2-3 dilme denk gelicek şekilde ekmek içine tost yaptım.yarım kk kadar peynir,2 kücük dilim domates,çok az yağ yanmasın diye üstüne
kaçamak yapmıcam canlarım.bugün su miktarım 3 litre olarak ayarladım.cumaya kadar 2.5 lt ve 2lt olucak şekilde düzene sokucam .şu kayısı olayınıda düzene oturtamadım sanırım.akşam yiyodum işe yaramıyo sabahtan aç içim bundan sonra.
çok canım sıkkın enes cuma günü kreşten gelince bacağının arkasında morluk vardı.gösterdi taha yaptı dedi.bende bugün gidicektim ödemeside vardı kreşin.gidemedim sabah midem agrıdı.ögretmenini aradım söyledim.kociş bıraktı sabah elini bırakmamış içeri götürmek istemiş sanırım taha ile kavga etmek istemiyor .ögretmenide izinliymiş çocuğu ameliyat olmuş ama çok dikkat edicem taha şımarık bir çocuk dedi valla 2-3 gün daha ondan söz ederse gidicem kreşe ögretmene dicem ailesine bildirsin.benim cocuğum dövse girişir ama elleme diyoruz baktım olmadı sana vurursa al iyice döv derim

ki hiç affetmez ama kardeş,arkadaş elleme kimseye vurmayalım falan diyorum .şımarık mımarık ben cocuğuma tintirik vurdurmak istemiom kafam bozuk yaa.çocuk hali diyorum ama o morluk ne oyle ya görünce şok oldum.sana ne aypıyor diyorum taha ah ah diye kafasına vuruyor ,bacaklarına vuruyor böylemi yapıyor diyorum evet diyor

olmadı gider cocuğa bakar bir tırstırırım of ya .