eşine geçmiş olsun kuşum hediye olarak da sizi kabul etmişşş ohh ne güzellkocişin iyileşsin fazlasıyla telafi edersinn
biri aşk mı dediii
alerji falanmı oldu acaba yaa
hayırlı yolculuklar balımm
geçmiş olsun cnm kendini üşütmemeye bakk üşütünce ağrıda artıyoo aynen bende öleyim
günaydınn dosbamm
aboooovvvenişte ne demişş öle gıı hehe şakacı haa seni azmettiriyoo durmak yokkk kilo vermeye devammm
kızz gariplerimde bizdeki gibi kaşık çatak yokki çubuklarla yiyolar hahaa
cnm ya ben antibiyotik iyi deil diye biliyomm(
oğlumda kaç gündür dolaptan pudigi alıp anne kek diye tutturuyordu,dayanamadım dün pudingli kek yaptım,kız kardeşlermde geld akşam oturup yediler,amaben tadına bile bakmadım.
divacım ben sana kıyamam. sen benim mankenimsin. hevesin kaçmasın, dur nereye daha bişi görmedik. adet hepimizin kabusu bir iki gün herşeyden vazgeçiyoruz onun yüzünden, sporda neymiş. boşver sen düzel herşeyi kontrol altına alırsın. vaktin var tamam mı canım endişelenme
adet sırasında kendini fazlada hırpalama..ama sonra düzneli spor yapmaya başalyınca adet sancılarında azalma olur..
hevesin ni,ye kaçsın kız dur daha yeni başladık..öyle düşünme..
geçmiş olsun cnm kendini üşütmemeye bakk üşütünce ağrıda artıyoo aynen bende öleyim
canım sağol, topikteki herkes çok tatlı, iyi ve yardımsever. desteğinizle diyete devam edebiliyorum. herkes diyetimin düşmanı. tabi kargocu keşke sadece tanıyamadım seni diyerek bitirseydi cümlesini. iyice odaklandım aslında diyete ama bu konuşmalar beni yakında ölüm orucuna götürecek.
evet eşim kozu verdi elime. yemeğime karışmıyor artık ama kalorili yiyecekler evin her köşesinde duruyor. akşam otobüs beklerken ben gelene kadar tavuk but ızgara yapacağını söyledi. sonra teli kapattık. hemen aklıma geldi eşimin yaptığı et terbiyesi: bol yağlı ve salçalı. aradım tekrar "benimki yağsız, salçasız, derisi çıkarılmış sadece hafif tuz ve karabiber serpilmiş olsun" dedim. canım aynen öyle yapmış. hatta kendi butlarından benimkine biraz kırmızılık bulaşmış, hemen açıklama getirdi "valla salça sürmedim" diye
akşa ki menüm: 2 küçük ızgara tavuk but, bol yeşil salata, 1 kase yoğurt. yarım çiğ köfte.
hehe ahh ahh aşk yok şimdilik burcum ya :)) olabilirr olmayada bilirr yaz geliyo ya bakalım kestirirsem birini gözüme hehe töbe töbeeseminecim günaydın. kız aşık mısın bakimsen hıııııııı, kime, neden, ne zamandan beri????
şaka şaka. Allah sonunuzu hayır etsin.
selam file. seni tebrik ediyorum. aynen böyle devam. :81:
iyiyim şükür dosbam saol biraz güneşli biraz soğulkk ama iyi şükürr sen nasılsın cnm benim ohh ne güzel yürüyüş yapıyonuz yaa bende istiyom ama olmuyoferdicim iyisin inş. canım
havalar nasıl orda?? bizim burda biraz açtı ama rüzgar çok(
birazdan yürüyüşe çıkacağım inş.
burcu eşine çok gülüyorum :)) seni çok sevdiğinden totonu söleyememiş :))
bi de yemezsen diye korkuyo sanırım...bu erkekler kendileri yerken bizimde yememizi bekliyorlar...
neyse ki akşam yemeği senin istediğin gibi hazırlamış tebrik etmek lazım
ay bide özel siparişş verii maşallh cnm eşinde istediğini yapmış ne mutlu sanaa rabbim muhabbetinizi daha da artırsınn
hehe ahh ahh aşk yok şimdilik burcum ya :)) olabilirr olmayada bilirr yaz geliyo ya bakalım kestirirsem birini gözüme hehe töbe töbee
iyiyim şükür dosbam saol biraz güneşli biraz soğulkk ama iyi şükürr sen nasılsın cnm benim ohh ne güzel yürüyüş yapıyonuz yaa bende istiyom ama olmuyo(
hele akşamları evde savaş var sanki abim bana gıcıklığına gidiyo çikolata bisküvi krakr ne varsa alıyo yemiyon mu diyo yok diyom diyetteyim benn karşımda yiyoo( uçacam bi gün onaa
çok şükür ALLAH eş konusunda çok şanslıyım tatlıymış,abur çuburmuş hiç sevmez.yemeğini yer,çayını içer yeter ona. O yüzden 56 kilo.
oh maşallahhçok şükür ALLAH eş konusunda çok şanslıyım tatlıymış,abur çuburmuş hiç sevmez.yemeğini yer,çayını içer yeter ona. O yüzden 56 kilo.
bende gülüyorum ona bakmayın sinir hallerime
sağol canım güzel dileklerin için. İnşallah sende iyi birine rastlarsın, mutlu olursun. Benimde abim var. çok yaramazdı. Annem enerjisini doğru kullansın diye karete kursuna yollamıştı. Abim her ders dönüşü bana " burcu, gel bak bugün bunları öğrendim" deyip öğrendiklerini üzerimde uygular, pekiştirirdi. çok dayak yedim ondan. of of
şu anda 87 kiloyum
oh maşallahh
inş cnm benim tşk ederimmhehee benim abide bende uyguluyo artık ama boş durmk yok ya kaçıyom yada bende onun üstünde deniyom hehe
kızlar selam çok fena bı hafta sonu benı beklıyor yıne ne yıycegım bellı olacak ne bısı yaptıgım :) çatalcaya gıtcem bugun bakalım proteın dıyetım ne olcak yemeyınce bısı hep beraber ye kızım falan dıe ısrar edıyorlarpazar gunu ev taşıycaz :S bakalım artık kazasız belasız inş. :) bıde reglym neyse pazartesı başlıycam hergun spor ve proteın bakalım artık :) bıde regl olsaydım krızım devam edıo tatlı poff
Sabah : iki dilim kaşar
Ara : yumurta yıycekdım ama canım ıstemedı
Öğlen : tavuk döner + ayran (pilavsız)
sonrasını bende bilmıyorum :)
canım selam, sakin ol önce bakalım. ben iyice öğrendim kimseye diyetteyim demiyeceksin, tokum ya da canım istemiyor diyeceksin. elinden geldiğince dikkat et diyetine yada herşeyden az yemeğe gayret et. benzer bir sınavdan pazar günü bende geçeceğim. iyice öğrendim çok soğukkanlıyım. :18:
herşeyde üst üste gelmiş, ama şöyle düşün. bir anda hepsinden kurtulacaksın. sen çok gayret gösterdin. devam arkadaşım.
öyle cnm orası hele dıyetteyım dıyınce herkes diyetisyen kesilir ya deli oluyorum onlara tabı haklısınız mum dıbını aydınlatmaz demek ıstıyorum :) (geneldede kılolu oluyorlarda dıyetısyen rolu ustlenenler) yoksa ben yemem dıyım bıttı benı tanıyan bılır inadımı :) ısrar etmez annem olunca zaten aman hiç zorlama yemem dedi ya yemez :)
ya kesinlikle, bide şişko olupta "ben istesem veririm ki" diyenler var
oğlumun vücudunda döküntüler oluştu..ama sadece el ve bacakalrında her tarafında çıkarsa bir hastalık geçiriyor demktir yarın acil doktor yolu göründü..oğlumu 9 da anca uyuttum geri kalkarsa diye bekliyorum..çok zor uyudu kaşınıp duruyordu..
menüme yaptığınz yorumlara teşekkür 6 dan sonra birşey yememyi hepinize öneririm....ama sprosuz çok eksik hissediyorum kendimi..doktorda spor şart dedi..ki haklıda. evma gibi bende diyetsiz haftada 3-4 gün sadece yürüyüşle 4 kilo vermiştim..hemde
vücud taş gibi oluyor ..
neyse ben gideyim..hepinize iyi geceler...
ahanda oğlum ağlıyor..
iyi geceler kızlar. öncelikle menümü paylaşayım ve bir de unutmadan biz yarın istanbul yolcusuyuz inşallah. haftasonu katılamayacağım demek oluyor bu. Allahtan bir mani çıkmazsa pazartesi görüşmek üzere.:79:
k.öncesi: ballı limonlu su, 2 günkurusu
kahvaltı: peynir, 2 zeytin ve bol domates-salatalık + 1 wasa
ara: 1 elma, 1 bardak ayran
öğle: 1 kase çorba, 1 adet enginar
ara: 2 kupa yeşilçay, 5 badem, yarım avuç fındık
ara: 1 greyfurt
akşam: yok, dışardaydık
gündüz 2 tane kaçamağım var, ne olduklarını yazmıycam. bu hafta 62'yi koruyabilirsem kendime ödül vermiştim. ödüllerim yani aslında. haftaya da 61'leri görürsem ödülüm var:97:
su: 2 lt
spor: 45 dk pilates
Kızlaaaar akşam sporumuda yapamadım.Sancılandım yine.Bu saatte hala uyuyamadım.Agrılarım geçti çok şükür şuan.Hemen düzgün tempoma geri dönmek istiyorum.Bu adet mahvetti beni yaOff ya oof 2 gündür spor yapamıyorum.Kendimi çok kötü hissediyorum.Elimden kayıp gitcekmiş gibi sanki hevesim.Kızlar lütfen yardımcı olun bana.Bugün hemen öğlen yapıcam sporumu Eski tempoma dönücem bugün.:18:
neysecim öncelikle ii yolculuklar dilerim hayatım
şansınızdan hep hava kötü iken istanbula gidiyosunuz( neyse inş. orda güzeldir hava...
enginarı sormuşsun pazarda soyduruyorum eve gelene kadar onların koyduğu suda kalıyor...ama o su limonlu değil ilaçlı bi suymuş bu nedenle o şekilde dolaba atmıyorum
yıkıyorum tekrar ben limonluyorum ve 4erli şekilde dolaba atıyorum
afiyet olsun canım
emvacım eşine geçmiş olsun bk adam kırmamış çıkmışsınız
maşallah nazar değmesin hediye olarakta sizi kabul etmesinden daha güzel bişi olamaz zaten...
bu arada spora çok güzel karar vermişsin tebrik ederim
kızlar dün internetten haber okurken şu galeriye rastladım. fıstık gibi kızlar genç yaşta kilo alarak ne hale gelmişler. diyet azmimizi arttırması açısından linkini buraya eklemek istedim. bakmanızı tavsiye ederim.
Yanlış beslenmenin sonuçları - Milliyet Foto Galeri
evet arkadaşlarrr meydan bana kaldı ve yazmaya devam ediyorum. dün akşam yine entesandı, bakın şöyle:
işten çıktım, otobüs durağına doğru yürüyorum. bir yandan da telefonda eşimle konuşuyorum. karşıdan şirketimizin kargolarını alan eleman geldi. beni görünce gayri ihtiyari "aaaa burcu abla önlüksüz tanıyamadım seni, (medikal iş yapan bir firmada çalıştığımdan, mesai saatleri içesinide beyaz önlük giyorum), önlüksüz çok kilolu görünüyorsun.. neeeeeeee dedim. çocuk tepkim karşısında panikledi tabi "yani abla, hiç önlüksüz seni görmemiştim tanıyamadım ondan, kusura bakma" dedi. git git sinirimi bozma dedim. yolladım çocuğu. eşimde telefonda konuştuklarımızı duymaz mı. "burcu senin nerenin kilolu olduğunu hepimiz biliyoruz, bu eleman kesin oraya (popo) baktı demektir. bana kim olduğunu göster, dövecem onu" dedi. "saçmalama ya , baksana şişkoymuşum" dedim. kapattım teli. koyun can derdinde, kasap et derdinde. acayip moralim bozuldu. :84:
eve geldim. neyse bizimki sakinleşmiş. ben gelene kadar yemekte hazırlamış. masada oturmuşuz yemek yiyoruz. tabi kargocu popomdan bahsettiği için bunun aklıda orda, sürekli bakıyor. sonra dedi ki "burcu, senin popon küçülmüş bakma sen o densize" dedi. gerçekten mi dedim. "evet, eskiden sandalyeye sığmazdı, kenarlardan taşardı, sandalyeye oturunca fırlardı, dışarı pörtlek dururdu, şimdi normal görünüyor."Allahım sen aklıma mukayet ol yarabbim. sevinsem mi üzülsem mi anlamadım. yahu adam madem bu kadar iğrenç, kocaman bir popom vardı (var) neden diyetimi bozmaya çalışıyorsun, neden sporumu engelliyorsun ??? ama o an şaşkınlıktan bişi demedim. hatta kaltım sarılıp öptüm onu. :93:
sabah pantolonum rahat girdi, sanırım eşim azıcık haklı. yuppiiiiiii
kuzucuklarla dışarı çıkacağı.mahallede tur atıp oğlum eczaneden mama kızıma pasta alıcez..kaç zamandır istiyor diyetteyim ve mutlaka yerim diye almıyordum..çok bencil gördüm kendimi.:78:.ne yapayım kızım tatlı sevmez zaten canı çekti belli ama kedi gibi ucundan yer bırakır bir dahada yüzüne bakmaz bende geri kalanı hüpletirim .. öyle küçük pastada aldırmaz.illa büyük olucakmış kaç gündür pazarlıktayız ama yine o kazanır..:86::44:
filecım hesabıma göre senin eşinden 2 tanesi, benimkinden 1 tane ediyor.
sen kaç kiloydun? ondan ağır mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?