Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

seminecim günaydın. kız aşık mısın bakimsen hıııııııı, kime, neden, ne zamandan beri????

şaka şaka. Allah sonunuzu hayır etsin.

oğlumda kaç gündür dolaptan pudigi alıp anne kek diye tutturuyordu,dayanamadım dün pudingli kek yaptım,kız kardeşlermde geld akşam oturup yediler,amaben tadına bile bakmadım.

selam file. seni tebrik ediyorum. aynen böyle devam. :81:

medinecim deryacım iyiyim çok şükür kızlar sizler de iyisiniz inş.
bu hafta sonu güzel başladı file, burcu kaçamağa izin vermemiş tebrik ederim

ferdicim iyisin inş. canım
havalar nasıl orda?? bizim burda biraz açtı ama rüzgar çok (
birazdan yürüyüşe çıkacağım inş.

burcu eşine çok gülüyorum :)) seni çok sevdiğinden totonu söleyememiş :))
bi de yemezsen diye korkuyo sanırım...bu erkekler kendileri yerken bizimde yememizi bekliyorlar...
neyse ki akşam yemeği senin istediğin gibi hazırlamış tebrik etmek lazım

Hevesimi kaybetmedim canım ama kendime çok kızdım çok üzüldüm kendimi daha işin başında öyle salınca.Aslına bakarsan sadece sporumu saldım ama olsun.Daha dikkatliyim artık

adet sırasında kendini fazlada hırpalama..ama sonra düzneli spor yapmaya başalyınca adet sancılarında azalma olur..
hevesin ni,ye kaçsın kız dur daha yeni başladık..öyle düşünme..

Yok yok öyle düşünmüyorum.Ama dsiplinimi kaybetmeye başladıgımı düşündüm bian bugün tekrar toparladım.
geçmiş olsun cnm kendini üşütmemeye bakk üşütünce ağrıda artıyoo aynen bende öleyim

Öyle yaptım canım.Geçti şimdilik

ay bide özel siparişş verii maşallh cnm eşinde istediğini yapmış ne mutlu sanaa rabbim muhabbetinizi daha da artırsınn
hehe ahh ahh aşk yok şimdilik burcum ya :)) olabilirr olmayada bilirr yaz geliyo ya bakalım kestirirsem birini gözüme hehe töbe töbee
ferdicim iyisin inş. canım
havalar nasıl orda?? bizim burda biraz açtı ama rüzgar çok (
birazdan yürüyüşe çıkacağım inş.
iyiyim şükür dosbam saol biraz güneşli biraz soğulkk ama iyi şükürr sen nasılsın cnm benim ohh ne güzel yürüyüş yapıyonuz yaa bende istiyom ama olmuyo(

hele akşamları evde savaş var sanki abim bana gıcıklığına gidiyo çikolata bisküvi krakr ne varsa alıyo yemiyon mu diyo yok diyom diyetteyim benn karşımda yiyoo( uçacam bi gün onaa

Son düzenleme:
çok şükür ALLAH eş konusunda çok şanslıyım tatlıymış,abur çuburmuş hiç sevmez.yemeğini yer,çayını içer yeter ona. O yüzden 56 kilo.

bende gülüyorum ona bakmayın sinir hallerime

sağol canım güzel dileklerin için. İnşallah sende iyi birine rastlarsın, mutlu olursun. Benimde abim var. çok yaramazdı. Annem enerjisini doğru kullansın diye karete kursuna yollamıştı. Abim her ders dönüşü bana " burcu, gel bak bugün bunları öğrendim" deyip öğrendiklerini üzerimde uygular, pekiştirirdi. çok dayak yedim ondan. of of

çok şükür ALLAH eş konusunda çok şanslıyım tatlıymış,abur çuburmuş hiç sevmez.yemeğini yer,çayını içer yeter ona. O yüzden 56 kilo.

filecım hesabıma göre senin eşinden 2 tanesi, benimkinden 1 tane ediyor.

sen kaç kiloydun? ondan ağır mısın?

oh maşallahh

inş cnm benim tşk ederimmhehee benim abide bende uyguluyo artık ama boş durmk yok ya kaçıyom yada bende onun üstünde deniyom hehe

şu anda 87 kiloyum

umarım, tığ gibi eşinin yanında tığ gibi olursun inşallah. :93:

oh maşallahh

inş cnm benim tşk ederimmhehee benim abide bende uyguluyo artık ama boş durmk yok ya kaçıyom yada bende onun üstünde deniyom hehe

iyi yapıyorsun. benim ona gücüm yetmezdi. bu arada sen ne güzel kilo vermişsin semine. sadece diyet ve sporla mı başardın?

öğlen menüm: 1 kase tavuklu pirinçli çorba, 3 yk yoğurtlu mantı. böyle bir menü geldiği için ekmek yemedim. birazdan çıkacağım ve kardeşimle buluşacağım. kendisi baya tombiş bir delikanlı. abla mcdonaldsa gideriz dimi dedi. gideriz ama ben sadece ayran içebilirim dedim. e onun derdi kendi menüsü olduğu için tamam dedi. :86:

yarın ertelediğimiz mangal olayı var. kalabalıkta ne kadar yediğim anlaşılmaz diye içim rahat. içkide içmeyeceğim (inşallah) , arkadaşıma yardımcı olmak için ben tatlı yapar getiririm dedim. güzel bir tatlı biliyorum ama bol kalorili. tabiki yemicem ya da eşimin tabağından 1 çatal alırım. ama yaparken kesinlikle tadına bakıcam. neden mi? çünkü tesisatçı bugün gelecek, makine deterjanları yine ortalıktaaaaa

kızlar selam çok fena bı hafta sonu benı beklıyor yıne ne yıycegım bellı olacak ne bısı yaptıgım :) çatalcaya gıtcem bugun bakalım proteın dıyetım ne olcak yemeyınce bısı hep beraber ye kızım falan dıe ısrar edıyorlar pazar gunu ev taşıycaz :S bakalım artık kazasız belasız inş. :) bıde reglym neyse pazartesı başlıycam hergun spor ve proteın bakalım artık :) bıde regl olsaydım krızım devam edıo tatlı poff

Sabah : iki dilim kaşar
Ara : yumurta yıycekdım ama canım ıstemedı
Öğlen : tavuk döner + ayran (pilavsız)

sonrasını bende bilmıyorum :)

canım selam, sakin ol önce bakalım. ben iyice öğrendim kimseye diyetteyim demiyeceksin, tokum ya da canım istemiyor diyeceksin. elinden geldiğince dikkat et diyetine yada herşeyden az yemeğe gayret et. benzer bir sınavdan pazar günü bende geçeceğim. iyice öğrendim çok soğukkanlıyım. :18:

herşeyde üst üste gelmiş, ama şöyle düşün. bir anda hepsinden kurtulacaksın. sen çok gayret gösterdin. devam arkadaşım.

öyle cnm orası hele dıyetteyım dıyınce herkes diyetisyen kesilir ya deli oluyorum onlara tabı haklısınız mum dıbını aydınlatmaz demek ıstıyorum :) (geneldede kılolu oluyorlarda dıyetısyen rolu ustlenenler) yoksa ben yemem dıyım bıttı benı tanıyan bılır inadımı :) ısrar etmez annem olunca zaten aman hiç zorlama yemem dedi ya yemez :)

ya kesinlikle, bide şişko olupta "ben istesem veririm ki" diyenler var

ya kesinlikle, bide şişko olupta "ben istesem veririm ki" diyenler var

2 haftada 20 kg verırım dıyenı duydum ben dedımkı bende dayanamadım ama artık :) valla kusura bakmayında sizi tavaya atsam kızgın ateşde yinede 2 haftada 20 kg yağ erimez veremezsınız öle diyince sustu hahaha

canım çok geçmiş olsun oğluna. muhtelemen bir hastalık geçirmeye başladı ve onun sıkıntısını çekiyorsunuz. Allahtan acil şifalar diliyorum. öp oğlunu benim için. yürüyüş her derde deva bu arada.

hayırlı yolculuklar. istanbulda yaşamadım hiç ama çok severim istanbulu. bizden selam söle güzel şehre.

her zamanki gibi menün güzel . enginar bi de benim hayatıma girse tam olcak.

geçmiş olsun tatlım 2 gün spor yapamayınca diyetin bozulmaz merak etme. her ay gelir geçer bu acılar elimiz mahkum süper başladın süper devam ediyorsun canım. bugün eminim toparlanmışsındır. hadi görelim divamızı

enginarı pazarda temizleiyorlar bizim burada. büyük marketlerden de hiç almadım. temizleme özürlüyüm de o nedenle yiyemiyoruz. 4o tane nerde 1 tane bilenem yok hayatımda

teşekkür ederim. eşim sağolsun genelde kırmaz beni. kırınca kötü oluyo da suratımı asıyorum. bunu yapmak istemiyorum ama engel olamıyorum kendime asılıyooo hem de onun için plan yapmışken ... sağolsun dün akşam çok güzel toparladı bizi.

işte böyle böyle insan kilo alıyor. benim kız kardeşim evlendi 53 kilo 1 yıl sonra 68 kilo. 70e merdiven dayamıştı. tanıyamıyorduk düşünün. sonra çocuk istediler de kilo vermeye karar verdi. hepimizi bu tehlikeler tehdit ediyor işte. özellikle beni. çok dikkatli olmalıyız çoook

iyiki eşimsin iyiki burdasın burcum yaaaa
kopuyoruz tüm grup senin maceralarına. keşke ben de senin kadar esprili olabilsem. gerçi sizinkiler de çok renkli karakterlermiş yaaa...

terbiyesize bak (kargocu) nasıl da utanmadan o cümleleri kurmuş.

eşine de bravo nasıl sölemiş o cümleleri ard arda. ben senin yerinde olsam oturup ağlardım sen iyi götürüyonn olayı bravoooo

pasta mücadelende seni destekliyorum inşallah sen kazanırsın ve küçücük bişi alırsınız

filecım hesabıma göre senin eşinden 2 tanesi, benimkinden 1 tane ediyor.

sen kaç kiloydun? ondan ağır mısın?

çok komiksin yaaaa

benim eşim de 56 kilo kankam ama zayıf durmuyo pek. boydan kısa biraz da

o nedenle ben kilo alcam ve edi ile büdü gibi durcaz diye çok korkuyo galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…