Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın canım
ben genelde pazarları kaçamak yaparım senin ki c.tesi olmuş
yağlı reçelli ekmekler çok güzel görünüyo :)) cipsi hiç görmedim
akşam börek olmasa iyi olurmuş...
ama gerçekten pazar günü dengelemişsin afiyet olsun

seyyahcım merhaba canım. bana göre dengeli bir hafta sonu olmuş,kaçamak yok,abartı yok,tebrik ederim hayatım.
nihancım,merhaba canım.
öğünlerin, cumartesi akşamı hariç çok güzel. tebrik ederim hayatım. cumartesi günüde öğleyi atlamayıp,akşam protein olsaydı çok çok güzel olurdu. neyse oda bu listede nazar boncuğu olsun.
tebrik ederim hayatım.

selam canım,seninde öğünle güzel ama tahin pekmeze rabia ne der bilmiyorum hayatım. :26:
afiyet olsun tebrik ederim hayatım.

afiyet olsun seyyahçım
aman kaptan hastalanma yine daha yeni geçti iyi bak kendine
bende de baş ağrısı ve gözlerimin üstünde bi ağırlık var

dökül kız insan konuşunca da rahatlıyor
ama yürüyüş gerçekten süper rahatlatıyo beni hele yanlız yürüceksem takıyorum mp3 çalar hem müzik hem yürüyüş süper oluyo
sağol kaptan

nihancım ben de yürürken müzik isteyenlerdenim...
evde sistemi kuruyorum birazcıkta volume veriyorum
dışarda mp3 takıyorum zamanı anlamıyorum bile...
şimdi eşim geliyo makarna istedi.. bende miktar olarak ayarlayayım ...az yiyeceğim sonrada komşum çaya gelecek...

Son düzenleme:
tmm canım afiyet olsun size görüşürüz yine:80:

merhaba canım benim.
daha iyi olmanı diliyorum dosbacım.
canım cumartesi günü abartılı oldu gerçekten,akşam sohmet şamata derken iyi yedim ama börek gerçekten çok inceydi ve karnım acıkınca yedim.( sağol hayatım.
müziksiz olmuyor gerçekten,sporu neredeyse o yaptırıyor. birde başlayabilsem ne güzel olacak.
canım afiyet olsun,güzel sohbetler dilerim komşunla.
afiyet olsun seyyahçım
aman kaptan hastalanma yine daha yeni geçti iyi bak kendine
bende de baş ağrısı ve gözlerimin üstünde bi ağırlık var
sağol kaptan
ricaederim hayatım sende sağol.
valla nihanım dün akşam saat 5 e kadar iyiydim,sonrasında bir ağırlık geldi üstüme,en sonda gece yatarken yüzümün sağ tarafı ve sol kolum sancımaya başladı. sabahda gerçekten zor kalktım. az önce ilaç aldım,inşallah faydasını görürüm. ben bu sene olduğum kadar hiç hastalanmamıştım. gerçekten zor geçti bu kış,bakalım inşallah bunuda atlatırım.
bu arada ismin hayırlı olsun,ben yine nihan diyorum ama sakıncası varmı hayatım.

yok kaptan ya nihan diyebilirsiniz bi sakıncası yok.bende alışmadım zaten daha
hemen yüzünü soğuk suyla yıkasaydın kaptan iyi geliyor olası şeylerden koruyor Allah korusun
bu seneki girip çok inatçıymış öyle diyorlar.

sana katılıyorum benımde moralım duzelecek yaza gırmeden bıraz daha toplasam kendımı son gayret desemm
pazar günleri düzenim olmuyo malesef (
2 öğün beslendim ve bu saatten sonra hafif şeylerle atlatırım günü...
kalori hesabı hala yapamıyorum ama bugün tatlı yemedim :))
malesef haftasonları esler olunca duzen kalmıyor artık kumbara koyacagım adagını getırmek vacıb benı bu durdururr kaçamak için 10 ytl koyacagım sonrada ıhtıyac sahıblerıne dagıtacagım 65 kg olana kadar

ekmek tatlısı pataes kızartması kızlarrrrr kendımıze gelellım nedır bu yaaaaaaaaa
olmazzzzz 1 hafta yemıyoruz hafta sonu yıyoruz sonrada 1 hafta nıe kılo vermdık dıe sızlanıyoruz

supersın spor ve menun harıka sana ımrenıyorum boyle gıdersen ıyı kılo verırsın

harıkasınız ne dıyem sanırım 2 kısı kacamaksız

gece yüryüş yöntemi tarafımdan denenmiş vede hiç diyetsiz 5 kilocuk vermiştim..ve 10 kilo vermiş gibide incelmiştim....şimdi bebekten dolayı akşama pilim bittiği için bunu henüz uygulayamıyorum..
gecede yurumek ıyı oluyor
ya ismim yazıyordu ya değiştireyim dedim ne zamandır istiyordum da bi türlü talep etmemiştim.hayırlısı olsun

tamam canım.

soğuk suyla yıkamak aklıma gelmedi nihancım ama bir dahaki sefere olursa aklımda olur canım. gerçi biraz daha ağrım var ama akşamki gibi değil.
inan yumruklarımı bile sıkamıyorum, hasta olmak istemiyorum.
sende dikkatli ol hayatım,aman hasta olma canım.

Son düzenleme:
adcım daha iyiyim çok şükür
alışıyorum yeni duruma (
müziksiz olmuyo... sende benim gibi başlayamadın kaptan ama bu bahar belini kıralım bu olayın...
eşim geldi gitti 6 yk makarna yedim...
çok yavaş yavaş çiğnedim...yemekten önce bunu bulamayan kullar var diye önce şükrettim sonra çok çabuk doydum :))
çayın yanında ne yaparım onu bilmiyorum işte ...

kahvaltı 1/2 dilim ekmek
oglen 1 kase yogurt 1 dilim ekmek 1 tatlıkasığı pul biberli

dombili canım çok az olmamış mı?? akşama dayanabilcek misin??
gündüz karbonhidratını al akşamı protein ile hafif atlatmayı dene derim
yada akşamı salata ile hafif ye sonra meyve ile tamamla...
canım böle çok dayanamazsın bi süre sonra diyeti bırakma eğilimi başlar...

dosbacım
saat 15 gıbı yemek yıycegım 17 gıbı dişçiye gidecegım
19 gıbı salata ve yemek ekmeksiz dıe dusundum

ben başladım canım. ara öğün olarak bır kaç tane yerım diyordum ama senin dedğin gibi yaparım kalkarkalkmaz atarım ağzıma.
bir arkadaşım fiyatını sormuştu cevap verirken atlamışım. ben 45 tl ye aldım. 100 gr aldım 4,5 tl oldu baya var ama içinde gider bi süre.
yaban mersını de metobolizmayı hızlandırıyormuş. kuzenıme diyetısyeni yoğurdun içine karıştır kahvaltıdan önce ye demiş. yada sabahları o tahıl gevreğği yıyordu onun içine atıp ye demiş.

asuman gecmıs olsun bu ara ıyı beslen cabuk toparlan
rıbın busenekı adı keci gribi ymiş inatcı

dosbacım
saat 15 gıbı yemek yıycegım 17 gıbı dişçiye gidecegım
19 gıbı salata ve yemek ekmeksiz dıe dusundum
geçmiş olsun canım
öğlen diye yazınca bende öğle yemeği niyetine yedin sandım
evet dişçiden sonra zaten sıcak soğuk eziyet oluyo...ii düşünmüşsün afiyet olsun canım

afiyet olsun canım ben tadını seviyordum biraz ekşi mayhoş şeylere bayılırım
ara öğün olarakta olur sanırım ama ben o dönem diyetisyenin verdiği şekilde tükettim
sen de istersen öyle tüket çnk aç karnına etkili oluyormuş

kahvaltı 1/2 dilim ekmek
oglen 1 kase yogurt 1 dilim ekmek 1 tatlıkasığı pul biberli
afiyet olsun dombili çok az yemişin
ay olmasında suyla yıkamaya da gerek kalmasın canım
sağol asumancım olmam inş

öğle yemeğim bir kase nohut -1 dilim ekmek. nohutu çok beğendım çok güzel yapmışlar.
ara öğünlerimi yazayım da yarına kadar unuturum sayıyla yedım herşeyı bugun :))
sabah 10.00 gibi 1 fincan yeşil çay -3 badem-3 fındık
saat 11 gibi 1 grissini
saat 12.30 gibi 3 leblebi 2 kuru üzüm
saat 2 de öğle yemeğimi yedım az önce.
bol su içmeye çalışıyorum ama ısınmadı hala buz gibi

Kızlar diyete devam.İlginize teşekkür ederim.Sabah tartıldım.93.8'dim.Eh,buna da şükür.
Bakın ama ya,çikolata yedim,zayıfladım.Haksız mıyım?? :))

kavitasyon bende düşünüyorum..göbeğim tam gitsin istiyorum..
geçmiş olsun..bu sene grip inatçı çıktı..bağışıklığı güçlendirmek gerekiyormuş ...
yarışmaya karar verildimi.kim kimle yarışacak nasıl belirlediniz..
evet yürüyüş hem çok sağlıklı hem çok güzel kilo verme yöntemi annem tarafından da denendi
hemde insan yürüken enerji depoluyor ben çok rahatlıyorm içim neşeyle doluyor

aynen bend eyürüyünce mutlu oluyorum hemde daha güçlü vede enerjik hissediyorum..
yürürken müziği bend eseviyorum ama kızımın odasında kapalı kapılar arkasında sessizce yürümek zorundyım küçük sıpa kapıya dayanıp ağlıyor yoksa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…