Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ınan kasıtlı degıl ama haklısın duvara yazmıssın gıı hıssedersın beek aglıyor bbısı oluyor ben kalktımda unutuyorum gorupte yazmaadıklarım bundandır bu arada yıne aglıyor ama sana cevap verecegım :26:

[/COLOR]
kasap mı cok guldum oglum acıktı doyurayım kuzuumu

yok kız babası benden yumuşaktır:) evde otorite benimoğlan benden çekiniyor ama yemek konusunda takmıyor.
kasapla mı evlenireceksin:)ilahi

bebeğini ağlatma tabiki canım. hiç kıyamam ben o küçücüklere.
ama bak bugün ben senle böyle yazışabildim ya şimdi sana daha sıcak hissedebiliyorum. en azından durumundan haber ver bize. biz de bilelim ki dombili bizi düşünüyor, takıma ilgisi var. devam etmek istediğini yazmana da ayrıca sevindim canım. inşallah beraber atıcaz kiloları.:97:
dosbama üzüldük gerçekten, rabbim yardımcısı olsun. Allah hayırlı evlatlar verir inşallah.

folik asıt ne tatlım ? doktora başvurmadan mı kullanıyorsun bunu? bi süresi bırakman gereken bi zman varmı ?
Doktorlar hamile kalmayı planladıktan sonra 3 ay mutlaka kullanmayı tavsiye ediyorlar.Hatta gebeliğin ilk 3 ayında da kullanılıyor.Aman ihmal etmeyin.Bebeğin beyin gelişimi için çok önemliymiş.

Az önce akşam yemeğimde yoğurtlu ıspanak yedim ( Alışkanlık işte.Küçükken öyle yedik ya.Duymuştum bende ıspanakla yoğurdun ykarşılıklı besin değerlerini erittiğini,sanki duymamış gibi alışkanlık bizim oğlana öyle yediriyorum.
Ben bu yemek yeme konusunda çok dertliyim.Abur cuburu (cips,çikolata,gofret,hazır kek ...vs) kendi çok güzel yiyor.(günde 1 aburcubura okul çıkışı izin veriyorum.) Bunlar dışında hiçbirşeyi kendi yemiyor.Az önce önüne pilav koydum,mutfağa gittim,10 dakika sonra geldim,öylece duruyordu.

tamam rabıa
daha dusundukleımı paylasırım bu sekılde konusmamız daha ıyı oldu
oglum 15 gunde 5. dısı çıkarttı suan kopek dısı cıkacak cok mızmız durmuyor sımdı elıne pırasa verdım ıyı gelıyormuş oyle dedıler dıs jellerı suruyorum az once tartım kırıldı yarın kılo bıldırımı olarak bugunkını bıldırırım ınsallah hafta sonuda tarı alırım artık tartısız çok zor

Son düzenleme:

Son düzenleme:
Az önce cevaplarım ve sizin yazılarınız karışmış :)) Henüz buraları kullanmayı çok bilmiyorum.Hele de çoklu cevap vermeyi,hatalarım affola :))

Ankaralı'lar : Bugün Esat 4 yoldan Altındağ Belediye'sine (Esat-Kolej-Sıhhiye-Hacettepe-Ulus) kadar yürüdüm.
Yukarıda da dediğim gibi eşimin işi vardı bir devlet dairesinde ,ona takıldım iş çıkışı yaklaşık 1 saat 15 dakika yürüdük.Dönüşte 2'mizde bitmiştik taksiye bindik :)

Bugün sabah klasik kahvaltı yaptım.1 haşlanmış yumurta,35 gr peynir,4 siyah zeytin,2 ceviz,1 sivri biber,50 gr kepek ekmeği

Ara : 1 kuru incir,1 light süt

Öğlen : 80 gr kepek ekmeği ve 70 gr light peynirle yapılmış tost,ayran,2 yemek kaşığı kuru üzüm

Ara : 1 muz -çok seviyorum bu meyveyi,tatlı ya :))
Akşam : Yoğurtlu ıspanak,mercimek çorbası1 yarım kase pilav

Ara : Daha yemedim.Size yazdıktan sonra yiyeceğim.2 ceviz,2 yemek kaşığı kuru üzüm ve 1 çay bardağı beyaz leblebi düşünüyorum.

Hepinize bir teşekkürüm var : Bugün oğlumu almaya okula gittim.Eve dönerken her zaman olduğu gibi markete girmek istedi ve girdik.Ben dayanamadım 1 gofret ve kola aldım.Sonra içimden 'yarın tartılma günü,yarını atlatalım sonra yersin.' dedim ve geri bıraktım.
Bu grup olmasaydı muhtemelen onlar midemdeydi.Tekrar teşekkürler :))

akşam yemeğimi balık ve salatayla kapanış yaptım.1 saat öncede 5 6 fındık inşş yarın kilo vermiş oluruzzz çok çok verelimmm

inşallah gülüşüm çok istiyoruz şöyle derdini anlatsın falan şimdi tv de kelimeleri tekrar yapıyo bile mutlu ediyor 5 yaşına kadar konuşamayanlar varmış çok şükür gerisi gelir inşallah diye dert etmiyorum birde kreş çok iyi geldi ama bu hafta 1 gün gitti yarın yollayacağım gitsin geri kalmasın.yemek konusunda ben özellikle yer sofrası kurdum eline verdim kaşığı o zamanlar iyi yapıordu sonra masaya geçtik mutfakta çocuk bıraktı resmen şimdi tekrar eski usul yer sofrasına geçiçem
ay bu kelimeler bana ne kadar tanıdık geliyorrr gençken çok tarhana yerdim annemde bana seni haşiroğullarına vereyim derdi haşiroğullarıda maraşta 1 numaralı tarhanacı
afiyet olsun güzel yürüyüşlerde yapmışsın dişinizde hayırlı olsun azılar biraz zorlar ama hepsi gelip geçiçi

marketlerde koca koca reyonlar abur cubur olmuş. ben çocukken bu kadar gofret, çikolata yediğimi hatırlamıyorum. her gün her gün kesinlikle yemezdik. şimdi en küçük markete gitseniz çocuk görüyor. bir de reklamlar sürekli empoze ediyor. işte koca koca biz kaçabiliyor muyuz? ne çekiyorsak bu sağlıksız abur cuburdan çekiyoruz.
canım, yemeyen çocuk zor. kendi yemeyen çocuk ayrı zor. benim oğlum seninki kadar büyük değil. belki seni tam anlayamam ama naçizane derim ki bırak önüne kaşığı artık. yeter bence 7 yaşına gelmiş. ama yemedi diye abur cubur yemesine izin verme. onunla konuş, artık seni çok çok rahat anlar. kitaplar falan alabilirsiniz, belki okuyarak daha iyi yerleşir.
bu arada gop'da ali dayı çocuk kütüphanesi diye bir yer var biliyor musun? biz geçen hafta ordaydık. o kütüphaneden de yararlanabilirsin.

canım, bak yorum yazmayı bıraktım sen kendi hakkında bile bir şey yazmıyorsun:) ben oğlunun diş çıkardığını şimdi öğrendim. gel sıkıntını paylaş canım, o da paylaşımdır. diş dönemleri zor canım. bizim de başımızdan geçti. mızmızlığı bir dert olur. uykusu bir dert. yemesi ayrı dert. ama şunu söyleyim hasta olup sebepsiz ateşlenmesindense diş sebebiyle bunları yaşaması daha iyi geliyor. en azından birkaç gün içerisinde bu durumlar geçecek inşallah.
tartının kırılmasına da üzüldüm canım. tartısız olmaz diyette, inşallah yenisini tez elden alırsınız.

en ıyısı hıc baslamamak en cıkıyorm herkese hayırlı geceler
iyi geceler canım. inşallah bebişin de iyi bir uyku çeker.:97:

kabızlık oluyo zaten derdim oartık ilerde daha neler çıkar allah bilir
kabızlık için sabah aç karna 2 tane günkurusu kayısı kurusu ye canım. üstüne de 2 bardak su iç ve bir 15-20 dk bir şey yeme. bende çok etkili oluyor, çok şükür.

hata ne demek canım. [ QUOTE yazılı kısımlara dokunmaman lazım. [QUOTE ile başlayıp [/QUOTE] ile biten yerden sen yazmaya başlamalısın. arada silmek istediğin yerler olsa bile bu [QUOTE kısmına dokunmamak gerekiyor gerekli şeyleri sildikten sonra.
gelelim menüye:
günlük 2 tane ceviz yeterli canım. 4 tane biraz fazla. başka da kusur bulamadım yawmaşallah güzel beslenme olmuş.
yürüyüş ise muhteşem olmuş. ben liseyi kurtuluş lisesinde okudum. biz öğrenciyken okuldan kızılaya dersaneye kadar yürürdük. dersane çıkışı da sıhhıyeye kadar. güzel zamanlardı ya:97:yürümek için güzel bir rota. bana o zamanları hatırlattın.
gofret ve kola konusundaki seçimin mükemmel. bu da demek ki sen de bu işi başaracak irade de azim de var. kutlarım seni. hedeflerine tez zamanda ulaşman dileğiyle canım.

akşam yemeğimi balık ve salatayla kapanış yaptım.1 saat öncede 5 6 fındık inşş yarın kilo vermiş oluruzzz çok çok verelimmm
afiyet olsun canım. yarına tartı güldürsün seni.

Son düzenleme:
sabah:1 kaynamış yumurta,2 form light ekmek,2 tane yeşil çay bir kupa sıcak suda buluştu içildi.
ara:1 tane incir

öğlen:2 yk kadar ıspanak kavurması

ara:2 tane sallama 5i1 yerde çay kupada buluşturuldu içildi.

spor:200 oturduğum yerden oklava çevirme
ayakta 200 oklava çevirme
100 yarım mekik +100 tane tam kalkış mekik çekildi.
ayakta 200 yanlara eğilme sağ sol eller diz kapağına kadar indirme

akşam:2 form light ekmek,saç kavurma 15 adet kuşbaşı saydım hafif yağlı ,2 kepçe cacık ,yarım közlenmiş kırmızı biber,bir tane başsız yeşil soğan

ara:5/1 kadar develi armut 2-3 ısırımlık

spor:yarım saat seri yürüyüş
100 mekik çekildi 50 şerli yarım ve tam olarak
200 oturduğum yerden oklava çevirme
200 ayakta oklava çevirme
200 yanlara eğilme sağ sol olarak ve eller diz kapağına kadar indirme şekilde

Son düzenleme:
kreşin faydalı olduğunu ben de duymuştum canım. işte şu hastalık yönünden zararı olmasa..
biz hep masada yiyoruz, belki yer sofrası olsa faydası olurdu. kendisinin mama sandalyesi var hep orda yer. mesele kaşığı oyuncak olarak kullanması. ben kızana kadar kaşık tabağın içinde geziyor.

kız, kaçamak yapmamışsıntebrik ederim
süper spor var. beslenme de dengelenmiş. çok güzel. tartıda güzel rakam görürsün inşallah.

yarının korkusundan ama eğer fazla gelirsem üzülürüm yok aynı durursam mesele değil benim göbiş biraz şişkinleşti sanırım regl olucam ama daha var bacım ya şimdiden şişer mi ki
10 gün var kan hapından mı bilmiyorum ki bir hoş oluyorum bak bellere çalıştım regl olana kadar devam şu ayakta yanlara eğilme sonlara doğru az zorluyor belimi ama devam yapcam sürekli .
çapkın rabişdeli
resmini ekledim hatunun ama olmadı.

olmuş olmuş eklemişsin ama kadın güzel de kolu biraz cıvımış mı ne

rabia ben bile sandalyede yerken enesi izliyorum o hiç ellemeden seyrediyor gene seninki kaşıkla haşır neşir olmuş ben valla koyacağım sofraya eline de kaşık bir eline çatal al dök saçala ye ne kadar yersen sana süprizim var dicem benim de eşim hastalanmış ona pekmez kaynattım karabiberle içirdim öksürügü geçti ateşi var ya enesin ateşide bugün gündüz çok yoktu gene olmuş 38.5 napıcam bimiyorum kafayı yicem offf.

inşallah vermiş olursun yarın canım.
şişkinlik neyden olabilir? kabızlık sıkıntısı falan yok değil mi? regl için olması için erken bence.
bel için şu beli daire şeklinde çevirdiğin hareket de iyi sanırım.
yaw kadın yaşlanmış artık. fotolarına bakınca farkettim. cildi biraz çöküyor sanki. 37 yaşındaymış ama yine de güzel gözüküyor. böyle esmer güzelleri daha çok hoşuma gidiyor benim. napcaksam

enesden babasına bulaşmış olmasın hastalık? geçmiş olsun eşine de canım. antibiyotik alsın bence doktora görünüp. başka türlü geçmiyor. sana nazlanmıyor mu eşin, iyi bilgisayardasın
gelmiş artık 3 yaşına. hiç çekinmeden ver eline çatalı, kaşığı. öyle öyle öğrenir merak etme. benim eltimin kızı var senin bıdığın yaşlarında, belki biraz küçüktür. annesi ona hep öyle yaptı. seriyor çocuğun önüne sofrayı. küçük bir tabağa yemeğini koyuyor, 1 tatlı kaşığı bir de çatal. çocuk ne kadar yerse yiyor. hiç kendim besleyim yok. hayran kaldım ben bu duruma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…