırım ınsallah hafta sonuda tarı alırım artık tartısız çok zor
iyi geceler canım. inşallah bebişin de iyi bir uyku çeker.:97:en ıyısı hıc baslamamak en cıkıyorm herkese hayırlı geceler
kabızlık için sabah aç karna 2 tane günkurusu kayısı kurusu ye canım. üstüne de 2 bardak su iç ve bir 15-20 dk bir şey yeme. bende çok etkili oluyor, çok şükür.kabızlık oluyo zaten derdim oartık ilerde daha neler çıkar allah bilir
hata ne demek canım. [ QUOTE yazılı kısımlara dokunmaman lazım. [QUOTE ile başlayıp [/QUOTE] ile biten yerden sen yazmaya başlamalısın. arada silmek istediğin yerler olsa bile bu [QUOTE kısmına dokunmamak gerekiyor gerekli şeyleri sildikten sonra.Az önce cevaplarım ve sizin yazılarınız karışmış :)) Henüz buraları kullanmayı çok bilmiyorum.Hele de çoklu cevap vermeyi,hatalarım affola :))
Ankaralı'lar : Bugün Esat 4 yoldan Altındağ Belediye'sine (Esat-Kolej-Sıhhiye-Hacettepe-Ulus) kadar yürüdüm.
Yukarıda da dediğim gibi eşimin işi vardı bir devlet dairesinde ,ona takıldım iş çıkışı yaklaşık 1 saat 15 dakika yürüdük.Dönüşte 2'mizde bitmiştik taksiye bindik :)
Bugün sabah klasik kahvaltı yaptım.1 haşlanmış yumurta,35 gr peynir,4 siyah zeytin,2 ceviz,1 sivri biber,50 gr kepek ekmeği
Ara : 1 kuru incir,1 light süt
Öğlen : 80 gr kepek ekmeği ve 70 gr light peynirle yapılmış tost,ayran,2 yemek kaşığı kuru üzüm
Ara : 1 muz -çok seviyorum bu meyveyi,tatlı ya :))
Akşam : Yoğurtlu ıspanak,mercimek çorbası1 yarım kase pilav
Ara : Daha yemedim.Size yazdıktan sonra yiyeceğim.2 ceviz,2 yemek kaşığı kuru üzüm ve 1 çay bardağı beyaz leblebi düşünüyorum.
Hepinize bir teşekkürüm var : Bugün oğlumu almaya okula gittim.Eve dönerken her zaman olduğu gibi markete girmek istedi ve girdik.Ben dayanamadım 1 gofret ve kola aldım.Sonra içimden 'yarın tartılma günü,yarını atlatalım sonra yersin.' dedim ve geri bıraktım.
Bu grup olmasaydı muhtemelen onlar midemdeydi.Tekrar teşekkürler :))
afiyet olsun canım. yarına tartı güldürsün seni.akşam yemeğimi balık ve salatayla kapanış yaptım.1 saat öncede 5 6 fındık inşş yarın kilo vermiş oluruzzz çok çok verelimmm
googleden bakarım kimmiş seni bu kadar cezbedenkızlar penelope cruz'un bir filmine denk geldim, noel 2004. ne hoş kadın ya:97::
kreşin faydalı olduğunu ben de duymuştum canım. işte şu hastalık yönünden zararı olmasa..inşallah gülüşüm çok istiyoruz şöyle derdini anlatsın falan şimdi tv de kelimeleri tekrar yapıyo bile mutlu ediyor 5 yaşına kadar konuşamayanlar varmış çok şükür gerisi gelir inşallah diye dert etmiyorum birde kreş çok iyi geldi ama bu hafta 1 gün gitti yarın yollayacağım gitsin geri kalmasın.yemek konusunda ben özellikle yer sofrası kurdum eline verdim kaşığı o zamanlar iyi yapıordu sonra masaya geçtik mutfakta çocuk bıraktı resmen şimdi tekrar eski usul yer sofrasına geçiçem
kız, kaçamak yapmamışsınsabah:1 kaynamış yumurta,2 form light ekmek,2 tane yeşil çay bir kupa sıcak suda buluştu içildi.
ara:1 tane incir
öğlen:2 yk kadar ıspanak kavurması
ara:2 tane sallama 5i1 yerde çay kupada buluşturuldu içildi.
spor:200 oturduğum yerden oklava çevirme
ayakta 200 oklava çevirme
100 yarım mekik +100 tane tam kalkış mekik çekildi.
ayakta 200 yanlara eğilme sağ sol eller diz kapağına kadar indirme
akşam:2 form light ekmek,saç kavurma 15 adet kuşbaşı saydım hafif yağlı ,2 kepçe cacık ,yarım közlenmiş kırmızı biber,bir tane başsız yeşil soğan
ara:5/1 kadar develi armut 2-3 ısırımlık
spor:yarım saat seri yürüyüş
100 mekik çekildi 50 şerli yarım ve tam olarak
200 oturduğum yerden oklava çevirme
200 ayakta oklava çevirme
200 yanlara eğilme sağ sol olarak ve eller diz kapağına kadar indirme şekilde
çapkın rabişgoogleden bakarım kimmiş seni bu kadar cezbedençapkın rabiş
yarının korkusundankreşin faydalı olduğunu ben de duymuştum canım. işte şu hastalık yönünden zararı olmasa..
biz hep masada yiyoruz, belki yer sofrası olsa faydası olurdu. kendisinin mama sandalyesi var hep orda yer. mesele kaşığı oyuncak olarak kullanması. ben kızana kadar kaşık tabağın içinde geziyor.
kız, kaçamak yapmamışsıntebrik ederim
süper spor var. beslenme de dengelenmiş. çok güzel. tartıda güzel rakam görürsün inşallah.
çapkın rabişdeli
resmini ekledim hatunun ama olmadı.
inşallah vermiş olursun yarın canım.yarının korkusundanama eğer fazla gelirsem üzülürüm yok aynı durursam mesele değil benim göbiş biraz şişkinleşti sanırım regl olucam ama daha var bacım ya şimdiden şişer mi ki
10 gün var kan hapından mı bilmiyorum ki bir hoş oluyorum bak bellere çalıştım regl olana kadar devam şu ayakta yanlara eğilme sonlara doğru az zorluyor belimi ama devam yapcam sürekli .
olmuş olmuş eklemişsin ama kadın güzel de kolu biraz cıvımış mı ne
enesden babasına bulaşmış olmasın hastalık? geçmiş olsun eşine de canım. antibiyotik alsın bence doktora görünüp. başka türlü geçmiyor. sana nazlanmıyor mu eşin, iyi bilgisayardasınrabia ben bile sandalyede yerken enesi izliyorum o hiç ellemeden seyrediyor gene seninki kaşıkla haşır neşir olmuş ben valla koyacağım sofraya eline de kaşık bir eline çatal al dök saçala ye ne kadar yersen sana süprizim var dicembenim de eşim hastalanmış ona pekmez kaynattım karabiberle içirdim öksürügü geçti ateşi var ya enesin ateşide bugün gündüz çok yoktu gene olmuş 38.5 napıcam bimiyorum kafayı yicem offf.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?