- 7 Ekim 2009
- 7.049
- 11.811
- 448
yaptır bakalım canım yüzdürme derini ya ama hiç korkmuyon mu
[COLOR="red" .!.:Poly[/COLOR];17943770]evet canım kek olmamış cezayı kime ödüyorsun?
pıly cım bıt kutu var ona dıyetımı bozan yedıgım gıda basına 10 ytl koyacagım 65 kg olana kadar suan 20 ytll bırıktı bıle sonra onları ıhtıyacı olan fakır bırıne verecegım
bu arada akşam oglum 12 gıbı uyudu komsuları rahatsız etmemk ıcınkosu bandına cıkmadım
yanı kekler yag oldu
ayyıldıcım canım yedım de ıcım rahat degıl bugun gezmede yemıyecegım dıkkat edecegımm
asumancımdıs ıcın ıyı bır cerrah bulursan kolay olur yoksa adamı hasat edıyorlar
plastic bayagı azımlısın ıradelısın tebrık edıyorum
:
sen nasılsın nasıl gıdıo
sporunu yapmıssın ohhhhh tebrıkler bak hareket edemıyorum dıodun demekkı canlanma var
benımoglan aglıoo by
bende sevindim valla rakıbemrakibem sevindim demir eksikliği çıkmamasına ve folik asite başlamanada sevindim güzel beslenmişsin hahha succuk da yemişş baaa baaa ba
ben tüm gün dişle uğraştım durdum uyku girmedi gözüme ikisini birden çektiricem ama yanyana değil ki biri sol bir sağ biri alt biri üsttengaliba haftaya epey kilo kaybım olur katı birşey yiyemem ama şu 20 liklerimden kurtuluyorum çok sevniyorum bir taraftan .sen dişçiye ne zama ngidiceksin uzatma hemen git bu arada kakao yağı kullanmadım ama çatlak kiremi ve bebek yağını aynı anda kullandğım halde çatladım eger genetikse annende varsa ne sürersen sür oluyor canım ya .harika gibi olmazsın zamanla rengi soluyor merak etme sen .
:.
çok beklersinnnnnnn ben senden çok verecem bi kere sen ye daha o ekmekleri 4er 5erben oğlanı yatırp geliyorum
bu hafta seyyahdan çok vericem eminim
300 gramlık şişliğimi saymıyorum tabi
yarım saatte yürür gelirim artık
bu arada sabah 3yk kadar kellogs içine yarım çay bardağı süt koydum içtim
[COLOR="red" .!.:Poly[/COLOR];17943770]evet canım kek olmamış cezayı kime ödüyorsun?
pıly cım bıt kutu var ona dıyetımı bozan yedıgım gıda basına 10 ytl koyacagım 65 kg olana kadar suan 20 ytll bırıktı bıle sonra onları ıhtıyacı olan fakır bırıne verecegım
bu arada akşam oglum 12 gıbı uyudu komsuları rahatsız etmemk ıcınkosu bandına cıkmadım
yanı kekler yag oldu
ayyıldıcım canım yedım de ıcım rahat degıl bugun gezmede yemıyecegım dıkkat edecegımm
asumancımdıs ıcın ıyı bır cerrah bulursan kolay olur yoksa adamı hasat edıyorlar
:
sen nasılsın nasıl gıdıo
sporunu yapmıssın ohhhhh tebrıkler bak hareket edemıyorum dıodun demekkı canlanma var
benımoglan aglıoo by
zaten hamlanmam benımle alakalı oldu 2 hafta hastalıkdan gidemedim şimdi iyiyim açıldım cnm Sağol hayatım sende öylesin güzel kg verıyorsun akupntr küpesini sen almışdım dimi annene gelıcekdı sanırım nedir durum
Bugun menüm :
Sabah : Yağsız süt
Öğlen : Mercimek çorbası + az patates püresi azda domatesli tavuk + salata
Ara : mandalina
prinç lapası yapıcam bundan sonra spor öncesi lapa ve tavuk tüketicem bakalım bugun ne yıycem spor öncesi :S Tost falan yerim belki
canım dün kaçan ipin ucunu bugün yakalama fırsatın var,dengeleyerek çok fazla etkilenmeden telafi edebilirsin. sabah güzel başlamışsın,öğlende iyi, önemli olan akşamıda atlatırsan çok iyi. afiyet olsun.GÜNAYDIN..
1 mart menüm
dün ipin ucu feci kaçtı size yazmaya yüzüm yok..kısaca ipucu vereyim kızım hasta evde hala kek börek kurabiye istedi .ordan anlayın yazmayayım..:26:
ama leslie sansone 3 mil yaptım 3 litrede suyumu içtim..
bugün 2 mart menüm
SABAh
uyanır uyanmaz 2 kayısı kurusu ve 2 bardak su..
kahvaltı 4 kaşık k fleks ve süt ..
ara
yeşil çay içecektim ki oğlum çayımı döktü..(sinir krizlerindeyim geldim burda oturuyorum..
öğlen
salata
haşlanmış tavuk göğsü
yoğurt 1 dilim
kepek ekmeği
ara
yeşil elma..
akşam belli değil.
ben en iyisi kadınlar gününde alışveriş yapayım kendime. keşke aklıma gelseydide çekiliş yapsaydık. geçen seneyamıştık iyi geliyor gerçekten.Tatlım kadınlar ile ilgili herşey indirime giriyor anneler günündede öyle :) pedler bile indirimde şampuanlar herşey bizim için yahu hehe
ah ah anneler :) Diyet yap dıyor yapıncada hadi kızım şundanda ye dıyorbide seversin kızartma yaptım sana dıyor balkondan atlayasım gelıyor akşam 23:00 civarı geliyorum spordan yemek hazırlamış bana yemiycem diyorum her akşam kavga evde düşünün nasıl vericem bu halde kg
cnm bende öyle çok yok uykusuz kalınca çıkar dün masaj yaptım baya ve etkili oldu beyazladı ayrıca kafein uyarıcıdır ıyı gelır bide kızlar kafein yağ yakar aklınızda olsun kafein+asprin spordan önce alırlar yağ yakmak için bende başlıycam
canım tahlillerinin iyi çıkmasına sevindim. demir gebelik için önemli zaten gebeliktede kalsium ve demir hapı vereceklerdir. demekki önemsediğimiz yeşilliğin bir insanın gelişiminde ne kadar önemli rol oynadığını anlayabiliyoruz.folik asite başlamanda iyi tabiki.günaydın arkadaşlar wsabah hastaneye gittim oyuzden geç kaldım biraz.tahlil sonuçlarımı gösterdım doktora. şekerim 93 çıkmış bi sorun yok yanı. demir eksikliğimde çıkmamaış. nedense doktor ona çok sevindirahim ağzımda yara varmış ama kötü huylu bakteri yokmuş. bunun için fitil verdi. hergece yatmadan önce kullanacam.
bol yeşillik salata yıyormusun dedi. az değil ama çok bol da değil dedim. ben salata yapmaya üseniyorum cacık falan daha kolayıma geliyoozaman folik asit başlatalım sana dedi. salata bol yeseydın o takviye ederdi dedi. folik asit yazdı. daha ilaçlarmı almadım. çıkışta alırım artık.
dünkü menüme gelince
kalkış:4-5 tane altın çilek 2 parça kuru kayısı üzerine 2 bardak su
kahvaltı:yarım kase müsli-süt
yürüyüş:3 km
ara:5 tane eti burçak bisküvi
öğle:2 dilim kıymalı pide. bir pideninüçte biri kadar.ben yokken yemişler okadar kalmış. sende söyle kendıne dediler bende kalanları yedim sadece.
yürüyüş:3 km
ara:1 çay tabağı benım kuruyemişlerden-1 fincan yeşilçay
akşam:3-4 dilim sucuk-2 dilim ekmek-1 küp peynir-1 küp helva-3 bardak çay.( arkadaşım gelecek demiştim yaben içeri girdim daha üstümü değiştiremeden o geldi. benımde yemeği yoktu. öyle kahvaltılık bişeyler yaptık işte)
spor: arkadaşım gittikten sonra 20 dk ls ile yürüdüm. ilk gün daha çok yorulmuştum dün daha iyiydi. spordan sonra maden suyu içeyım dedim ama kapağını açamadımbende normal su içtim
aa tebrik ederim hayatım,hiç bahsetmemiştin sanırım yadaben atladım. :)) ama çok güzel bendebu akşam araştırmalara başlıyorum inşallah.haftaya da plates e başlıyorum. salı perşembe oaraya gidecem. hayatımda ilk defa spor salonuna gidiyorum :))
canım çatlak için bol karın egzersizleri tavsiye ederim. ayrıca banyo sonrası yaptığın nemlendirme normalinden daha fazla iyi oluyor. gece uyurkende vücut fazla ısındığı için bol kremlenip yatmakda çok faydalıdır. olacağı varsa oluyor ama önlem alarak aza indirebilirsin.bende bebek yağı almak istıyorum çatlaklarım için kullanacam. bide kakao yağı iyi geliyormuş. benim şimdi bile çok çalağım var ya sanırım doğumdan sonra haritaya dönecek vücudum
ne demek napıım medine yaaa.kız bukadar rahat olunur mu hiç diyetteyız heralde
canım bence de iki kere eziyet etme kendıne. iğne vurulunca bişey kalmıyo zaten sorun iğne de doktorun eli hafıf olur inşallah hiç acıtmaz.
ben şuan tüketiyorum canım. normalde ara öğün diye almıştım ama dosbaya diyetisyeni sabah kalkınca kahvaltıdan 15 dk önce 5-6 tane ye üstüne 2 bardak su iç demiş. bende öyle yapıyorum . tadı çok keskin. ama güzel. dünyanın en zengın lif oranına sahıpmış. hatta suan pıyasada haplarını yapmışlar ama doğalı gibi olmaz tabı
salam sosisi zaten hiç sokmam eve ama sucukta mı yemeyeyım :26: ayda bır falan zaten neyse yemeyeyım bari . tamam bidaha yemem. ben çıkolatayı bırakmış adamım sucuğumu bırakamayacam
deri değiştirmekmii onasıl olcekki. ilk defa duydum şaşırdım. kız plastik neler duycez bakalım sayende.hayatım ben zayıflamam bitince şöyle yapıcam :) ilk önce peeling deri yüzdürücem doktorlar yapıyor bunu ozaman ufacık çizik gibi kalıyor eğer oda tatmin etmezse deriyi değiştirmeyi bile düşünüyorum ama sadece göğüs bölgemdeki rahatsız ediyor yırtık baya belli büyük göbekde falan herkesde var valla çok sorun etmiyorum zayıflarda bile var solaryuma falan giricem ozamanda anlaşılmıyor birde yazın güneşlenirken çatlaklara hakiki zeytinyağı sür masaj yaparak oda azaltıyor
küçülde cebime gir ben senden daha kısayım hatun 1.55 boyum. senden daha minikim.afiyet olsun asumancım kiloyu korumak daha zor biliyorsun ama zamanla korumaktan ziyade aşağıyı gösterir bence bu arada senin boyun kaç ki kilo bu rakamın altında kalıyor merak ettim .bir de seyyah sanırım bu kilolarda bende kısanız var mı loşuan ben küt gibiyim 1.58 boyundayım minikim yani
ben tüm gün dişle uğraştım durdum uyku girmedi gözüme ikisini birden çektiricem ama yanyana değil ki biri sol bir sağ biri alt biri üsttengaliba haftaya epey kilo kaybım olur katı birşey yiyemem ama şu 20 liklerimden kurtuluyorum çok sevniyorum bir taraftan .sen dişçiye ne zama ngidiceksin uzatma hemen git bu arada kakao yağı kullanmadım ama çatlak kiremi ve bebek yağını aynı anda kullandğım halde çatladım eger genetikse annende varsa ne sürersen sür oluyor canım ya .harika gibi olmazsın zamanla rengi soluyor merak etme sen.
seni mazoşist seniiii.bilmem acı iyidir :) Seviyorum sanırım :)
afiyet olsun canım. bu hafta güzel sonuç alırsın inşallah.ben oğlanı yatırp geliyorum
bu hafta seyyahdan çok vericem eminim
300 gramlık şişliğimi saymıyorum tabi
yarım saatte yürür gelirim artık
bu arada sabah 3yk kadar kellogs içine yarım çay bardağı süt koydum içtim
dombilicim sen unutursun ama onlar unutmazlar hayatım,çünkü en sevdiği şeyi söyleemişsin gezmeye gitmeye bayılıyorlar.merhaba kızlar
yıne saat 10.00 da kalktık oglumun kahvaltısı derken uyutayım dedım saat 11 gıbıydı uyanınca 1 saat sonra tekara uyuyor mamasını yedırmeden once demıstım kı mamayı ye gezmeye gıdecez sonra unutmusum pc actım oglumuda besıgınde sallıyorum nasıl aglıoo ortalıgı ınletıyor bıraktım dıs kapıya gıttı bay bay yapıoo dısaı cıkacakmısız sıze yazamadan tekrar kapattım pc yı
dısarı cıkarttım kahvaltı yapamadım tabı
11.00 marketten lıght buskıvı aldım 1/' sını yedım 80 cal asumancım kahvaltı bugunde dengesız oldu
arkadas da aradı oda geldı 1.5 saat yuruduk donuste yokus cıktık sırtım nasıl ter içinde kaldı yoruldum da . bırazdan bı arkadasta aradı oglen gel dedı oglenede ona gıdecegım
menulerımı yazayım
sabah :1/2 pk lıght buskıvı
ara yok
oglen : gezmede dıkkat edecegım
ara yok
akşam tavuklu salata 1 kase yogurt çorbası
bıraz gecmısı okuyayım donerım
poly cım bıt kutu var ona dıyetımı bozan yedıgım gıda basına 10 ytl koyacagım 65 kg olana kadar suan 20 ytll bırıktı bıle sonra onları ıhtıyacı olan fakır bırıne verecegım
yanı kekler yag oldu
:
sen nasılsın nasıl gıdıo
benımoglan aglıoo by
bende sevindim valla rakıbemsuccuk muccuk da yemeyecem bidaha . zaten benım evde bı öğütücü var allah nazarlardan saklasın o bitirir bana kalmaz
çektir de kurtul canım. ben ne zaman gıdecem bilmıyorum ama böyle hassaalastı dişlerim son zamanlarda sankı. acaba bı vitamın eksıklıpğımı var kı?
canım bak doktor bol yeşillik yememeı önerdi. sende bool bol ye tamammı. akşam koca kase salata yapacam kendıme. yanına da karnıbahar yapmayı düşünüyorum
çok beklersinnnnnnn ben senden çok verecem bi kere sen ye daha o ekmekleri 4er 5er
hee rabiş spora gitti şuan foruma bakıyo sanırımöğle yemöeğim mercimek çorbası kızlar.. bol lımonlu.... 2 gündür yıyemıyordum özlemişim. bu arada rabıa nerde ya cee demiş gitmiş. spora gitti heralde.
bende sevindim valla rakıbemsuccuk muccuk da yemeyecem bidaha . zaten benım evde bı öğütücü var allah nazarlardan saklasın o bitirir bana kalmaz
çektir de kurtul canım. ben ne zaman gıdecem bilmıyorum ama böyle hassaalastı dişlerim son zamanlarda sankı. acaba bı vitamın eksıklıpğımı var kı?
canım bak doktor bol yeşillik yememeı önerdi. sende bool bol ye tamammı. akşam koca kase salata yapacam kendıme. yanına da karnıbahar yapmayı düşünüyorum
çok beklersinnnnnnn ben senden çok verecem bi kere sen ye daha o ekmekleri 4er 5er
afiyet olsun hayatım az olmuş salata iyi giderdi yanında.öğle yemöeğim mercimek çorbası kızlar.. bol lımonlu.... 2 gündür yıyemıyordum özlemişim. bu arada rabıa nerde ya cee demiş gitmiş. spora gitti heralde.
sabah kahvaltı yokmu plasticim,sendemi hersabah böylesin dombili gibi.zaten hamlanmam benımle alakalı oldu 2 hafta hastalıkdan gidemedim şimdi iyiyim açıldım cnm Sağol hayatım sende öylesin güzel kg verıyorsun akupntr küpesini sen almışdım dimi annene gelıcekdı sanırım nedir durum
Bugun menüm :
prinç lapası yapıcam bundan sonra spor öncesi lapa ve tavuk tüketicem bakalım bugun ne yıycem spor öncesi :S Tost falan yerim belki
ben en iyisi kadınlar gününde alışveriş yapayım kendime. keşke aklıma gelseydide çekiliş yapsaydık. geçen seneyamıştık iyi geliyor gerçekten.
benim morluklar biraz fazla aslında buğday tenliyim kapatıcı iş görüyor ama ben istiyorumki makyaj yapmadığımdada güzel bir ciltle gezeyim. yinede denicem spora başlayıncakafein asprin olayını hocalara sorarım sağol canım.
deri değiştirmekmii onasıl olcekki. ilk defa duydum şaşırdım. kız plastik neler duycez bakalım sayende.
seni mazoşist seniiii.
öyle yapacim sanırım 2 sini birden çektirip kurtulacağm yoksa tekrar oturmam çatır çutur sesler geliyocanım dün kaçan ipin ucunu bugün yakalama fırsatın var,dengeleyerek çok fazla etkilenmeden telafi edebilirsin. sabah güzel başlamışsın,öğlende iyi, önemli olan akşamıda atlatırsan çok iyi. afiyet olsun.
ayrıca başka yeşil çay varsa yapıver hayatım,hem sen ortalığa koyduysan bardağı çocuk ne yapsın annesi.
ben en iyisi kadınlar gününde alışveriş yapayım kendime. keşke aklıma gelseydide çekiliş yapsaydık. geçen seneyamıştık iyi geliyor gerçekten.
benim morluklar biraz fazla aslında buğday tenliyim kapatıcı iş görüyor ama ben istiyorumki makyaj yapmadığımdada güzel bir ciltle gezeyim. yinede denicem spora başlayıncakafein asprin olayını hocalara sorarım sağol canım.
canım tahlillerinin iyi çıkmasına sevindim. demir gebelik için önemli zaten gebeliktede kalsium ve demir hapı vereceklerdir. demekki önemsediğimiz yeşilliğin bir insanın gelişiminde ne kadar önemli rol oynadığını anlayabiliyoruz.folik asite başlamanda iyi tabiki.
dünkü menüne baktım,burçak bisküviler ne kadarda gereksiz duruyrmuş meğerse. kendim yazınca anlamamıştın ama sizler yazınca farkettim.
neyse akşamda kaçırmmışsın afiyet olsun canım.
aa tebrik ederim hayatım,hiç bahsetmemiştin sanırım yadaben atladım. :)) ama çok güzel bendebu akşam araştırmalara başlıyorum inşallah.
canım çatlak için bol karın egzersizleri tavsiye ederim. ayrıca banyo sonrası yaptığın nemlendirme normalinden daha fazla iyi oluyor. gece uyurkende vücut fazla ısındığı için bol kremlenip yatmakda çok faydalıdır. olacağı varsa oluyor ama önlem alarak aza indirebilirsin.
deri değiştirmekmii onasıl olcekki. ilk defa duydum şaşırdım. kız plastik neler duycez bakalım sayende.
küçülde cebime gir ben senden daha kısayım hatun 1.55 boyum. senden daha minikim.
diş olayınıda ikisinide çektir gitsin hayatım,sonra birini çektirip değerinden vazgeçersin birde.
en azında tekrar tekrar acı çekmemiş olrsun.
çatlak konusunda haklısın canım olacağı varsa oluyor malesef ama aza indirilebilir birkaç önlemle. belkide snin daha çok olacaktı ama dikkat ettiğin için o kadar oluşmuştur.
seni mazoşist seniiii.
afiyet olsun canım. bu hafta güzel sonuç alırsın inşallah.
dombilicim sen unutursun ama onlar unutmazlar hayatım,çünkü en sevdiği şeyi söyleemişsin gezmeye gitmeye bayılıyorlar.
canım kahvaltılarına gerçekten bir çözüm bulmalısın,bunu düzeltsen iyi olur göreceksin zaten. ayrıca maşallah ya sürekli bir yerdesin,yada misafir sana geliyor.çok güzel ama diyet yapmak istiyorsan dikkatli olman gerekir. sen diyet konusunu unutuyorsun misafirlikte dombilicim,bu konuyu çözümlemeye çalış derim, :44:
ilahi dombilicim,kız dişten ayyıldız şikayetçi ben değil.
neyse hadi iyi gezmler sana canım. inşallah dikkat edersin.
dosbacım, sabah çok maceralı geçmiş anlaşıldı. tabi pek dengeli olmamış. markete gitmeden bir öğün yapmanı öneririm canım.slm kızlar ancak geldim
daha bişi yiyemedim( çnk sabah çok telaş ile başladım...uyuyakalmışım eşim kahvaltı istemedi... sonra kapı çaldı maliyeden geliyolar
eşimin kapatmak istediği bi şirketi var...neyse adama dedim ben anlamam eşim gelsin sonra eşim geldi onlara kahve yaptım
onlar tam gitti komşum geldi ona da kahve yaptım bende orta şekerli bi kahve içtim hala bişi yemedim
şimdi kahvaltımı yapsam yoksa öiğle yemeğimi yesem karar veremedim
sabah tartıldım sadece 100gr gitmiş
evde çok sıkıldım karnımı doyurayım markete gidecğim :)) eee şimdi açken gitmeyeyim dimi ama ??
geçmişi okudum hepiniz iyisiniz...cilt konusunda konuşulmuş ben bu kiloyu (10 günde 9 kilo adım) aldığımda her yerde çatlaklarım olmuştu...kaplıca severim şimdi belli bile değil...kimse anlamıyo...hepinize kaplıca ve kese tavsiye ederim
bi de ozan yağı...
muhabbet güzel gelince kaynatırız hepinizi öpüyorum
sorma hayatım çok hareketliydidosbacım, sabah çok maceralı geçmiş anlaşıldı. tabi pek dengeli olmamış. markete gitmeden bir öğün yapmanı öneririm canım.
ben hiç kaplıcaya gitmedim:)) sen hangi kaplıcaya gitmiştin?
evet bu konu önemli vqllq. keseyı arkadşım da söyledi. bende alacam. aslında bizde afyona yakınız ama sanırım arabamız olmadığıdan hiç gitmıyoruz. altında araba olacak geze geze gideceksın işte.slm kızlar ancak geldim
daha bişi yiyemedim( çnk sabah çok telaş ile başladım...uyuyakalmışım eşim kahvaltı istemedi... sonra kapı çaldı maliyeden geliyolar
eşimin kapatmak istediği bi şirketi var...neyse adama dedim ben anlamam eşim gelsin sonra eşim geldi onlara kahve yaptım
onlar tam gitti komşum geldi ona da kahve yaptım bende orta şekerli bi kahve içtim hala bişi yemedim
evde çok sıkıldım karnımı doyurayım markete gidecğim :)) eee şimdi açken gitmeyeyim dimi ama ??
geçmişi okudum hepiniz iyisiniz...cilt konusunda konuşulmuş ben bu kiloyu (10 günde 9 kilo adım) aldığımda her yerde çatlaklarım olmuştu...kaplıca severim şimdi belli bile değil...kimse anlamıyo...hepinize kaplıca ve kese tavsiye ederim
bi de ozan yağı...
sorma hayatım çok hareketliydi
öğle yemeğimi yedim
1 kase çorba
1.5 dilim ekmek
bol yeşillik
kaplıcayı ben çocukluğumdan beri severim
yozgatlıyım her ilçemizde kaplıca var ama en çok sorgun kaplıcalarını tercih ederiz
ankaraya çok yakın değil ama kozaklı kaplıcalarına sık gideriz (orda kortizondan dolayı çıkan tüğlerim bitti kalmadı...ben sarışınım lazer görmedi tüğlerimi çok üzülmüştüm bilerek değil ama o kaplıacaya gittiğim de bütün tüğ probleminden kurtuldım)
adapazarı kuzuluk kaplıcalarını ve bursanın oylat kaplacasını şiddetle tavsiye ederim (biraz daha tatil havası oluyo)
arabanın bagajında havlumuz ve mayolarımız hazır durur nerde kaplıca görsek gireriz:))
ankarada malum kızılcahamama gidiyoruz ama haymanın kaplıcaları daha şifalı... haymananın tesisleri güzel değil ama arada tercih edilebilir...
kese olayını da es geçmemek lazım gerçekten vücut tazeleniyor...bi de evde yapılan kese gibi olmuyo...
evet bu konu önemli vqllq. keseyı arkadşım da söyledi. bende alacam. aslında bizde afyona yakınız ama sanırım arabamız olmadığıdan hiç gitmıyoruz. altında araba olacak geze geze gideceksın işte.
afıyet olsun dosbacım
öğle yemöeğim mercimek çorbası kızlar.. bol lımonlu.... 2 gündür yıyemıyordum özlemişim. bu arada rabıa nerde ya cee demiş gitmiş. spora gitti heralde.
Bugun menüm :
evet cnm mıgros cok uygn en mantıklısı ayrıca şimdide yapalım çekiliş ne olcakki biraz gecikmeli göndeririz en fazla hem birbirimizide tanıyoruz hedıye secmekde zorlanmayız sevıyorum hedıye almayı :)
estetik merkezleri yapıyor cnm valla ben çok araştırırım herşeyi :) herkesden öğrenicek bişeyler çıkar
slm kızlar ancak geldim
bi de ozan yağı...
o kadar alinti yaptim, bağlantı gitti hepsi gitti:95:
kızlar, sorun yok burdayım ama bağlantısal sorunlarım var:))
birazdan yorumlarım gelecek:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?