Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ooh afiyet olsun,yaramaz inşallah.

canımmm seninde çok sınavın var ya, habire pasta börek bak kaju diyorsun hala fena oluyorum. akşam eşime dedim ki kajuya şiir yazdım. kıskançlık krizine girdi. bana hiç şiir yazmadın dedi

ya diva ne yapmış öyle insan buraya uğramaz mı? meraklandık bide. ne safmışız yaa :26:

ooh afiyet olsun,yaramaz inşallah.

sağol ya valla nasıl özlemişim ohhh ohhh

evet gördümmmmmakşam vaktii nelerr yemişin sen öleeekızam mı sana hmmm:84:çok az yeme kızz yağsızz tuzsuz ye vücut kndini dengelerr artık napalım

sabah wc den sonra tartıldım. o kadar yememe rağmen 61,9 kg çıktım. . gece yaptığım spor iyi geldi demek

ha bide bugün toplantı olabilir diye kumaş pantolon giyim dedim. bana olmayanlardan birini seçtim. tam oturdu üzerime. incelmişim biraz çok şükür.

Son düzenleme:
Dün markette alışveriş yaparken eşimin yanına arkadaşı geldi,biraz konuştular hanımıda vardı,kadın o kadar hoş giyinmişti içim gitti.hemde 3çocuk annesiydi.

kızlar selam herkese ya dün internetim gitti metronet kullanıcısıyım bizim buraya ttnet gelemedi daha malesef sık sık kopmalar yaşıyorum listeye girememişim hiç kilo verememiştim cumaya kadar neyse hırs yaptım şimdi ama daha iyi oldu bu arada herkesi tebrik ediyorum güzel kilo vermişsiniz dün net yoktu bende kendimi spora verdim giydim sauna eşofmanlarımı 45 dakika koşubandında tempolu yürüyüş yaptım zayıflama kemeriyle mekik çektim 3*3 kg dambılla çalıştım sabah öğle special k yedim aralarda çilek ve portakal akşamda taze fasulye ve 2 kaşık bulgur pilavı yedim. ve sonuç aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa her yerim ayrı telden ağrıyor. çok hamlaşmışım

gelelim bugüne
sabah : sucuklu yumurta şekersiz çay
öğlen : special k sütle 1 adet sade maden suyu

sabahtan bir yarım saat yürüyüş yaptım dışarda akşam ne yesem bilmiyorum büyük ihtimal mantar olabilir şimdilik bu kadar

Dün markette alışveriş yaparken eşimin yanına arkadaşı geldi,biraz konuştular hanımıda vardı,kadın o kadar hoş giyinmişti içim gitti.hemde 3çocuk annesiydi.

ah ah bende hep imrenirim öyle insanlara hatta geçen sene otobüste teyzenin biri bana gel evladım sen otur böyle dedi yer verdi bana. yok teyze olurmu ya otur sen dedim ve bana dediki olurmu evladım hamilesin sen maşşallah kaç aylık dedi donakaldım tabi salmışım göbeği ohh hiç bozmadım 4 aylık dedim ve oturdum tabi hiç bozmadım ama ben bozuldum hala aklıma geldikçe hem sinir oluyorum hemde çok gülüyorum bu duruma bak yine aklıma geldi:124:

ha bide bugün toplantı olabilir diye kumaş pantolon giyim dedim. bana olmayanlardan birini seçtim. tam oturdu üzerime. incelmişim biraz çok şükür.

bende çıkardım pantolonumu 2 gün önce denedim olmuyor gözümün önünde duruyor 2 hafta bilemedim 3 hafta içinde içine giricem:87:

canım benim ıspanağın her türlüsünü çok seven biri olarak haşlama ıspanağı nasıl yiyorsun ya bende denedim olmuyor bir haşlama ıspanak birde kereviz boğazımda tıkanıp kalıyor

arkadaşlar bişi sorucam konulara cevap verirken toplu nasıl cevap yazıyosunuz ben tek tek yazıyorum yani bakıyorum mesela 7-8 kişinin konusuna tek bir konu açıp cevap yazıyorsunuz ben tek tek alıntı yap cevapla diyorum nasıl oluyor o öyle

hee bende çok özeniyorum onlara. çocuğum olmadan çok fit bir vücudum olmalı ki sarkmasın bir yanım. 1,5 sene sonra hamile kalmayı hedefliyorum. anca sıklaşır bedenim zaten

olay üzücü olmasından daha çok komik bir olay. senin bozmaman daha da komik. inceldiğinde bugünleri düşünür gülersin

bende çıkardım pantolonumu 2 gün önce denedim olmuyor gözümün önünde duruyor 2 hafta bilemedim 3 hafta içinde içine giricem:87:

inşallah canım. daha giremediğim o kadar çok pantolon var ki. hele yazlık dar kaprilerim var. en çok onlar rahat olsun istiyorum. yazın zaten sıcak bide yapışmasın bacaklarıma.

öğle menüm. 1 kase mercimek çorbası, 2 yk makarna, 2 yk yoğurt. hiç ekmek yemedim.

Son düzenleme:

canım her mesajın altında sağda bir kutu var yanında + işareti olan. kimlerin mesajlarına yorum yazmak istiyorsan o kutucuğa tıkla yanında tik işareti olduğunu göreceksin. en son en alttaki konuya cevap ver (pembe renkli) kutusuna bas. mesajları cevap verme penceresinde göreceksin her mesaj QUOTE kelimesi ile başlar biter. o kelimeden sonra mesajını yaz. dene bakalım ben burdayım.

oldu sanırım canım çok sağol tek tek dön zor oluyordu :87:

aloooooooooooooooooooooooooooo
nerdesiniz ya çok sıkıcı
neyse bende koşu bandıma gideyim
onun bana hayrı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…