neyneysem kaptanım öncelikle eşinin d.gününü kutlarım. nice mutlu yıllara. kaçamak yapmışsın kaptanım, seni kaptan bildik bağrımıza bastık oldu mu şimdişaka tabiki. senin verdiğin kiloyu görüpte hayran kalmamak mümkün değil. sen ödülleri hakketmişsin.
akşam beni zorlu bir sınav bekliyor. eşimin rahmetli dedesinin doğum günü. yemek, içki, pasta herşey var. eşimle anlaştık. yemek alıcam ona aktaracam. içkimide çok seyreltik hazırlayacak. pastayı ben yaptım ama yemicem. ( pasta yaparken ki faciamı az sonra anlatacağım, bu diyet takıntısı nelere mal oldu bilseniz ah ah)
akşam ki yemeyi düşündükçe aklıma şu geliyor. hani flimlerde oyuncular yemek masasında yemiş gibi yapar yemezler ya, bakalım akşam iyi rol yapabilecek miyim
canım yaaa bıraz garıbe gıttı
rahmetlı dedesının d. gunu nu mu kutluuyorlar ?
olunun ıhtıyacı yasındır duadır
bı fatıha okusalar olmaz mı ?
garıp geldı
bu arad sızınkıler e bahane lazım sofra kurulsun aıle bı araya gelsın yenılsın ıcılsın
sen dıkkatlı ol
kızlaaaaaaaaaaaaaaaar hepimiz genciz güzeliz sağlıklı olcaz kilo vercez. yeni cicilerin içine gircezzzzzzzzz.
kız yağmur senle ilgili yazdıklarımı okumuyor musun? senin kanka diva var ya yemin etti diyet için biliyor musun? ( ne güzel dedikodu yapıyorum değil mi?)
canım yemedim tabiki yememmmm, yemediğim için başıma geldi facia zaten.
güle güle giy sekerim bende cok sewerim kırmızı topuklu hayırlı olsun tatlım :)
oh maşallah ne güzel spor yapmışsın tayta rağmen:)
tayta rağmen güzel spor yapmışsın. yeni ayakkabıların da hayırlı olsun
bayagı komık olmustur taytını toplamaya calısan gozumun onunde canlandı
canım benımde bekarken
kangal kopegım vardı adı minik
Rottweiler ımda vardı kömür du
hayvanda sevılıyor helekı enıklerı cok tatlı oluyor
ama ınsanın 9 ay karnında kanı ıle canı ıle besledıgı gece kaklıp nefesını dınledıgı uykusund bıle ozleyıp koynuna alıp yattıgı cok farklı
kopek enıgı erken hanı deyım vardır ya onu soyledım
dusun sen annen dedıgı zaman kzıızıon benım nasıl sınrlendıgımı tahmın et
muhabbet kusum vardı cok severdım oglum dogunca evden attım
görumceme gonderdım
evlat farklı sende sevdıgın asık oldugn adamla evlenıp mutlu yuva kurarsın o zaman anlarsın sekerım
bu arda kopekelr cok hassas oluyor cok duygusal ınsan gıbı
bızım kömur hırcın saldırgan dıye bılınır o ıle ogleydı ben uzgunken eteklerıme dolanırdı
yemin edermmmmmmmmmmmmm bırakmıcam bırakırsam allah ezamı wersindiwam uyuo daha elsin kıcam ona daha giremdi
neyneysem kaptanım öncelikle eşinin d.gününü kutlarım. nice mutlu yıllara. kaçamak yapmışsın kaptanım, seni kaptan bildik bağrımıza bastık oldu mu şimdişaka tabiki. senin verdiğin kiloyu görüpte hayran kalmamak mümkün değil. sen ödülleri hakketmişsin.
akşam beni zorlu bir sınav bekliyor. eşimin rahmetli dedesinin doğum günü. yemek, içki, pasta herşey var. eşimle anlaştık. yemek alıcam ona aktaracam. içkimide çok seyreltik hazırlayacak. pastayı ben yaptım ama yemicem. ( pasta yaparken ki faciamı az sonra anlatacağım, bu diyet takıntısı nelere mal oldu bilseniz ah ah)
akşam ki yemeyi düşündükçe aklıma şu geliyor. hani flimlerde oyuncular yemek masasında yemiş gibi yapar yemezler ya, bakalım akşam iyi rol yapabilecek miyim
Geldim ortak geldiiiiiğğğğmmmm
nerde kaldın bebişim cok özledmm seeeen
günaydın asumancım, hoşgeldin
günaydın canlar, hoşbulduk rabiacım,dombilim bende sizleri özlüyorum kesinlikle. ama şu varki,işyerimde işleri daha rahat düşünebiliyorum.önceden biliyorsunuz sürekli buradaydım,haliyle işlerimi aksattığım oluyordu. şimdi daha bi toparladım kendimi. burası gerçekten bağımlılık yapıyor.önceliğim siz oluyordunuz,kaptan olmanın verdiği sorumluluk da apayrı oluyor du gerçekten ve ben çok çok fazla hissediyordum bu sorumluluğu. kaptanlıktan emekli oldum biraz daha rahatladım. rabişim beni çok iyi anlıyor şuanda biliyorum.gunaydın ozlettın nerlerdesın
:44:canım yaaa bıraz garıbe gıttı
rahmetlı dedesının d. gunu nu mu kutluuyorlar ?
olunun ıhtıyacı yasındır duadır
bı fatıha okusalar olmaz mı ?
garıp geldı
bu arad sızınkıler e bahane lazım sofra kurulsun aıle bı araya gelsın yenılsın ıcılsın
sen dıkkatlı ol
Kahvaltımı yaptım Fashion Tv'ye dalmışım kaç saattir.
valla haklısın dombilim ne diyim. benimde garibime gitmiyor değil. anneanne günler öncesinden başlamış hazırlığa. bizi görmek için desem hep böylelermiş. eskiden çok daha sıktı. biraz arıza çıkardım azaldı. eşimin ailesi baya kilolu, evlerinde aralarında kayboluyorum
eşler konusunda katılıyorum, bi 10 kilo daha alsam benimki de dırdır eder.
yemin edermmmmmmmmmmmmm bırakmıcam bırakırsam allah ezamı wersindiwam uyuo daha elsin kıcam ona daha giremdi
ben görmedm onun yemin ettigini de kankam ettiyse ben de etttim edorum allahım sen yardım et bırakmıcam diyetimi yemin ederim bırakırsam alalh cezamı wersin
burcum senden iyi kimse rol kesemez. çok iyi bir oyuncu olacaksın akşam merak etme. pasta yapım aşamasına dikkat et yeter. eşin destek olmaya başlamış bile kuzummmm içki seyreltmeler falan iyi iyi
anam bu iki kafadar yemin ettiler. afferim kızlar, ablanız ve kankası arkanızda
sağol canım iltifatların için. evet eşim umarım bana rol kesmedi, akşam görcez.
anlatayım şu pasta olayını. canım akşam pastayı yaptım.ama nasıl???
tesisatçı gelecek diye bulaşık makinasının tuzunu yerinden çıkarıp tezgaha bırakmıştım. pasta malzemelerinide çıkarıp tezgaha koydum. şekeri koymaya gelince makine tuzunu koymuşum. tuzu dökerken ne küçük taneli şeker dedim, karışımı karıştırırken bu şeker neden erimiyor dedim. eee diyetteyim ya tadına bakmamaya direndim. sonra tuz paketini şeker paketinin yanında gördüm dedim ki kendi kendime " ne kadarda riskli biri bunları karıştırabilir :78:
ama hala uyanmadım. kalıbı yağladım, dökmeden önce bi tadına baksam mı dedim. yıllardır aynı tarif ne gerek var dedim, rejimdeyim dedim ama bunu kayınvalidelere götürcem bakayım dedim. parmağı daldırdım, yaladım anam o ne zehir bir tat. tükürdüm ağzımı yıkadım ama tadı geçmedi midem bulandı. evet itiraf ediyorum eşimin doğrudan olmasada dolaylı olarak diyetime katkısı oldu. bana bi ton su içirdi sağolsun
sonra baştan yaptık tabi keki, kremasından da bir parmak yedim o kadar, kaçamak yapmadım
izle izlenaptın neler yedin anlat bakim sen yemin etmissn die bana sölediler bende yemin ettim ortak
sağol canım iltifatların için. evet eşim umarım bana rol kesmedi, akşam görcez.
anlatayım şu pasta olayını. canım akşam pastayı yaptım.ama nasıl???
tesisatçı gelecek diye bulaşık makinasının tuzunu yerinden çıkarıp tezgaha bırakmıştım. pasta malzemelerinide çıkarıp tezgaha koydum. şekeri koymaya gelince makine tuzunu koymuşum. tuzu dökerken ne küçük taneli şeker dedim, karışımı karıştırırken bu şeker neden erimiyor dedim. eee diyetteyim ya tadına bakmamaya direndim. sonra tuz paketini şeker paketinin yanında gördüm dedim ki kendi kendime " ne kadarda riskli biri bunları karıştırabilir :78:
ama hala uyanmadım. kalıbı yağladım, dökmeden önce bi tadına baksam mı dedim. yıllardır aynı tarif ne gerek var dedim, rejimdeyim dedim ama bunu kayınvalidelere götürcem bakayım dedim. parmağı daldırdım, yaladım anam o ne zehir bir tat. tükürdüm ağzımı yıkadım ama tadı geçmedi midem bulandı. evet itiraf ediyorum eşimin doğrudan olmasada dolaylı olarak diyetime katkısı oldu. bana bi ton su içirdi sağolsun
sonra baştan yaptık tabi keki, kremasından da bir parmak yedim o kadar, kaçamak yapmadım
Sende miiGirdik bir taşın altına sonumuz hayır olsun Kahvaltımı paylaşıcam canım şimdi geliyor İnşallah kilo veririz az kaldı tartılmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?