ooh afiyet olsun,yaramaz inşallah.günaydınnnnnnn bayanlar
etiformla kahvaltı yapıcam maalesef. gece kendimi ödüllendirdim. :78: bunun cezasını çekmem lazım
akşam yediklerim . 1 kk peynir, domates, satalık, avuç içi kadar kaz eti, yeşil salata, 6 adet kızarmış patates (minnacıklardı), küçük bir parça kıymalı patatesli börek (hatta yarısını eşim yedi) ve 1,5 duble rakıyemek sonrası çayla 2 küçük ek yedim. :26:
eve gelince tabi üzüldüm biraz. eşim baktım açmış yüksek sesle müzik dinliyor. bende başladım oynamaya zıplamaya egzersiz yapmaya. baya yoruldum. heryerim ağrıyor
bu akşam ara çilek oldu birkaç tane.
kızlar çok yorgunum ben yatacağım. yarın da sabah 8.30da seminere gidiyorum öğleden sonra 3 gibi eve gelcem. akşamüstü market alışverişi. evde hiç bişi kalmamış da. akşam yemekten sonra eski ev sahibimin oğlu ve gelini gelce. pasta börek işi yine. yarını düşündükçe yoruluyoum:18:
bugünlerde canım acaip şekilde türk kahvesi istiyor. acaba içinde hangi vitamini bulunduruyor ya da vücudumun neye ihtiyacı var ki hırsımı kahveden çıkarmaya çalışıyorum? kaju olmasın
diva aynı anda birkaç yerde takılıyormuş öle yazıyor topiğinde. çok da iyi gidiyor ama ben kendimi aldatılmış hissettim çok mu duygusal yaklaşıyorum olaya.neyse canım önemli olan hepimizin kilo vermesi. nerde mutlu ve başarılı olacaksak orada olalım
13. takım sizi seviyorum güzel bir haftasonu geçirmenizi yürekten diliyorum.
ooh afiyet olsun,yaramaz inşallah.
tünaydınnn fıstıklarrr mutlu ve kaçamaksızz hafta sonuu diliyorummm
günaydın canım. dün kaçamağımı yaptım. h.sonu çok az yicem
evet gördümmmmmakşam vaktii nelerr yemişin sen öleee kızam mı sana hmmm:84:çok az yeme kızz yağsızz tuzsuz ye vücut kndini dengelerr artık napalım
tebrikler,darısı başıma doğumdan sonra bana olmayan o kadar çok kıyafetim varkiha bide bugün toplantı olabilir diye kumaş pantolon giyim dedim. Bana olmayanlardan birini seçtim. Tam oturdu üzerime. Incelmişim biraz çok şükür.
tebrikler,darısı başıma doğumdan sonra bana olmayan o kadar çok kıyafetim varki
Dün markette alışveriş yaparken eşimin yanına arkadaşı geldi,biraz konuştular hanımıda vardı,kadın o kadar hoş giyinmişti içim gitti.hemde 3çocuk annesiydi.
ha bide bugün toplantı olabilir diye kumaş pantolon giyim dedim. bana olmayanlardan birini seçtim. tam oturdu üzerime. incelmişim biraz çok şükür.
ben bugün iswec diyetine baslıorum kızlar tüm gün giremicem ama aksam 8 den sora sizlerleymmm bugünkü menüm:
kahwaltı: bir f,ncan kahwe bir kesme seker
öglen:2 katı yumurta, domates,salata
aksam:ızgara et,haslanmıs ıspanak
tünaydınnn fıstıklarrr mutlu ve kaçamaksızz hafta sonuu diliyorummm
Dün markette alışveriş yaparken eşimin yanına arkadaşı geldi,biraz konuştular hanımıda vardı,kadın o kadar hoş giyinmişti içim gitti.hemde 3çocuk annesiydi.
ah ah bende hep imrenirim öyle insanlara hatta geçen sene otobüste teyzenin biri bana gel evladım sen otur böyle dedi yer verdi bana. yok teyze olurmu ya otur sen dedim ve bana dedikiolurmu evladım hamilesin sen maşşallah kaç aylık dedi donakaldım tabi salmışım göbeği ohh hiç bozmadım 4 aylık dedim ve oturdum tabi hiç bozmadım ama ben bozuldum hala aklıma geldikçe hem sinir oluyorum hemde çok gülüyorum bu duruma bak yine aklıma geldi:124:
bende çıkardım pantolonumu 2 gün önce denedim olmuyor gözümün önünde duruyor 2 hafta bilemedim 3 hafta içinde içine giricem:87:
arkadaşlar bişi sorucam konulara cevap verirken toplu nasıl cevap yazıyosunuz ben tek tek yazıyorum yani bakıyorum mesela 7-8 kişinin konusuna tek bir konu açıp cevap yazıyorsunuz ben tek tek alıntı yap cevapla diyorum nasıl oluyor o öyle
canım her mesajın altında sağda bir kutu var yanında + işareti olan. kimlerin mesajlarına yorum yazmak istiyorsan o kutucuğa tıkla yanında tik işareti olduğunu göreceksin. en son en alttaki konuya cevap ver (pembe renkli) kutusuna bas. mesajları cevap verme penceresinde göreceksin her mesaj QUOTE kelimesi ile başlar biter. o kelimeden sonra mesajını yaz. dene bakalım ben burdayım.
hee bende çok özeniyorum onlara. çocuğum olmadan çok fit bir vücudum olmalı ki sarkmasın bir yanım. 1,5 sene sonra hamile kalmayı hedefliyorum. anca sıklaşır bedenim zaten
olay üzücü olmasından daha çok komik bir olay. senin bozmaman daha da komik. inceldiğinde bugünleri düşünür gülersin
inşallah canım. daha giremediğim o kadar çok pantolon var ki. hele yazlık dar kaprilerim var. en çok onlar rahat olsun istiyorum. yazın zaten sıcak bide yapışmasın bacaklarıma.
öğle menüm. 1 kase mercimek çorbası, 2 yk makarna, 2 yk yoğurt. hiç ekmek yemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?