Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yok çok iyi niyetlisin :) kaju ve fındık yedim ama inanki az yedim kaptancım :asigim:

olsun artık naapalım hihoyyyt
bu hafta kilo vermediğim için kimseyi eleştirmeye hakkım yok :tomato:

canım sabah erken kuaföre gitcem ama erken gelirsem bakarım
mesajını kızlar görür zaten melzeyit eminim yarın burda olur

tamam canım, sağol.

kesinlikle haklısınız ama ne bileyim bırakmak istemiyorum çünkü bırakınca rahatsızlık duyuyormuş gibi geliyor bana.yada ben öyle anlıyorum ama yüz ifadesi beni gerçekten rahatsız ediyor.ama bu hafta sonu katlanabilirim sanırım yoksa patlıcam.ayrıca tabiki melis yardımcı olmaya çalışırım.melzeyit bir yere oturmayamı gitmişti ne öyle yazmıştı sanırsam :uhm: yarın gelecekti.gelemezsede ben buralarda olmaya çalışırım canım merak etme sen. neyse öpüyorum iyi geceler.

yaa ben bu hafta kendimi sevmedim, geçen haftaki motivasyonum yoktu bu hafta, melzeyit kızmıştı geçen hafta bana o utançla yiyememiştim. Bu hafta hem yemek saatlerim geç oldu hem de çok yedim ve kilo veremedim, ama neyseki almadım da. Ama yine de canım çok sıkkın.

ben alıştım bak bırakmaya, işe giiyorum mecbur, tamam anneyiz ama arada soluk almaya da ihtiyacımız var,i benim psikolojim de çabuk bozuluyor, bazen diyorum ki hani o çok fedakar anneler vardır ya onlardan değilim herhalde.
Tamam canım sağol.

kıslar kıslar heyecan yaptım yarına valla nolcaz bu hafta..
lölizcime çok büük geçmiş olsun..bu arada süpper kilovermiş..ben de kendime hızlı kilo veriyorum diorummm..olmuyo işte olmuyoooo-tatlicadiarzu-

lölizcime çok büük geçmiş olsun..bu arada süpper kilovermiş..ben de kendime hızlı kilo veriyorum diorummm..olmuyo işte olmuyoooo-tatlicadiarzu-

löliz zaten diğer haftalar da iyi kilo vermişti.
Amöa bu hafta birşey yiyemedim demiş onun da etkisi ile vermiştir.
Sen de güzel veriyorsun canım, daha ne olsun.

canım almaman çok önemli.. kilonu korumak demek gerçekten kilo verdiğini gösteriyo
biliyosun ben geçen hafta 200 gr almıştım hemde hiç bişey yemediğim halde
sıkma canını...

bende heyecanlıyım
malum geçen haftaki kırgınlığı bu hafta da yaşamak istemiyorum
zaten öyle bişey olursa kimse bana bi daha ürün kullandıramaz (tabii büyük konuşmamak lazım ):jeyyar:

canım almaman çok önemli.. kilonu korumak demek gerçekten kilo verdiğini gösteriyo
biliyosun ben geçen hafta 200 gr almıştım hemde hiç bişey yemediğim halde
sıkma canını...

bu hafta verdin ama dimi canım.
Bir hafta iyi kilo verince diğer hafta duraklıyor ya da benim öyle oluyor, gerçi geçen hafta kadar dikkat edemedim.

o kadar çok su içtimki karnım davul gibi oldu. Kızım huyusuz bir şey yemedi, ona süt yetiştirmek için 3 litreye yaklaştım.

nasılsın patboricim, nasıl geçti günün?

canım iyiydi misafiri ucuz atlattık...sadece şekersiz çay içtim.2 antep fıstığı 1 finduk yedim.sanırım bu hafta diyet programımı gözden geçirmeliiyim..yav millet nası öle 2-3 kilo veriyoiii geceler hepinize.ben gelesiye siz gitmişsiniz.kilomu sabah bildirirm.yarın full dersim var

çok iyi atlatmışsın... ii geceler

Ben yarın sabah yokum 12'ye kadar yetişemem belki. Bildirimi şimdi yapayım. Aslında bildirim yok, çünkü kilo kaybı yok. Bu hafta kaçamaklarım çok oldu. Spor yapmasam belki de kilo alırdım. Bugün yediğim tatlıyıda yazmıyorum buraya:tomato:
Kilom 60.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…