Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

güzel bir cumarteside merhaba tüm güzel bayanlar

nasıl gidiyor hafta sonunuz?
ben sabah kahvaltısı+ oğlumu parkta oynatma (1 saat) eve geldim temizlik çamaşır asma. eşimin öğrencileri misafirimiz. onlara pasta:26: böle geçti şimdiye kadar.

veeee akşama misafirimiz var ev görmeye gelecek eşimin arkadaşı ve eşi. şimdi tüm odaları bir kez daha gözden geçirmeliyim. sonra da pasta börek işi var. hazır almayı düşünüyorum ki sonra evde kalmasın. gözümün içine bakıyorlar o zaman ye beni ye beni diyeeee

bi ara gelirim vaktim olursa. görüşürüz. herkesi öpüyorum

canım emwam sağol. bir çırpıda okudum yazdıklarını. çıkmam gerekiyor. 2. aşkım (kardeşim) bekliyor. herkesi çok öpüyorum. kaçamaksız h.sonları. byeeeeee

maşallah plastic woman lafı çok güzel oturtmuşsun. hayatta aklıma gelmez böle bişi demek. eşimle okuduk şimdi gülüyoruz. hafta sonu karmaşasında sana kolay gelsin diyorum. inadını seveyim senin.

maşallah plastic woman lafı çok güzel oturtmuşsun. hayatta aklıma gelmez böle bişi demek. eşimle okuduk şimdi gülüyoruz. hafta sonu karmaşasında sana kolay gelsin diyorum. inadını seveyim senin.

hehe sana kuşum eşinede selamlar :) o yuzdendırkı bana kımse bişi diyemez çevremde haha hatta sabıt fıkırlı ınsanlarla benı konuştururlar

neyse kızlar ben kaçar hazırlancam düğüne

Hihihiih çok teşekkürederim canım motiven için Bugün çok daha dsiplinliyim ve bunu koruyucam elimden geldigince.

hehe sana kuşum eşinede selamlar :) o yuzdendırkı bana kımse bişi diyemez çevremde haha hatta sabıt fıkırlı ınsanlarla benı konuştururlar

neyse kızlar ben kaçar hazırlancam düğüne

bazen bize de gel kayınbabamla konuşmaya

düğün mü iyi eğlenceler.

divam güzel arkadaşım 1.5 kilo vemişsin hem de adet öncesi. bu muhteşem bir haber. sen hala az mı verdim yok spor yapamadım diyip duruyorsun . çok güzel ve sağlıkla ilerliyorsun.

tasınacak mısın ? kolay gelsın zor ıs
hazır al kalanıda dondurucuya at

burcu canım sen zero kolanı yanında gotur veya ayran

cok ısrar eden olursa bebek olma ıhtımalı var de
bı dahada ugrasmazlar senınle tatlı ye derseler mıdem bulanıyor de

ferdicim iyisin inş. canım
havalar nasıl orda?? bizim burda biraz açtı ama rüzgar çok (
birazdan yürüyüşe çıkacağım inş.
ank cok ruzgarlı
yagmur gelecekte gelemedı

valla kocan yıne ıyımısbenımkısı olsa
bı daha benı uzerımde uzun bısı olmadan cıkartmaz dı
yıne kocan sakınmıs
bu arada sızınle yasayan yaslanmaz
sızın eve gelmek lazım

buyuk al kalanı komsulara dagıt yazık cocuga

oğlumda kaç gündür dolaptan pudigi alıp anne kek diye tutturuyordu,dayanamadım dün pudingli kek yaptım,kız kardeşlermde geld akşam oturup yediler,amaben tadına bile bakmadım.

ıradenı alkıslıyorum
tebrıkler

bu arada ben cazuttum
kendımı toplmam lazım
sabah 1 yumurta hasl
1 dılım oeynır
1 y. bıber
1 dlım ekm
ara 1 kıvı
öğe 2 yk pılav 4 yk bezelye 2 kofte
ara 1 dılım kek
2avuc cıgdem hayvanat bahcesını gezerken

akşam salsts vr bezelye
bugun avm ve hayvanat bahcesını gezdık
4 saat surmustur

8 nisan menü
ballı sirkeli su
kahvaltı:domates,salatalık,2kkpeynir,1kk bal,y yumurta 1dilim k ek,esmer şekerle çay
ara unuttum
öğlen:1 yemek kaşığı yağla taze fasülye yaptım,2kk yoğurt 1dilim ke ekmek
ara:yeşil çay 1avuç tuzsuz leblebi
akşam:1domates,1satalık,1biber 1dilimk ek

ara sonra 1 elma yerim
su 2litre
niye bilmiyom ama yarım saat koşu bandında yürüyüş

menuncok ıyı saglıklı
tuzsuz nohutta ıyıolmus

dombilim taşınmayacağım. 1.5 sene önce ev aldık. 8ay önce de taşındık. ev görme ziyaretlerimiz devm etmekte. bu akşam da eşimin arkadaşlarından bir aile gelecek inşallah. cozutmalarına da bişi demiyorum ben de cozutabilen bi tipim. seni kaptanıma havale ediyorum o dur der artık

menün güzel canım özellikl akşam öğünün bence tam yaz mevsimine uygun olmuş ama kk bal ne anlayamadım. bir kibrit kutusu kadar bal mı yani. ya da bir ne kaşığı? anlayamadım. koşu bandı iyi olmuş bence.

ılık limonlu su ( diyetisyenler veriyor bilim zayıflatmıyor tok tutuyor diyor bilmiyorum içiyorum )

saat 10da kahvaltı yapıldı.
kahvaltı patates salatası 4 y kaşığı kadar
1 dilim ekmek
domates salatalık roka
şekersiz 2 bardak çay

ara yeşil çay 13.30 gibi

öğle öğünü yok

akşam
mevsim salatası
1 dilim ekmek 17.00da

su 2 litreyi geçti daha da olur inşallah
spor ev işi + 20 dk tempolu yürüyüş

umarım, tığ gibi eşinin yanında tığ gibi olursun inşallah. :93:

iyi yapıyorsun. benim ona gücüm yetmezdi. bu arada sen ne güzel kilo vermişsin semine. sadece diyet ve sporla mı başardın?
canım sadece diyet yaptım ama haftada 500 1 arası vererek oda çok azimli olarak deil yani ama daha aktif olmaya çalıştım akşam iş çıkışlarında bazen yürüdüm bu akşamda yürüdüm birazbisiklet alcaktım bi ark dedi hiç işe yaramıyo vazgeçtim sonra spor salonu dedim 1800 fiyat verdi bana ondanda vazgeçtim hala zayıoflamaya devam ama buraya b fit açılcak ona gitmeyi düşünüyorum vücut sıkılaşsın diye eee o kadar kilo veriyok
canım benimm tatlı krizine gün kurusu varyaa müthişş bişi yaa bal gibi aynıtavsiye ederim ama protein diyetindeyken sanrım yiyemezsinnbak bak bizim kızın canı bişii istemiyomuşş cık cık olmazz inşş yarınıı hafif atlatırsın cnm benim dobralınada hayranım haabana bulaşma aman

menün güzel ve dengeli cnm tbr ederimm

kızlarrr abim bana 1 kasa elma almışşyeşilindendün akşam karşımda çikolataları götürüyodu ama gözlerim yaşardıı haha ben olsam o kadar paraya kıyıp almazdımmyarın itibariyle 1 hafta yeşilelma diyetine başlıyorum bakalımm ne olaracakk cuma günü tartı ne göstercekk dua edin kızlarr

bugünkü menüm
1yumurtA 3 zeytin 2 dilim ekmek yarım kk kaşar 3 çk pekmez kan yapsın diye
arada 3 gün kurusu
öğlen 4 yk barbunya 3yk pilav 1yk yoğurt
1günkurusu yeşilçay
akşam işyerinde patronumun abisi yemek yaptı içinde mısır unu margarin ve şekerli su var baya kalorili yani ...70 yaşındaki adamı kırmamak için 1yk yedim helva gibi biraz daha sıvı yanında 1dilim ekmek
biraz önce yarım yeşilelma yedimm
2lt su içtim
15 dk kadar da yürüdüm bugünlük bu kadarr

yarın yine sohbetim var sohbette kızlar maklube mi ne adını sölediler ama sanırım böle bişiydi yaparız dediler bilmiyorum napcamm :44:yanımda elmamı götürsem

hayırlı olsun evınız

canım bende donem donem oluyor karnımac degıl ama sadece yeemk ıstıyorum suan o donemdeyım

maklube
et yemegı sanırım
nurcular yapıyor
onlarda geleneksel gıbı bısı hıc yemedım beduzzaman severmıs
dıe duydum

bu arada elam dıyetı saglıksız
metabolızmanı durdurma derım

afiyet olsun canım .kahvaltın iyi doyurucu olmuş keşke bende böyle güzel beslenebilsem off

ögleyin çantaya bisküvi koy tatlım aç geçirme

oy oy gülüme bak yaşlılara hürmek .helva inmiş cukkada mideye afiyet olsun balım.sende morel eksiklği var kızlara takıl biraz azimlen gene bırakcan gibi hee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…