Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben oğlanı yatırp geliyorum
bu hafta seyyahdan çok vericem eminim
300 gramlık şişliğimi saymıyorum tabi
yarım saatte yürür gelirim artık
bu arada sabah 3yk kadar kellogs içine yarım çay bardağı süt koydum içtim

merhaba kızlar
yıne saat 10.00 da kalktık oglumun kahvaltısı derken uyutayım dedım saat 11 gıbıydı uyanınca 1 saat sonra tekara uyuyor
mamasını yedırmeden once demıstım kı mamayı ye gezmeye gıdecez sonra unutmusum
pc actım oglumuda besıgınde sallıyorum nasıl aglıoo ortalıgı ınletıyor bıraktım dıs kapıya gıttı bay bay yapıoo dısaı cıkacakmısız sıze yazamadan tekrar kapattım pc yı
dısarı cıkarttım kahvaltı yapamadım tabı
11.00 marketten lıght buskıvı aldım 1/' sını yedım 80 cal asumancım kahvaltı bugunde dengesız oldu
arkadas da aradı oda geldı 1.5 saat yuruduk donuste yokus cıktık sırtım nasıl ter içinde kaldı yoruldum da

bırazdan bı arkadasta aradı oglen gel dedı oglenede ona gıdecegım
menulerımı yazayım

sabah :1/2 pk lıght buskıvı
ara yok
oglen : gezmede dıkkat edecegım
ara yok
akşam tavuklu salata 1 kase yogurt çorbası
bıraz gecmısı okuyayım donerım

bende sevindim valla rakıbem succuk muccuk da yemeyecem bidaha . zaten benım evde bı öğütücü var allah nazarlardan saklasın o bitirir bana kalmaz
çektir de kurtul canım. ben ne zaman gıdecem bilmıyorum ama böyle hassaalastı dişlerim son zamanlarda sankı. acaba bı vitamın eksıklıpğımı var kı?
canım bak doktor bol yeşillik yememeı önerdi. sende bool bol ye tamammı. akşam koca kase salata yapacam kendıme. yanına da karnıbahar yapmayı düşünüyorum
çok beklersinnnnnnn ben senden çok verecem bi kere sen ye daha o ekmekleri 4er 5er

öğle yemöeğim mercimek çorbası kızlar.. bol lımonlu.... 2 gündür yıyemıyordum özlemişim. bu arada rabıa nerde ya cee demiş gitmiş. spora gitti heralde.

canım dün kaçan ipin ucunu bugün yakalama fırsatın var,dengeleyerek çok fazla etkilenmeden telafi edebilirsin. sabah güzel başlamışsın,öğlende iyi, önemli olan akşamıda atlatırsan çok iyi. afiyet olsun.
ayrıca başka yeşil çay varsa yapıver hayatım,hem sen ortalığa koyduysan bardağı çocuk ne yapsın annesi.
ben en iyisi kadınlar gününde alışveriş yapayım kendime. keşke aklıma gelseydide çekiliş yapsaydık. geçen seneyamıştık iyi geliyor gerçekten.
benim morluklar biraz fazla aslında buğday tenliyim kapatıcı iş görüyor ama ben istiyorumki makyaj yapmadığımdada güzel bir ciltle gezeyim. yinede denicem spora başlayıncakafein asprin olayını hocalara sorarım sağol canım.
canım tahlillerinin iyi çıkmasına sevindim. demir gebelik için önemli zaten gebeliktede kalsium ve demir hapı vereceklerdir. demekki önemsediğimiz yeşilliğin bir insanın gelişiminde ne kadar önemli rol oynadığını anlayabiliyoruz.folik asite başlamanda iyi tabiki.
dünkü menüne baktım,burçak bisküviler ne kadarda gereksiz duruyrmuş meğerse. kendim yazınca anlamamıştın ama sizler yazınca farkettim.
neyse akşamda kaçırmmışsın afiyet olsun canım.
haftaya da plates e başlıyorum. salı perşembe oaraya gidecem. hayatımda ilk defa spor salonuna gidiyorum :))
aa tebrik ederim hayatım,hiç bahsetmemiştin sanırım yadaben atladım. :)) ama çok güzel bendebu akşam araştırmalara başlıyorum inşallah.

canım çatlak için bol karın egzersizleri tavsiye ederim. ayrıca banyo sonrası yaptığın nemlendirme normalinden daha fazla iyi oluyor. gece uyurkende vücut fazla ısındığı için bol kremlenip yatmakda çok faydalıdır. olacağı varsa oluyor ama önlem alarak aza indirebilirsin.
deri değiştirmekmii onasıl olcekki. ilk defa duydum şaşırdım. kız plastik neler duycez bakalım sayende.
küçülde cebime gir ben senden daha kısayım hatun 1.55 boyum. senden daha minikim.
diş olayınıda ikisinide çektir gitsin hayatım,sonra birini çektirip değerinden vazgeçersin birde.
en azında tekrar tekrar acı çekmemiş olrsun.
çatlak konusunda haklısın canım olacağı varsa oluyor malesef ama aza indirilebilir birkaç önlemle. belkide snin daha çok olacaktı ama dikkat ettiğin için o kadar oluşmuştur.
bilmem acı iyidir :) Seviyorum sanırım :)
seni mazoşist seniiii.
afiyet olsun canım. bu hafta güzel sonuç alırsın inşallah.
dombilicim sen unutursun ama onlar unutmazlar hayatım,çünkü en sevdiği şeyi söyleemişsin gezmeye gitmeye bayılıyorlar.
canım kahvaltılarına gerçekten bir çözüm bulmalısın,bunu düzeltsen iyi olur göreceksin zaten. ayrıca maşallah ya sürekli bir yerdesin,yada misafir sana geliyor. çok güzel ama diyet yapmak istiyorsan dikkatli olman gerekir. sen diyet konusunu unutuyorsun misafirlikte dombilicim,bu konuyu çözümlemeye çalış derim, :44:

ilahi dombilicim,kız dişten ayyıldız şikayetçi ben değil.
neyse hadi iyi gezmler sana canım. inşallah dikkat edersin.

Son düzenleme:
ekmek diyene bak sucuğu ben yemedim sen yedin talaş böreğide indirdin mideye suyunda az benimkinden senin sopanda yok üstelik görcen dur bak aha da diyorum seni geçiçem geçiçemm
ben salata yiyorum gülüm nane,maydanoz,marul hepsinden tüketiyorum folik asit 3 tane al eğer sen hemen bebiş düşünüyorsan ve dişe git baktır eminim vardır dolgusu olan çekilicek olmasada git mutlaka .eringeçlikten son ana kaldı bak işte halada çektirmesem mi diyom bildiğim kadarıyla d vitamini eksikliğinden olur folik asitte var dişlerinn hassaslığı bence diyettesin belki süt bişeyler içmedin mi ondan mı acep

öğle yemöeğim mercimek çorbası kızlar.. bol lımonlu.... 2 gündür yıyemıyordum özlemişim. bu arada rabıa nerde ya cee demiş gitmiş. spora gitti heralde.
hee rabiş spora gitti şuan foruma bakıyo sanırım afiyet olsun mercimek corban.

ay ne güzel söyledin hayatım.
ayyıldızım sen ye ekmekleri 4 er 5 er. hahay süper
afiyet olsun hayatım az olmuş salata iyi giderdi yanında.
sabah kahvaltı yokmu plasticim,sendemi hersabah böylesin dombili gibi. öğle yemeğin iyi durmuş afiyet olsun.

evet cnm mıgros cok uygn en mantıklısı ayrıca şimdide yapalım çekiliş ne olcakki biraz gecikmeli göndeririz en fazla hem birbirimizide tanıyoruz hedıye secmekde zorlanmayız sevıyorum hedıye almayı :)

estetik merkezleri yapıyor cnm valla ben çok araştırırım herşeyi :) herkesden öğrenicek bişeyler çıkar

=))

öyle yapacim sanırım 2 sini birden çektirip kurtulacağm yoksa tekrar oturmam çatır çutur sesler geliyo 3-5 tane iğne vur be doktor dicem hissetmim dicem sonraki günler sanırım sütle beslenirim . bekarken bir tane çektirmiştim aslında dolgu kanal olurdu beni korkkutmuşlardı hani beyninden hissedersin sinirleri çektikçe doktor diye :26: bende salak gibi çektirmiştim kadın çekemedi içinde kaldı bir budağı sonra kendini atar dışarı dedi atmadan kapanmıştı sonra tekrar gitmiştim 3 tane iğne vurulup o minik parçayı çıkarttırmıştım çok ağlamıştım haa korkuyorum ya öyle olursa gene allahım kolayca atlatır inşallah korkulu rüyam oldu şuanda aklımdan hiç çıkmıyor :84:

slm kızlar ancak geldim
daha bişi yiyemedim ( çnk sabah çok telaş ile başladım...uyuyakalmışım eşim kahvaltı istemedi... sonra kapı çaldı maliyeden geliyolar
eşimin kapatmak istediği bi şirketi var...neyse adama dedim ben anlamam eşim gelsin sonra eşim geldi onlara kahve yaptım
onlar tam gitti komşum geldi ona da kahve yaptım bende orta şekerli bi kahve içtim hala bişi yemedim
şimdi kahvaltımı yapsam yoksa öiğle yemeğimi yesem karar veremedim
sabah tartıldım sadece 100gr gitmiş
evde çok sıkıldım karnımı doyurayım markete gidecğim :)) eee şimdi açken gitmeyeyim dimi ama ??
geçmişi okudum hepiniz iyisiniz...cilt konusunda konuşulmuş ben bu kiloyu (10 günde 9 kilo adım) aldığımda her yerde çatlaklarım olmuştu...kaplıca severim şimdi belli bile değil...kimse anlamıyo...hepinize kaplıca ve kese tavsiye ederim
bi de ozan yağı...
muhabbet güzel gelince kaynatırız hepinizi öpüyorum

o kadar alinti yaptim, bağlantı gitti hepsi gitti:95:
kızlar, sorun yok burdayım ama bağlantısal sorunlarım var:))
birazdan yorumlarım gelecek:)

dosbacım, sabah çok maceralı geçmiş anlaşıldı. tabi pek dengeli olmamış. markete gitmeden bir öğün yapmanı öneririm canım.
ben hiç kaplıcaya gitmedim:)) sen hangi kaplıcaya gitmiştin?

dosbacım, sabah çok maceralı geçmiş anlaşıldı. tabi pek dengeli olmamış. markete gitmeden bir öğün yapmanı öneririm canım.
ben hiç kaplıcaya gitmedim:)) sen hangi kaplıcaya gitmiştin?
sorma hayatım çok hareketliydi
öğle yemeğimi yedim
1 kase çorba
1.5 dilim ekmek
bol yeşillik

kaplıcayı ben çocukluğumdan beri severim
yozgatlıyım her ilçemizde kaplıca var ama en çok sorgun kaplıcalarını tercih ederiz
ankaraya çok yakın değil ama kozaklı kaplıcalarına sık gideriz (orda kortizondan dolayı çıkan tüğlerim bitti kalmadı...ben sarışınım lazer görmedi tüğlerimi çok üzülmüştüm bilerek değil ama o kaplıacaya gittiğim de bütün tüğ probleminden kurtuldım)
adapazarı kuzuluk kaplıcalarını ve bursanın oylat kaplacasını şiddetle tavsiye ederim (biraz daha tatil havası oluyo)
arabanın bagajında havlumuz ve mayolarımız hazır durur nerde kaplıca görsek gireriz:))
ankarada malum kızılcahamama gidiyoruz ama haymanın kaplıcaları daha şifalı... haymananın tesisleri güzel değil ama arada tercih edilebilir...
kese olayını da es geçmemek lazım gerçekten vücut tazeleniyor...bi de evde yapılan kese gibi olmuyo...

evet bu konu önemli vqllq. keseyı arkadşım da söyledi. bende alacam. aslında bizde afyona yakınız ama sanırım arabamız olmadığıdan hiç gitmıyoruz. altında araba olacak geze geze gideceksın işte.

afıyet olsun dosbacım

saol canım sonunda yiyebildim bişiler
evet afyonda yakın... kaplıca iyi oluyo...alışkanlık olduğu için benim çeyiz kese dolu :) vereyim sanada hayatım :))

ayy sizin menüleri okudukça canım birseyler çekiyor benim

sütün yanına az kuru meyve ekleseydin kahvaltı harika olurdu,canım sen çok az yiyorsun güçten düşme kendine dikkat et lütfen.

benimde içimdeki alışveriş cini uyanıverdi tutmayın beni

araştırmacı gazeteci seni hediye konusunda ne karar verirseniz ben uyarım ama çekiliş nasıl olacak sanal?

bak ya bu saate kadar aç kalınır ya çantanızda 100 gr kuruyemiş-meyveye yer yok mu diyetteki kadın bavul gibi çantayla gezer büyük çanta alın kendinize

o kadar alinti yaptim, bağlantı gitti hepsi gitti:95:
kızlar, sorun yok burdayım ama bağlantısal sorunlarım var:))
birazdan yorumlarım gelecek:)

dört gözle bekliyoruz ben çıkmadan gel hadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…