Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben de menümü yazayım:

k.öncesi: 1 bardak suya 1/2 limon ve 1 tk bal
kahvaltı: biraz peynir, 4 zeytin ve 1/2 simit
ara: 1 elma, 1 bardak ayran
öğle: 4 yk kadar z.yağlı kabak ve 3 yk kadar yoğurt
ara: 2 kupa yeşilçay ve nohut(yarım avuç), 2 badem
ikindi: 1 kase tavuk çorbası
ara: 1 hurma, 2 kupa adaçayı
akşam: 1.5 köfte
ara: sütlü şekersiz neskafe

su: 1,5 litre, yatmdan 2 lt olur inş.
spor: 1 saat, step
Rabiacım menün çok iyi favorilerim arasındasın, ikindi vakti çorba içmen akşam yemeğinde kaçırmamaya neden oluyor, nıhut dediğin de leblebi heralde :44: ben de beyaz leblebi atıyorum arada ağzıma, midemin suyunu alsın:1: ee hem 2 litre su içiyorum 1 litreye yakın da yeşil çay :52:
selam kızlar bugün misafir bastırdı gelemedim :((
menüm şöle
sabah 2 bardak su
kahvaltı 2 dilim ekmekle klasik kahvaltı bol maydanoz
ara 1 hurma
öğle 1 dilim ekmek 1 kase çorba
ara bol çay 3 tane hurma
akşam 1 kase çorba 5yk taze fasülye 2yk yoğurt bol salata
ara olarak meyve suyu içeceğim kendim sıkacağım inş.
bu kadar... su ise 2 lt ancak olmuştur misafirden yürüyemedim ama markete gittim ev işim yine sabah çok yaptım hareketli bi gün sayılırdı
Oh bayılırım maydonoza, iş yerinde yiyemiyorum, hafta sonu bende yapayım,yeşil soğanlı bol limonlu C vitamini..menün gayet iyi şeker,hiç kaçamak yok tebrikler :46:
günaydınlar 13. takım:)
hadi bakalım bugün değerlendirme günü:52:
Günaydın canım, bu hafta kaçamak yok, yarın tartılar şaşırsın bi :66:
sabah kahvaltım değişik oldu iyi geldi :))
1 dilim ekmek
3-4yk melemen
1 bardak greyfurt suyu
afiyet olsun, arada değiştirmek iyi oluyor.. ben de haftaya 2 gün corn flex,2 gün tost,1 günde detox gibi sadece meyve yiyeceğim(elma-portakal)
30 mart menü..
sabah 2 bardak su..
kahvaltı ,
1dilim tam buğday ekmeğine tost
1 yumurta
1 domates..
yarım salatalık..
1 bardak yy yağlı süt.
ara yeşil çay
3 badem
1 kuru incir ..
öğlen
yarım domates
salatalık ..
1 dilim ekmek..
ara 1 kuru incir
4 badem..
güzellik merkezinden çıkınca çok yürüdük mesneviden kuğuluya..
ordan kızılay taksiyle indik.arada çay molası verdik çeyrek simit yedim saat 16 .30
.ordan sıhhiyeye yürüdük..
eve geldiğimde aç değildi,m 1 adet yeşil elma 3 badem yedim..
yatmadan öncede 1 çay bardağı süte tarçın katıp içtim ..yy yağlıydı sütüm..
su 2.5 litre
spor sabah kalıktığımdan eve girene kadar full aktiftim..inanın kemiklerim ağrıyor ağrı kesici içip yattım..:27:
şekerim öğlen yemek yememişsin :44: ama sabah kahvaltın tok tuttu seni anlaşılan, çeyrek simitte az.. miden mi küçüldü yoksam :64:
Günaydıın hepinize arkadaşlar
bugün 6.günüm hiç tartılmadım çok merak ediyorum
umarım sonuç iyi çıkar
sabah yumurta kepek ekmeği ve azıcık peynir yedim

diyete devam...
yarın sabah farkı görürsün,daha da motive olursun, gidecek bu kilolar, başka yolu yoook :84:

bugün içerisinde olduğu sürece sorun yok canım. ne zaman müsait olursan yazarsın.

kısır sırıtıyor biraz. ne kadardı kasen? küçük, büyük? kaç yemek kaşığı olduğunu belirtsen daha iyi olurdu.

kuş kadar beslenmişsin deryacım. doğru dürüst yemek yok burda:)) haftada 2 gün değil mi? yoksa açlıktan gideceksin :1:

Malesef 1 çorba kasesi güblettim :26: ama bol marullu ve az yağlı idi..

beni takıma kabul ettiğiniz için teşekkür ederim.

zayıflamaya çalışmak ve günlük katılımlar dışında bir gtup üyesi olarak yapmam gereken birşey var mı? anlatabilir misiniz?

Rabiacım menün çok iyi favorilerim arasındasın, ikindi vakti çorba içmen akşam yemeğinde kaçırmamaya neden oluyor, nıhut dediğin de leblebi heralde :44: ben de beyaz leblebi atıyorum arada ağzıma, midemin suyunu alsın:1: ee hem 2 litre su içiyorum 1 litreye yakın da yeşil çay :52:
canım, ben akşam üzeri çok acıkıyorum. akşamları bile o kadar acıkmıyorum. o arayı hafif bir yemekle kapatırsam iyi oluyor. akşam da salata yapabildiğim günler daha iyi tabi.:97:

zayıflamaya çalışmak ve günlük katılımlar dışında bir gtup üyesi olarak yapmam gereken birşey var mı? anlatabilir misiniz?

meraba ben de aranıza katıldım sizin gibi kilo wermek istiorum bendee bana da destek olun :):)
hoşgeldiniz kızlar:79:
kuralları hemen ekliyorum:

1) Her cuma saat 11.30’a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan ya da yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun için de topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri ya da sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üst üste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği takdirde diskalifiye olacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa, kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir. Deneme süresi dahilindeki cuma günü yeni üyeler de kilo bildirimi yapacaktır.

7) Kardeş takımımız 5. takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 7. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz, nasıl yüreklendirdiğimizdir. Kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine, içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun. Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek ya da içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan, ya da öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için, motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. Yoksa kimse burada olmaz, herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım, birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunuzda eğer uyabilecekseniz ve devam etmek istiyorsanız okudum-anladım şeklinde bir cevap yazmanız gerekiyor.

takıma dahil olmak da bir yarış, ayrıca bunu da belirtmek istiyorum.

allahım şükürler olsun yazabılıyorummmmmm. ayy çok özledim sizi. kaç gündür bilgisayarımda sorun vardı. vırus programı kk ya girmemı engelıyor. programı kaldırıp tekrar kurdum şimdi girebılıyorum. kaç gündür menumude yazamadım ama bugun hem menulerımı yazacam hemde geçmişe bakacam en son pzt menumu mu yazmıştım kı :26:

hoşgeldin canım :71:
neyse sorun kalkmış artık bizimlesin yaşasııınnn

Günaydın arkadaşlar...

bu gün benim ilk günüm. bu gün değerlendirme mi yapacağız:)

çarşamba menümü yazarak başlamak istiyorum.

sbh 7.30 1 bardak limonlu ılık su
8.30 1 bardak yeşil çay
8.45 1 poğaça
öğle 12.30 yeşil çay
12.40 ayran + çeyrek köfte ekmek

akşam 19.00 4 yk mantı
21.00 2 brdk çay 1 dlm etimek tatlısı

her perşembe pazar yürümeye karar verdim. kızlar başaracağım . tatlıyı kesebilsem

bu sbh limonlu su yeşil çay .
az sonra bir poğaça..

dengeli beslenmiyorm özellikle okulda hamur işi şeylerle geçiştiriyorum. bunu düzenlemem lazım. üşeniyorum galiba

hoşgeldin :71:
kaptanımız biraz bilgi vermiş ama listen oldukça dengesiz:)) biz böle eleştiririz kırılmaca yok
sürekli karbonhisratlı beslenmişsin bi de tatlı :((
aslında çok yememişsin karnın çok doymamış ama aldığın kalori ile zayıflayamazsın
öncelikle tatlı olayını çzömen lazım
bi de poğaça olayını değiştirmelisin öğle yemeğin çok dengeli olmuş

günaydın..
menüleri değerlendirecektik daha doğrusu kaçamakları..canım ben anca öğleden sonra oğlanı uyutunca katılabilirm..

günaydın canım

Günaydıın hepinize arkadaşlar
bugün 6.günüm hiç tartılmadım çok merak ediyorum
umarım sonuç iyi çıkar
sabah yumurta kepek ekmeği ve azıcık peynir yedim

diyete devam...

günaydın... afiyet olsun gayet ii beslenmişsin

hoşgeldin :71:
kaptanımız neyneyse sana kuralları bildirecektir...
burda hergün ne yiyoruz ne içiyoruz ne kadar spor yapıyoruz yazıyoruz sonrada birbirimizin hatalarını tartışıyor...dengeli beslenenleri örnek almaya çalışıyoruz
hep beraber zayıflayacağız inş.

meraba ben de aranıza katıldım sizin gibi kilo wermek istiorum bendee bana da destek olun :):)

aramıza hoşgeldin :71:

bu arada kızlar kendinizi tanıtır mısınız??
kaç kilosunuz yaşınız boyunuz...evli bekar ...

bu arada ben dosba
takımın eskilerinden
şu yapışan kiloalrımdan kurtulmaya çalışıyorum
4 yıllık evliyim ankaradayım

Malesef 1 çorba kasesi güblettim :26: ama bol marullu ve az yağlı idi..
kısırın yağı değil de malum bulguru fazla oluyor. akşam saatleri yerine gündüz ve daha ufak 1 kase tercih edilebilir. çok kötüyüm biliyorum, kısıra ben de dayanamam ama yapacak bir şey yok.

bu arada eşlerimi takip ettiğim kadarıyla....
plastic çok güzel spor yapıyor herzaman ki gibi... çikolatadan başka kaçamağı olmadı bu hafta... fakat benim görüşüm az yiyor...bu da metabolizmasını yavaşlatabilir....
neysecim ise herzaman ki gibi güzel beslenmiş...ama sanırım haftasonu kaçamağı vardı... bi burma kadayıf falan hatırlıyom sanki :)) umarım yanlış hatırlıyorumdur sporu vardı hatta oğluşu ile dışarda koşturdu :)) biraz benim gibi su eksiği vardı...
umarım herkes istediği kiloya ulaşır Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın

Son düzenleme:
Selam kızlaaar :79: Bende 13.Takımdayım artık:81: Yarın diyetisyen randevum var kilomu yarın öğreneceğim ama iki gün önce tartıldıgımda 80 kiloydum 1.69 da boyum.19 yaşındayım Marmara Üniversitesinde okuyorum.Ve bu yarışma için çok hevesliyim. (Diyet Başarı Öyküleri forumunda da bir zayıflama günlüğüm var.Hikayemi orda uzun uzadıya anlatıyorum.:42:)İnşallah bende sizlerle beraber kilo verebilirim asla vazgeçmek yok:15::42:

Selam kızlaaar :79: Bende 13.Takımdayım artık:81: Yarın diyetisyen randevum var kilomu yarın öğreneceğim ama iki gün önce tartıldıgımda 80 kiloydum 1.69 da boyum.19 yaşındayım Marmara Üniversitesinde okuyorum.Ve bu yarışma için çok hevesliyim. (Diyet Başarı Öyküleri forumunda da bir zayıflama günlüğüm var.Hikayemi orda uzun uzadıya anlatıyorum.:42:)İnşallah bende sizlerle beraber kilo verebilirim asla vazgeçmek yok:15::42:
hoşgeldin:79:
kuralları hemen ekliyorum:

1) Her cuma saat 11.30’a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan ya da yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun için de topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri ya da sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üst üste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği takdirde diskalifiye olacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa, kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir. Deneme süresi dahilindeki cuma günü yeni üyeler de kilo bildirimi yapacaktır.

7) Kardeş takımımız 5. takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 7. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz, nasıl yüreklendirdiğimizdir. Kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine, içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun. Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek ya da içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan, ya da öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için, motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. Yoksa kimse burada olmaz, herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım, birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunuzda eğer uyabilecekseniz ve devam etmek istiyorsanız okudum-anladım şeklinde bir cevap yazmanız gerekiyor.

takıma dahil olmak da bir yarış, ayrıca bunu da belirtmek istiyorum.

ben kuralları okudum kabul ediorummmm inş yüzünüzü kara cıkarmam :1: yarın sabah 11 30 a kadar kilomu bildiricem her gün yediklermi de yazarımm sizlere de bldgm kadarıyla yardımcı olmaya calıscam haftada en az 2 gün yürüyüse gidiorumm cok bi etkisini görmedm cnkü daha tam rayına oturtamadım 170 boyum 87 kilom yasım 21 okuorumm 2 seneye kadar dügünüm olcak hayırlısıyla :):) 4 ay kadar bi süre werdm kendme inş istedgm kiloya gelcem ilk olarak hedefm 70 li rakamları görmek daha sora 65 yeterli benim icin inş hep beraber istedgmi kilolara ulasırız :1:

Arkadaşlar hepinize mutluluklar ve başarılar diliyorum bu kutsal davada....

ben izmirde yaşıyorum 27 yaşındayım öğretmenim, evliyim, 2.5 yaşında biroğlum var. ikinci çocuğu düşünüyorum ve asıl zayıflamak isteme sebebim düşük kilo ile hamşileliğe başlayıp az kilo alabilmek....

dün yeşil çay içince arada açlık hissetmedim ve bu nedenle ara öğünlerde bişey yemedim.

her tenefüs önce bir bardak su içiyorum. sabah kahvaltı olayında zorlanıyorum. poğaça yiyorum genelde kahvaltılarda. bir ara sandwiç hazırlıyordum bol yeşillikli. tekrar başlamalıyım.

her türlü eleştirinize açığım.

dün karbonhidrat ağırlıklı olmuş öğünlerim haklısınız.

bu arada eşlerimi takip ettiğim kadarıyla....
plastic çok güzel spor yapıyor herzaman ki gibi... çikolatadan başka kaçamağı olmadı bu hafta... fakat benim görüşüm az yiyor...bu da metabolizmasını yavaşlatabilir....
neysecim ise herzaman ki gibi güzel beslenmiş...ama sanırım haftasonu kaçamağı vardı... bi burma kadayıf falan hatırlıyom sanki :)) umarım yanlış hatırlıyorumdur sporu vardı hatta oğluşu ile dışarda koşturdu :)) biraz benim gibi su eksiği vardı...
umarım herkes istediği kiloya ulaşır Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın
haftasonum iyi değildi canım. pazartesiyi de doğru hatırlıyorsun. senden bir ceza alayım:)
amin bu arada. benim oğlan beni dışarı çıkar diyor. ben senin değerlendirmeni gelince yapacağım inşallah.

ara olarak ne yesem ki??
elma:) hurma:)
ben bunları yiyeceğim inş.

kızlar geç olmadıysa ben de söylemek istiyorum:
kuralları okudumkabul ediyorum.

yarın sabah tartılıp yazyorum. size elmden geldiğince destek olmaya çalışacağım.

ben 172 cm boyunda 65 kiloyum. çalışıyorum, izmirde yaşıyorum. işim masabaşı olduğundan kalçamın gelişimine çok katkıda bulunuyor :( ayrıca 5 aydır evliyim ve 8 kg aldım maalesef. evlilik dengemi bozdu. eşimle bir ara rejime girdik fakat o dayanamadı ve bozdu. benim diyetimide bana kurabiye yap yok çikolata getir diye diye bozdu. akşamları yürüyüş yapalım diyorum hep bir bahane sunuyor. aslında onun benden daha çok ihtiyacı var.

evimize sık sık misafir gelir ve bizde sık sık arkadaşlarımıza gideriz bu durum benim diyetlerimi etkiliyor maalesef, ayıp olmasın diye azar azar yemek alıyorum. çoğu misafirimiz alkol kullanıyor bizde eşlik ediyoruz buda kilo yapıyor haliyle. durumum bu eski kıyafetlerimi giymeyi ve eski halimi çok özledim.

grup kurallarını okudum anladım ve kabul ediyorum. her türlü paylaşıma katılacağım.

haftasonum iyi değildi canım. pazartesiyi de doğru hatırlıyorsun. senden bir ceza alayım:)
amin bu arada. benim oğlan beni dışarı çıkar diyor. ben senin değerlendirmeni gelince yapacağım inşallah.

elma:) hurma:)
ben bunları yiyeceğim inş.

elma yedim bile :))
sana nasıl bi ceza verilebilir ki ??
çok düzenlisin maşallah :nazar:
sadece son zamanlarda ufak tefek oluyor ama bence bu davranışın bile çok mantıklı...yarı diyet yarı koruma gibi oluyor senin ki... yoksa diyet bitince hafif bi geçiş gibi oluyor...bu nedenle sana nasıl ceza verilebilir ki :1:

Şimdi okudum kurallarınızı gayet mantıklı kabul ediyorum tabiki.Ben bu topicleri incelememiştim.Sadece kilo bildirimi falan yapılıyor sanıyordum.Böyle oldugunu bilsem diyet günlügü topici açmazdım.Neyse artık birşekilde ayarlarım.:68::16:

ben 172 cm boyunda 65 kiloyum. çalışıyorum, izmirde yaşıyorum. işim masabaşı olduğundan kalçamın gelişimine çok katkıda bulunuyor :( ayrıca 5 aydır evliyim ve 8 kg aldım maalesef. evlilik dengemi bozdu. eşimle bir ara rejime girdik fakat o dayanamadı ve bozdu. benim diyetimide bana kurabiye yap yok çikolata getir diye diye bozdu. akşamları yürüyüş yapalım diyorum hep bir bahane sunuyor. aslında onun benden daha çok ihtiyacı var.

evimize sık sık misafir gelir ve bizde sık sık arkadaşlarımıza gideriz bu durum benim diyetlerimi etkiliyor maalesef, ayıp olmasın diye azar azar yemek alıyorum. çoğu misafirimiz alkol kullanıyor bizde eşlik ediyoruz buda kilo yapıyor haliyle. durumum bu eski kıyafetlerimi giymeyi ve eski halimi çok özledim.

grup kurallarını okudum anladım ve kabul ediyorum. her türlü paylaşıma katılacağım.

merhaba arkadaşım. öncelikle başarılar diliyorum. ben bu gruba yeni katıldım ve herkes biri ile eşleşmiş. birbirlerini takip ediyormuş eşler.
yaşamşartların benimkine çok yakın. tek fark benim hayatımda alkol yok. diğer durumların hepsine katılıyorum.
akşamları dışarı çıkıyoruz arkadaşlar gezmeler derken... az yemeye ve karşımdakini kırmamaya çalışıyorum.. böyle iki arada bir derede yaşıyorum.

birbirimize destek olacağımıza inanıyorum.

Back
X