Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kekin eminim çok güzel olmuştur ama sen yeme.
ben azeri değilim ama,buranın yarısı azeri.

aifyet olsun canımda pazar pazar ne işi böyle otur oturduğun yerde bakim yormasınlar seni:13:

sanada iyi hafta sonları. kızlar bunlar size

sağol tatlım

kızlar çooooook sıkıcı olmuş burası nerdesiniz hadi gelin artık

geldim canımcım ama gidiyorum koşubandına ağrılarım çok ama üzerine gitmek daha iyi

sabah öğle 2 bardak form çay yine 2 öğün special k yine 2 öğün soda 4 bardak su ara öğünlerde 1 portakal bir kasede çilek yedim şimdilik

17 nisan menü
kahvaltı 1domates biraz maydonoz y.yumurta az peynir 1dilim k.ekmek yeşil çay
ara.kivi
öğlen 1kaşık zeytin yağı ile yapılmış taze fasulye 1dilimk.ekmek 1bardak ayran
ara 1çay bardağı tuzsuz leblebi yeşil çay
akşam kalan taze fasulye 2kaşık ton balık 1dilim k.ekmek 1bardak ayran
ara.meyve olacak
su 3lilre
spor 80 dakka koşu bandında yürüyüş

lipton form plus u ben de denedm bagırsakları ii calıstıro gercktenn hala kullanıorum ama düzenli deildi yarından sora düzenli olmaya baslıcakkk inş istedgn kiloya gelrsnn canmm

bebegmmm ben sdc hafta sonları calısıorum zatenn tanıtım yapıorummm ekmek biraz fazla olmuss

bugünkü listeme harfiyen uydum denilemez aralarda badem yedm we aksam yemegnde 3 dilim ekmek :26: ama cok acıkmıstım we tüm gün ayaktaydım tabi bi daha olmıcaaak aslllaa

bugünkü listeme harfiyen uydum denilemez aralarda badem yedm we aksam yemegnde 3 dilim ekmek :26: ama cok acıkmıstım we tüm gün ayaktaydım tabi bi daha olmıcaaak aslllaa

emin ol diyetini bozmuş sayılmazsın çünkü zaten çok az yemişsin bişicik olmaz o kadardan hem pazar günleri kendimizi ufak kaçamaklarla ödüllendirmek motive edici olur :13:

akşam menümde tirit yedim harika bir tat inanılmaz bir lezzet gerçekten denemeyenler varsa tavsiye ederim ayrıca bugün 2 litre su içtim yemekten bir saat sonra soda içtim bir iki saat sonrada meyve yemeyi düşünüyorum.böylece günü kapatmış oluyorum.

veeee 1 saat spor yaptım tam 1 saat. sauna eşofmanımla 40 dakika koşu bandında yürümekle koşmak arasında seviyede tempolu yürüyüş desem daha doğru olur geriye kalan 20 dakikada yan ve düz mekik çekerek tamaladım sporumu

e tabi hemen duş aldım duştada kükürtlü sabunla bacak kalça göbek bölgeme 15 dakika ayak töpüsüyle masaj yaptım biraz acıdı ama kan dolaşımını hızlandırmak için faydalı olabileceğini düşündüm. eskiden türk kahvesiylede yapardım.

birde mazeretim olucak bugün yeni internetciler geldi 1 aylık metronet kullanıcısıyım ve berbat hep kopuyor bu yeni gelenler süperonline mış. bende ona geçtim umarım bir sıkıntı yaşamam. gelelim mazeretime yarın veya yarından sora bağlamaya geliceklermiş hemen açılırmı 1-2 gün sürermi bilmiyorum. yani eğer giremezsem internet gelmemiş demektir bir kaç gün uzak kalabilirim belki.

sevgili neyneyse haberin olsun bildirimimi yapayım internet gelsin hemen forumdayım zaten uzarsa diyede çok üzülüyorum alıştım sizlere

bende de var form plus çaydan ama ben 2 haftada günde 2 defa şeklinde içildiğini bilmiyordum. ben içtim, pek etkisini göremeyince bıraktım. ben de deneyeyim bu formülü, belki etkisi olur.
bu takımiçi listede hiç ayrılamıyoruz seninle

tamam canım, haber verdiğin için teşekkür ederim.inşallah en kısa sürede bağlarlar internetini.

günaydın canım, nasılsın? haftasonu nasıl geçti?

haftasonum cok güzeeldi calısıodum yorucuydu biraz ama iidi bugün de ii aklıma takılan tek bi soru war ben iswec diyeti yapıorum ya bugün sabah arastırdım iice adet döneminden sora yapılmazsa wücut su topluormus kilo werme duruomus ben de bu yüzden bırakıp adet dönemimden sora mı yapsam diorum cnkü bu hafta icinde olucamm..sen nasılsıın kaptanımm

sizlerden hafta sonu uzak kaldım hepinizi çok özledim. nasıl geçti haftasonunuz. inşallah kaçamaksız bol sporlu geçmiştir.
az önce bir arkadaşımın annesinin vefat ettiği haberini aldım. okuldan izin alabilirsem öğleden sonra için cenazeye katılmayı düşünüyorum. Allah yardımcısı olsun. anne hiçbirşeye benzemez ama ölüme de çare yok. Rabbim evlat acısı göstermesin diyorum her zaman dediğim gibi.

kahvaltı
domates
salatalık
3 dilim ekmek
2 kk peynir
3 zeytin
1 haşlanmış yumurta

ara yarım muz

akşam 1 tabak bakla
yarım kase yoğurt
domates salatalık
1 dlm ekmek

spor: bol bol yürüyüş ( daha doğrusu sürünme)
su: 2 litreyi geçti

17/04/2011 menüm

sbh limonlu su+ ılık su ve 2 gün kurusu 1 incir (çok işe yaradı)

kahvaltı
tavada az yağda yumurta
domates salatalık dere otu maydanoz
az peynir 3 zeytin
1 çay kaşığı pekmez
2 dlm ekmek

ara yarım muz

akşam yemeği saat 5te yendi:
1 haşlanmış but salata 1 dlm ekmek
su 1.5 litre
spor

günaydın..canlar nasılsınız..hafta sonu pek katılımım olmadı..her fırsatta dinlenmeye baktım ..kuzucuklar iyi şükür..:)))
bu gün geç kalkatık 8'dekahvaltıda gecikti...görüşmek üzere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…