- 7 Ekim 2009
- 7.049
- 11.811
- 448
yağ yakmayı kolaylaştırıyo diye biliyorum yanlışsa düzelt...
masalda sanırım çok yağ yoktu bu nedenle çok farketmedi??
teşekkür ederim..bu menüye benzer menüyle 14 kilocuk vermiştim..:)))vayyy menüye bakarmısınız süpermiş canım tek bir pürüz dahi yok. afiyet olsun
Ankaradayım indirimden almayı düşünüyorum takipteyim..Sağol tatlım hep beraber vericeğiz kiloları bu arada sen akupuntur küpesini ne yaptın cnm
evet cnm bu arada bak kavitasyon indirimde İstanbul'da isen ben aldım grupfoni [Günün Fırsatı: Bakırköy Safir Güzellik
Bugun Menüm :
Sabah : 2 Adet Yulaflı biskuvi
Öğlen : Çorba Salata
Spora Gitmeden : Salata
bence gayet iyi olmuş .şekerli kaçamaktan ziyade tuzlu seçilmiş iştah açmamıştır.afiyet olsun. canım
bu kadar ağır spor derken bol yürüyüş olarak 1.5 saat daha ekledim canım normalde diğer mekik sayısını böldüm 3 e bir de sürekli hareket halinde olmak istedim kilo vermekte çok zorlanıyorum gece yatmadan önce yürüdüm çok faydaını gördüm aslında geceye yakın enesi yatırmak problem oluyor sonrasında buraya takılıyorum hani gündüz olunca enes kreşten gelicek yürümeliyim diye diye aksatmam diye gündüz saatlerine koydum.ayağımın acısı geçmedi sertleşti gibi ara ara sızlıyo içerden dün ve bugün ne spor ne yürüyüş resmen oturuyorum.
evet canım aslında benimde selülitlerim gitti çok seviyorum önceden bir etek falan giysem bakınca off diyodum çıkartıyordum şimdi giysem rahatsızlık duymam sanırım evde tabi
araştır seyyahcım öğrenmek lazım baştan öğrenip bilmemek olmuyor benim bir arkadaşım vardı aradı dedi regl olmadım dedim test al bak 3 gün sonra bakarım haftasonu eşim alsında dedi sonra haftasonu aradım evet hamileym dedi sonra dr git dedim folik asit al dedim sigarada içiyo bırak şunu dedim ilk bebişindede içmiş çok kızdım canım sıkıldı ne bilim duyarsızlıktan maddiyat çok yol biliyorum hani özel dr gitti şimdi sigortalarıda yok napcak bilmiyorum en azından kabuklu yer fıstığı al ,folik asit almıyosan günlük tüket dedim. amann işteee
aynen spor listesi yemekleri kafamdan ayarlıyorum ama yazılı olan sporları geçince ihanet etmiş gibi oluyorum ondan .birde başlarsam inşallah resmen hastabakıcı oldum şimdide eşim evde öksürükle boğuşuyoruz rapor aldı gitmedi işe yarında başka dr gidip 3 gün dah rapor alıcakmış sırf onun için düzene geçemedim spor gerçi bacağımdan yürüyemiyorum ama yemek konusunda çok daralıyorum .çeşit istiyor :26:
yarışalım canım ya yarın başlayalım tamam mı .
afiyet olsun o ciplerden bende çok seviyoumçerez falan olayı bana ters ama itinayla yapanlara hayranım miktarda iyi tutuyorsunuz valla ben nasıl yemiştim bir kere
suyunu sürahiye koy sonra peteğin üstüne nasılda ılık oluyor sabahdan iki sürahi koyuyorum ben akşam tekrar ama soğuk oluyo pencere kenarında falan olunca dikkat et hastalanma canım.
benimde 26 yaşından sonra 20 liğim çıkıyor :26: yarısı patlamış aslında çektirmem lazım napsam bilemiyorum 2 tane çektirebilirim bu ay içinde
çok güzel bir menü canım bu hafta çok umutluyum ben senden.
evet firari rabia hoşgeldin bacım ya .bizde yarışalım diyoruz kaptanla sen eşit üye seçinde 2 grup şeklinde yarışalım seyyah ben pehlivanson sanırım yarışmak istiyordu eminim diğer arkadaşlarla yarışır rabiş ve asu grubu diye ikiye ayrılalım
salı ,çarşamba,perşembe 3 gün yarışalım cumaya tartılıyoruz ne olsa haftaya tekrar devam devam ederizz tabi herkese uyarsa.
zaten şuanda kabul eden kişi sayısı 4 mü oldu ne ben yarışcam ama kişisel yarışmak yerine 2 şerli 3 erli olmak daha iyi .kızlar nq butonu çalışmıyor mu? geçmişi okudum, alıntı yapamadım?
bu takımiçi yarışmayı kimler istiyor? bir de ikili takımlar mı olmak istiyorsunuz? yani istekli çoksa yine deneriz. bence sorun yok.
elif terzide bir arkadaş yapmıştı oda memnun kalmıştı ben hiç görmedim kendini benim doktor anlaştığınız hastaneye geliyo tabi hastaneye diyorsunuz dışardan getiricem doktoru diye aslında sen biraz daha dur.en azından tadını çıkar yazı atlat sonra düşün bacımzekai tahir'i biliyorum canım. çok kalabalık orası, çevre illerden de hasta geliyor oraya. zekai tahir'i pek düşünmem zaten ama özel muayenesi olabilir. tabi sonra nerde doğum yapcaz sıkıntısı olur ama daha bunları düşünmek için erken ya:)) hem istiyorum diyorum hem de kararsızım. zayıflığın tadını da çıkarmak istiyorum sanırım.
elif terzi'de yaptım ben de doğumumu. yalnız çok hastası var. çok bekliyorsun. randevu almak bir sıkıntı. özel de bir muamele yok, sadece iyi bir bayan gibi duruyor. doğumda da zaten hemşire ilgileniyor son ana kadar, normal doğumlarda. açılma yeterli olunca doktoru çağırıyorlar. doğumumda bir sıkıntı yaşamadım çok şükür.
komşuyu bırakma vallahakızımı okula almaya erken gittim oğlanı komşuya bırakıp 30 dk dışarda yürüdüm ..tam okul çıkışı kızımı alıp eve geldim.hiç durmadan 20 dk da evde yürüdüm..toplam 50 dk yürümüş oldum..bu tekniği tuttum..komuşu sorun çıkartmazsa bu hafta devamlı böyle uygulayacağım..:))
aslında mantık şu vücut öncelikle spor yaptığında ilk yakılıcak yer olarak mideye bakıyor sen sporunu yapıyorsun midendekiler yanmaya başlıyor diyelim ki miden boş daha doğrusu sabah aç ya da gece yatmadan açsın sporunu yapıyorsun ee mide boş direk nereler tabiki yağlarselam kızlarr bugünkü menüm
sabah aç karnına yeşil çay içtim sonra avuç içi ni doldurmicak kadar et kavurması sabah sabah
yanında 3 zeytin yedim
arada yeşilçayla 2 küçük kurabiye
öğlen yine et kavurması yanında 2 dilim ekmek
arada yeşilçay akşam 1 kase çorba 3 sarma ve salata biraz öncede biraz bisiklet çevirme hareketi yaptım yatarak sonrada oklavaaslında müzik açıp oynayasım varda abim evde kim çeker çenesini hepinizi öptümm bu arada dediniz ya akşam yürüyüş yapınca gece boyunca yağ yakarsınız diye heralde spor hareketlerini yapıncada aynı snuç olur:44:
iyi geceler kızlar,
bizim mahallede bir elektirik sorunu var. sanırım yeni bir direk dikiyorlarmış. ondan gündüz gelemedim. tekrar kesildi elektirik. inşallah yarın sorun olmaz.
selam kızlarr bugünkü menüm
sabah aç karnına yeşil çay içtim sonra avuç içi ni doldurmicak kadar et kavurması sabah sabah
yanında 3 zeytin yedim
arada yeşilçayla 2 küçük kurabiye
öğlen yine et kavurması yanında 2 dilim ekmek
arada yeşilçay akşam 1 kase çorba 3 sarma ve salata biraz öncede biraz bisiklet çevirme hareketi yaptım yatarak sonrada oklavaaslında müzik açıp oynayasım varda abim evde kim çeker çenesini hepinizi öptümm bu arada dediniz ya akşam yürüyüş yapınca gece boyunca yağ yakarsınız diye heralde spor hareketlerini yapıncada aynı snuç olur:44:
milleti eleştriyorum ama kendime bakacak olursak ilk aram yarım elma idi... yemekten sonra çaya komşum geldi yanında 3 tane şu kremalı bisküvilerden yedimhiç olmadı biliyorum
eşim geç gelecekmiş bu nedenle kalan yarım elmamı da şimdi yedim
akşam menüm güzel
tarhana çorbası
makarna
taze fasülye
makarna yememeyi planlıyorum yada 2yk yiyeyim ama ekmek hiç almayayım diyorum
offf birden diyete dönmek ne zormuş...
günaydın...
regl yaklaştı halsizim 27:..dünkü menümde herşeyi tam yaptım veee..malesef saat 5 te akşam yemeği yediğim için 7 gibide 1 ufak dilim tam buğday ekmeğine nutellacık sürüp yedim...
ya ben ilk doğum kilocuklarını veririken hiç. kasmadım ve çokda güzel verdim..ama bu sabah diyete başlayalı tam 1 hafta oldu tartıldım günü değil biliyorum ama haftalık kaybımı hesaplamak için tartıldım ve 66 çıktımşok şok şok..sporsuz bile çok rahat giden kilocuklarım reglle takıldı diyorum... neyse soeun değil hedef belli daha 1 hafta oldu başlayalı ...yılmak yok yola devam.
henüz kahvaltımı yapmadım çocuklarıda doyurmadım..alışkanlık yaptınız sizlere bakmadan ve yaptıklarımdan bahsetmeden güne başlamak eskik oluyor...
günaydıngünaydın arkadaşlarr
dünkü menüm
sabah: yarım kase(3y.kaşığı) nesfitin üzerine yarım çay bardağı kadar süt
ara: 3 badem -3 fındık - 1 fincan yeşilçay
ara: 1 grissini
ara :1 hurma
öğle: (saat 2 -2buçuk arası yedim oyuzden çok aram oldu)1 kase nohut yemeği-1 dilim ekmek
ara:3 leblebi-2yaban mersini-1altın çilekk(yolda yürürken yedim)
akşam: 1 parça fırında tavuk(bütün tavuğun bacak kısmı)yanında garnitür olarak biraz patates,domates,biber(fırında)-1 kaşık bezelyeli bulgur pilavı. yemeği zeytinyağıyla yaptım.
ortalama 1 km yürümüşümdür ancak.
gün içindeki su miktarım da 1,5-2 litre arası
bu sabah aç karnına 5 altın çilek yedim.üstğne 2 bardak su içtim. 15 dk sonra yarım kase nesfitin içine 5 tane yaban ersini attım. 1 çay bardağı kadar da süt ekleyip yedim.
valla mı kız doğum günün kutlu olsungünaydınlar kızlar,
sabahtan beri internet bağlantısı sorunuyla uğraştım ancak gelebildim.
dün doğumgünümdü. ee haliyle 1 dilim malum doğumgünü nesnesinden yedimmenümü yazayım ve sonra geçmiş:
kahvaltı: 1 kk peynir, 3 zeytin, 1 domates ve 1 dilim kadar ekmek.
ara: 1 armut,1 hurma ve 2 günkurusu
öğle: 1 tabak karnabahar, 3 kaşık yoğurtlu kereviz salatası
ara: 2 kupa yeşilçay, biraz fındık-ceviz
akşam: salata, haşlanmış börülce ilave edilmiş.
daha sonra da çay ve pasta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?