Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hatta ben bir genelleme yapayım. bundan sonra herkes kaçamak miktarını hafta boyunca yazsın. her mesajın altında yazalım. ne dersiniz?

yalnız öyle tek rakam değil de yanına bir kelime bulalım

teşekkür ederim canım.

hayatından ekmeği çıkaralım bir koçiş koyalım :) kalori miktarı pek değişmiyor ama... koçiş de ne yese zorla sana da yedirmeye çalışıyor

olabilir aslında ama daha üniv bi kazanam inş sonra okuyayım bu arada zayıflıyayımmsonra bulam bi kocişşş:98:

neyneyse teşekkür ediyorum. ben mezun olsam da devam takılmaya. konuk oyuncunuz olurum artık gelir gelir size destek olurum.

türk milleti kilolu olmak istemiyor ama biri diyetteyim diyince hemen ye bişi olmaz diyo çok kızıyorum. nerden bu konuya geldim bilmem ama size de kendime de tüm diyet yapanlara saygım sevgim ve desteğim sonsuz....

insan kendini mutlu hissetmeli. bunun için çaba göstermek kadar doğal bir olay yok ama anlamıyorlar.

olabilir aslında ama daha üniv bi kazanam inş sonra okuyayım bu arada zayıflıyayımmsonra bulam bi kocişşş:98:

canım sana güveniyorum sen hepsiciğini de başarırsın. baksana 80den 67ye gelmişsin aslanlar gibi. sana ünv. mi dayanır ...

kaç yaşındasın ve ne kadar oldu diyete başlayalı merak ettim de?

kızlar ben gider... kayınvalidem ve kayınbabam benim bilgisayarda okul ile ilgili işler yaptığımı sanıyor bu saate kadar

biraz kitap okuyayım. sonra yatacağım.

tatlı rüyalar

canım sana güveniyorum sen hepsiciğini de başarırsın. baksana 80den 67ye gelmişsin aslanlar gibi. sana ünv. mi dayanır ...

kaç yaşındasın ve ne kadar oldu diyete başlayalı merak ettim de?

20 yaşındayım balım diyete başlayalı 10.ayda başladım 1.ayda bozdum son 72olmuştum sonra baktım 74e gidiyomm14şubatta geri başladımm azimle devam ediyomm ekmeği saymazsakk

bu arada 5 günde 5kilo diyeti diyo kızlar 1gün patates 1gün sebze 1gün et diğerlerini hatırlamıyorum bu şek,ilde sabah öğlen akşam acıktıkça yiyosun serbestsinn 1hafta bunu yapayım diyorum ne dersinizz!!!?_????

ferdici deneyebilirsin metabolizmayı şaşırtmak amaçlı ama yinede saağlıklı beslenmel gibisi yok
bende yatıyorum kızlar ii geceler diliyorum
güzel bi haftasonu olsun inş.

kesinlikle katılıyorum. yeri geliyor annem bile destek olmuyor. nedense kilo vermeye çalışana engel olmak adetten

kaçamak diyebiliriz
ceza diyebiliriz
bilmem ne diyelim
şimdilik kaçamak diyelim. ya da pis boğazlık desek ayıp olur değil mi? kara yağlara ek nasıl?

kızlar ben gider... kayınvalidem ve kayınbabam benim bilgisayarda okul ile ilgili işler yaptığımı sanıyor bu saate kadar

biraz kitap okuyayım. sonra yatacağım.

tatlı rüyalar
sana da iyi geceler canım. ben de kitap okumalıyım. çok iyi oluyor.

sağlıklı beslen canım. ekmeği azalt sen yeter bence. bol hareket et.

ferdici deneyebilirsin metabolizmayı şaşırtmak amaçlı ama yinede saağlıklı beslenmel gibisi yok
bende yatıyorum kızlar ii geceler diliyorum
güzel bi haftasonu olsun inş.
iyi geceler.

bende kaçarr fıstıklarrr iyi gecelerrrrr öptüm hepinizii
iyi geceler.

İyi geceler kızlaaarr Bende 12 gibi yatarım.Gidenleri öptüm.Yarın harika bir güne uyanıcaz inşallah:13:

yok canım ben aslında cetveli değiştirmek istedim sadece hamile sayfalarına da takılıyorum ya değişiklik olsun dedim yoksa o tarihe bakmıyorum kafama göre takılıcam .bu arada ben sakız çignediğim için o an yemek isteğim olmuyor cünkkü bol su içiyorum bugün 3 litreye yakındı sanırım.sakız gerçekten gıdığı eritiyor eger şikayetin varsa çignemeni öneririm.

bana da çok sempatik geliyor o şişgo karı

yürüyüşün ve suyun çok kgüzel menünde oldukça iradeli bir menü canım.

merhaba canım.o çöreği denersen bizde deneriz faydalı olacaksa eger.5i1 arada çay çok iyi geldi bana da çok güzel metabolizma çalıştırıyor.
afiyet olsun dombişime menünde epey kısma olmuş bu hafta daha azimlisin belli inşallah güzel verirsin diğer haftalar gibi.

ne güzel tavsiyeler oy oy .bende böyle yapam bari .

hoşbulduk kaptanım dediğin gibi çok gezdik.gün boyu bir kere oturduk o da gidicekleri gündü.allahtan çok aşırı yemedim ama çok gezdik belki düzensiz beslenmemin de eksisini ordan karşıladı .gezmekten gece 10 da yemek yiyorduk dışarda üstelik .birde eve gelip kuruyemiş vs tabakları gece 5 te uyuyorduk o vakte kadar eriyormuş demekki çene çal çal gözler yorgun hala konuşup koptuk

eşler birbirine yakın durmuşbir medine ile seyyahın arası açılmış, kara kedi mi girdi aranıza hu
bu arada eş değerlendirmesi yapan olmadı sen ve dosbadan başka? senin rakibe nereye kayboldu?
aslında seyyahla biz uyumluyuz da benim yokluğum onunda işi girdi yoksa kara kedi yok .keserim o kedişi rakibemi seviyorum anacım başlayalım hatunum iki haftadır az veriyor bende aynı seride gidiyorum canlanıcaz du bakalım.yarın seyyahımla konuşum bir.

ne güzel nişan var dostum güzel güzel eglen tabi gidebilirsen.bu arada karşılıklı paylaşımlarda azalma varmış bak rabiş diyo bir düzene koyalım okey pazartesiden başlayalım.

güzel olmuş ama akşam yememişsin kız zaten öglen az yemişsin bir ögünden bir ögüne çok fark var bayılma sonra

afiyet olsun canım.bu arada bende merak ettim 1.8 kilo diğer haftaların birleşimi sanırım demi bir çok çıkmıştın bir de sanırım az gitmişti ama mart sonu tahmini kiloyu tutturdum 62 mi demiştim yoksa 62.5 mu bilmiyorum sen ve benimki tuttu ne yaptın düzenimi değiştirdin bende protein yicem bu hafta bir de yürüyüşe başlıcam bakalım.

abartı birşey göremedim ben .diyete yeni başlayan için gayet güzel hatta az bile ben başlarken daha çok tüketiyordum

kız ben sakı

cuma menüm
sabah:yarım çay bardağı süt içine 1yk kadar kellogs tahıllı gevrek
ara:2 tane minik lokum boyutu tırnak boyunda işte ufak ufak
öğlen:2 dilim ekmek arasına kaşar ,domates,beyaz peynirden tost yaptım,1 sb meyve suyu
ara:1 kase maraş tarhanası
akşam:1 dilim fırında makarna yanında 1 çay içtim ,1 tatlı kaşığı vişne reçeli,1 dilim ekmek
ara:1 kase maraş tarhanası
ara:1 tane mandalina
tarhanayı abarttım sanki ama çok canım istedi
toplam :3 litreye yakın su tükettim

Son düzenleme:
cok abartma tatlımmm

günaydıııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn dün okulda oldugum icin giremedm kızlar bugünde ise gidicem birazdan geldgmde mutlaka yazıcam size hafta sonu calısıorum bennn o yüzden sabah cok az girebiliorum ksam yazıcam inş bol bol ben de dün kü kalan menümü paylasayım:

ögle yemegnde börek de wardı ama yemedm arkdsıma werdm hakkımı
ara:5 diyet bisküvi cay
aksam yemegi yemedm waktm olmadı
yatmadan:yogurt bugünkü sabah kahwaltımda nesfit yicemmm aksam geliorum bekleyn beni hepinize mutlu günleeeeeeer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…