günaydın..bende sizler gibi menümü toptan yazmaya karar verdim daha iyi oluyor.ama benim sabahtan pek belli olmuyor..en son akşam yazrım artıkın..
PEHLİVANSON tebrikler darısı başımıza canım..hep böyle devam et..
Tekrar Merhaba,
Bugün yediklerim : (rejime çok sadıktım )
Sabah : 60 gr light peynir,4 siyah zeytin,2 ceviz,yeşil çay,45 gr tam tahıllı ekmek
Ara : 1 kuru incir
Öğlen : Yaklaşık 100gr tavuk göğsü,ayran,yarım portakal
Ara : 1 çay bardağı beyaz leblebi,130 gr tarçınlı muz ( sizin tavsiyelerinizle yaptım,gerçekten tarçınla güzel oldu.),1 light süt
Akşam : Bol marul salatası,5 yemek kaşığı pirinçsiz yanık :)) pırasa,1 light yoğurt,50 gr kepek ekmeği
Bu saatten sonra birşey yemeyi düşünmüyorum.45 dakika yürüyüş yaptım.
Size sormak , fikrinizi almak istediklerim var:
*Sabah aç karna elma sirkesi içmek gerçekten işe yarıyor mu? Mideye zarar verebilir mi?
*Et'le beraber meyve tüketiyor musunuz yoksa 1 kaç saat ara mı veriyorsunuz?
İyi akşamlar :))
Öğle menünüzde hem et hem sebze var.Genelde bunları farklı öğünlerde tüketin diyorlar sanırım.
Biraz mı ???? Sormayın.Abarttım biraz.Toparlayacağım inşallah bu hafta.
kızlar bu hafta yarışalım kendi aramızda
asuman ve rabiş takım başkanları olsun eleman seçsin başabaş yarışalım lütfen
eminim göreceğiz faydasını rabia demişti başka takımlarda yapıyor diye
hem belki cuma günü takım olarak derecede yaparız belli mi olur.
benim kendi fikrim daha zinde oluruz azim lazım bize.
bende kızlar gibi kendime bir liste hazırlamayı düşünüyorum çok isabet olur herkes ister eminim.
Bugün biraz yaramazlık yaptım(
Sabah klasik kahvaltımı haşlanmış yumurta ,35 gr light peynir,2 ceviz,4 siyah zeytin,40 gr tam tahıllı ekmek ve yeşil çayla yaptım.
Arada 1 kuru incir yedim.
Öğlen 1 dilim ızgara somon (tartmadım ama en az 200-250 gr vardır) ve bol marul salatası (marul roka tere taze soğan).Salataya biraz yağ koydum.
Buraya kadar yine iyi.Bundan sonrası kötü( Canım çok tatlı istedi.1 dilim ekmeğe 1 tatlı kaşığı bal sürdüm,üstüne de 3 tane ceviz koydum yetmedi 1 avuç kuru üzüm yedim.
Yaklaşık 1 saat sonra yarım portakal yedim.Akşam 2 tane kos helvası yedim.Kaç kalorilerdi inanın bilmiyorum ama pek de masum değildirler sanırım.
Akşam 1 kuru incir.Yetmedi az kaşarlı az ekmekli tost yaptım.
Kusura bakmayın,tatlı krizime yenil düştüm(
Herkese iyi geceler :))
slm kızlar ben geldim
çok şükür daha iyiyim yada iyi olduğuma kendimi inandırmaya çalışıyorum
pazartesi akşam kürtaj oldum çok kan kaybetmişim çok ağrım yok ama halsizim
annem zorla yediriyor zaten 71 kilo olmuştum şimdi de karnım olduğu gibi duruyor...
15 gün herşeye çok dikkat etmem lazımmış bu nedenle yiyorum hatta sürekli pekmez tahin yiyorum valla eşimin elinden kurtulamıyorum...
sizi biraz takip edebildim inş. hepiniz iyisiniz
bi kaç haftaya aranıza dönmeye karar verdim çnk çok kötü hissediyorum kilolarımdan dolayı...
kısmayı öğrenmek adına canım o leblebi azda değil ya 1 çay bardağı yarısını ye bakalım şu beyin bir azaltma fikriyle mideyi bir kücültü versin.Tekrar Merhaba,
Bugün yediklerim : (rejime çok sadıktım )
Sabah : 60 gr light peynir,4 siyah zeytin,2 ceviz,yeşil çay,45 gr tam tahıllı ekmek
Ara : 1 kuru incir
Öğlen : Yaklaşık 100gr tavuk göğsü,ayran,yarım portakal
Ara : 1 çay bardağı beyaz leblebi,130 gr tarçınlı muz ( sizin tavsiyelerinizle yaptım,gerçekten tarçınla güzel oldu.),1 light süt
Akşam : Bol marul salatası,5 yemek kaşığı pirinçsiz yanık :)) pırasa,1 light yoğurt,50 gr kepek ekmeği
Bu saatten sonra birşey yemeyi düşünmüyorum.45 dakika yürüyüş yaptım.
Size sormak , fikrinizi almak istediklerim var:
*Sabah aç karna elma sirkesi içmek gerçekten işe yarıyor mu? Mideye zarar verebilir mi?
*Et'le beraber meyve tüketiyor musunuz yoksa 1 kaç saat ara mı veriyorsunuz?
İyi akşamlar :))
güven hastanesinde yaptım canım.çok memnun kaldım diyetisyeni bile var doğum yapan kişiye özel geliyor bir güzel listende neler istiyorsun falan 2 gün kaldım listeyi kendi ayarladı bana hep şerbet içtim nedenseHangi hastane? Ben ilk doğumumu Gazi'de (hiç memnun kalmadım) diğerini Akay'da yaptım.Akay'da doktorum ve ekibinden memnun kaldım.
afiyet olsun canım spor yapmanın faydasını göreceksin en kısa zamanda.az ekmek peynir birşey yapmaz dicem çünkü arada çok güzel oluyo :104:35 dkcık yürüyüşümü yaptım...duşumuda aldım..tarçınlı sütte tamam günü kapattım ama azcık ekmek peynirde yedim..(
kız seni alan yaşadıııııııııııııııııııııııayyıldızım sana kesinlikle katılıyorum.kendi aramızda da başa baş yarışalım. bence de kesin derece yaparız.
canım önemli olan kilo vermek veremiyorsanda kilonu sabit tutmak ama almamak için sporu yapmak şart iyi etmişsin spor eritir merak etme ufak ufak ye ki kalorisi bol olmasın .kızlar slm naslsnz??
çok yazamadım buraları ihmal ettim biliorm ama açıgı kapatıcam:))) bnm enteresan olayım yag oranım azalıo ama kilom sabit cnku sürekli suyum artıyo ve yüzde 50 olana kadar artcak biliorm. hedefim yagı 20ye cekmek yüzde inş... sbh yarıms saat spor yaptım yourt yedim öglen şimdi 1 saatligine tekr gidicem arkımla öglende corba sebze yagsız bi parçada sandivic hindili.. çok kötü diil diilmi?? çok spor yapıorm cnku dun aksam cips yedim birazck ve yannda çikolata azıcık ama sporumu aksatmıorm..
ne köftesi yedin canım et köfte mi işli köfte mi19 şubat menüm
sabah: 2 dilim ekmek, 1kk peynir,4 zeytin, maydanoz ve 1 bardak çay
ara: yeşil çay
ara: 1 elma
öğlen: 2 dilim ekmek, 4 kaşık sebze yemeği, 1 kk peynir,3 kaşık yoğurt,küçük bir kase salata
ara: 1 dilim ekmek
ara: 1 bardak portakalsuyu
akşam: 2 közlenmiş biber,1 köfte,3 kaşık yoğurt, 1 dilim ekmek
ara: 1 portakal
2,5 litre su ve 2 saate yakın yürüdük ama çarşı dolaşma şeklindeydi
19 şubat menüm
öğlen: 2 dilim ekmek, 4 kaşık sebze yemeği, 1 kk peynir,3 kaşık yoğurt,küçük bir kase salata
kızlar hepını zıyısınızde en bugun ısın ................ sını cıkarttımsabah:2 dilim light ekmek,1 çay kaşığı bal+1çay kaşığı tereyağ,4 zeytin yeşil,çatal ucuyla peynir ince bir dilim domates,serçe parmak kalınlığında ve uzunluğunda yeşil biber,1 şekersiz çay,2 dilim kaynamış yumurta.
ara:1 fincan 5i1 arada çay yanında 1 tane light form bisküvi
öğlen:20 tane ufak mantı 3 yk kaşığı yoğurtla az sarımsak ve üstüne az yağ ,nane,bibe gezdirildi yendi.
ara:yok çünkü mantılardan midem doluydu.tolere etmişssin
akşam:2 adet kanat fırında ,2 tane ufak soğan fırına atmıştım,ufak bir patates fırına atmıştım,1 sb ayran.
ara:yarım portakal+4 tane ince ufak sinema cips inden aldım agzıma tadımlık sadece
sporlarım:
ikindi vakti 45 dakika seri yürüyüş o esnada dizime birşeyler oldu topallıyom şuanda.ılk 10 dk yavastan hızlıya dogru olacak sanırım kaslarını ısıtmadın kotu olmus gecmıs olsun
akşam:20 dakika seri yürüyüş yaptım topal halimle :85:dızını zorlama menuskus olursun
oturduğum yerden 200 sopa çevirmebu ıyı en azından bacagına yuk bbınmıyor
ayakta yanlara eğilme eller dize kadar yanda indirme olcak şekilde 200 tane.
3 litre su tüketildi.
kız ankara formumu gezdinsuper bır menu tebrıkler gayet az kalorılı ve saglıklı
kızlar hepını zıyısınızde en bugun ısın ................ sını cıkarttım
sabah2 dılım yumurtalı ekmek ve 1 /2 dılım peynır
ara 1/2 dılım ekmek
oglen 5 yk ıspanak (yogurtlu) 2 dılım ekmek
ara 1 browni
akşam form a gıttık ve ekmek içi den kokerec menuu aldım
veeee hıc spor yok eger form ıcınde 3.5 saatlık gezınmeyıı saymazsak
18 de gıttık 21.30 hatta 21.45 te evdeydım
DEMI yanı ceza lazım GOLDSLIM Hakkında bak oku buradankız ankara formumu gezdin
yakalarım seni bir gün bizde çok gidiyorz haftasonları falna anteres daha güzel ama
kokareççi afiyet olsun browni de cabası hani ama sabah kalkar kalkmaz ilk işin hemen yürüyüş hemde aç karnına yağcıklar erisin azıcık demi ama
kız seni alan yaşadııııııııııııııııııııııı
ne köftesi yedin canım et köfte mi işli köfte mi
bu arada sen arada çay içince yanına bisküvi yersen eminim aradaki ekmek olmucak ve arka arkaya ara ara yapmışsın bunu teke düşür yeşil çay içmişsin meyvede yemişsinkuruyemiş yeseydin kızlar gib çeşit olur du .yeşil çay uykunu kaçır mıyor mu canım ya ben çok kötü oluyorum geceye yakın içince.
sabah:2 dilim light ekmek,1 çay kaşığı bal+1çay kaşığı tereyağ,4 zeytin yeşil,çatal ucuyla peynir ince bir dilim domates,serçe parmak kalınlığında ve uzunluğunda yeşil biber,1 şekersiz çay,2 dilim kaynamış yumurta.
öğlen:20 tane ufak mantı 3 yk kaşığı yoğurtla az sarımsak ve üstüne az yağ ,nane,bibe gezdirildi yendi.
ara:yok çünkü mantılardan midem doluydu.
akşam:2 adet kanat fırında ,2 tane ufak soğan fırına atmıştım,ufak bir patates fırına atmıştım,1 sb ayran.
ara:yarım portakal+4 tane ince ufak sinema cips inden aldım agzıma tadımlık sadece
sporlarım:
ikindi vakti 45 dakika seri yürüyüş o esnada dizime birşeyler oldu topallıyom şuanda.
akşam:20 dakika seri yürüyüş yaptım topal halimle :85:
oturduğum yerden 200 sopa çevirme
3 litre su tüketildi.
evet kaçamaksız bir hafta olmalı..:13:teşekür ederim arkadaşım. hep birlikte devam edelim inşallah kaçamaksız bir hafta
sporla yağ yakarsın..ekstra bir ürün kullanıyormuydun...spor + cla yağ yakımını artırır..kızlar slm naslsnz??
çok yazamadım buraları ihmal ettim biliorm ama açıgı kapatıcam:))) bnm enteresan olayım yag oranım azalıo ama kilom sabit cnku sürekli suyum artıyo ve yüzde 50 olana kadar artcak biliorm. hedefim yagı 20ye cekmek yüzde inş... sbh yarıms saat spor yaptım yourt yedim öglen şimdi 1 saatligine tekr gidicem arkımla öglende corba sebze yagsız bi parçada sandivic hindili.. çok kötü diil diilmi?? çok spor yapıorm cnku dun aksam cips yedim birazck ve yannda çikolata azıcık ama sporumu aksatmıorm..
menün güselllllllll..çarşıda dolşsan yürüyen sensin yinede değilmi..aktif olmasada oturmaktan iyidir..19 şubat menüm
ısınmadan spor tehlikeli(diyene bak bend ebu gün aynı hatayı yaptım sol ayak bileiğim acıyorsabah:2 dilim light ekmek,1 çay kaşığı bal+1çay kaşığı tereyağ,4 zeytin yeşil,çatal ucuyla peynir ince bir dilim domates,serçe parmak kalınlığında ve uzunluğunda yeşil biber,1 şekersiz çay,2 dilim kaynamış yumurta.
ara:yok çünkü mantılardan midem doluydu.
sporlarım:
ikindi vakti 45 dakika seri yürüyüş o esnada dizime birşeyler oldu topallıyom şuanda.
akşam:20 dakika seri yürüyüş yaptım topal halimle :85:
oturduğum yerden 200 sopa çevirme
3 litre su tüketildi.
ayyıldızım sana kesinlikle katılıyorum.kendi aramızda da başa baş yarışalım. bence de kesin derece yaparız.
evet kaçamaksız bir hafta olmalı..:13:
sporla yağ yakarsın..ekstra bir ürün kullanıyormuydun...spor + cla yağ yakımını artırır..
menün güselllllllll..çarşıda dolşsan yürüyen sensin yinede değilmi..aktif olmasada oturmaktan iyidir..
ısınmadan spor tehlikeli(diyene bak bend ebu gün aynı hatayı yaptım sol ayak bileiğim acıyor( .)..geçmiş olsun..akşam tekrar zorlamasan iyi olurmuş..
evet bu iyi fikir aslında..
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...punkturla-zayiflama-1-ayda-45-kilo-gitti.html
AZONCE GORDUM SIZDE OKUYUN
KIZLAR AKAPUNKTUR KUPESI ILE ARKADAS 1 AYDA 4.5KILO VERMIS ACABA DENEYENINIZ DUYANINIZ VAR MI BENDE DENEYEYIM DIYORUM
2 TANE GOLDSİLİM MARKAYIDA VERMISLER
ACABA KANDIRMACA MI ?
UMUTLANDIM DUSUNSENE TAK KUPEYI ZAYIFLA OHHHHHHHHH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?