canım sebeplerinin araştırılması için gerekenlerin yapılması seni üzüyor ama olması mecburi. yaşadığın olayın seni ne kadar yıprattığının farkındayım. ben olsam aynı şeyleri yaşardım.canım benim kanama kürtaj sonrası 15 gün sürer demişti şimdi az kaldı ...
gebelik bitti neden düştüğüne dair alınan şeyi (bebek demek istemiyorum fetus hoşuma gitmiyo) patalojiye gönderdiler... haliyle ben iyimiyim neden düşüğe sebep oldu diyede kandan bakacaklar,parça kalmış mı diye de cumada ultrason ile( nefret ediyorum o masadan (
canım üzüntüm hala geçmedi ama kendimi kandırmaya çalışıyorum(
canım verdiğin bilgiler için teşekkürederim ama inan uygulamam çok zor. garnier i hatırlattığın iyi oldu reklamlarda görmüştüm ama unuttum tabi. acaba bende kullansammı ben onu netten bir araştırayım.tatlım ben Garnier'in yenı cıkarttığı kafeinli bi göz altı rollon var onu sürüyorum sonrada parmağımla ince dokunuşlurla masaj yapıyorum bende uykusuzlukdan hafif kahvelik oluyor onunlada dün yaptım resmen açıldı rengi :)
1-)haftada bir kivinin kabuğunun nemli yüzeyi gözün altında 15 dk tutulur.
2-)temizlenmiş semiz otu robottan geçirilir püre haline getirilir.gazlı bezin arasına koyulur ve 20 dk gözün altında bekletilir
3-)haftada 3 gün elma suyu sürülür ve bol miktarda maydonoz tüketilir.
4-)patates suyu ile göz çevresine kompres yapılır.gerekirse yorgun gözlere patates dilimleri koyulur.
3-)elma suyu ve 1 tatlı kaşığı türk kahvesi karıştırılır.karışım gazlı bezin arasına koyulur göz çevresinde bekletilir.haftada 3 kez yapılır.
not:2 ve 3 numaralı tarifler beraber yapıldığında daha iyi sonuç verir.
kızlar mısafırım akşam yemegede kalıyor
eslerımız gec gelecek
bu arada 1.5 dılım kek yedım
akşam ara yok meyve salep yok
akşam yemegınıde bırazdan yıyecegız cok az yıyecegım
cok sınır oldum
yaaaa kek yedım kotu oldu
bu arada omamıs dombili dedıgını duyar gıbıyım
10 ytl ceza ödeyecegım
plasticim kısır azbişiymiş sorun olmaz sanırım. yulaflı bisküvi ne kadardı canım,adedini yazki rabia ona göre çıldırsın.yemeklerin suyunu yemesem diye bende aklımdan geçirdim bugün iyi seçim olmuş. akşamıda hafif atlatman dileğiyle.
canım verdiğin bilgiler için teşekkürederim ama inan uygulamam çok zor. garnier i hatırlattığın iyi oldu reklamlarda görmüştüm ama unuttum tabi. acaba bende kullansammı ben onu netten bir araştırayım.
komşu epey oturdu herhalde, bir daha uğramamışsın dosbacım:)öğle yemeği olarak 1 çay bradağı yy süt 3yk k-fleks
şimdi komşum çaya geliyo ona kurabiye hazırladım valla kendime tabak koymadım :)) hadi hayırlısı olsun bakalım
geçmiş olsun canımçok şükür ablacım midemde daha iyi oldu
ilahi asumanplasticim kısır azbişiymiş sorun olmaz sanırım. yulaflı bisküvi ne kadardı canım,adedini yazki rabia ona göre çıldırsın.yemeklerin suyunu yemesem diye bende aklımdan geçirdim bugün iyi seçim olmuş. akşamıda hafif atlatman dileğiyle.
öyle oldu rabiacım, iyi hissetseydim işlere devam edecektim,artık bu akşama devam ederim.
11 denedir birrlikteyiz eşimle hatta 12. senemize girdik. çokşey yaşadık,acı tatlı çok şey paylaştık. hakkını yiyemem,özünde çok iyi bir insandır hangimizin hatası yokki. çalıştığı fabrikada yıprattı onu. zor şartlar altında sinir bozucu insanların emrinde çalışıyor ve kalabalık yerde çalışmak çok zor. bunu bilerekten bunca zaman bazı şeyleri sineye çektim ama bende yıprandım artık.ondan tek istediğim benim yanımda olduğunu bana hissettirsin. evliliğimi bir çırpıda kenara atmak istemiyorum ama diyorum ya mücadele ettiğini görmek istiyorum. psikolağa benle beraber gelecektir diye düşünüyorum.
bakalım zaman ne gösterecek.
tüh dombilicimkızlar mısafırım akşam yemegede kalıyor
eslerımız gec gelecek
cok sınır oldum
10 ytl ceza ödeyecegım
k.öncesi: 2 günkurusu, 1 incir + 2 bardak su
kahvaltı: peynir, 3 zeytin ve 1.5 wasa
ara: 1 portakal, 5 antep fıstığı, sabahtan kalan yarım wasa
ara: (öğle yemeğim gecikeceğinden) 1 muz, 2 ceviz
öğle: 1 büyük kase yoğurt çorbası(bitirdim:81:), salata
ara: 2 kupa yeşilçay, fındık, yabanmersini, kuru üzüm
akşam: salata, ton balıklı(light) yağsız.
gündüz hurma yemediğimi farkettim. hurma yerim bir ara öğün olarak inşallah.
su: 2 lt'den fazla. 2 kupa yeşilçay, 1 kupa kayısılı form çayı, 1 kupa form çayı
spor: yok
bugünkü menüm
sabah 1 yumurta 4 zeytin 1 kk peynir çok açık çay
arada yeşilçay
öğlen biberle patlıcan kızartması gibi bi yemek vardı ondan çok yağlı duruyo diye 2 yemek kaşığı yanında 1 kaşık yoğurtbıraz fazla olmus 210 kalorı almıssın ama yemek yaglı olunca tabı nasıl doyacaksın
arada adaçayı
akşamda 1 bardak ayran yanında şu piliç kızartmaları oluyo ya onun derisiz kısmından 3 4 yemek kaşığı yedim bol protein
birazdanda bi yeşilçay içerim yada bi elma
ya sanki bu hafta kilo vermedim mi ne korkuyom:2:karnım şiş bide hasta olcam heralde canım tatlı çekiyo:44::44:
su: 2 lt'den fazla. 2 kupa yeşilçay, 1 kupa kayısılı form çayı, 1 kupa form çayı
selam herkese 1 mart menüm
sabah: 1 kk peynir, 2 dilim ekmek, 5 zeytin ve maydanoz
ara: 1 elma
ara: kahve
öğlen: 4 kaşık bakla, 1kk peybir,3 kaşık yoğurt, 1 kase salata ve 2 dilim ekmek
akşam: 4 kaşık bakla,2 köfte,1 dilim ekmek,3 kaşık yoğurt ve 1 kase salata
ara: 1 elma ve 1 muz
kızlar mısafırım akşam yemegede kalıyor
eslerımız gec gelecek
cok sınır oldum
10 ytl ceza ödeyecegım
hmm bak yeni ögrendim migrosta kadın ürünleri ucuz olcak o gün 8 mart yanibunuda şimdi gördüm :) cnm kadınlar gününü bekle migrosda %50 indirim oluyor butun kozmetıkde falan yarı fiyatına al :) 15 TL normalde :) ben ozaman almıştım
maşallah çaylar güzel afiyet olsun menüde bu kalorilerini bilmiyorum balık mesela kaç kalori,arada agır muz var bananeeeeek.öncesi: 2 günkurusu, 1 incir + 2 bardak su
asuman canım bılg 2 senelık babamın eskı makınası
degıstırmeyı ısterım de bıraz zor :)
aaaa ıyıymıs ama ben sahsen o tarz karısımlara karsıyım kek un kuarbıye un hazır pasta kekı hazır profeterol gıbı saglıksız gelıyor
1.5 dılım kek ıcın ben cede olmamıs ama cok canım cektı
2 kısıydık eslerın ısı uzayınca yemegıde bırlıkte yıyelım dedık onun esı az once geldı bende dırekt pc basına geldım
rabia cım kekin sekerı fazla demıssın
aslında 1 su bardagı sekerden yapıyordum
bunun tarıfı tam gelıyort hamur cıvık oluyor dıkdortken kalıplara dokunce çok oluyor
(aramızda bende tatlıyı sevıyorum) dun gece karnım acıktı aklıma kurabıyeler dustu kavanozlarım var ıcı kurabıye dolu anı mısafır ıcın
sımdıde kalan kekı dılımledım dogru buzluga
malesef dusundugun gıbı oldu canım dedım akşama kalmazsa
sadece salata yerım dıodum olmadı
sabah
1/2 dılım ekmk 2 zeytın
ara 1/2 dılım kek
oglen 4 yk bezelye 4yk yogurt 3 yk pılav
ara 1/2 dılım kek
ara 1/2 dılım kek
akşam 1/2 dılım ekmek
4 yk z.yaglı taze fasulye 3 tane yaprak sarması 1 yk bezelye
cayın yanında
arada 5 tane kuru uzum
oglumu sallıyorum uyusun kosu bandında yuruyecegım ben 1 saat dıyorum ama oglan uyumazkı
[
bugünkü menüm
sabah 1 yumurta 4 zeytin 1 kk peynir çok açık çay
arada yeşilçay
öğlen biberle patlıcan kızartması gibi bi yemek vardı ondan çok yağlı duruyo diye 2 yemek kaşığı yanında 1 kaşık yoğurt 3 dilim ekmek
arada adaçayı
akşamda 1 bardak ayran yanında şu piliç kızartmaları oluyo ya onun derisiz kısmından 3 4 yemek kaşığı yedim bol protein
birazdanda bi yeşilçay içerim yada bi elma
ya sanki bu hafta kilo vermedim mi ne korkuyom:2:karnım şiş bide hasta olcam heralde canım tatlı çekiyo:44::44:
selam herkese 1 mart menüm
sabah: 1 kk peynir, 2 dilim ekmek, 5 zeytin ve maydanoz
ara: kahve
öğlen: 4 kaşık bakla, 1kk peybir,3 kaşık yoğurt, 1 kase salata ve 2 dilim ekmek
akşam: 4 kaşık bakla,2 köfte,1 dilim ekmek,3 kaşık yoğurt ve 1 kase salata
ara: 1 elma ve 1 muz
dosbacım valla menü gayet güzel ve az akşam güzel yemişsin ohh ne güzel afiyet olsun valla dışarda yenicek en hafif menü diyebilirim sana .suyunca güzel 1.5 litreydi sanırım düne göre daha güzel su miktarı bence.menüm
sabah
peynirli omlet 1 dilim ekmek
ara
1 yk kuru üzüm 2 kaysı
öğle
3yk k-fleks 1çb yy süt
ara yok
akşam
kebap yedim ama ızgaraya çok yakın bişeydi
ekmek yemedim yanında yoğurt vardı
salata istedik ama soslarını biz kattık bu nedenle çok ölçülüydü
ara yok şimdi yeşil çay içeceğim
bakalım ne yorum yapacaksınız bu arada 1 saate yakın tempoluya yakın yürüdüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?