yok çok iyi niyetlisin :) kaju ve fındık yedim ama inanki az yedim kaptancım :asigim:
canım sabah erken kuaföre gitcem ama erken gelirsem bakarım
mesajını kızlar görür zaten melzeyit eminim yarın burda olur
kesinlikle haklısınız ama ne bileyim bırakmak istemiyorum çünkü bırakınca rahatsızlık duyuyormuş gibi geliyor bana.yada ben öyle anlıyorum ama yüz ifadesi beni gerçekten rahatsız ediyor.ama bu hafta sonu katlanabilirim sanırım yoksa patlıcam.ayrıca tabiki melis yardımcı olmaya çalışırım.melzeyit bir yere oturmayamı gitmişti ne öyle yazmıştı sanırsam :uhm: yarın gelecekti.gelemezsede ben buralarda olmaya çalışırım canım merak etme sen. neyse öpüyorum iyi geceler.
kıslar kıslar heyecan yaptım yarına valla nolcaz bu hafta..
lölizcime çok büük geçmiş olsun..bu arada süpper kilovermiş..ben de kendime hızlı kilo veriyorum diorummm..olmuyo işte olmuyoooo-tatlicadiarzu-
yaa ben bu hafta kendimi sevmedim, geçen haftaki motivasyonum yoktu bu hafta, melzeyit kızmıştı geçen hafta bana o utançla yiyememiştim. Bu hafta hem yemek saatlerim geç oldu hem de çok yedim ve kilo veremedim, ama neyseki almadım da. Ama yine de canım çok sıkkın.
kıslar kıslar heyecan yaptım yarına valla nolcaz bu hafta..
lölizcime çok büük geçmiş olsun..bu arada süpper kilovermiş..ben de kendime hızlı kilo veriyorum diorummm..olmuyo işte olmuyoooo-tatlicadiarzu-
canım almaman çok önemli.. kilonu korumak demek gerçekten kilo verdiğini gösteriyo
biliyosun ben geçen hafta 200 gr almıştım hemde hiç bişey yemediğim halde
sıkma canını...
nasılsın patboricim, nasıl geçti günün?
canım iyiydi misafiri ucuz atlattık...sadece şekersiz çay içtim.2 antep fıstığı 1 finduk yedim.sanırım bu hafta diyet programımı gözden geçirmeliiyim..yav millet nası öle 2-3 kilo veriyoiii geceler hepinize.ben gelesiye siz gitmişsiniz.kilomu sabah bildirirm.yarın full dersim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?