Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kız 1 kuple durabılıyorsan ıyı ben 1 taak yıyorum cok sevıyorum
menunde ıyı
gayet ligt
spor ıyı olmustur somon balıgını nasıl yapıyorsun pek beceremedım ben

tereyaglı pekmezli 4 dılım ekmeklı
yarım ekmek 6 dılım ekmege mukabil dusun artık 4 dılım yemıssın !!!!!
2 dılım ekmek yıyıp terayag yemeyıp ara yapıp akşama adam akıllı yemek yee
olmuyor grupdasım

kıbarlık yok bırbırımıze karsı
kırılmaca gucenemce yok
bu arada cumartesı akşam annemler gelecek pazartesı akşam a gıdeceker pazartesı olmayabılırım burada

başım ağrıyodu yemek yapamadım
3 parça pirzola yedim 1 kasede yoğurt
1 dilimde ekmek

ben portakal sıkmak yerıne yemeyı daha cok sevıyorum kı lıflı gıda tok tutyor beni meyve suyu nun nereye gıttını anlamıyorum
ekmek yememyede alsınca yemıyorsun ekmek yedırcek yemekler yapma taze ekmek tutma evde

kestimm bacımm 1 hafta ekmek mekmek yokk 1 yumurta 4dilim ekmekk sürekli müşteri geliyodu otur kalk otur kalk:2:bi baktımm 4dilim yinee doymadım amaa:84:öğlenle akşamda ekmek yok rabişimm kızmaa

balımm hergün tartılma çünkü bi gün çok düşük bi gün çok yüksek çıkabiliyoo sonrada haliyle morali bozuluyo insanın haftada 1 idealdirr:97::13:bende ciddi ciddi diyete girmeyi başardım halada devammm durmak yokkk zayıflamaya devamm fıstıklarrr

ferdici canım 4 dilim ekmeğe herkes bişi sölemiş bari ben sölemeyim :)) arkidişler haklı

anaaa eşim nasılda kızmışş banaaaeline şuan beni bi geçirsee haklısın kuzum 4dilimm çokk rabiştew kızdıı akşam düzgün yemek yicemde bacım saatler yaz saatine alındı ya oyüzden geç çıkıyom 7:30 da evde olmam 8 ibuluyo bazen geçiyo o saatten sonra yemek yiyememkii mümkün olduğunca işyerinde hazırlamaya çalışcam geçen gün çorba yaptıydım hazır olandan artık kendim yaparımm bugün mercimek yaptıydım ama bitti akşama kalmadı çorba olarak ne önerirsin eşimmm ne yapsam hafif olurrr??

güldürdün beni Allah da seni güldürsün....

01 nisan menüsü (şaka gibi)

sabah 7.30
limonlu su
2 dlm sucuk
1 dminik domates yarım dilim ekmek
2 zeytin 2 dilim peynir

ara yeşil çay
ara normal çay ve 4 adet eti form

öğle 1 bardk yeşil çay
1 brdk ayran 3 kaşık pilav 2 kaşık tavuk

ara elma yarım dilim ekmek ( midem kazındı da)

19.00 akşam yemeği
yarım kase kuru fasulye yarım kase yoğurt
salata bir dilim kepek ekmeği

ara 21.00 şekersiz çay

2 lt suyumu içtim....

elmayı yedikten sonra midm çok kazınıyor. haftaya okula süt götürmeyi düşünüyorum. arkadaşlar yarım yağlı süt ile ara öğünü alınca tokluk hissi oluşturuyor süt. ben de yapacağım siz de deneyin kızlar.

neysecim bana kızabilirsin hayatım
hatta ceza verin bana (
akşam eşim geç gelecem deyince ben yemeğimi yemiştim
gelirken benim için börek almış
sabah yiyeyim dedim kırıldı ( çay demledim 1 dilim yedik ( çok üzgünüm

afiyet olsun gayet güzel bi menü olmuş...
süt deneyebilirsin...elmayıda akşam yatarken yiyebilirisin...
yada başka meyvelerden tüket

söle dosbamm sölee söledee utanamm dahada utanammm bidaha yemimmm sanki ekmekler biyere kaçıyoo

canım aklının bi köşesinde kalır bu baskı...gün içine yay bak nasılda tok kalıyorsun
bende sabah kahvaltıda ekmek seviyorum ama beyaz ekmek tüketmediğim için çok gitmiyo..
tam tahıllı çavdar kepekli sırayla dene...en çok tam tahıllı beni tok tutuyor

akşam yemegım 4 yk barbunya 1/2 kase yogurt
ekmek yok
bugun mutfak dolaplarını sıldım supurgem bozuldugu ıcın evı eskı usul halıları fırcaladım canım cıktı
afiyet olsun dombilim.
ah o mutfak dolaplarına ben de bir girişsem o kadar süper olacak ki:97:

Ya yagmurcini izili mi? Yoksa benim ortağım kaytardı mı?:44:
yok hayatım izinli değil. fazla gözükmedi ortin bugün.

helvayı eşim safranboludan getirmiş. tazecik, süper birşeydi. ancak tadına baktım, ne yapayım?
somon, çok basit aslında. üstüne biraz tuz, karabiber ve limon. doğru fırına. kendi yağı kendine yetiyor. misler gibi oluyor.

balımm hergün tartılma çünkü bi gün çok düşük bi gün çok yüksek çıkabiliyoo sonrada haliyle morali bozuluyo insanın haftada 1 idealdirr:97::13:bende ciddi ciddi diyete girmeyi başardım halada devammm durmak yokkk zayıflamaya devamm fıstıklarrr[/QUOTE]

aynen öle oluyor tatlım. bi çok yüksek çıkıyorum bi düşük. diyorum hangisi doğru. bir de tıok aç hep çkasım geliyor. ben de sayenizde ilk ciddi deneyimimi yaşıyorum. bi zayıflıyım bi çocuk sonra tekrar gelirim zayıflamaya. mezun olacağım günleri düşünüyorum şimdiden. bu arada kızlar ben daha deneme sürecindeyim:18: kalıp kalmayacağımı bile bilmiyorum ama acaip motiveyim.

enü gayet hoşş gözüküyoo

ahh bu kocişlerinizzzz:98:bak bana kocişş yokk dert yokk ama ekmek çokkk

afiyet olsun gayet güzel bi menü olmuş...
süt deneyebilirsin...elmayıda akşam yatarken yiyebilirisin...
yada başka meyvelerden tüket

bu günkü menümden korkmuştum ama beğendiğinize sevindim. pilav konusunda çok terddüt ettim öğlen. meyve olarak da en pratik elma geliyor bana. hem soyma derdi olmuyor, taşıması kolay falan.

ben tam tahıllı ekmek alıyorum. 1 dilim zar zor yiyorum. tokluk hissi acaip güzel. beyazları hayatımızdan çıkarmalıyız zaten.

ferdicim kociş yokken hemen zayıfla canım...zaten evlilikte kilo kaçınılmaz...ama deneyimin olursa almazsın da... hadi çabuk ver kiloları bakarsın ufukta beyaz atlı belirir hemen evlenelim der... sen hazırlıklı ol

pilav çok kararında olmuş bi de öğlen menüsünde çok sorun olmaz afiyet olsun
2yk pilav=1dilim ekmek demek...
evet elma gibisi yok ama acıktırıyorsa armut deneyebilirsin yada muz
kuru meyvelerde olur kaysı hurma gibi...

enü gayet hoşş gözüküyoo

ahh bu kocişlerinizzzz:98:bak bana kocişş yokk dert yokk ama ekmek çokkk

teşekkür ederim canım.

hayatından ekmeği çıkaralım bir koçiş koyalım :) kalori miktarı pek değişmiyor ama... koçiş de ne yese zorla sana da yedirmeye çalışıyor

ufukta beyaz atlı adayı çok dosbam ama zamanı varrrbellide olmazz lk görüşte aşık falan olurumm

süt, yoğurt gibi proteinler sindirilirken mideyi uzun süre meşgul ettikleri için uzun süreli tokluk hissi verirler canım. içebiliyorsan süt daha iyi bir ara öğün. benim gibi içemeyenler işte meyveyle idare ediyor.

cık olmadı.
sana cezam şu, bundan sonraki her mesajının altına kırmızıyla kaçamak sayını yaz. cuma gününe kadar. kaçamakların arttıkça ayrıca cümleler ekliycem yanına

mezun olacağım günleri düşünüyorum şimdiden. bu arada kızlar ben daha deneme sürecindeyim:18: kalıp kalmayacağımı bile bilmiyorum ama acaip motiveyim.
sen zaten çabuk mezun olursun, inşallah tabi. hatta deneme süresinde gideceksin diye korkuyorum:) çok aktifsin çünkü maşallah.
ayrıca merak etme hepinizi takip ediyorum ben, motivasyonu sürdür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…