Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

vayyy menüye bakarmısınız süpermiş canım tek bir pürüz dahi yok. afiyet olsun
teşekkür ederim..bu menüye benzer menüyle 14 kilocuk vermiştim..:)))
Ankaradayım indirimden almayı düşünüyorum takipteyim..

yürüyüşte olsa fazla değilmi demek istedim..biz bu kiloları kalıcı vermek istiyoruz değilmi..onun için istediğimiz kiloya inincede o kiloyu koruyabilmek için günlük yaşamda devamlı uygulayabileceğimiz bir program daha uygun olur kanaatindeyim..
yarışa varım ama kim kimle..?
bend eumutluyum..yavaş yavaş diyet havasına girmeyi başardım..

Son düzenleme:
kızımı okula almaya erken gittim oğlanı komşuya bırakıp 30 dk dışarda yürüdüm ..tam okul çıkışı kızımı alıp eve geldim.hiç durmadan 20 dk da evde yürüdüm..toplam 50 dk yürümüş oldum..bu tekniği tuttum..komuşu sorun çıkartmazsa bu hafta devamlı böyle uygulayacağım..:))

Son düzenleme:
selam kızlarr bugünkü menüm
sabah aç karnına yeşil çay içtim sonra avuç içi ni doldurmicak kadar et kavurması sabah sabah
yanında 3 zeytin yedim
arada yeşilçayla 2 küçük kurabiye
öğlen yine et kavurması yanında 2 dilim ekmek
arada yeşilçay akşam 1 kase çorba 3 sarma ve salata biraz öncede biraz bisiklet çevirme hareketi yaptım yatarak sonrada oklavaaslında müzik açıp oynayasım varda abim evde kim çeker çenesinihepinizi öptümm bu arada dediniz ya akşam yürüyüş yapınca gece boyunca yağ yakarsınız diye heralde spor hareketlerini yapıncada aynı snuç olur:44:

zaten şuanda kabul eden kişi sayısı 4 mü oldu ne ben yarışcam ama kişisel yarışmak yerine 2 şerli 3 erli olmak daha iyi .
zaten bugünümden pek hayır gelmez sürekli elimde haplar etipuflar kocişin arkasında gidiyom off

elif terzide bir arkadaş yapmıştı oda memnun kalmıştı ben hiç görmedim kendini benim doktor anlaştığınız hastaneye geliyo tabi hastaneye diyorsunuz dışardan getiricem doktoru diye aslında sen biraz daha dur.en azından tadını çıkar yazı atlat sonra düşün bacım biz doğurup seni bekleyelim sonra hep beraber tekrar başlarız

komşuyu bırakma vallaha bulmuşkende fırsatı değerlendir ama evdede yürüyecek yerin var demekki bende senin gibiyim hep evde yürüyorum gerçi yürümekten güzel birşey yok vallaa.

aslında mantık şu vücut öncelikle spor yaptığında ilk yakılıcak yer olarak mideye bakıyor sen sporunu yapıyorsun midendekiler yanmaya başlıyor diyelim ki miden boş daha doğrusu sabah aç ya da gece yatmadan açsın sporunu yapıyorsun ee mide boş direk nereler tabiki yağlar o yüzden spor yaparken hep yemekten 45 dk sonra ve sabah aç karnına tavsiye ediyor uzmanlar.ben de aç karnına yapınca çok etkisini görüyordum ne yalan söylim ama yok yarın süper olcak yürüyüşlerim olsun yemeğim olsun of düzene sokayım .58.0 ın üstünü görmek istemiyorum artık

iyi geceler kızlar,

bizim mahallede bir elektirik sorunu var. sanırım yeni bir direk dikiyorlarmış. ondan gündüz gelemedim. tekrar kesildi elektirik. inşallah yarın sorun olmaz.

iyi geceler kızlar,

bizim mahallede bir elektirik sorunu var. sanırım yeni bir direk dikiyorlarmış. ondan gündüz gelemedim. tekrar kesildi elektirik. inşallah yarın sorun olmaz.

rabia hiç havamda değilim ya off evde eşim olunca hiç canım istemiyor birşey yapmak çok sıkıcı otur tv izle ye sürekli hasta moddayım bende otomatikmen.bende gelemedim ki bugün hiç iyiden iyiye regl bağladım .canım birşeyler yedi çok üzüldüm sonra geri yazmak istemiom menüyü

cnm bnce öglen dısında bi sorun yok :)))

cnm yavas yavas kndine biraz zmn ver:)

kızlar merabalar biliyorum paylaşımlarım çok azaldı bu sıralar ama tam ara sınavlar dönemi çok yoğunum sürekli proje sınav((
yediklerimin listesini tutuyorm, biliyorsunuz.. istanbuldaki diyetisyenime yolladım. fakat bana çikolata ve cekirdek kacamaklarımın çok kötü oldgunu söyledi bnmde moralim bozuldu(
bu arada biliyorsunuz saglıklı su oranı en az yüzde 50 olmalı ya insan vücudunda bnm su anda yüzde 45 o suyu yerine koymaya calısırken vücut sanki hiç kilo vermio gibi rakamlar sabit kalıyor ama yag oranım azalıyor ama vermemiş gibi gelio işte kulaga o çok fena ((
bide bu kavitasyona bnde baktım, hedefim mayısa kadar zayıflamak 15 maysta kesin dönüş yapıorm 22sine kadarmıs suresi zaten hemen o arada gitmeyi yazılmayı planlıyorm ne dersiniz? hem bölece toparlarım biraz moralde olur geriye kalanları eylüle kadar veririm.. yag oranı uzerinden konusmayı seviyorum bu yüzden moralim bozulmasın diye

günaydın...
regl yaklaştı halsizim 27:..dünkü menümde herşeyi tam yaptım veee..malesef saat 5 te akşam yemeği yediğim için 7 gibide 1 ufak dilim tam buğday ekmeğine nutellacık sürüp yedim...
ya ben ilk doğum kilocuklarını veririken hiç. kasmadım ve çokda güzel verdim..ama bu sabah diyete başlayalı tam 1 hafta oldu tartıldım günü değil biliyorum ama haftalık kaybımı hesaplamak için tartıldım ve 66 çıktımşok şok şok..sporsuz bile çok rahat giden kilocuklarım reglle takıldı diyorum...neyse soeun değil hedef belli daha 1 hafta oldu başlayalı ...yılmak yok yola devam.

hafif bi kahvaltı yaptım 1 dilim ekmek ile...
ee bugün sadece 100gr gitmiş... koşu bandına daha çıkamam ama evin içinde bari yürüyeyim diyorum
sizler nasılsınız?

henüz kahvaltımı yapmadım çocuklarıda doyurmadım..alışkanlık yaptınız sizlere bakmadan ve yaptıklarımdan bahsetmeden güne başlamak eskik oluyor...

canım direnmesi gayet normal...
eğer kilo vermek istiyorsan ilk 10 gün çok sabırlı olacaksın... mesela benim diyetisyen ilk 10 gün hiç ama hiç ağzına tatlı sürmeyeceksin der...yağı kırmak için...bana 1 tk reçel, bal bile vermemişti...
belki yağı kırmak için seninde hiç tatlı yememen gerekiyordur ??

günaydın arkadaşlarr
dünkü menüm
sabah: yarım kase(3y.kaşığı) nesfitin üzerine yarım çay bardağı kadar süt
ara: 3 badem -3 fındık - 1 fincan yeşilçay
ara: 1 grissini
ara :1 hurma
öğle: (saat 2 -2buçuk arası yedim oyuzden çok aram oldu)1 kase nohut yemeği-1 dilim ekmek
ara:3 leblebi-2yaban mersini-1altın çilekk(yolda yürürken yedim)
akşam: 1 parça fırında tavuk(bütün tavuğun bacak kısmı)yanında garnitür olarak biraz patates,domates,biber(fırında)-1 kaşık bezelyeli bulgur pilavı. yemeği zeytinyağıyla yaptım.
ortalama 1 km yürümüşümdür ancak.
gün içindeki su miktarım da 1,5-2 litre arası

bu sabah aç karnına 5 altın çilek yedim.üstğne 2 bardak su içtim. 15 dk sonra yarım kase nesfitin içine 5 tane yaban ersini attım. 1 çay bardağı kadar da süt ekleyip yedim.

günaydınlar kızlar,

sabahtan beri internet bağlantısı sorunuyla uğraştım ancak gelebildim.
dün doğumgünümdü. ee haliyle 1 dilim malum doğumgünü nesnesinden yedim menümü yazayım ve sonra geçmiş:

kahvaltı: 1 kk peynir, 3 zeytin, 1 domates ve 1 dilim kadar ekmek.
ara: 1 armut,1 hurma ve 2 günkurusu
öğle: 1 tabak karnabahar, 3 kaşık yoğurtlu kereviz salatası
ara: 2 kupa yeşilçay, biraz fındık-ceviz
akşam: salata, haşlanmış börülce ilave edilmiş.

daha sonra da çay ve pasta

günaydın
afiyet olsun canım
sabah yediklerindee süpermiş
şu altın çilekten hiç yemedim daha tadını merak ediyorum
valla mı kız doğum günün kutlu olsun
afiyet olsun canım ayrıca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…