Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın..
ferdici pul biberli yoğurt yağ yakımını hızlandırıyor özellikle sporcular kullanıyormuş..göbek yağlarını eritmakte yoğurt en etkili ürün..

kızlar selam dün gıttım spora nihyet hastalıkdı sınavdı gidememiştim

spor :
30 dk yürüdüm - hızlı tempoda ve %7 eğimli
20 dk bisiklet yaptım - nabzımı 128 altına düşürmedim
10 dk sauna

taytımdan rahat edemedım kısa kestim ikidebir düşüyordu :) cocuk gıbı elım onda haha en ıyısı çıkmak dedim :) bugunde ayakkabı sipariş etmiştim onlar geldi çok şekerler kırmızı,mavi,pembe topuklu onları almaya gidicem

günaydın kızlarrrrrrrr

inşallah herkes iyidir. akşam yazdıklarınıza bir çırpıda göz attım. yürüyüşümün gerçekleşmesi konusunda iyi dileklerde bulunmuşsunuz. sağolun. anlatayım spor faciamı, öhüm öhüm
eve geldik. diyet yemeğimden yedim yanında yoğurt, yeşil salata. sonra bizimki azcık dinlenelim dedi. yok dedim. giyindik çıktık. dediğim gibi bankamatiklerde işi vardı eşimin bu bahaneyle yürüyüş yapacaktım. evet başladık yürümeye tam ısınmaya başlıyorum, geldik bir bankamatiğe bizimki işlem yapıyor o arada ısım düşüyor. sonra yine başka bankamatikte aynı olay. bizimki makbuzları okuya okuya gittiği için tabiki yavaş yürüyor, hadi hadi demekten canım çıktı. sonra anlayamadığı bir işlem yapılmamış mı hesabında anam takıldı kaldı. kıpırdamıyor bankayı arıyor benim orda terim soğudu, karnım ağırmaya başladı. işini halletti hadi yürüyelim dedi. e ben üşüdüm nasıl devam etcem sancı girdi yürü eve dedim :84:

annemin bir lafı vardır o geldi aklıma : senede bir gün namaz onuda şeytan bırakmaz.

kahvaltıya geçiyorum. 1 yarım paket etiform. biraz peynir. şekersiz çay. canım çekerse kuru meyve.

yine kızım hasta yine ateşlendi..immuzinc şurup aldım kullanacağım.

kızın için geçmiş olsun canım. akşam eşime söyledim. bir arkadaş xtrajel kullanıyormuş. iyi geliyor mu diye soracağım selülitlere. demez mi sor sor sende kullan :84: diyetimi engellemeye çalışan adamın lafına bak.

sabır sabır ya sabırrrr, sanmıyorum akıllanırrrrrrrrrrr:85:

güle güle giy sekerim bende cok sewerim kırmızı topuklu hayırlı olsun tatlım :)

bugünkü sabah kahvaltımdan önce elma sirkesi su we bal her zmnki gibi kahvaltı da bi kk peynir ince bir dilim helva 2 zeytin domates salatalık dere otu sekersiz cay 2 dilim ekmek

bugün 5.günüm artık cok sabırsızlanıorum ben yaz geldi zayıf olmak istiorum artık :2: kendme cok güel pantolonlar almak istiorum cok güzel giysiler daha ince olmak istiorum salına salına gezmek istiorummmmmmmmmmmmm zaman bi an önce gecsin istiorum 2 y sora olsun istiorum hemen cok sabırsızlanıorum ama hic wazgecmicem size bi sır werim mi ilk defa bu kadar kararlı we benm icin bu kadar uzun bi süre oldu diyetteyim en ufak bi kacamak bile yapmadım we cok huzurluyum

ayyy eniste bi alem xtrajel ben de kullndım tatlım her gün bir cm daha incelosun cok etkili ama ben o zmn spor yapmıodum we diyette deildim 3 gün fln kullandım hemen bıraktım bugün egzersizlere baslıorum o yüzden tekrar kullanmaya baslıcam günde 2 3 kere sürmen gerekior we o da tuwalete cıkarıor sölemesi ayıp

sağol canım. alayım bende olmadı. zaten basenlerim var, onlar biraz incelir belkim. bu arada kararlı olman çok güzel. tabi gençsin sende güzel güzel giyin. ilerki yaşlarda herşey yakışmıyor. tadını çıkar gençliğinin. bide tavsiyem, çizelgeni oluştur. gördükçe hedefini hırslanıyorsun.

yapıorum yapıorum olmuyor :2: bu arada bugün kimse yok topikte

yine kızım hasta yine ateşlendi..immuzinc şurup aldım kullanacağım.

geçmiş olsun tatlım. kıyamam ben o prensese...

oh maşallah ne güzel spor yapmışsın tayta rağmen:)

yeni ayakkabılarını güle güle giy zayıf ve zarif vücudunla taşı o ayakkabıları inşallah

inşallah canım tüm temennilerine katılıyorum. ve 5 günü kaçamaksız geçirmişsin maşallah. seni tebrik ediyorum. seni çok azimli gördüm. sırrını ben de yaşıyorum. ancak senin kadar kaçamaksız değilim.

burcum yürüyüş fiyaskonu okudum eşine selam söle benden biraz yardımcı olsun sana. hasta olacaksın sonraaaa...

jel al demeyi biliyo azıcık da o destek olsun da yürüsün. hem onun da ihtiyacı var diyosun.

birlikte koşun bak sonra uçarsınız yaza yaw

kızlar dün akşam tok olduğum halde eşim etsiz çiğ köfte almış 3 tane marulla yedim.

artık ara mı dersiniz yoksa sen aranmışsın mı dersiniz bilemedim:26:

dün hava çok soğuktu ve ben biraz ince giyinmişim çok üşüdüm öksürüyorum midemi üşütmüşüm ve afedersiniz cırcır olmuşum

çantamı aldım yine geldim okula ve kendime güzel bir kahvaltı hazırladım arkadaşlar emvacilbihar abarttı olayı artık diyolar. ve çok ciddi başladın diyolar. ciddiyim.

emwacım günaydın canım, evet sabah giyinirken ben kilo mu aldım acaba dedi. sonra yok yok şişkinlik var almamışımdır dedi, çık tartıl dedim yok o fazla gösterir dedi :84: valla bu adam beni hasta edecek.

akşam ne yedin bakim sen. kaçamak yaptın mı? bugün neler getirdin? partnerini bilgilendir bakim.

pardon canım şimdi gördüm. çok geçmiş olsun. hasta olduğun için bişi yapmıcam sana :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…