Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

oldumu ama şimdi ne acımasızsın tamam ya yemıyorum haha :D kırk yılın başı bi ÇUKULATA (sarhoş deyişi) :) yıyemıycekmıyım :82:
Sabah : yarım yumurta yarım dılım beyaz ekmek
öğlen : tavuk döner (pilavı falan yok yanında hemde yağsızdı) + ayran + mercimek çorbası yarım
akşam : makarna (kendım yaptım yağı yok öle makarna zararsız zaten:) ) cevız serptım az üstüne :) + kıvırcık salata (böceklıydı ıkı saat yıkadım bıde keşke yapmasaydım dedım :D ) + 1,5 tane kanat ızgara :)

Bugun:
Sabah : 1 haşlanmış yumurta + meyve suyu
öğlen : tavuk şiş (porsıyon olarak düşünürsek çeyrek porsıyon :) ) + domates çorbası + 1 ince dilim beyaz ekmek - tavuk çok azdı o yuzden bıraz ekmek aldım çok acıkmım barii diye :) bu yemek firması çok cimri ama işime gelıyor çok iyi :)
spora gitmedne önce : elma yerım spordan sonra yoğurt

kızlar elma dıyetı yapanınız oldumu hıc aranızda[/SIZE][/FONT][/B]
o çukulata olmasa sende başka kaçamak çıkmaz:) nazar boncuğun olsun:nazar:
menülerde ben çok bir kaçırma göremedim. normal gayet bence.
elma diyetini ben yapmadım. ben de buralarda hep görüyorum. yorumlarına bakarak bir karara varırsın canım.

valla bende okudum ama 2 hafta falan yapım dıyorum :) hem detoks gıbı olur çunku vucudun detoksa ıhtıyacı var ayda bır kez yapılmalı elmayıda çok severım :)
2 hafta bence uzun olur. daha kısa süreli dene ki vücudun birden yıpranmasın.

ve alekum selam semran hos geldın kendını tanıtırmısın kaç kılo vermen lazım ?
8 yk sebze yemegı cok fazla
6 yk kasıgına dusur sonra 4 yk da sabıt tut derım

dombili85 cnm yorumunu şimdi gördüm hb dum çok tşk ederim boyum 1.63 müş diyetisyenim ole dedi ben daha uzun olduğumu biliyordum kısaldım demekki:) neyse 110.8 olarak gittim diyetisyene evvel hafta pazartesi geçen pazartesi gittim 109.3 olmuşum bana da çok geldi 8 kaşık ama diyetisyenim bole yememi soyledi dışına çıkma ve azaltmada dedi onun dediklerini yapıyorum kendi kendime bişiler yapınca diyete devam edemiyorum pes ediyorum diyetisyen bole uygun gördü cnm:)

Bugün sabah işlerim çok yoğundu giremedim nete yediklerimi yazayım
sabah: 2 dilim tam buğday ekmeği 1 yumurta
1 tatlı kaşığı bal 1 salatalık 1 dilim peynir
şekersiz çay
öğlen : 1/3 ekmeğe sandiviç yaptım arasına peynir domates biber koydum
yanında ayran
ikindi : 2 galeta 1 küçük kase yoğurt yedim akşam yemeğini de şimdi yapacağım 6 7 arası yicem 8
kaşık ıspanak kavurma yumurtalı 2 dilim ekmek yiyiceğim henüz yemedim :56:
gece de 4 tane gün kurusu kayısı yiyeceğim çok seviyorum çay içiyorum bu arada 2 litre su içmeye çalışıyorum bu sefer çok kararlıyım umarım her şey yolunda gider kendimi çok iyi hissediyorum herkese kolay gelsin:79:

iyi akşamlar herkese ..
bugün 5.günüm ve iyi gidiyorum sanırım
bol su içiyorum
akşam menüm bir kupa çorbaydı.
akşam 7 den sonra birşey yemiyorum.. şimdilik bukadar pazartesi den itibaren spora devam edeceğim..

Son düzenleme:
dombili85 cnm yorumunu şimdi gördüm hb dum çok tşk ederim boyum 1.63 müş diyetisyenim ole dedi ben daha uzun olduğumu biliyordum kısaldım demekki:) neyse 110.8 olarak gittim diyetisyene evvel hafta pazartesi geçen pazartesi gittim 109.3 olmuşum bana da çok geldi 8 kaşık ama diyetisyenim bole yememi soyledi dışına çıkma ve azaltmada dedi onun dediklerini yapıyorum kendi kendime bişiler yapınca diyete devam edemiyorum pes ediyorum diyetisyen bole uygun gördü cnm:)

Bugün sabah işlerim çok yoğundu giremedim nete yediklerimi yazayım
sabah: 2 dilim tam buğday ekmeği 1 yumurta
1 tatlı kaşığı bal 1 salatalık 1 dilim peynir
şekersiz çay
öğlen : 1/3 ekmeğe sandiviç yaptım arasına peynir domates biber koydum
yanında ayran
ikindi : 2 galeta 1 küçük kase yoğurt yedim akşam yemeğini de şimdi yapacağım 6 7 arası yicem 8
kaşık ıspanak kavurma yumurtalı 2 dilim ekmek yiyiceğim henüz yemedim :56:
gece de 4 tane gün kurusu kayısı yiyeceğim çok seviyorum çay içiyorum bu arada 2 litre su içmeye çalışıyorum bu sefer çok kararlıyım umarım her şey yolunda gider kendimi çok iyi hissediyorum herkese kolay gelsin:79:
sen dıyetısyenın dedıgını uygula dosba demıstı senın kılona gore verıp sonra azaltıyorarmıs
iyi akşamlar herkese ..
bugün 5.günüm ve iyi gidiyorum sanırım
bol su içiyorum
akşam menüm bir kupa çorbaydı.
akşam 7 den sonra birşey yemiyorum.. şimdilik bukadar pazartesi den itibaren spora devam edeceğim..

ıyı akşamalr cuma gunu tartıda ıyı cıkacaksın :)

bana gelınce gezmede yemedımm:1::1::1:
evden yemek yedımde gıttım
orada tatlımın yarısını yedım kucuk dılımdı zaten 1 cay kasıgı kısır yedım parmak kadar borek yedım

eve geldım 4 yk kerevız 1 tabak salata 4 tane kuru kayısı 1 avuc badem le gece bıtırırım

iyi akşamlar hepinize çıtır kızlarr!:3:
bende yürüyüşten geldim(yine tempolu 40 dk) sonrada akşam yemeği için brokoli,karnabahar,havuç haşlayp az zeytinyağı ve limonla salata yaptım yanındada yarım dilim kepek ekmek yedim bu kadar canlarm.
ha birde akşama kadar 1.5 litre su içtim ve çayımı tabiki.

hadi bakalım çıtır kızlar zayıf günler bizi bekliyor!!!:10::10::13:

mrb fıstıklarrr
bugünkü menüm,
sabah kahvaltı öncesi 3günkurusu 2 bardak su
kahvaltı 2dilim ekmek 1kk peynir 2 zeytin 3 çaykaşığı pekmez kan yapsın:D
arada 2gün kurusu 1 badem minicik bi baDemdi dişimin kovuğuna bile gitmedi yaw:27:yanında 5i 1 arada çay
öğlen 5 6 yk kıymalı kabak yemeği 4yk pilav yanında yoğurt
arada öğlen yemeğinde pilav çok olduğundan karnım acıkmadı 2 su bardağı paŞA çayımdan:9:
akşam 2yk kabak 1yk yoğurt 1dilim tam tahıllı ekmek

2.5 ya da 3 litre su içildii sayamıyorum artık sularımıı:32:okadar çokkiiii:27:bu arada kan tahlili sonucumdan sonra amvayin demir ilaçları varya bitkisell ondan almıştım içmemiştim ona başladım sabah akşam 1 tane iştahta açmıyo diye sölemişlerdi ablamın önerisi olduğu için aldım yoksa böle şeyleri almazdım çiğneme tableti tadı şeker gibi siz ne dersiniz kızlarrr???

bana gelınce gezmede yemedımm:1::1::1:
evden yemek yedımde gıttım
orada tatlımın yarısını yedım kucuk dılımdı zaten 1 cay kasıgı kısır yedım parmak kadar borek yedım

eve geldım 4 yk kerevız 1 tabak salata 4 tane kuru kayısı 1 avuc badem le gece bıtırırım
çok güzel dombilicim, bak gezmede yememeyi başarmak mümkünmüş demek ki. seni çok tebrik ediyorum:46::nazar:

mrb fıstıklarrr
bugünkü menüm,
arada 2gün kurusu 1 badem minicik bi baDemdi dişimin kovuğuna bile gitmedi yaw:27:yanında 5i 1 arada çay
arada öğlen yemeğinde pilav çok olduğundan karnım acıkmadı 2 su bardağı paŞA çayımdan:9:

2.5 ya da 3 litre su içildii sayamıyorum artık sularımıı:32:okadar çokkiiii:27:bu arada kan tahlili sonucumdan sonra amvayin demir ilaçları varya bitkisell ondan almıştım içmemiştim ona başladım sabah akşam 1 tane iştahta açmıyo diye sölemişlerdi ablamın önerisi olduğu için aldım yoksa böle şeyleri almazdım çiğneme tableti tadı şeker gibi siz ne dersiniz kızlarrr???
menün gayet güzel canım. afiyet olsun.
aldığın ürünlerin üstünde şeker oranı yazmıyor mu? oraya baksan.

ben de menümü yazayım:

k.öncesi: 1 bardak suya 1/2 limon ve 1 tk bal
kahvaltı: biraz peynir, 4 zeytin ve 1/2 simit
ara: 1 elma, 1 bardak ayran
öğle: 4 yk kadar z.yağlı kabak ve 3 yk kadar yoğurt
ara: 2 kupa yeşilçay ve nohut(yarım avuç), 2 badem
ikindi: 1 kase tavuk çorbası
ara: 1 hurma, 2 kupa adaçayı
akşam: 1.5 köfte
ara: sütlü şekersiz neskafe

su: 1,5 litre, yatmdan 2 lt olur inş.
spor: 1 saat, step

selam kızlar bugün misafir bastırdı gelemedim :((
menüm şöle
sabah 2 bardak su
kahvaltı 2 dilim ekmekle klasik kahvaltı bol maydanoz
ara 1 hurma
öğle 1 dilim ekmek 1 kase çorba
ara bol çay 3 tane hurma
akşam 1 kase çorba 5yk taze fasülye 2yk yoğurt bol salata
ara olarak meyve suyu içeceğim kendim sıkacağım inş.
bu kadar... su ise 2 lt ancak olmuştur misafirden yürüyemedim ama markete gittim ev işim yine sabah çok yaptım hareketli bi gün sayılırdı

o çukulata olmasa sende başka kaçamak çıkmaz:) nazar boncuğun olsun:nazar:
menülerde ben çok bir kaçırma göremedim. normal gayet bence.
elma diyetini ben yapmadım. ben de buralarda hep görüyorum. yorumlarına bakarak bir karara varırsın canım.

2 hafta bence uzun olur. daha kısa süreli dene ki vücudun birden yıpranmasın.

oyş sağol hayatım :16: teşekkürler cnm elma dıyetını 1 hafta yapım bari :) pazartesı başlıyım hatta sınavlar geçsinde :)

menüm şöle
sabah 2 bardak su
ara 1 hurma
ara bol çay 3 tane hurma
bu kadar... su ise 2 lt ancak olmuştur misafirden yürüyemedim ama markete gittim ev işim yine sabah çok yaptım hareketli bi gün sayılırdı

menun gayet güzel cnm :8: :16:

menüm şöle
sabah 2 bardak su
ara 1 hurma
ara bol çay 3 tane hurma
misafire rağmen kaçamak yok, alkış:46:
menün çok güzel ve çok hafif. maşallah canım.:nazar:
sayende ben de ev işine başlayacağım.:60:

oyş sağol hayatım :16: teşekkürler cnm elma dıyetını 1 hafta yapım bari :) pazartesı başlıyım hatta sınavlar geçsinde :)
sen uygula diyeti, biz de takip edelim. bakalım ne kadar gidiyor? benim gördüğüm iyi kilo verenler var. inşallah sende de olumlu etkisi olur.

çok güzel dombilicim, bak gezmede yememeyi başarmak mümkünmüş demek ki. seni çok tebrik ediyorum:46::nazar:

menün gayet güzel canım. afiyet olsun.
aldığın ürünlerin üstünde şeker oranı yazmıyor mu? oraya baksan.
balım şeker oranı için deilde sağlık açısından demiştim doğru olur mu diye
ben de menümü yazayım:

k.öncesi: 1 bardak suya 1/2 limon ve 1 tk bal
kahvaltı: biraz peynir, 4 zeytin ve 1/2 simit
ara: 1 elma, 1 bardak ayran
öğle: 4 yk kadar z.yağlı kabak ve 3 yk kadar yoğurt
ara: 2 kupa yeşilçay ve nohut(yarım avuç), 2 badem
ikindi: 1 kase tavuk çorbası
ara: 1 hurma, 2 kupa adaçayı
akşam: 1.5 köfte
ara: sütlü şekersiz neskafe

su: 1,5 litre, yatmdan 2 lt olur inş.
spor: 1 saat, step

:nazar:nohutu nasıl yedin kız:27:ölcek açlıktann :27:

balım şeker oranı için deilde sağlık açısından demiştim doğru olur mu diye

:nazar:nohutu nasıl yedin kız:27:ölcek açlıktann :27:
sağlık açısından pek bir sıkıntı yok sanırım, canım. zaten takviye onlar. amway ürünlerinden memnun olan çok. bir arkadaş da kalsiyum desteği mi dedi, onu kullanıyormuş. bayağı faydalı olduğunu söyledi. bir müddet deneyebilirsin bence. fark görürsen ne ala, göremezsen mualla:1:
kız nohut şu kuruyemiş olandan:) ona nohut demiyor muyuz? beyazlar var ya.

misafire rağmen kaçamak yok, alkış:46:
menün çok güzel ve çok hafif. maşallah canım.:nazar:
sayende ben de ev işine başlayacağım.:60:

sen uygula diyeti, biz de takip edelim. bakalım ne kadar gidiyor? benim gördüğüm iyi kilo verenler var. inşallah sende de olumlu etkisi olur.

tmm cnm pazartesı baslıyorum :) ben yatar kızlar uykum var ders calısmakdanmı nedır anlamadım sporada gıtmedım bogazlarım kotu sımdı hafta sonu sınav var hasta falan oluurm aman kalsın :( yarın ders calısırken uyuklamym dıye yatıyorum :16: hepınızı

sağlık açısından pek bir sıkıntı yok sanırım, canım. zaten takviye onlar. amway ürünlerinden memnun olan çok. bir arkadaş da kalsiyum desteği mi dedi, onu kullanıyormuş. bayağı faydalı olduğunu söyledi. bir müddet deneyebilirsin bence. fark görürsen ne ala, göremezsen mualla:1:
kız nohut şu kuruyemiş olandan:) ona nohut demiyor muyuz? beyazlar var ya.
bilmemm:27:benim bildiğim onlar beyaz leblebii ama sonuçta nohut işte yaww:9::9:
tmm cnm pazartesı baslıyorum :) ben yatar kızlar uykum var ders calısmakdanmı nedır anlamadım sporada gıtmedım bogazlarım kotu sımdı hafta sonu sınav var hasta falan oluurm aman kalsın :( yarın ders calısırken uyuklamym dıye yatıyorum :16: hepınızı

iyi gecelerr canım benim

menüm şöle
sabah 2 bardak su
ara 1 hurma
ara bol çay 3 tane hurma
mısafır oluncamalesef ole oluyooo

o tartıyı nasıl bekliyorum bilsen
inşallah hepimiz süper sonuçlar alırız ...

mrb fıstıklarrr
bugünkü menüm,

ferdıcı menun ıyı kacamaksız cuma gunu lıste bası olursun gıbıme gelıyor
şu göbekten kurtulmanın yollarını arıyorum kızalr !!:8: 769b2g
acaba yürüyüşe giderken streç film sarsam faydası olurmu sizce?
deneyen varmı??:31:
oluyor canım ben denedımmekıkle de ıyı luyor ma belımı sakatladım

Back
X