Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım sebeplerinin araştırılması için gerekenlerin yapılması seni üzüyor ama olması mecburi. yaşadığın olayın seni ne kadar yıprattığının farkındayım. ben olsam aynı şeyleri yaşardım.
benimde yan tarafımda çalışan bir arkadaş var,oda 5.buçuk aylıkken aldırmak zorunda kaldı bebeğini. zor bir durum ama kendini toplamaya çalış bir tanem,eğerki dr unuz hiçbir sorun yok herşey yolunda derse ve sebep olarak düzeltilebilcek birşey diye söylüyorsa bence hiç beklemeyin hemen çalışmalara devam edin,ara verdikçe korkunuz ve çegingenliğiniz artar diye düşünüyorum.
o masayı bende sevmiyorum, Allah yardımcınız olsun hayatım.
canım verdiğin bilgiler için teşekkürederim ama inan uygulamam çok zor. garnier i hatırlattığın iyi oldu reklamlarda görmüştüm ama unuttum tabi. acaba bende kullansammı ben onu netten bir araştırayım.

olmamış dombili olmamış dombili.
neyse akşamıhafif atlatmaya bak hayatım birde suyu bol tut iyi gelir. afiyet olsun.
2 arkadaş kaynatırsınız ne güzel. (yoksa 3mü)

neyse canlar bende arrtık toparlanayım yavaş yavaş.
bugün öğle yemeğim 1 tabak nohut,1 dilim kepek eğmeği,100 gr yoğrt
arayıda yine 100 gr yoğurt ve 1 dilim kepek ekmeğiyle yaptım.
bugün ekmek yemesem iyiydi ama akşam güzel geçecek diye ümid ediyorum.

hepinize huzurlu bir akşam diliyorum cnlar.
buakşam ütü yaaprım birazda fırsat bulursam tabi.
kendinize iyi bakın.

ay okynca koptm akşam akşam hehehe :) yemekleırn suyunu hıc yemem ben

bunuda şimdi gördüm :) cnm kadınlar gününü bekle migrosda %50 indirim oluyor butun kozmetıkde falan yarı fiyatına al :) 15 TL normalde :) ben ozaman almıştım

öğle yemeği olarak 1 çay bradağı yy süt 3yk k-fleks
şimdi komşum çaya geliyo ona kurabiye hazırladım valla kendime tabak koymadım :)) hadi hayırlısı olsun bakalım
komşu epey oturdu herhalde, bir daha uğramamışsın dosbacım:)
inşallah bir kaçamağın olmamıştır.

çok şükür ablacım midemde daha iyi oldu
geçmiş olsun canımbir dahaki sefere aman dikkat.

ilahi asumanyulaflı bisküviler götürecek sizi:))

o kadar zamanlık bir ilişkide böyle gerginlikler normaldir belki de canım. bence de profesyonel bir yardım çok iyi olur. hatasız kul olmaz, ikiniz de inşallah varsa hatanız düzeltirsiniz ve kuzucuğunuzla mutlu mesut yaşarsınız.

tüh dombilicim:18:1,5 dilim hakikaten olmamış. akşama da kaldığına göre misafir pek az yiyerek kurtulamayacaksın gibi geldi bana. inşallah düşündüğümün tersi olur.

k.öncesi: 2 günkurusu, 1 incir + 2 bardak su
kahvaltı: peynir, 3 zeytin ve 1.5 wasa
ara: 1 portakal, 5 antep fıstığı, sabahtan kalan yarım wasa
ara: (öğle yemeğim gecikeceğinden) 1 muz, 2 ceviz
öğle: 1 büyük kase yoğurt çorbası(bitirdim:81:), salata
ara: 2 kupa yeşilçay, fındık, yabanmersini, kuru üzüm
akşam: salata, ton balıklı(light) yağsız.

gündüz hurma yemediğimi farkettim. hurma yerim bir ara öğün olarak inşallah.

su: 2 lt'den fazla. 2 kupa yeşilçay, 1 kupa kayısılı form çayı, 1 kupa form çayı
spor: yok

asuman canım bılg 2 senelık babamın eskı makınası
degıstırmeyı ısterım de bıraz zor :)
aaaa ıyıymıs ama ben sahsen o tarz karısımlara karsıyım kek un kuarbıye un hazır pasta kekı hazır profeterol gıbı saglıksız gelıyor
1.5 dılım kek ıcın ben cede olmamıs ama cok canım cektı
2 kısıydık eslerın ısı uzayınca yemegıde bırlıkte yıyelım dedık onun esı az once geldı bende dırekt pc basına geldım

rabia cım kekin sekerı fazla demıssın
aslında 1 su bardagı sekerden yapıyordum
bunun tarıfı tam gelıyort hamur cıvık oluyor dıkdortken kalıplara dokunce çok oluyor
(aramızda bende tatlıyı sevıyorum) dun gece karnım acıktı aklıma kurabıyeler dustu kavanozlarım var ıcı kurabıye dolu anı mısafır ıcın
sımdıde kalan kekı dılımledım dogru buzluga
malesef dusundugun gıbı oldu canım dedım akşama kalmazsa
sadece salata yerım dıodum olmadı

sabah
1/2 dılım ekmk 2 zeytın
ara 1/2 dılım kek
oglen 4 yk bezelye 4yk yogurt 3 yk pılav
ara 1/2 dılım kek
ara 1/2 dılım kek
akşam 1/2 dılım ekmek
4 yk z.yaglı taze fasulye 3 tane yaprak sarması 1 yk bezelye
cayın yanında
arada 5 tane kuru uzum
oglumu sallıyorum uyusun kosu bandında yuruyecegım ben 1 saat dıyorum ama oglan uyumazkı

[

Son düzenleme:
bugünkü menüm
sabah 1 yumurta 4 zeytin 1 kk peynir çok açık çay
arada yeşilçay
öğlen biberle patlıcan kızartması gibi bi yemek vardı ondan çok yağlı duruyo diye 2 yemek kaşığı yanında 1 kaşık yoğurt 3 dilim ekmek
arada adaçayı
akşamda 1 bardak ayran yanında şu piliç kızartmaları oluyo ya onun derisiz kısmından 3 4 yemek kaşığı yedim bol protein
birazdanda bi yeşilçay içerim yada bi elma

ya sanki bu hafta kilo vermedim mi ne korkuyom:2:karnım şiş bide hasta olcam heralde canım tatlı çekiyo:44::44:

super menu kacamaksız gun gecırmıssın tebrıkeler bide spor yapsan 4 4 luk olacak

beselenmen ıyı gıdıyor
adet oncesısıskınlık oluyor tatlı krızıde oluyor
sutlac gıbı sıtlu tatlılarla gecıstır çıkolatadan uzak dur

ya bunlarla doydun mu sendişimin kovuğuna yetmez bunlarrmaşallah çok güzel bi beslenme olmuşş

selam herkese 1 mart menüm

sabah: 1 kk peynir, 2 dilim ekmek, 5 zeytin ve maydanoz

ara: 1 elma

ara: kahve

öğlen: 4 kaşık bakla, 1kk peybir,3 kaşık yoğurt, 1 kase salata ve 2 dilim ekmek

ara: 1 elma

akşam: 4 kaşık bakla,2 köfte,1 dilim ekmek,3 kaşık yoğurt ve 1 kase salata

ara: 1 elma ve 1 muz

canım menün yine olağanüstü ama ben wasa yı anlamadım nekine o iyi birşeyse bende yiyeyim

çok güzel akşam yemeğinde ekmeği azaltman güzel olmuş hiç olmasa daha iyiydi sankim ama

herkes merak etmiş kurabiye yemedim canlarım komşum bi tabak götürdü valla 2 çocuk annesi hiç kilosu yok
akşam eşim aradı ve ilk defa 17 gün sonra dışarı çıktık...aslında ii geldi ama kaçamak mı bilmiyorum yazayım birazdan yorumlayın bakalım
keyfim çok yerindeydi önce bebek kıyafetleri gördüm moralim bozuldu...sonra dönüşte arkadaşım aradı 10 dk uğramam gerekti...benden 1 ay önce hamile kalmıştı maşallah çok tatlı olmuş onu görünce içim burkuldu (Rabbim onu ve bebeğini korusun

menüm
sabah
peynirli omlet 1 dilim ekmek

ara
1 yk kuru üzüm 2 kaysı

öğle
3yk k-fleks 1çb yy süt

ara yok

akşam
kebap yedim ama ızgaraya çok yakın bişeydi
ekmek yemedim yanında yoğurt vardı
salata istedik ama soslarını biz kattık bu nedenle çok ölçülüydü

ara yok şimdi yeşil çay içeceğim
bakalım ne yorum yapacaksınız bu arada 1 saate yakın tempoluya yakın yürüdüm

bu arada içtiğim su ancak 1.5 lt olmuştur...
daha çok eksiğim var
bu ay dışarda yemek olayını çoook azaltacağım
zaten 17 gündür ilk defa benim için rekor gibi bişi oldu :))

Son düzenleme:
yemiş kekleri bak bakkk .anam ne var ceza ödücek yarın dikkkat et nefsin istemiş hem yarından başlarsın nefsinle döğüşmeye bazen vücut istiyor napcaksın işte.

bunuda şimdi gördüm :) cnm kadınlar gününü bekle migrosda %50 indirim oluyor butun kozmetıkde falan yarı fiyatına al :) 15 TL normalde :) ben ozaman almıştım
hmm bak yeni ögrendim migrosta kadın ürünleri ucuz olcak o gün 8 mart yani bebek yağı alacam bende onda indirim olmaz mı gı ya da vücut yağı kadınlar için.bilgi nvar mı?

maşallah çaylar güzel afiyet olsun menüde bu kalorilerini bilmiyorum balık mesela kaç kalori,arada agır muz var bananeeeee illlak ibirşey bulcam diye arıyodum muzu buldum

dosbacım valla menü gayet güzel ve az akşam güzel yemişsin ohh ne güzel afiyet olsun valla dışarda yenicek en hafif menü diyebilirim sana .suyunca güzel 1.5 litreydi sanırım düne göre daha güzel su miktarı bence.

sabah geç kaldım 11:50 de kalktım.12:30 da 3 yk kadar kellogs tam tahıllı,yarım çay bardağı süt karıştırdım yedim.
ara:2 yk kadar siyah kuru üzüm,1 tane elma
spor:yarım saat yürüyüş
oturduğum yerden 250 sopa çevirme
ayakta yanlara eğilme sağ sol 200 kere
yan yatıp bacakları 50 şer kaldırma yanlara
10 dk ls mi ne ondan daha fazla yapmak istemedim canım sıkılıyo bunu yaparkeneee :82:
akşam:4 dilim ekmek vallahaa içine soğan ve kuzu kulak koydum yedim .napimm
3yk kadar çorba
1 tana tavuk baget fırında,az patates 3-5 ince .
2 çatal yoğurtlu patlıcan sögüçten aldım.
bir avuç kadar dereotu,yarım avuç kadar maydanoz yedim.
yarım su bardağı meyve suyu.
ara:2yk kadar kuru siyah üzüm,yarım portakal,çeyrek develi armut
toplam su miktarı :2.5 litre
toplam ekmek miktarı:4 dilim kepek* 25 gramlık =kalori toplam:50.2*4:208 mi ne ediyo galiba
yürüyüş az oldu malesef

kızlar saat 7de akşam yemekten sonra yani dişçiye gittim :84: 2 tane diş çekilicek 20 liklerimin birisi yarım çıkıyor ,diğeride yarım çıkmış hafif çürüme var dedi yani 2 dişim çekilicek bir tanede yine 20 liğim etin içinde o daha ortalıkta bile yok yani cumartesi randevu aldım çekilicek
eger cerrah uygun görürse bende dinç olursam 2 sini birden çektirebilir mişsim :84:
çok korkuyorum tırsıyorum ama aynı duyguyu tekrar yaşamamak için sabredip ikisini birden çektiricem başka şekilde 2. sefer oturamam gibi geliyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…