aloooooooooooooooooooooooooooo
nerdesiniz ya çok sıkıcı
neyse bende koşu bandıma gideyim
onun bana hayrı var.
canım, burcum da açıklamış. verdiğin kilo 2 haftalık. bu nedenle kurallar gereği 2'ye bölündü.ayyyyyyyyyyyyyy cooooooooooook mutluyuuuuuuuuuuuuummmmmmmmm tesekkürleeer kaptanımmmmmmmmm sizi mahcup etmicem cok ii olcam en ii olcammmmyalnız ben baslangıctan bugüne yani 2 haftada 1.5 kilo wermis oluorum toplamda orda 0.75 yazmıssın kaptanım bi yanlıslık mı war yokssa ben mi yanlıs hesapladımm
kurallarda okumuş olman lazım canım: deneme süresi 2 haftadır.ben yokmuyum
tebrik ederim canım.günaydinmi desem tünaydinmi :))
tartildim.. 80 baslangic,78,1 olmusum..
duzenli bi diyet listem yok demekki duzenli yapsam spor yapsam guzel gidicek.. :)) listeye kabul edilicemmi bilmiyorum ama listeye girmek icin cabalamakta guzel :) :97:
ölcülerimi vereyim bu haftadan sonra egzersizlere baslicam..
kilo:78.1
gögüs:106
bel:91
basen:108
ic bacak sorunum var bacak: 64
devam ettirebilirsen listeye de gireceksin canım. motivasyonun artsın diye yazıyorum. biraz daha katılım bekliyorum.yağmurcimi evde etmiek vardı o kolayıma geldi.öğle az önce 1 kupa hazır çorba 3 etimek salatalık domates ve badem yedim.ara öğün yapamadım.
kızlar benim sıkıntım devam ettirememek .
çok sıcaksınız haepiniz.ayrıca teşekkürler.inşallah desteğinizle eriyeceğim
kızlar yediklerinizi okudum ama tek tek yorum yazamadım derse gidiyorum. eşim aradı ordan pazara ve markete de gitcekmişiz. hadi bana kolay gelsinnnnn. öpüyorum hepinizi.
ay bişi anlatcam size.
salı günü eşimle marketteydik gün kurusu aldık yarım kilo. eve geldik. o gün birkaç arkadaş bana gelmişti. sonra yusf emir kreşten geldi ve mutfakta gün kurularını görmüş. arkadaşlardan biri de oğlumun eline poşetin tamamını vermiş. buraya kladar sorun yok. sonra bizim oğlan odaya geldi kayısılarla veee arkadaşlar çocukları benim oğlan hep bir ağızdan bitirdiler benim diyet bombalarımı. ahhh yesinler bişi diğil bana da bıraksalardı ya bi tane.[/QUOTE
o bişy değil de çocuklar cırcır olmadı mı o kadar günkurusu yedikten sonra
burcum çok teşekkür ederim** 13 .TAKIM 202. ETAP ** **TAKIMİÇİ LİSTE**
_ferdici_ ( 67.7 / 66.2 / 1.5 / 2.22%)
burcuxxx (63.3 / 62.1 / 1.2 / 1.90%)
yagmurcini3 (89.0 / 87.5 / 0.75 / 0.84%)
emvacilbihar (53.0 / 52.6 / 0.4 / 0.75%)
plasticwoman (76.9 / 76.9 / 0.0 / 0.00% ) :44:
sakaleynmaster ( 62.7 / 63.2 / -0.5 / -0.80%)
neyneyse ( 62.1 / 62.8 / -0.7 / -1.13%)
kilo veren herkesi tebrik ediyorum.
sondan birinci olmuşum büyük başarı
inş sekermmmhadi hayırlı inşallah güzel sonuçlar alırsın.
cümleteeeeentünaydınnn fıstıklarrr mutlu ve kaçamaksızz hafta sonuu diliyorummm
hadi bakalım inşgünaydın canım. dün kaçamağımı yaptım. h.sonu çok az yicem
olay budurrrha bide bugün toplantı olabilir diye kumaş pantolon giyim dedim. bana olmayanlardan birini seçtim. tam oturdu üzerime. incelmişim biraz çok şükür.
cok iiii spor yapıosun beybiiiiiikızlar selam herkese ya dün internetim gitti metronet kullanıcısıyım bizim buraya ttnet gelemedi daha malesef sık sık kopmalar yaşıyorum listeye girememişimhiç kilo verememiştim cumaya kadar neyse hırs yaptım şimdi ama daha iyi oldu bu arada herkesi tebrik ediyorum güzel kilo vermişsiniz dün net yoktu bende kendimi spora verdim giydim sauna eşofmanlarımı 45 dakika koşubandında tempolu yürüyüş yaptım zayıflama kemeriyle mekik çektim 3*3 kg dambılla çalıştım sabah öğle special k yedim aralarda çilek ve portakal akşamda taze fasulye ve 2 kaşık bulgur pilavı yedim. ve sonuç aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa her yerim ayrı telden ağrıyor. çok hamlaşmışım
gelelim bugüne
sabah : sucuklu yumurta şekersiz çay
öğlen : special k sütle 1 adet sade maden suyu
sabahtan bir yarım saat yürüyüş yaptım dışarda akşam ne yesem bilmiyorum büyük ihtimal mantar olabilir şimdilik bu kadar
canım benim ıspanağın her türlüsünü çok seven biri olarak haşlama ıspanağı nasıl yiyorsun ya bende denedim olmuyor bir haşlama ıspanak birde kerevizboğazımda tıkanıp kalıyor
16 nisan menü
kahvaltı.dlim k ekmek üzerine peynir sürdüm,1biber,biraz maydonoz,yeşil çay
ara.elma,yarım dilim k.ekmek 2çay kaşığı ton balık
öğlen.brokoli salatası,1dilim k.ekmek
ara.2 ceviz,1kivi
akşam.1 domates,1satalık,1dilim k.ekmek 2k acılı yoğurt
ara.şimdilik1kivi
su 3litre
spor.1saat koşu bandında yürüyüş
bebeklerrr ben isten geldmmmm sabah sekersiz kahwemi ictimmmöglen 2 haslanmıs yumurtamı yedmm salatamı yedmm aksam ızgara et yemem gerekiodu aksam deilde gün icinde yedm 200 gr olması gerekiodu gün icersnde azar azar yierek tamamladımmm 1 litre oldu suyum yatana kadar 2.5 ltre olcak smdi de ıspanagımı hasladım onu yiorumm ara da cok acıktım badem yedm ama toplasanız en fazla on tane yemisimdir yanispor olarak da bugün sabahtan bu yana 2 saat oturdum oturmadım hep ayaktaydım aksam da 40 dk yürüyüs yptımm
mrb kızlarr bugünkü menüm
sabah 1yumurta 1kk peynir 3 zeytin 1dilim ekmek
arada 5 badem 1 günkurusu 2 adaçayı
öğlen 1porsiyon dönerrrrrrretsizlikten ölcektim yaa 1yk pilavı 1yk patates püresiyle
Ara 1gün kurusu
akşam alışveriş yaapm dedim o yüzden geç geldimm yemek yemedimm
Kendime pantolon aldım 42 bedenbelden bol geliyo ama bacaklardan oturuyoo benim bacaklar kalın mı ne yaa :84:marketten damla çikolata yufka falan aldım şimdi kekim pişiyoooo yağı şekeri azz ama çikolatalarrrrrr Yarın belkii yerimm kendim için yapmadımm tabiii aklıma geldii yeni şeylerr denemeyi seviyorum belki üstüne krema da yapabilirimmm
mrb kızlarr bugünkü menüm
sabah 1yumurta 1kk peynir 3 zeytin 1dilim ekmek
arada 5 badem 1 günkurusu 2 adaçayı
öğlen 1porsiyon dönerrrrrrretsizlikten ölcektim yaa 1yk pilavı 1yk patates püresiyle
ara 1gün kurusu
akşam alışveriş yaapm dedim o yüzden geç geldimm yemek yemedimm
kendime pantolon aldım 42 bedenbelden bol geliyo ama bacaklardan oturuyoo benim bacaklar kalın mı ne yaa :84:marketten damla çikolata yufka falan aldım şimdi kekim pişiyoooo yağı şekeri azz ama çikolatalarrrrrr yarın belkii yerimm kendim için yapmadımm tabiii aklıma geldii yeni şeylerr denemeyi seviyorum belki üstüne krema da yapabilirimmm
selamlar kızlar,
eşimin sakarya'da toplantısı var. biz de beraber geldik. çok şükür merak edilecek bir şey yok.
hoşgeldin canım gözümüz yollarda kaldı
16 nisan menü
kahvaltı.dlim k ekmek üzerine peynir sürdüm,1biber,biraz maydonoz,yeşil çay
ara.elma,yarım dilim k.ekmek 2çay kaşığı ton balık
öğlen.brokoli salatası,1dilim k.ekmek
ara.2 ceviz,1kivi
akşam.1 domates,1satalık,1dilim k.ekmek 2k acılı yoğurt
ara.şimdilik1kivi
su 3litre
spor.1saat koşu bandında yürüyüş
az ama besleyici bir menü olmuş canım afiyet bal şeker olsun
cok iiii spor yapıosun beybiiiiii
ıspanagı hic sewmeyen biri olarak sölüorumm mecbur yiorumm napalım hemen 2 dk da cumburlop atıorum agzımaa
evet canım yaptımmı tam yapıyorum bugün anca yürüyüş yapabildim et bölündü tabi haliyle biraz ağrılarım geçsin dedim bugün yüklenmedim çok fazla
bebeklerrr ben isten geldmmmm sabah sekersiz kahwemi ictimmmöglen 2 haslanmıs yumurtamı yedmm salatamı yedmm aksam ızgara et yemem gerekiodu aksam deilde gün icinde yedm 200 gr olması gerekiodu gün icersnde azar azar yierek tamamladımmm 1 litre oldu suyum yatana kadar 2.5 ltre olcak smdi de ıspanagımı hasladım onu yiorumm ara da cok acıktım badem yedm ama toplasanız en fazla on tane yemisimdir yanispor olarak da bugün sabahtan bu yana 2 saat oturdum oturmadım hep ayaktaydım aksam da 40 dk yürüyüs yptımm
afiyet olsun canım su olayı güzel ben içemiyorum su bu kadar 2.5 litre su içtim diyince aklımda bir ışık beliriverdi şimdisu içmem lazım diye bu 2.5 litre suyu derhal hayatıma sokuyorum:86: dikkat ettimde canım aslında her konuyu okurken aaa bunu yemem lazım içmem lazımdı diye hatırlatma oluyor aslında birbirimize ne yiyip içtiğimizi söylerken öneride bulunuyoruz bir nevi sağol canım farkında olmadan su iç dedin bana
ya kızlar bu arada benim net 5 gibi gitti yine bende markete gittim yine form çayım bitmişti form çay aldım special k aldım light süt ve etiform aldım. kendime akşam saat 6 da bir portakal 8 gibide dünden kalan bulgur pilavı ve domatesli taze soğanlı bol limonlu semizotu salatası yedim. akşam 10 gibi uzanmıştım uyuyakalmışım şimdi hiç uykum yok çok düzensiz bu uykum benim böyle bu arada bir soda içiyorum şimdi hiç sevmem sodayı normalde çok hoşuma gitti elimden hiç düşmüyor gün 4-5 tane içiyorum:94:
selamlar kızlar,
eşimin sakarya'da toplantısı var. biz de beraber geldik. çok şükür merak edilecek bir şey yok.
hoşgeldin canım gözümüz yollarda kaldı
az ama besleyici bir menü olmuş canım afiyet bal şeker olsun
evet canım yaptımmı tam yapıyorum bugün anca yürüyüş yapabildim et bölündü tabi haliyle biraz ağrılarım geçsin dedim bugün yüklenmedim çok fazla
afiyet olsun canım su olayı güzel ben içemiyorum su bu kadar 2.5 litre su içtim diyince aklımda bir ışık beliriverdi şimdisu içmem lazım diye bu 2.5 litre suyu derhal hayatıma sokuyorum:86: dikkat ettimde canım aslında her konuyu okurken aaa bunu yemem lazım içmem lazımdı diye hatırlatma oluyor aslında birbirimize ne yiyip içtiğimizi söylerken öneride bulunuyoruz bir nevi sağol canım farkında olmadan su iç dedin bana
ya kızlar bu arada benim net 5 gibi gitti yine bende markete gittim yine form çayım bitmişti form çay aldım special k aldım light süt ve etiform aldım. kendime akşam saat 6 da bir portakal 8 gibide dünden kalan bulgur pilavı ve domatesli taze soğanlı bol limonlu semizotu salatası yedim. akşam 10 gibi uzanmıştım uyuyakalmışım şimdi hiç uykum yok çok düzensiz bu uykum benim böyle bu arada bir soda içiyorum şimdi hiç sevmem sodayı normalde çok hoşuma gitti elimden hiç düşmüyor gün 4-5 tane içiyorum:94:
ic icsoda sindirimi kolaylastırır ama fazlası da zarar weerir ben su icmede sıkıntı cekmiorum a rahat gidio spora tam baslayamadım is we sınawlardan dolayı ama bu hafta hallediorum onu da inş
sanada iyi hafta sonları.herkese günaydınnnnnnnnngüzel bir haftasonu geçirmenizi diliyorum. bende kalktım şimdi canım bişi istemiyor 1 saat sonra kahvaltı yapıcam şimdilik bir bardak form çay içiyorum. Bu arada dün markete gitmiştim ya klasik doğadan form çay alıyordum her zaman. promosyoncu kız beni liptonun yeni çıkan çayları varmış onu almaya ikna etti bir deneyeyim dedim form plus limonlu aldım ben kayısılı ve sadesi vardı içeriğini ender saraç hazırlamış dikkatimi çekti bakalım deneyeyim dedim 2 hafta günde 2 defa kullanılıyormuş ve 1 hafta ara veriliyormuş bağırsak tembelliği olmaması için.
2 hafta 2 öğün special k,
2 hafta 2 öğün form plus limonlu çay
bol soda bol su
3.öğünlerdede evde ne varsa artık sebze yada tavuk yada köfte yada balık
bol meyve
bu hafta planım bu şekilde olucak bakalım cumaya kadar kilo verebilecekmiyim bu arada benim gibi böyle gayet 2-3 kilo verirken bir kiloda takılan varmı yaa sporumu yapıyorum diyettimde hiç aksama yok 70 te takıldım kaldım tartılmıcam diyorum hafta sonuna kadar moralim bozulmasın diye farkında olmadan kendimi tartıda buluyorum:84: cebelleşiyor benle 66 lı rakamları görücem kısmetse bu cuma
4-5 gündür sizlere katılıyorum aslında bugün tam 48 gün oldu diyete başlıyalı ogünden buyana verdiğim kilo toplam 6 kiloağır ağır kahvaltı hazırlamaya başlıcam şimdi sonra gelirim
balımm normal evde kek yapıyozya hani şeker yumurta süt yağ vs. Işte onların ölçülerini yarıya indirdimyağ ve şekerin içine de çikolata damlaları koydumm miss ldu sonra onu ikiye böldüm enine arasına krema koydum kapattım sonra heryerine koydumm üstünede çikolata damlalarından serptim olduuuukekinin tarifini ver,belki bizde yapariz
kek yemicemmm ama belki 1 çatall tadına bakarımmögle yemegn cok istah acıcı yaw canım cekti gece gece wallaaa Cok yeme gız kekten neyimmmmm
kızzz sen azeri misinnne deyim size iş,yoğ,koco yoğ ,buraya gelirem kimseyi tapamıram,herslendim hamılıza.
öz dilimden danışdım.
günaydııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnHepinizin günü aydın olsunnn bebekleeermm ben ise gidicem birazdaan aman kacamak yapmayın pazar kahwaltıları flan derkennnn
Bugünkü menüm:
Sabah:sekersiz kahwe
öglen:1 dilim salam,yogurt yesil salata
aksam:bir biftek,meyve
bu diyette öglen we aksam ögünlerinin yerini deistirebilioruz ben de öglen beni daha cok tok tutacak olanları öglene aldımm meyveyi de ara ögün yapıcam portakal yicem hatta yag yakımım kolaylassın die yogurt we meyveyi ara ögün olarak aynı anda yiebilirimmm suyumu da 3 ltreye tamamlamyı düsünüorum hadi hayırlısı bugün 2.günümmmm hepinize saglıklı kalorisiz günler dilermmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?