Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ferdeci bencede elma diyeti sağlıksız.yapmış biri olarak söylüyorum 3günden sonra insan her şeye saldırıyor.

kahvaltıdan önce:1 bardak ılık ballı süt
kahvaltı:yarım kk peynir,1 tane zeytin,1 dilim ekmek,1 bardak şekersiz çay,1 tatlı kaşığı vişne reçeli
ara:yok dışardaydım cünkü 1 fincan ıhlamur çayı
akşam:1 kase acılı ekşili şehriyel çorbası,yarım dilim ekmek ,1sb ayran,
ara:1 su bardağı taze sıkılmış mandalina suyu
ara:yarım çay bardağı ıhlamur çay oğluşum bırakmadıki yarısını aldı bende.
gece:1 su bardağı ılık ballı süt
çok hastayım ilaçta alamıyorum başım agrıyor bogazıma sardım eşarp geziyom öyle.tad yok tuz yok anlıcanız kalınlaştı boğazım iyicene.gelende çok olmamış haftasonu diye sanırım.
kaçamak yapmadım ne güzel değil mi yanlarım ve karnım sanki tahta koymuşum gibi kalıp gibi ya niye ki acep bir gerginlik var kilo alıyorum sanırım ya hiç hareket edmeyince
1.5 litre su tükettim.bir sürü su içiyorum tuvalete çıkamıyorum sinir oluyorum .
iyi geceler kızlar.yarın görüşürüz

Son düzenleme:
ayyıldızım tşkler,inşallah hep böyle giderim.12gün oldu diyete yada sağlıklı beslenmeye tek kaçamak yaptım 3çü birada kahve içtim.

çok geçmiş olsun canım.menünde güzelmiş.

canım
kekık yagı sur boynuna utu ıle tulbentı ısıt sar yat sabaha duzelır ıyı gelıyo

ayyıldızım tşkler,inşallah hep böyle giderim.12gün oldu diyete yada sağlıklı beslenmeye tek kaçamak yaptım 3çü birada kahve içtim.

canım o kacamak sayılmaz
sanırım senınle tanısmadık
kac kg vereceksın dıeyetısyene mı gıdıyorsun yoksa kendınmı yapıorsun ?

Kendim yapıyorum bitanem,25 kg vermek istiyorum inşallah başaracam.

filecim canım bugün yazdıklarını yani kısaltmaları yanlış anlamışım kusura bakma. bence 12 günde bir kaçamak o da kahve hiç bişi değil. sabrını ve azmini kutluyorum

kilo cetveli yapar mısın biz de kaç kilo ile başladın kaçı gitti gibileinden görelim hatırlamaya çalışmak daha zor oluyor. hem seni de motive eder gördükçe.

bu arada b fit acaip sıkılaştırıyo benim arkadaşlar gidiyor burda ama pek kilo veremediler. aynı kiloda kalıp inceldiler. yağlar kasa m ne dönüşmüş düzenli egzersizle

ferdicim sen b fit demişsin benim aklımda file kalınca ona yazmış bulundum. b fit ineltiyor sıkılaştırıyor ama pek kilo gitmiyor ya da en azından benim arkadaşlarda öle oldu. istersen yürüyüş bandı da alabilirsinn. ben çok isterdim de

maklube ünv. yemiştim sonra da yapmayı öğrendim. babam tam türk yemeği diyor. etli sebzeli pilav yanında salata ve yoğurtla yeniyor ( değişmediyse tabi yıllar içinde ) salata ve yoğurdunu bol yersin sorun olmaz bence. oh ne güzel sohbete de gidiyormuşsun. insan kendi başına yapamadıklarını grupla motive olarak daha iyi yapıyor hem de bişeyler öğreniyor.

ev için teşekkürler dombilim. Allah olmayan herkese nasip etsin hayırlısı ile.

evet canım et yemeği bakalımm etide seviyom ya
hehe sen gidersin diye azmim düştüü yokkızz azmim yerinde bacım yaa da kendimi yorgun hissediyomm böle uykulu hiçbişi yapmak istemiyom kan ilacıda kullanıyom ama heralde sıfırlandı artık
ferdeci bencede elma diyeti sağlıksız.yapmış biri olarak söylüyorum 3günden sonra insan her şeye saldırıyor.
canım benim araştırdığım yerde sabah her kahvaltıda 1 yumurta mutlaka yiyosun enerji ve protein için çok acıkırsan elmayla 1dilim ekmek de yiyebiliyosun tek elma deil ani 1 hafta deniyeyim diyorum bakalımm
hastasınya sana ölee geliyo kuşummm kilo aldığın yok bencee menüde güzell

aynen cnm benimde sıkılaşmaya ihtiyacım varr...maklubeyide ilk defa yicemmbakalımm yoğurtla salatayı bol yiyim barii aynen fiir alışverişinde bulunuyoruz ordaki arklarla birbirimizi tanıyoruz ne güzell

günaydın..
dün kızıma bir dil. pasta aldım..durmu kurtarmak için..ama oğlumun hastalığını duyan geldi anneanne dede dayı teyze..sonuç eve kocaman bir pasta geldi şükür kalabalıkta bitti ama bende yedim..((

günaydın herkese,ben dayanamadım tartıya çıktım bu sabah çıkan sonuçu görünce inanamadım tekrar tekrar tartıldım,olmadı baskülün pillerini degiştirdim sonuç aynı 85.500gr .dosba ve neyse sizlere çok tşkür ederim ekmek yemeye düzenli beslenmeye sizin uyarı mesjlarınızdan sora başlamıştım,böyle daha güzel kilo verdim.ballı sirkeli suyumu içtim şimdi spora.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…