kız 1 kuple durabılıyorsan ıyı ben 1 taak yıyorum cok sevıyorumk.öncesi: ballı, limonlu su ve 2 günkurusu
kahvaltı: ıspanak kavurması, 3 zeytin, biraz peynir, 1 küp helva ve 1 dilim ekmek.
ara: 1 elma, 1 bardak ayran
öğle: 1 kase tavuk çorbası, bir tabak z.yağlı kabak, 1 dilim ekmek.
ara: 2 kupa yeşilçay
ara: sütlü şekersiz neskafe, 2 hurma
akşam: salata ve üzerine bir parça fırın somon.
bir meyve aram daha olabilir.
su: 1,5 lt
spor: 45 dk pilates
selam kızlarr bugünkü menüm
sabah 4 dilim ekmek 2 zeytin 1yumurta 1kk peynir yarım çay kaşığı tereyağ [/COLOR]3 çay kaşığı pekmez
arada bişi yok
öğlen yarım kase çorba 5yk ıspanak üstüne 3yk yoğurttt
arada 5i 1 arada çay 7 8 fındık
akşam yok 1 bardak yy süt 1 elma
2lt suyumuda tamamladımm
başım ağrıyodu yemek yapamadım
3 parça pirzola yedim 1 kasede yoğurt
1 dilimde ekmek
sağol tatlım
evet sabahları kalkıp tabak şeklinde hazırlıyorum eşimle kendime az peynir zeytin 1 yumurta haşlıyorum bazen omlet falan herşeyden az az koyuyorum ben galetayı çok seviyorum ekmek yerine onu tüketiyorum.portakal suyu sıkıyorumm oh diyet yemeği demeye şahit lazımeşim,nde çok hoşuna gidiyor hemde çok doyuyorum valla öğlen yoğurt ne yemeği varsa 2 galetayla ara öğünlerdede meyve yiyince aç kalınmıyor zaten ama ekmeğiiiiiiiiiiiiiiii çok seviyorum hep bu kiloların suçlusu o ama bu ara saldım tekrar disipline girmem gerek
kestimm bacımm 1 hafta ekmek mekmek yokklistede varsa iyi canım. ben de ara öğün olarak tercih edebilirim.
afiyet olsun dosbam.
1 yumurtaya 4 dilim ekmekle girişilmiş yinekız bir öğünde 4 dilim ekmeği aynı anda nasıl götürüyorsun
yalnız akşam yemeği yememişsin. o iyi değil. ilerleyen saatlerde çok acıkmayasın?
burcum canım kankam gündüz yazdığın tavsiyeleri okudum ve denemeye başladım aklıma geldikçe popo ve karın kaslarımı sıkıp gevşetiyorum bir de dik oturup göbek olayını atmaya çalışıyorum. sen de yapıyon mu bakiiim? :)
öğlen yediklerini yakıyorsun zaten gün içinde . akşam da karbonhidrat yoksa bence süper... ben de spor yapamıyorum tatlım. benim hep ihtiyacım olan bu işi birlikte yapacağım arkadaşlar. eşim benimle spor yapmaz. yürüyüş en sevdiğim v en kolay gelen bana ama kimle yürüyeceğim.
ben de iki gündür sizlerle paylaşımda bulunarak çok şey kazandım diyebilirim. şimdi öyle bir dikkat ediyorum ki bilemezsiniz. herkes üstüme geliyor ve ben bangır bangır ben diyetteyim diyorum. bu benim ilk ciddi girişimim ve şanslıyım ki sizlerle başladım. ama bir de akşamları merak edip de şu tartıya çıkmasam. moralım bozuluyor
yardımcı olabildiysem ne mutlu.
kız 1 kuple durabılıyorsan ıyı ben 1 taak yıyorum cok sevıyorum
menunde ıyı
gayet ligt
spor ıyı olmustur somon balıgını nasıl yapıyorsun pek beceremedım ben
tereyaglı pekmezli 4 dılım ekmeklı
yarım ekmek 6 dılım ekmege mukabil dusun artık 4 dılım yemıssın !!!!!
2 dılım ekmek yıyıp terayag yemeyıp ara yapıp akşama adam akıllı yemek yee
olmuyor grupdasım
kıbarlık yok bırbırımıze karsı
kırılmaca gucenemce yok
bu arada cumartesı akşam annemler gelecek pazartesı akşam a gıdeceker pazartesı olmayabılırım burada
ben portakal sıkmak yerıne yemeyı daha cok sevıyorum kı lıflı gıda tok tutyor beni meyve suyu nun nereye gıttını anlamıyorum
ekmek yememyede alsınca yemıyorsun ekmek yedırcek yemekler yapma taze ekmek tutma evde
rabişşşş kızz ekmeğimi yemesem peşmden ağlarr yesem sen döversinnapsamki bilemedim şimdi tmm canım aaltıcam ekmeği hatta 1 hafta 0 olsun bu arada başım ağrımaya başladıı yakında karnımda ağrır aman yaaa nedir bu her ayyy adet öncesi sendrom bende ciddi sanırımm bugün hiç su içmemiştimm akşama kadar 2yi tamamlim barii
ferdici canım 4 dilim ekmeğe herkes bişi sölemiş bari ben sölemeyim :)) arkidişler haklı
ferdici canım 4 dilim ekmeğe herkes bişi sölemiş bari ben sölemeyim :)) arkidişler haklı
afiyet olsun gayet güzel bi menü olmuş...güldürdün beni Allah da seni güldürsün....
01 nisan menüsü (şaka gibi)
sabah 7.30
limonlu su
2 dlm sucuk
1 dminik domates yarım dilim ekmek
2 zeytin 2 dilim peynir
ara yeşil çay
ara normal çay ve 4 adet eti form
öğle 1 bardk yeşil çay
1 brdk ayran 3 kaşık pilav 2 kaşık tavuk
ara elma yarım dilim ekmek ( midem kazındı da)
19.00 akşam yemeği
yarım kase kuru fasulye yarım kase yoğurt
salata bir dilim kepek ekmeği
ara 21.00 şekersiz çay
2 lt suyumu içtim....
elmayı yedikten sonra midm çok kazınıyor. haftaya okula süt götürmeyi düşünüyorum. arkadaşlar yarım yağlı süt ile ara öğünü alınca tokluk hissi oluşturuyor süt. ben de yapacağım siz de deneyin kızlar.
söle dosbamm sölee söledee utanamm dahada utanammm bidaha yemimmm sanki ekmekler biyere kaçıyoo
afiyet olsun dombilim.akşam yemegım 4 yk barbunya 1/2 kase yogurt
ekmek yok
bugun mutfak dolaplarını sıldım supurgem bozuldugu ıcın evı eskı usul halıları fırcaladım canım cıktı
yok hayatım izinli değil. fazla gözükmedi ortin bugün.Ya yagmurcini izili mi? Yoksa benim ortağım kaytardı mı?:44:
helvayı eşim safranboludan getirmiş. tazecik, süper birşeydi.kız 1 kuple durabılıyorsan ıyı ben 1 taak yıyorum cok sevıyorum
menunde ıyı
gayet ligt
spor ıyı olmustur somon balıgını nasıl yapıyorsun pek beceremedım ben
bu arada cumartesı akşam annemler gelecek pazartesı akşam a gıdeceker pazartesı olmayabılırım burada
enü gayet hoşş gözüküyoogüldürdün beni Allah da seni güldürsün....
01 nisan menüsü (şaka gibi)
sabah 7.30
limonlu su
2 dlm sucuk
2 zeytin 2 dilim peynir
ara yeşil çay
öğle 1 bardk yeşil çay
19.00 akşam yemeği
ara 21.00 şekersiz çay
2 lt suyumu içtim....
elmayı yedikten sonra midm çok kazınıyor. haftaya okula süt götürmeyi düşünüyorum. arkadaşlar yarım yağlı süt ile ara öğünü alınca tokluk hissi oluşturuyor süt. ben de yapacağım siz de deneyin kızlar.
neysecim bana kızabilirsin hayatım
hatta ceza verin bana(
akşam eşim geç gelecem deyince ben yemeğimi yemiştim
gelirken benim için börek almış
sabah yiyeyim dedim kırıldı( çay demledim 1 dilim yedik ( çok üzgünüm
afiyet olsun gayet güzel bi menü olmuş...
süt deneyebilirsin...elmayıda akşam yatarken yiyebilirisin...
yada başka meyvelerden tüket
canım aklının bi köşesinde kalır bu baskı...gün içine yay bak nasılda tok kalıyorsun
bende sabah kahvaltıda ekmek seviyorum ama beyaz ekmek tüketmediğim için çok gitmiyo..
tam tahıllı çavdar kepekli sırayla dene...en çok tam tahıllı beni tok tutuyor
bu günkü menümden korkmuştum ama beğendiğinize sevindim. pilav konusunda çok terddüt ettim öğlen. meyve olarak da en pratik elma geliyor bana. hem soyma derdi olmuyor, taşıması kolay falan.
ben tam tahıllı ekmek alıyorum. 1 dilim zar zor yiyorum. tokluk hissi acaip güzel. beyazları hayatımızdan çıkarmalıyız zaten.
enü gayet hoşş gözüküyoo
ahh bu kocişlerinizzzz:98:bak bana kocişş yokk dert yokk ama ekmek çokkk
ferdicim kociş yokken hemen zayıfla canım...zaten evlilikte kilo kaçınılmaz...ama deneyimin olursa almazsın da... hadi çabuk ver kiloları bakarsın ufukta beyaz atlı belirir hemen evlenelim der... sen hazırlıklı ol
süt, yoğurt gibi proteinler sindirilirken mideyi uzun süre meşgul ettikleri için uzun süreli tokluk hissi verirler canım. içebiliyorsan süt daha iyi bir ara öğün. benim gibi içemeyenler işte meyveyle idare ediyor.01 nisan menüsü (şaka gibi)
sabah 7.30
limonlu su
2 dlm sucuk
2 zeytin 2 dilim peynir
ara yeşil çay
öğle 1 bardk yeşil çay
19.00 akşam yemeği
ara 21.00 şekersiz çay
2 lt suyumu içtim....
cık olmadı.neysecim bana kızabilirsin hayatım
hatta ceza verin bana(
akşam eşim geç gelecem deyince ben yemeğimi yemiştim
gelirken benim için börek almış
sabah yiyeyim dedim kırıldı( çay demledim 1 dilim yedik ( çok üzgünüm
sen zaten çabuk mezun olursun, inşallah tabi. hatta deneme süresinde gideceksin diye korkuyorum:) çok aktifsin çünkü maşallah.mezun olacağım günleri düşünüyorum şimdiden. bu arada kızlar ben daha deneme sürecindeyim:18: kalıp kalmayacağımı bile bilmiyorum ama acaip motiveyim.
bak buna çok güldümhayatından ekmeği çıkaralım bir koçiş koyalım :) kalori miktarı pek değişmiyor ama... koçiş de ne yese zorla sana da yedirmeye çalışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?