Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

polycim bavul gibi çantaya gerek yoktu hayatım ben evdeydim :))
sadece gelenden gidenden yiyecek zaman bulamadım :))
neyse hallettim şimdi... güzelce aralarımı da yaparım

tansaş normalde pahalı ama ürünün sabit bir fiyatı olduğu için şansımı denicem.çekiliş iyi olurdu canım yalnız şimdi herkes tekrar tanıtma isticek biri tanıtıcak diğeri tanıtmıcak, az olursa olmaz ama çoğunluk olursak daha iyi olur sanırım onuda toparlayamayız. bende ne kadar takibini yapabilirim o ayrı.

oy oy ne yapmış o dr yaa. beceriksiz şey. çok geçmiş olsun .canım yirmiliklerde öyle olmaz inşallah korkma hayatım ne kadar korkarsan o kadar canın yanar.inşallah bi çırpıda halolur.
selam dosbacım, sabahki hareketliliği almışsın üstüne şimdi eve sığamıyorsun birşeyler yedikten sonra çıkıp hava almak iyi gelir. bu arada orda hava nasıl iyimi canım. gerçi ne kadar iyi olsada buz gibidir kesin.

o kadar alinti yaptim, bağlantı gitti hepsi gitti:95:
kızlar, sorun yok burdayım ama bağlantısal sorunlarım var:))
birazdan yorumlarım gelecek:)
bekliyorum rabiacım.
şimdide yeşil çay zamanı :)) bu arada güne su ile başladım

afiyet olsun

ozon gazı nasıl bulucaz canoo alıversekte kullansak faydasını görür müyüz acaba.

o kadar alinti yaptim, bağlantı gitti hepsi gitti:95:
kızlar, sorun yok burdayım ama bağlantısal sorunlarım var:))
birazdan yorumlarım gelecek:)
bağlant magduru rabişim benim

sabah:saat 12 de 3 yk kadar kellogs tam tahıllı içine yarım çay bardağı süt
ara:15 tane siyah üzüm kurusu
spor:yarım saat seri yürüyüş
yarım saat ütü(6 gömlek+16 tane atlet)
ikindi:saat 3 te 2 dilim kepek ekmek ,1 kk kadar peynir
şuana kadar 1.5 litre su tüketildi.
dizim başlıyor sopamı ve mekik aletimi alıp uçuyorum gece güncellicem öptüm hepcinizi.

adcım hava burda sizin ordakinden daha ii sanırım
ablamla konuştum burda hava açık... bi de iyi gibi balkona çıkmıştım üşümedim :))

ayyıldız canım ben onu dr.dan alıyorum ama dün bi avm'de aktarda gördüm... en iyisi dr.ozon yağı diye sayılıyor... selülitlere çok ii geliyor tavsiye ederim :))

çocuk verdiğin sözü unutmamış canım:)) dışarı çıkmakla iyi yapmışsın da işte kahvaltısız çıkma iyi olmamış. yine de light bizküvi yeyip kaçamak yapmaman başarılı bence. bugün biraz gezmeli bir gün olacak gibi, inşallah dikkat etmeyi başarabilirsin canım. yoksa kumbara dolup taşacak:)

öğle yemöeğim mercimek çorbası kızlar.. bol lımonlu.... 2 gündür yıyemıyordum özlemişim. bu arada rabıa nerde ya cee demiş gitmiş. spora gitti heralde.
afiyet olsun canım.
ben spordan geldim, geleli epey oluyor. bağlantım kopuyor. geldiği zamanlarda yazdıklarımı gönderiyorum:)

bu kadar az gıdayla bu enerjiyi nasıl topluyorsun anlamıyorum valla:) afiyet olsun canım. ara öğünlerle zenginleştirsen ve güzel bir kahvaltı yapsan hoş olurdu:97:
bu arada şu migros konusunu yazman çok iyi oldu:)) 8 martta inşallah ben de gidicem:)

hee rabiş spora gitti şuan foruma bakıyo sanırım .
evet, canım burdayım.

kızlar üstteki mesajı göndermek için sayfayı kaç kez yenile yaptım, bilmiyorum:95:

hımm öğle yemeğin güzel olmuş dosbam. sen de mercimekten gitmişsin bugün:)
kaplıca konusunda da gerçekten detaylı bilgi olmuş. ya ben öyle kalabalık ortamları sevmiyorum. bu bahsettiğin yerler daha mı sakin? özel odaları falan mı var? hem çatlaklara hem tüylere faydasını gördüm dediğine göre ben de düşünebilirim
kızılcahamama annemleri götürdük. biz eşimle dışarda gezdikikimiz de pek düşkün değiliz yani.

ben yeşil çayımı içtim arada. bilgisayarla boğuşurken yapılabilecek en mantıklı şeydi:))

dört gözle bekliyoruz ben çıkmadan gel hadi
poly'cim bugün bağlantım iflah olmaz gibi canım. bu mesajımın gitmesi de 1 saati bulursa sen çıkmış olursun sanırım. bu arada form çayını her gün içiyor musun diye sormuşsun. form çayı dediğim doğa markasının form slim diye bir çayı canım, yine poşet çay yani. hergün içmiyorum. düzenli olarak içtiğim şey yeşil çay oluyor:)) diğerlerini can sıkıntısından yemeğe saldırmayım diye içiyorum.

bekliyorum rabiacım.
canım, sen sabah rabia'yı acil bulmam lazım demişsin?? bir sorun mu var. msn sürekli kopuyor, online olamıyorum.

bağlant magduru rabişim benim
hoff ya:95:hem de nasıl mağdur oldum. telekoma "sevgilerimi" iletiyorum

medine beslenmeyi düzeltmiş
afiyet olsun canım.

hımm şimdi de ozon yağını merak ettim:)) sizden çok şey öğreniyorum ben canım ya
ankarada bugün hava gerçekten hoşçamaşırları dışarı astım. mis olsunlar.

selülitlere aklımın kenarina yazdım o zaman canım sağol.

keçiörende hala güneş çok güzel cemre düşmüşya artık soğukları savdık sanırım oh oh ne güzel valla yaz geldi beslenmeyi düzelttim reglden çıktım ya manyamıştım resmen :26:
bu arada yarın evlilik yıldönümümüz 3 mart aslında nikah olarak 13 şubat ama biz ikisindende mutlaka birşeyler yiyoruz diye bimden ben pasta aldım ama yemicem dursun dondurucuda
rakibemi sevindirmeye hiççççççççççç niyetim yok gider ayak kilo almak istemiyorum ilerki günlere saklıyorum :78:

bende sayende gidilecek yerler listesine oylak kaplıcalarını ekledim canım.Çok seviyorum kaplıca hamam sauna...

öğlen menünde dengeli olmuş,suyunu da içiyor musun?

bende her banyoda kese yaparımm ama dosbanında dediği gibi profesyonellerin yaptıgını tutmuyor.

saol canım sonunda yiyebildim bişiler
evet afyonda yakın... kaplıca iyi oluyo...alışkanlık olduğu için benim çeyiz kese dolu :) vereyim sanada hayatım :))

kesede hangisi iyi canım alırken neye dikkat etmek gerekiyor,yada önerdigin bir marka varmı?

polycim bavul gibi çantaya gerek yoktu hayatım ben evdeydim :))
sadece gelenden gidenden yiyecek zaman bulamadım :))
neyse hallettim şimdi... güzelce aralarımı da yaparım

ayy evde yiyecek zaman bulamıyor biz çalışırken ne yapalım

menün güzel olmuş canım, hangi diziyi bu kadar sıkı takip ediyorsun, gerçi söylesende bilmem tv izledigim yok ama merak ettim?

çatlaklara da iyi geliyor mu canım?

anladım canım sürekli içmek bağırsak tembelliği yapabilir sana tavsiyem içinde sinameki olan hiçbirseyi içme

sporlarımıda yaptım gidim azda ls mi ne ondan yapim
akşama bu arada patates pilaki ,pirinç pilavı ve şehriyel çorbası yapıcam aslında evde sebze çorbam var ama ben bol acılı ekşili bir şehriyel çorbası içiçem.bir tane ekmek hakkım kaldı galiba sırf şehriyelli diye yeme diyiceksiniz yiyim mi ne olur salatada yapıcam ama çorba çok şehriyelli yapmam söz.
sonrasındada akşam ara için meyve düşünüyorum gerçi meyvem varmı bilmiyorum da :82:
çay içmek istemiyorum bisküvi yiyorum diyette olsa ne bilim ekmekle aynı günde olunca kızıyonuz

amannn canının çektiği mercimek çorbası olsun ya hamburger yada çikolata vs. çekeydi? cızzzzzz

yazmayın yoksa onları da çeker günahıma girmeyin

şimdiden kutluyorum canım, beraber nice seneler dilerim.İkisininde de yiyorsaniz sen sadece birinde yee yoksa rakibene gün dogar benden söylemesi

patates pilaki ve pilavdan hiç yemeyeceksen ince bir dilim ekmekten birsey olmaz, aç kalıp sonradan kaçamak yapmaktan daha iyi olur canım,

Kızlar ben çıkıyorum yarin tartıda bana şans dileyin olur mu sabah geç girebilirim hepinizi öpüyorum

tatlım kahvaltıya başlıycam en kısa sürede

Kuzum birimiz üstlenir yaparız pm ile bildiririz ben yapabilirim işim yok şu sıra canım sıkılıo

ÇEKİLİŞ YAPALIM DİYENLER PARMAK KALDIRSIN

migrosu görmeliydin yağmalamışlardı :) bende şansa görmüştüm :) şu an 8,00 TL olan kremi 3,00 TL almışdım :) 1 tane garnier alıcağıma 2 tane aldım kendime aldıklarımdan annemede aldım iyi oldu

canım eğer talep olursa bende ilgilenebilirim çekiliş ile

kahvaltımı halledicem en kısa sürede :) kesinlikle çok güzel ama elimden bile krem çekenler oldu çok komikler rafda var elimdekini alıo

yazmayın yoksa onları da çeker günahıma girmeyin

şimdiden kutluyorum canım, beraber nice seneler dilerim.İkisininde de yiyorsaniz sen sadece birinde yee yoksa rakibene gün dogar benden söylemesi
teşekkür ederim canım ben tek şehriyel çorbası ve bir dilim ekmek ve salata yemek istiyorum .eşimle biz çok ayrı zevklere sahibiz aslında o sebze hiç yemez ete ,pilava ve patates yemeklerine bayılır.ben 4 yıldır baygınlık geçiriyorum ama işte bir pırasa yemeği versen suyunu içer tortu kalır,bir ıspanak yapsam pirinçli falan çorba gibi ondan asla yemez,ne bilim huysuz o açıdan ama kendimi ayarlıyorum ona göre oğluda ona çekmiş napıcaksam yıllarca böyle.değiştiremiyorum da rakibem geçen haftayı aldı bakalım 300 gram verdi o hafta o oldu şampiyon
cuma günü görüşeciz bakalımm

neysecim benimki mercimek değildi hayatım düğürcük çorbası deriz ince bulgurdan yapılan bilir misin?? ben çok severim arada ondan yapıyorum bugünki çorbam oydu...
kaplıcaların çoğunda özel oda var hayatım hatta aile hamamı da isteyebilirsiniz...
keseyi polcim sormuştu sanırım evet hayatım soleyin kesesini şiddetle tavsiye ederim soley mağazalarında yada büyük ev teksili olan yerlerde bulabilirsin...bi de bursanın özel bi kesesi var ama şu an markasını hatırlayamadım o kesede çok güzel oluyor...
dr.ozon yağı çatlaklarada iyi geliyor canım...ben çok etkisini gördüm
ben bu yağı bacağımdaki ağrı için kullanıyorum diz kapağımdaki yırtığa iyi geldi şimdi hiç belli değil sonra yukarılarada sürdüm selülitlere müthiş etkili :)) sonra belimdeki çatlaklara :)) ayyy ne sorunluymuşummmm

marketime gittim ohhh be dışarıyı ammada özlemişim :))
çok sağlıklı mamalar aldım ... kötü reyonlara bakmadan geçtim :)) şimdi de bi ara yapayım bakalım

ara olarak 1 muz yedim
akşam yemeğine çorba bulgur pilavı ve karnabahar var
önemli olan miktarını ayarlayabilmek

kızlar ben çıkıyorum 10 dk ya. herkeze iyi akşamlar. akşamkı hedeflerim. zeytınyaglı karnıbahar ve bol salata yemek.. 1 litre daha su içmek veee ls yı 30 dk ya çıkartmak olsunn.. öptüm hepinizi.:79::80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…