Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

evet canım kek olmamış cezayı kime ödüyorsun?

canım öğle ile aran iyi olmuş akşam ekmek yemediysen problem yok.

ay okynca koptm akşam akşam hehehe :) yemekleırn suyunu hıc yemem ben

bende yemem annem hep kızardı vitamini suyunda diye,yesem ne kadar olurdum kim bilir

bunuda şimdi gördüm :) cnm kadınlar gününü bekle migrosda %50 indirim oluyor butun kozmetıkde falan yarı fiyatına al :) 15 TL normalde :) ben ozaman almıştım

sen ne zamandır kullanıyorsun plastic?Gözle görülür bir gelişme farkettin mi?

kızlar hepinizi öper spora giderim ben =)

harika bir menü
benimde canım yogurt çorbası çekti ama hazırları sevmiyorum seninki hazır mıydı,değilse tarifini verebilir misin?
Birde form çayını hergün düzenli tüketmiyorsun değil mi?

karbonhidratı fazla bir menü olmuş bugun daha fazla dikkat edip telafi edersin canım gerçi 1 saat koşu bandında yürüdüysen 1,5 dilim kek gitmiştir.

canım ya az yemişssin ama hem öğle hem akşam kızartma türü şeyler olmamış birde bir öğünde 3 dilim ekmek çok değil mi ?keşke ekmeği çok yememyip yogurdu çok yeseydin.bugun daha güzel bir menü bekliyoruz senden.

çok güzel ve dengeli bir menü olmuş canım

amin canım hayırlı zamanlarda allahım sanada kısmet etsin.

bence kebapta sadece eti yediysen yanında salata ile dengelediysen hiçbir problem yok menünde güzel olmuş ama araları kaçırma canım afiyet olsun

bu arada içtiğim su ancak 1.5 lt olmuştur...
daha çok eksiğim var
bu ay dışarda yemek olayını çoook azaltacağım
zaten 17 gündür ilk defa benim için rekor gibi bişi oldu :))

yavaş yavaş artırırsın üzülme 2 lt bulsan gerisi gelir canım.

canım öncelikle dişin için geçmiş olsun bende şu beslenme tedavim bitsin hemen ortodonti tedavisine başlayıp tel taktıracagım.

menüne gelince kız biz sana 4 dilim ye dediysek hepsini akşam mı ye dedik hem 4 dilime + olarak kellogs var çorba var patates var var var da var bugun ekmekleri ögünlere dağıt olur mu?

Güaydın kızlar

Salı
Uyanınca:1 dilim light kasar peyniri 1 sb su
Kahvaltı:2 dilim wasa 2 dilim light kaşar peyniri Maydanoz kırmızı biber, 1fincan yeşilçay
Ara:1 sb tarçınlı soya sütü,1 fincan sade kahve
Öğle:6 yk nesfit 1 sb soya sütü,1 fincan yeşilçay
Ara:1 dilim wasa 1 dilim light kaşar peyniri,1 fincan sade kahve
Akşam:1 porsiyon tavuk şiş, yeşil salata,1 fincan yeşilçay
Ara:1 sb tarçınlı soya sütü
Su:3 lt,3 fincan yeşilçay,2 fincan sade kahve
Spor:55 dk LS 4 mil

Yarın dyt randevum var bakalım kaç kg vereceğim yarın sabah foruma geç girebilirim,

Şimdi biraz işlerimi toparlayayım forum sekmede açık hepinizi öpüyorum

günaydın canlar inşallah herkesler iyidir,bende iyi olmaya çalışıyorum.
unutmadan akşamki mönüyü yazayım
1 kepçe tarhana çorbası
1kase yeşillik salata
3 yemek kaşığı uscuklu fasulye.

bu sabahkiloma baktığımda 56.5 idi. doğumgünlerinden sonra iyi gibi geldi bana. veremesemde korumuş oldum aylardır.
neyse şimdi önemli bir konu için rabiayı bulmam lazım.
hepinize güzel birgün diliyorum .

günaydın canım, herzamanki gibi diyetine tam olarak uymuşsun ve buna bağlı olarak listen herzamanki gibi mükemmel.tebrikediyorum polycim.
canım yarınki randevunun güzel geçeceğini tahmin ediyorum. diyetisyeninin affı yoktu sanırım öyle demiştin (kelime bu değildi tabii) yani hataları kabul etmiyor manasında. işin biraz zor ama hata yapmadığın ve listene başarıyla bağlı kaldığın için bence ofisine senin resmini koysa en azimli müşterim diye fena olmaz.

hmm bak yeni ögrendim migrosta kadın ürünleri ucuz olcak o gün 8 mart yani bebek yağı alacam bende onda indirim olmaz mı gı ya da vücut yağı kadınlar için.bilgi nvar mı?

Tatlım kadınlar ile ilgili herşey indirime giriyor anneler günündede öyle :) pedler bile indirimde şampuanlar herşey bizim için yahu hehe

bende yemem annem hep kızardı vitamini suyunda diye,yesem ne kadar olurdum kim bilir

sen ne zamandır kullanıyorsun plastic?Gözle görülür bir gelişme farkettin mi?

ah ah anneler :) Diyet yap dıyor yapıncada hadi kızım şundanda ye dıyor bide seversin kızartma yaptım sana dıyor balkondan atlayasım gelıyor akşam 23:00 civarı geliyorum spordan yemek hazırlamış bana yemiycem diyorum her akşam kavga evde düşünün nasıl vericem bu halde kg

cnm bende öyle çok yok uykusuz kalınca çıkar dün masaj yaptım baya ve etkili oldu beyazladı ayrıca kafein uyarıcıdır ıyı gelır bide kızlar kafein yağ yakar aklınızda olsun kafein+asprin spordan önce alırlar yağ yakmak için bende başlıycam

Son düzenleme:
GÜNAYDIN..
1 mart menüm
dün ipin ucu feci kaçtı size yazmaya yüzüm yok..kısaca ipucu vereyim kızım hasta evde hala kek börek kurabiye istedi .ordan anlayın yazmayayım..:26:
ama leslie sansone 3 mil yaptım 3 litrede suyumu içtim..
bugün 2 mart menüm
SABAh
uyanır uyanmaz 2 kayısı kurusu ve 2 bardak su..
kahvaltı 4 kaşık k fleks ve süt ..
ara
yeşil çay içecektim ki oğlum çayımı döktü..(sinir krizlerindeyim geldim burda oturuyorum..
öğlen
salata
haşlanmış tavuk göğsü
yoğurt 1 dilim
kepek ekmeği
ara
yeşil elma..
akşam belli değil.

bugünlerde eşimin görev saati değiştiği için hep evde ve bilgisayar onun leinde katılımıdaki yeni düşüş sebebi ama .ilk fırsata gelmeye yazmay çalışacağım..şimdi traş olmay gitti bilgisayr bana kaldı..ama ev işi bekliyor

kızlar bu altınçilek deneyen varmı ? bide akupuntr küpesi gelicekdi dombilicim sana nedir durum ?

günaydın arkadaşlar wsabah hastaneye gittim oyuzden geç kaldım biraz.
tahlil sonuçlarımı gösterdım doktora. şekerim 93 çıkmış bi sorun yok yanı. demir eksikliğimde çıkmamaış. nedense doktor ona çok sevindi rahim ağzımda yara varmış ama kötü huylu bakteri yokmuş. bunun için fitil verdi. hergece yatmadan önce kullanacam.
bol yeşillik salata yıyormusun dedi. az değil ama çok bol da değil dedim. ben salata yapmaya üseniyorum cacık falan daha kolayıma geliyo ozaman folik asit başlatalım sana dedi. salata bol yeseydın o takviye ederdi dedi. folik asit yazdı. daha ilaçlarmı almadım. çıkışta alırım artık.

dünkü menüme gelince
kalkış:4-5 tane altın çilek 2 parça kuru kayısı üzerine 2 bardak su
kahvaltı:yarım kase müsli-süt
yürüyüş:3 km
ara:5 tane eti burçak bisküvi
öğle:2 dilim kıymalı pide. bir pideninüçte biri kadar.ben yokken yemişler okadar kalmış. sende söyle kendıne dediler bende kalanları yedim sadece.
yürüyüş:3 km
ara:1 çay tabağı benım kuruyemişlerden-1 fincan yeşilçay
akşam:3-4 dilim sucuk-2 dilim ekmek-1 küp peynir-1 küp helva-3 bardak çay.( arkadaşım gelecek demiştim yaben içeri girdim daha üstümü değiştiremeden o geldi. benımde yemeği yoktu. öyle kahvaltılık bişeyler yaptık işte)
spor: arkadaşım gittikten sonra 20 dk ls ile yürüdüm. ilk gün daha çok yorulmuştum dün daha iyiydi. spordan sonra maden suyu içeyım dedim ama kapağını açamadım bende normal su içtim

iyi cnm sevindim geçmiş olsun bişi çıkmamış sucuk salam sosis yememelisin bence

süpersin ablacım 6 km tebrik ediyorumm

inşallah dpktor çok güzel şeyler söyler ablacım

gülme kız başımıza gelcek sonra oda bize güler ben daha evli deilim ama kaldım heralde evde yaaalanda olmaz

haftaya da plates e başlıyorum. salı perşembe oaraya gidecem. hayatımda ilk defa spor salonuna gidiyorum :))
anladım canım spor salonu o zaman senin için terapi olur farklı ortam iyi gelir.

evet değişimli yemek vucuda farklı vitaminlerin girmesini saglıyor.

inşallah önemli birsey yoktur, güzel sonuçlar gelir.

spor harika

[/QUOTE]
ekmek konusunda en kısa sürede halledecem.
yürüyüş güzeldi ama cidden dün pestilim çıktı.

hmm bak yeni ögrendim migrosta kadın ürünleri ucuz olcak o gün 8 mart yani bebek yağı alacam bende onda indirim olmaz mı gı ya da vücut yağı kadınlar için.bilgi nvar mı?

:
bende bebek yağı almak istıyorum çatlaklarım için kullanacam. bide kakao yağı iyi geliyormuş. benim şimdi bile çok çalağım var ya sanırım doğumdan sonra haritaya dönecek vücudum
ne demek napıım medine yaaa. kız bukadar rahat olunur mu hiç diyetteyız heralde
canım bence de iki kere eziyet etme kendıne. iğne vurulunca bişey kalmıyo zaten sorun iğne de doktorun eli hafıf olur inşallah hiç acıtmaz.
kızlar bu altınçilek deneyen varmı ? bide akupuntr küpesi gelicekdi dombilicim sana nedir durum ?
ben şuan tüketiyorum canım. normalde ara öğün diye almıştım ama dosbaya diyetisyeni sabah kalkınca kahvaltıdan 15 dk önce 5-6 tane ye üstüne 2 bardak su iç demiş. bende öyle yapıyorum . tadı çok keskin. ama güzel. dünyanın en zengın lif oranına sahıpmış. hatta suan pıyasada haplarını yapmışlar ama doğalı gibi olmaz tabı
iyi cnm sevindim geçmiş olsun bişi çıkmamış sucuk salam sosis yememelisin bence

salam sosisi zaten hiç sokmam eve ama sucukta mı yemeyeyım :26: ayda bır falan zaten neyse yemeyeyım bari . tamam bidaha yemem. ben çıkolatayı bırakmış adamım sucuğumu bırakamayacam

pılastıkcim sen bu çatlaklar konusunda bilgi sahıbısındır. ne yapmalıyım sence canım?

Tatlım onlar yasaklı listesinde yemezsen daha iyi bu arada bitter yiyebılırsın ufak bı dılım

pılastıkcim sen bu çatlaklar konusunda bilgi sahıbısındır. ne yapmalıyım sence canım?

hayatım ben zayıflamam bitince şöyle yapıcam :) ilk önce peeling deri yüzdürücem doktorlar yapıyor bunu ozaman ufacık çizik gibi kalıyor eğer oda tatmin etmezse deriyi değiştirmeyi bile düşünüyorum ama sadece göğüs bölgemdeki rahatsız ediyor yırtık baya belli büyük göbekde falan herkesde var valla çok sorun etmiyorum zayıflarda bile var solaryuma falan giricem ozamanda anlaşılmıyor birde yazın güneşlenirken çatlaklara hakiki zeytinyağı sür masaj yaparak oda azaltıyor

bende ondan akşama koymuştum adam gibi yemek yiyeyim diye ay ama sen çok iyi yönlendiriyorsun tamam bugün ekmek az yicem o zaman akşama menü olarak bir ön fikir alırım senden.
çok güzel menü hiç eksi ,artı yok maşallah sana canım .bu hafta 1kg üstünde verirsin bence.
afiyet olsun asumancım kiloyu korumak daha zor biliyorsun ama zamanla korumaktan ziyade aşağıyı gösterir bence bu arada senin boyun kaç ki kilo bu rakamın altında kalıyor merak ettim .bir de seyyah sanırım bu kilolarda bende kısanız var mı lo şuan ben küt gibiyim 1.58 boyundayım minikim yani

afiyet olsun canım senin bu bıdık çok afacan duruyor çaylar döküldüğüne göre

rakibem sevindim demir eksikliği çıkmamasına ve folik asite başlamanada sevindim güzel beslenmişsin hahha succuk da yemişş baaa baaa ba

ben tüm gün dişle uğraştım durdum uyku girmedi gözüme ikisini birden çektiricem ama yanyana değil ki biri sol bir sağ biri alt biri üstten galiba haftaya epey kilo kaybım olur katı birşey yiyemem ama şu 20 liklerimden kurtuluyorum çok sevniyorum bir taraftan .sen dişçiye ne zama ngidiceksin uzatma hemen git bu arada kakao yağı kullanmadım ama çatlak kiremi ve bebek yağını aynı anda kullandğım halde çatladım eger genetikse annende varsa ne sürersen sür oluyor canım ya .harika gibi olmazsın zamanla rengi soluyor merak etme sen .

oyhhh kız deri yüzmekmi içimi bir hoş hoş ettin anamm zaten çektircem dişten ödüm gidiyor offf deri değiştirmek falan oy oy oy sen zaten güzelsin ya bu kadar değişime ne gerek var bacım.bırak anlaşılsın niye bu kadar kasıyon bacım gı.

Bilmiyorum hayatım bakıcaz artık yanı kimyasal peeling yapıyorlar ya onu yaptırıcam :) yüzümede yaptırıcam bu hafta ama % 40 yuze uygulanan pek etkılı değil doktorların yaptığı gibi
ayrıca güzel baka güzel görür merci hayatım

yaptır bakalım canım yüzdürme derini ya ama hiç korkmuyon mu

ayyıldızım akşamki ekmek miktarı ve beslenme fazla olmuş hayatım. gerçi anladığım kadarıyla sen sadece sıkılaşma derdindesin.bu ay güzel haberler alacağımızı hissediyorum. spor için tebrik ederim canım.
afiyet olsun dosbacım,öğünler güzel olmuş,kebapta pide yoksa daha güzel.
tahmin ettim hayatım yemediğini. keşke medineyle iddaaya girseydim.
kimi insanlar genetik olarak güzel bir mirasa sahip oluyorlar, yada şanslıysa ailediki en iyi genleri alıyorlar. aslında sonradan da öyle olabiliriz ama olması çok zor gibi geliyor. mesela sen şimdi zayıflasan vede sıkılasıp zayıflayarak açtığın boşluğu kasla doldursan,daha sonrasında kilo alman zorlaşır,çünkü metabolizman hızlı çalışacaktır. bunun için biraz çaba göstermek yeterli zaten biliyorsun.
arkadaşın ve bebeği için ettiğin duaya yürekten amin diyorum ve bende Rabbim' den sana ve senin gibi anne olmayı yürekten isteyen her kuluna,sağlıklı,hayırlı,nur topu gibi evlatlar nasip etmesini diliyorum.

merhaba pehlivanson. canım öğünle çok güzel ama 1 dilimde olsa akşamki ekmeğin olmasaydı iyiydi. bende malesef ekmekten vazgeçemeyen-lerdenim.:)) yemeksek ne kadar hafif olacak aslında.
hepsi iyide peybir i anlayamadım hayatım peynirmi yazmak istedinki :44:
ya bunlarla doydun mu sendişimin kovuğuna yetmez bunlarrmaşallah çok güzel bi beslenme olmuşş
canım o örnek alınması gereken bir liste . hem senin dişinin kavuğunun çapı ne kadar kız,sana orduyu versek doymıcan yani. hey maşallah.
orduyu yersin dedim ama,senin menüde gayet güzel duruyor. yalnız öğle yemeğindeki 3 dilim ekmek çok,tamam öğle menüsünde yemiş olman bir artı ama mideni şişirmekten herzaman kaçın hayatım. mümkün olduğunca çok öğün-az yemek bunu yap süper olur,ben şuan yapamıyorum ama spora başlayınca yeniden şekilleneceğim inşallah.
canım değiştirme zamanı gelmiş dediğime bakma,sizdeki yine 2senelik,bizim evdeki evlendiğimde almıştık,artık isyanlarda.e biraz daha beklicek malesef.
canım,öyle çıkınca sanırım ben kullanırım en azından denemelik olsun bir bakarım nasıl birşey. sağlıksız gıdalar konusunda haklısın ama hangi hazır gıda sağlıksız değilki,zaten içeriğini okuyunca anlarız ne menem birşey olduğunu.
menüne gelince seninde bildiklerini söylicem.
sabah güzel bir kahvaltın yok , öğlen yemeğinde pilav 2 kaşık olmalıydı, kekleri ara ara yiyeceğine misafirin geldiğinde onla oturup sindire sindire 1 tane yeseydin ve yanına yeşil çay ekleseydin güzel olurdu. afiyet olsun şeker.
şapkam yokki çıkarayım,bari alkışlayayım. rabiacım eğer komşu olsaydık inan şimdiye ben 50 olmuştum hatun,sahi bu tarafa taşınmayı düşünmüyormusunuz. şaka tabi.
tebrikederim hayatım,afiyet balşeker olsun yarasın emi.
ben gerçi burçak yiyorum ama bisküvi bisküvidir.görünce dedim ki plastic yedi bisküviyi ama rabia beni zılgıtlamasa bari. o yüzden dedim adedini yazıver diye plastice.
aslında hatasının farkında rabiacım,ayrıca yazmayı unuttum konusadece beni sabah kırması değil o gün gitme dediğim halde maçımvar diye çıktı,benim ailemmi var çocuğunun doğum günümü var önemsemedi. tamam kabul ediyorum ben bayanlar arasında olacak dedim ama sonuçta benim annemle babam geldi babama gelme diyemezsin,bende düşündüm mum üfledikten sonra eşimle takılırlar dedim. ayrıca onun anne babasıda geldi kayınpederede gelme diyemezsin. ben babamı alır maça götütürüm demişti. e sen çektin gittin. ben ondan beklerdimki aç telefon ben gelemiyorum de yada ogün için ne olur ne olmaz ben gelemem diye önceden iptal et işte ne olur sanki,ogün maç oynamayıver. ona söyledimde. ama etmemiş. bu sadece düşüncesizliklerinden 1 tanesi,hepsini yazsam burdan köye yol olur. ama gitmemesini beklerdim. şimdi alsın topu koynuna yatsınlar beraber. valla yüzüne bakasım gelmiyor arada laf atıyoruz ama 2 yabancı gibiyiz sadece oğlum için konuşuyorum konuşursam. yardım olayınıda henüz söylemedim ama şu sinirim geçsin konuşmaya başlarsak söylicem.
bunuda şimdi gördüm :) cnm kadınlar gününü bekle migrosda %50 indirim oluyor butun kozmetıkde falan yarı fiyatına al :) 15 TL normalde :) ben ozaman almıştım
canım burada migros yok ama tansaşı migros aldı ya belkide tansaştada olur onu sorarım. bu roll-on için kimi iyi diyor kimi kötü ama ben yinede alıcam,çünkü gözalrı morluklarımasajla biraz olsun giderilebilen bir durum,bu da masaj olayını güzel sağlıyor her gün tv izlerken güzel masaj yapsam belki faydası olur olmazsa kullanmam bir daha zaten. sağol canım.
ay okynca koptm akşam akşam hehehe :) yemekleırn suyunu hıc yemem ben

kız yemek suyu yenmezmi yaww. şöyle ekmeği bana bana yicen oooohhh misgibi.
ama tebrik ediyorum gerçekten güzel bir alışkanlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…