Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın..
20 şubat menüm..
sabah 1 çavdar ekmeğine kk peynirli ve yeşil biberli tost
2 zeytin
yeşil.çay.
ara eşimle kahvaltı ( 1 yumurta 2 dilim çavdar ekmeği..tahin pekmez sürelerek..2 bardak açık çay..
öğlen çok geç yedim..
haşlanımış tavuk göğsü 3 adet cin biberiyle ..
1 dilim tam buğday ekmeği..
ara yeşil çay..
akşama açlık hisetmediğim için sadece yeşil elma..
son ara tarçınlı süt ve az peynir mini minnacı ekmekle..spro yok alışverişe gittik 2 saat full dolaştık vede gelince de oturmadan yemek hazılrığı 1.5 saat te öyle totom yer görmedi..
2 litrede su içtim..
bir adet eti çubuk çikolata kaçamağım var..öğlen öğününden sonra ((

Son düzenleme:

afiyet olsun canım
eti çubuk çok değildir kanımca okadardan bişey olmaz:97:

Cuma öğlen
2 kepçe çorba
1 dilim ekmek

Cuma akşam
3 parça kırmızı et (fırında)
2 yk pilav
1 bardak ayran

Cumartesi sabah
1 dilim ekmek
Klasik kahvaltı
1 yumurta

Öğlen yok geç yedim
Akşam 2 tane küçük gül böreği
1 bardak gazoz
2 tane Kemalpaşa tatlısı

Pazar sabah
3 dilim kızarmış ekmek
1 yumurta
Klasik kahvaltı

Öğlen
1 balık (palamut )
Yarım dilim ekmek

Akşam
4 yk kadar et kavurma
1yk pilav

Pazartesi sabah
Yarım simit
Çay

Spor:
Cuma günü: 1 saat yürüyüş
Cumartesi günü: 2,5 saat yürüyüş
Pazar günü:30 dk yürüyüş

bu kadar ağır spor neden ekledin canım..
haftada 5 gün 50 dk yürüyüş yeterli..ağır spor yapmakta zararlı ..bunuda diyet + sporla dengeleyerk yapmalısın....çok yağ yakmak ve hızlı kilo vermek istiyorsan gece yatmadan önce yürü..sabaha kadar yağ yakarsın..

yediğinizi içtiğinizi unutmuyosunuz ya valla hayranım
bende unutmadığım zaman zayıflayacağım
bu arada nihancım özel değilse neden nick değiştirdin canım ??

gece yüryüş yöntemi tarafımdan denenmiş vede hiç diyetsiz 5 kilocuk vermiştim..ve 10 kilo vermiş gibide incelmiştim....şimdi bebekten dolayı akşama pilim bittiği için bunu henüz uygulayamıyorum..

yediğinizi içtiğinizi unutmuyosunuz ya valla hayranım
bende unutmadığım zaman zayıflayacağım
bu arada nihancım özel değilse neden nick değiştirdin canım ??
ya ismim yazıyordu ya değiştireyim dedim ne zamandır istiyordum da bi türlü talep etmemiştim.
kk'da özel şeylerimi paylaştığım oluyor kullanıcı adımda ismim yazmasın diye düşündüm ama siz yine topikte ismimle hiitap edebilirsiniz canım
ee sen nasılsın bu arada dosbacım iyimisin birazdaha

gece yüryüş yöntemi tarafımdan denenmiş vede hiç diyetsiz 5 kilocuk vermiştim..ve 10 kilo vermiş gibide incelmiştim....şimdi bebekten dolayı akşama pilim bittiği için bunu henüz uygulayamıyorum..
evet yürüyüş hem çok sağlıklı hem çok güzel kilo verme yöntemi annem tarafından da denendi
hemde insan yürüken enerji depoluyor ben çok rahatlıyorm içim neşeyle doluyor

[
yaban mersınıne altın cılek denılıyor demı ?
ben ramazanda yaban mersını yedım 1 avuc mıde bulantısı bas donmesı halsızlık ölüyordum az kalsın
yok canım ikisi farklı. netten bak istersen biri sarımsı ekşi keskin tatlı. yaban mersını ise kırmızımsı daha hafifi bi tadı var

ızgara en mantıklısı ozman. ilk defa yıyecem zaten.
işte bende tüm bu soruların cevabını bulmak için perşembe günü doktora gidcem canım. bunlar nasıp işi aslında allah ne derse o oluyor. kaç kişi önceden doktora gidiyordur kı? ama ben yıne de tedbırımı almak istıyorum. gerisi allahtan artık
evet ya bende çok motve oldum :)) umarım yararlarını görürürm. ama çok abartmamak gerekıyormuş. gunde 3 4 tane yeter sanırım.
sanırım bi vitamın eksıklığı var canım. midesını bılmıyorum ama aşırı kansızlığı vardı. kilosu fazlaydı ama kanın kiloyla alakası yokmuş zaten.

sorma medinecim girdim valla. bi diyorum ne çabuk havaya girdin bakalım nasıp edecek mı allah ama kendımı alıkoyamıyorum nette hep bu tür şeyleri araştırıyorum

ben varım. seninle yarışabilirim mesela. hem spor konusunda teşvik edersin beni. dün 10 tane mekik ektım ama bittim onuncusunda. eşim nasıl gülüyo çok hamlamışım ya. hamlamak ne kelime pas tutmuşum pas
kızlar yarışma yapıcaz mı ya :18:
yapcaz yapcaz
bence kırmızı kurdeleyi haketmşsin
sirke konusunda ayyıldız oldukça bilgilli. midene zarar vermemesi için 1 çay kaşığı bal karıştır. et konusunda bilgim yok ama mantıken yemekten sonra yemen gerekır diye düşünüyorum.

canım bu diyeti bana geçen sene diyetisyen vermişti. ben bu programı uyguladım 2-2,5 ayda 12 kilo verdim. çok yiyiyorsun ama verebiliyosun.güzel hatta bazen yemek saati mi geldi diyorum sık ama az az yiyiyorum.
canım diyetisyenın verdiği listenı bizimle paylaşırmısın? paylaştın mı yoksa ben görmedim de :26:

mantı haaaaa kız naptın ayağına zorladın mı kendını yoksa :44:

canım ya bence o küpeyı çıkarınca gherı alınır kiklolar ya . sen en iyisi rabıanın da dediği gibi hayatın boyunca yapabıleceğın beslenme düzeninle zayıfla. spor yap. ahha o sporu bende yapabılsem ((

hoşgeldin tekrar canım. seni aramızda görmek çok güzel. ben topiğe geldiğim gün sen diyetı bırakmıştın. simdi yıne başlarız.
aaaaaa olmaz ama böyle hemen pes etmek.

en sonunda plastıkın menüsünde bir yemek gördük. gerçi sabah yıne çorba varmış ama
alemsın valla ha ayakkabıdan mı aldın hırsını

kız bu diyet listesınden çok spor listesine benzemiş ama

günaydın arkadaşlar nasılsınız ?
cumartesi menüm
sabah 1 dilim kızarmış ekmek -yarım kk helva -1 çay bardağı süt
ara 1 avuçdan az leblebi kuru üzüm karışı-1 hurma
öğle saat 3de eve gittim 2 kaşık nohutlu pilav yedim.
sonra eşim işe gitti bende kanepede uyuyakalmışım kalkınca 5 dilim sucuk 1dilim ekmek yedim
arkasından 1 elma 1 portakal yedim

pazar menüm
sabah öğle birleşti saat 12.30da 2 dilim kızarmış ekmek-1 haşlanmış yumurta üzerine zeytınyağı gezdirdim nane pulbiber tuz serptim-yarım kk kadar beyaz peynir 2 çatal köy peyniri -1küp helva-1 çatal ucuya sarelle-2 bardak şekersiz çay içtim. ardından yarım çay bardağı da süt içtim.
sonra mutfağın ve yatak odasının camlarını sildim. yatak odasının balkonu kapalı onun camlarını sildim. banyoyu yıkadım evi üstten şöyle bi süpürdüm. arada 3 leblebi 1 kuru üzüm 1altın çilek 1 yaban mersini yedim.
sonra annemlere gittik
2 kabuklu badem yedim
2 kaşık pilav -1 kepçe kuru fasülye yedım(2 kaşık ya anca vardır)
sonra eve gittik eşim acıkmış ona tost yaptım bende acıkmışım kendıme de ekmeğın kıyısından tost yaptım saat 9u geçiyordu. biraz geç yedim bi o kötü oldu
sonra 10 tane mekik çektim. yanı çekemedim hertarafım pas tutmuş mahvoldum önce ısınmam gerekıyor sanırım.

bu sabah da 3 yemek kaşığı nesfit e yarım cay bardağı kadar süt kattım yedım.
akşam babamlarda balık yıyecez sanırım. eşim dün söz verdi.
bu hafta sonum diğerlerine nazaran en masumuydu. bu hafta ayyıldızımla yarışacaz

slm kızlar inşallah herkesler iyidir ben fena değilim çok şükür. sanırım grip oluyorum hiç halim yok.
hadi neler yedim yazayım.

cumartesi
sabah 2 dilim ekmekle kahvaltı. (ekmekler yağlı reçelliydi)
öğlen 1 kase çorba
sonra arkadaşın yanına uğradım
biraz cips(küllah şeklinde olan cipslerden 4-5 ad)
akşam, saat 17.3 gibi 4 kaşık kuymak 1 dilim ekmekle.
sonra arkadaşa oturmaya gittik.
2 dilim ıspanaklı börek ama gerçekten ince böreklerdi. bir kasenin yarısı kadar makarna salatası yedim.

pazar ailecek kalabalık bir kahvaltı çeşitte boldu ama 1 dilim ekmek anca yemişimdir. servis yaptım sürekli.
öğlen 2 gibi 1 kase tarhana çorbası,1 tabak patatesli bezelye
saat 5 gibi 2 dilim ekmek ve 1 tabak türlü.
saat 7 gibi 1 küçük kase çerez. badem,fındık ve antep fıstığı
daha sonra 1küçük fincan taze sıkılmış portakal suyu,yarım elma.

bu sabah yine 1 dilim ekmekle kahvaltımı ettim.

amanını çorba görüyorum umarım hazır değildirler bu arada sporlar harika olmuş .

hoşg

en sonunda plastıkın menüsünde bir yemek gördük. gerçi sabah yıne çorba varmış ama

ah ayyıldızım bazıları hazır malesef Sağol cnm benim kaslarım ağrıyor valla :) Bugun spinninge giricem :)

Seyyahcım arada yemekde giriyor :) hihi çorbayı çok seviyorum ben

kızlar kavitasyon yaptıranınız varmı aramızda ?

canım bir aralarda masal arkadaşımızda bahsediyordu ama şimdi izinli. açılımını unuttum gerçi ama ben yaptırmadım:))

haklısın hayatım bende bazen çekiniyorum ve nickimi kimseye sölemiyorum
iyiyim canım çok şükür...hayat devam ediyo... artık daha iyi hissediyorum...
geçen sene biliyosun bi kaç seans psikoloğa gitmiştim bana kısa süreli mutlu olmak istiyosan yemek ye, uzun süreli mutlu olmak istiyosan spor yap demişti... tabii bunu hormanlarla tıp diliyle anlatmıştı... çokta doğruydu..sabah namazından sonra yürüyüşe çıkıyordum ve inanırmısın 2 haftada bi çok şey değişmişti ama malum bacağımdan rahatsızlanınca kalmıştı... 3 ay düzenli spor yaptıktan sonra bağışıklılık sistemimiz güçleniyormuş...
şimdi Rabbim den bi sıkıntı olmazsa yürüyüşe başlayacağım (inş. dizim ağrımaz dr.um izin vermişti)
ama öncelikle şu kontrolümü bi yaptırayım sonra başlayım diyorum...
hem koşu bandımı kullanmış olurum nisanda da dışarda yürüyeyim istiyorum
oofff nihan bi sordun ben amma da döküldüm :))

altın çilekten bahsedilmiş :)) denedim :)) gayette hoşuma gidiyordu ama kilo verdim mi bilmem ama yağ ölçümlerimde faydaısnı görmüştüm...
kullanma şekli olarakta diyetisyenim hep şöyle uygun görüyordu
7 tane altın çilek kahvaltıdan 10-15dk önce yenir ve üzerine 2 bardak su içilir
deneyecek olan arkadaşlara afiyet olsun...
yaban mersini tamamen daha farklı ve şifası başka... zayıflattığına dair bilgim yok ama onunda çok faydası var özellikle gözlere...bu tür kuru meyveler ara öğünler için güzel bi alternatif oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…