o çukulata olmasa sende başka kaçamak çıkmaz:) nazar boncuğun olsunoldumu ama şimdi ne acımasızsın tamam ya yemıyorum hahakırk yılın başı bi ÇUKULATA (sarhoş deyişi) :) yıyemıycekmıyım :82:
Sabah : yarım yumurta yarım dılım beyaz ekmek
öğlen : tavuk döner (pilavı falan yok yanında hemde yağsızdı) + ayran + mercimek çorbası yarım
akşam : makarna (kendım yaptım yağı yok öle makarna zararsız zaten:) ) cevız serptım az üstüne :) + kıvırcık salata (böceklıydı ıkı saat yıkadım bıde keşke yapmasaydım dedım) + 1,5 tane kanat ızgara :)
Bugun:
Sabah : 1 haşlanmış yumurta + meyve suyu
öğlen : tavuk şiş (porsıyon olarak düşünürsek çeyrek porsıyon :) ) + domates çorbası + 1 ince dilim beyaz ekmek - tavuk çok azdı o yuzden bıraz ekmek aldım çok acıkmım barii diye :) bu yemek firması çok cimri ama işime gelıyor çok iyi :)
spora gitmedne önce : elma yerım spordan sonra yoğurt
kızlar elma dıyetı yapanınız oldumu hıc aranızda[/SIZE][/FONT][/B]

menülerde ben çok bir kaçırma göremedim. normal gayet bence.
elma diyetini ben yapmadım. ben de buralarda hep görüyorum. yorumlarına bakarak bir karara varırsın canım.
2 hafta bence uzun olur. daha kısa süreli dene ki vücudun birden yıpranmasın.valla bende okudum ama 2 hafta falan yapım dıyorum :) hem detoks gıbı olur çunku vucudun detoksa ıhtıyacı var ayda bır kez yapılmalı elmayıda çok severım :)