Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahahaha bugüne kadar yediklerme sayıorum bennGünaydın kızlarrrr
*Teşkr ederim cnm. engin tecrübelerime dayanarak iki satır yazıyım dedimİnş. işe yarar
*diyettesin hele o gün beslenmen saçma sapan geçmiş, gece yarısı bir arkadaşın gelmiş sana ben bugün iskender yedim die ballı ballı anlatıyonapiim benimkide can yani
ııh dürüm yemem iskender yiycem
*hatalar insanlar içindir. hatasız kul olmazbiz birşeyimizi saklamıyoruz kuzum ondan ne var ne yok ortaya döküyoruz
eee hafta bir gün midemiz iki lokma yemek görsün dimi ne var bunda
![]()
ööle olmusssgünaydın kızlar:79:
akşam iyi kaynatmışsınız yaw:) eşim bilgisayarda işim var deyince, ben bir daha gelemedim![]()
günaydınnnnn kızlarrrrrrr
yaaaaaaa ben gitmişim siz çoşmuşsunuz, küstüm işte![]()
neyse, bakalım gönlümü nasıl alacaksınız
şimcik yazdıklarınızı okumadan evvel ben akşam neler yaptım onu konuşayım.
eve gittim. eşimin yumurtasını kaynattım. onun menüsünde meyve salatası vardı. biraz tırtıkladım. marul yedim bir iki yaprak. sonra eşim yemeğini yedi. beraber spor yapmaya gittik.1 saat basketbol, voleybol, futbol, saklambaç, yakartop, kovalamaca oynadık. hatta ben çocuk parkında kaydıraktan birkaç kez kaydım. amanın ne zevkliymiş unutmuşum yahu
. sonra eşimin diyet listesindeki eksiklikler için alışverişe gittik. from plus çayı aldık. eve geldik onu içtik. o mekik çekmekistiyordu uyuya kaldı. ben callan ablayla çalıştım. hareketleri yaparken zorlanmadım.
![]()
sabah erkenden kalktım. 30 dak. egzersiz yaptım. 1 haşlanmış yumurta, 1 bardak süt içtim. işe geldim. şimdi şekersiz çay içiyorum. eşimle az önce telde konuştuk. kendini çok yorgun hissediyormuş, işe gelir gelmez masasında uyuyakalmış![]()
aaa olmaz ki benim de canım istedi şimdi. dün gece yemek yememiştim daha kahvaltımı da yapmadım ne olcak şimdi. hanginiz bana iskender söliceekozaman 1 saat tempolu yürüyüşle bu kaloriyi yakabilirimeeee napicam ozaman 1.5 iskender istiycem 1 ini eşim bi iki çatalını ben yiycem :)))))) en iyisi bu
![]()
günaydınnnnn kızlarrrrrrr
yaaaaaaa ben gitmişim siz çoşmuşsunuz, küstüm işte![]()
günaydın kızlar biz dün gece sizin yokluğunuzu çok hissetsek de elimizi klavyeden alamadıkgünaydın kızlar:79:
akşam iyi kaynatmışsınız yaw:) eşim bilgisayarda işim var deyince, ben bir daha gelemedim![]()
yok yaw herşeyin bi güzelliği var. şimdi hasta ya ufaklık ondan mızmız. geçecek hepsi sonra sana sarılıp annem dediğinde herşeyi unutacaksın.günaydın..
sabah sabah oğlumun sinir harbiyle başladık ..(
balkona çıkmak için ağlıyor ve hafif mümklenmiş ama anlatmıyorumki aksi sıpama..:84:
ay kızlar bazen bekarlık sulatnlıkmıydıkine diyorum yavvvvv![]()
eşinin diyete başlamasına çok sevindim evde bi destek bi köstek olmuyo . iki kişi yapınca daha sağlıklı olur. yağmurcini yani melikem sana da katılıyorum. bu gün itibari ile burcu hergün eşinin göbişini bacaklarını kontrol et.neyse, bakalım gönlümü nasıl alacaksınız
eve gittim. eşimin yumurtasını kaynattım. onun menüsünde meyve salatası vardı. biraz tırtıkladım. marul yedim bir iki yaprak. sonra eşim yemeğini yedi. beraber spor yapmaya gittik.1 saat basketbol, voleybol, futbol, saklambaç, yakartop, kovalamaca oynadık. hatta ben çocuk parkında kaydıraktan birkaç kez kaydım. amanın ne zevkliymiş unutmuşum yahu
. sonra eşimin diyet listesindeki eksiklikler için alışverişe gittik. from plus çayı aldık. eve geldik onu içtik. o mekik çekmekistiyordu uyuya kaldı. ben callan ablayla çalıştım. hareketleri yaparken zorlanmadım.
![]()
sabah erkenden kalktım. 30 dak. egzersiz yaptım. 1 haşlanmış yumurta, 1 bardak süt içtim. işe geldim. şimdi şekersiz çay içiyorum. eşimle az önce telde konuştuk. kendini çok yorgun hissediyormuş, işe gelir gelmez masasında uyuyakalmış![]()
melike bugün bomba gibisin maşallah açılmışsın. senin adına çok sevindim. neydi o karamsar halin. sen bizim takımımızın kaptanımla birlikte lokomotifisin. siz götürüyorsunuz bu işi.
bu arada kızlar dün gece eşimle barıştım. zaten gönlüm vardı yaaa
2ye kadar falan konuştuk dertleştik ve olayı çözdük. bir sürü güzel laf sölettim kendime gönlümü alması için
kendiliğinden sölemesini beklersem çok bekliyorum da. böyle tartıştığımız zamanlarda o da ne yapacağını şaşırır sağolsun.
çok açım sizi yiyebilirim iskenderi de yiyebilirim. burcu eşim olarak gel buraya bi ısırık alayın bacağından![]()
söyledim canım sölemem mibebegmmmmmmmm tesküür edermmmm kız ben sana ne dicemi unuttum ya esin e söledn mi kesin hamile oldugnu kstünüz ya o ara dedm bu sölememistir enisteye biz söleyelim barisöledin dimi smdi ne dedi tepkisi ne old cok merak ettm walllla
ne iyi oldu kocişinin de diyete başlaması. inşallah çabuk pes etmez. sizi ailecek tebrik ediyorumemvacım, selam. nasılsın? test yaptırdın mı? eşinle barışmana sevindim. çok uzatmaman iyi olmuş. uzayınca erkekler daha agresif oluyor. biz iyi tepindik eşimle. çok terledi o. bu arada çok güzel basketbol ve futbol oynuyormuş. hiç bilmiyordum. eşimin farklı yönlerini görmek hoşuma gitti. biz bahçede oynarken bir evden kızartma kokuları geldi. ikimizde kitlendik. burak ne güzel kokuyor değil mi? dedim. kokusu daha güzel be, yemesini boşver dedi. vayyyyyyy benim tombişim aşmış haberim yok.![]()
hiç yaramadıbu hafta izin vermiyorum hiçbirşey canımı sıkamaz
tek amacıma geri dönüyorum kilo vermek ve sizlerle güzel paylaşımlarda bulunmak
çok haklısın gülüncek şeyler bunlar :85:
sağol canım ya napayım aynı işte değişen bişi yok ara ara ağlamaklı geçti bugün ama daha iyiyim![]()
benim nisanl,m asskerde rabiacmm.kendmi hic ii hissetmiorum foruma giresim gelmio hic bise yapasım gelmio cok üzgünüm cok aglamak istiorum ama nedenini bilmiorumm kendmi cok kötü hissediorum sürekli yiorum dünden beri su icmiorum spor yapmıorum yedikce de yiesim gelio kendme faydm yok size hic olmıcak![]()
yok konusuoz orti her gün 100günü kaldı cok özledm onnu kendmi o yokkken cok ylnız hissediorumm bi basıma gibi geldgnde abisnin dügünü war oraya götürcek beni ablası war cok zayıf ben kalcam bööle sisman sisman 3 weriorum 2 geri alıorum yapamıcam benolmıcak biliorum hep bööle kalıcam güzel güzel elbiseler giyemicem o geldgnde hala bööle görcek benii hic süpriz yapamaıcam hayyallaerimşi gerceklestiremicem biliorum artık kendmi kandırmak istemiorum bi cikolataya yenik düsüorum ben bu kadarım iste kendme gıcık oluıorumm
![]()
bende bu gün çok hastaydım,yataktan çıkamıyordum,oğlumu babası anneanneden getirince mecburi kalktım.oğlum bırakırsa geçmişi okuyacam
valla kızlar sizin bu menüleri gördükçe kendimden utanıyorumharikasınız ya...ben beceremiyorum galiba düzenli yemeyi.bende yazayım menümüde.
sabah 3 tane sigara böreği yedim,1 domates ve bir salatalık.tabi ben sabah kahvaltısını 10.30 da yapıyorum.
ara yarım simit.saat 3 gibi yani.
akşam saat 18.00 da 4 kaşık fasulye 4 kaşık pilav,bir dilim ekmek ve 1 kase cacık.
şimdi acıktım ve dondurma yedim.ama light dondurma 4 kaşık kadar.
birde bol bol Itea içiyorum acıktıkça.bukadar kızlar.
sevgili arkadaşlarım hepinizden bu güne kadar çok güzel motive edici mesajlar aldım. hepinizin emeğine sağlık. sizler olmasanız benim gibi iradesiz biri 1 gram bile vermezdi.
eşimle aram hala bozuk sürtülsün burnu die ama çok ilginçtir gece birbirimize sarılarak uyuyoruz sabah konuşmuyoruz anca bu kadarı geliyor elimden
eşimle sorunum sonlanmak üzere yani .
asıl haberim başka. kızlarrrrrrrrr teyze olacaksınız yakında . istediğim ama bu ay beklemediğim bir durum bu ama hamileyim.
rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. ilk bebekte hamileliğe 53 ile başlayıp 15 kılo almıştım bunda 51.5 ile başladım bakalım ne olacak. hadi hayırlıs diyorum. bu arada kaptanım ben cumaya kadar diyetime devam etmek istiyorum. cuma günü de son kılo bildirimimi yapıp takımdan resmi olarak ayrılmayı istiyorum sen de izin verirsen. malum bebiş bundan sonra kılo vermeme izin vermeyecek. sonrasında takılırım size ara ara.![]()
evet canım her tenefüs bişeler yiyeceğim söz:)tabi bir tenefüs yeşil çay,bir tenefüs leblebi falan,bir tenefüs meyve ben anladım sanırım akşam eve geldiğimde aç gelmemem lazım.gerçi akşam çok yemiyorum ama saat ikiye kadar otururken eşiminde pisboğazlığıyla beraber çok atıştırıyorum o kilo yapıyor bana .anladım ben anladım:)çok saolun kızlar.vercem ben bu kiloları.23 nisanda resim çekildik arkadaşlar okulun önünde face e atmışlar,ben içlerinde kocaman sırıtıyorum yani.bakmak bile istemedim:)
kızlar hamilelik konusu açılmışken bugün moralim çok bozuldu okulda.ben 9 aydır deniyorum ve çocuğum olmuyor ,bugün bir arkadaşım geldi ve bana dediki,bir gazetede çalışan bir tanıdığı varmış benle röportaj yapmak istiyormuş.herkezin içinde hayırdır dedim neyle ilgili.bana ne dese beğenirsiniz,hani senin çocuğun olmuyor ya onla ilgili dedi.herkez bana bakıyor ben alı al moru mor oldum.hiçbirşeyde dememiştim ona halbuki.kalakaldım kızlar.yooo dedim biz düşünmüyoruz diye çocuğumuz yok.bir sorun yokki dedim.kaldıki evet olmuyor saklanacak bişe değil doğal bişe ama herkezin içinde patavatsızca sorması çok zoruma gitti kızlar![]()
az yemişsin çok yemişsin demek kolay tabi burdan elin freni yokki yazıyorumeee ben ne yedim hiç bahsetmiyorum
cuma günü demiştim ya pazartesi sabahtan çıkıcam vergi dairesine gitmem lazım diye gittim akşama kadar dışardaydım hatta sigorta bağkur arasında koşuşturdum durdum
evden çıkmadan önce 1 kase special k yedim kolay oluyor ya
arada bişi yemedim daha doğrusu yiyemedim vaktim yoktu tabi çok acıktım baktım işler uzuyor öğle tatiline girdiler bende soluğu ne yesem arayışında bulunca öğle menümde iskender yedim![]()
akşam oldu annemde yanımdaydı tabi bütün gün beraber yedik alışverişe gittik ordan muhtara telekoma derken eve geldik saat 7 falandı akşam menümde de 1 kepekli ekmek 1 tanede tavuk köfte yedim küçücüktü ama 2 kaşık bal attım ağzıma sonra 2 tane zeytin tattım yedim daha doğrusu
eve geldikten sunra 2 kupa çay içtim biri beşi bir yerde çayı diğeride form plus kiraz saplı çay
gün içerisinde çok su içtim 2 litreyi geçmiştir herhalde
fazlamı kaçırmışım![]()
ben öğrendim pidesiyle yersen 700 cal sosuyla beraber 1000 cal. hoppaa![]()
ozaman 1 saat tempolu yürüyüşle bu kaloriyi yakabilirimeeee napicam ozaman 1.5 iskender istiycem 1 ini eşim bi iki çatalını ben yiycem :)))))) en iyisi bu
![]()
canım öncelikle tebrik ederim teyze oluyorm,Allah ananı babalı büyütmeyi nasip etsin,geçmişi fazla okuyamadım ,eşinne düzendimi aranız, ufaklığın yanında olmuş sanırım olaylar kıyamam ben ona keşke görmeseydi.bu arada ilk bebişi öğrendiğimizde inanamayıp yarım saat ağlamıştık sevinçten ikimiz de
bunda ise kavgalıydık öğrendiğimizde. dün gece dedim ki bu bebek talihsiz bi yavru daha hamileliğimin başında yaşadıklarıma bak. eşim kızdı o ne biçim söz. talihsiz falan diil dedi. hadi bakalım. Rabbim kaderini güzel eylesin.
ben cıkıorum bebekleeeeeeeeeeerlim kacamak yapmayın okula gidicem aksama doru gelrim hepinizn listesini kontrol edicem bugün we sporlarınızı da kontrol edicemmm spor yapmayanlara egzersiz ödewi wericem iskender kebap yienler 2 katı yapıcak ona göre kacamak yapmayın bakın biraz hızlanmaya ihtiyacımız war takım olarak cok solduk hadi bakalım mayıs da geldi die salmayalım kendmizzi bugün degerlendirme yapıcam ben hadi kızlar görelim biz kimiz istersek neler yapıoruz had bugün onu görelimmmmm![]()
çok güzel. bak bekarlık pantolonlarına bile giriyorsun artık. eşin için de ona zor olan bir kıyafet çıkare bence hedef olsun ona. bu arada bekarken kaç kıloydun?evlenmeden önce bana çok sıkı olan bir pantolonum vardı. hatta nişanlıyken eşimle buluştuğum bir gün giymiştim. kordonda gezintiye çıkmıştık. pantolon o kadar sıkıydı ki yürürken karnım ağırmaya başlamıştı. bende daha fazla yürüyememiştim. eşime durumu itiraf etmek zorunda kalmıştım. o da kızmıştı.
dün akşam o pantolon aklıma geldi. yerinden çıkardım. sabah giyilmek üzere ortaya bıraktım. sabah bir heyecanla geçirdim üzerime. evet yine sıkı amaaaaaa eskisi kadar değillll, karnım ağırmıyorrrrr![]()
bol hareketli güzel bir gün olmuş..bayada eğlenmişsin..neyse, bakalım gönlümü nasıl alacaksınız
![]()
bakma kız öyle yazdığıma evlilik daha güzel ve zevkli..devamını yazacktımki bilgisayar kiltilendi..aaa olmaz ki benim de canım istedi şimdi. dün gece yemek yememiştim daha kahvaltımı da yapmadım ne olcak şimdi. hanginiz bana iskender söliceek
günaydın kızlar biz dün gece sizin yokluğunuzu çok hissetsek de elimizi klavyeden alamadık![]()
yok yaw herşeyin bi güzelliği var. şimdi hasta ya ufaklık ondan mızmız. geçecek hepsi sonra sana sarılıp annem dediğinde herşeyi unutacaksın.
eşinin diyete başlamasına çok sevindim evde bi destek bi köstek olmuyo . iki kişi yapınca daha sağlıklı olur. yağmurcini yani melikem sana da katılıyorum. bu gün itibari ile burcu hergün eşinin göbişini bacaklarını kontrol et.![]()
çok güzel sevindim canım ya..BEBEĞİMİZDE HAYIRLI OLSUN SAĞLIKLA BEREKETİYLE GELİSİN..ANASINA BABASINA VATANINA BAĞLI SAYGILI BİR MELEK OLSUN İNŞALLAH..melike bugün bomba gibisin maşallah açılmışsın. senin adına çok sevindim. neydi o karamsar halin. sen bizim takımımızın kaptanımla birlikte lokomotifisin. siz götürüyorsunuz bu işi.
bu arada kızlar dün gece eşimle barıştım. zaten gönlüm vardı yaaa
2ye kadar falan konuştuk dertleştik ve olayı çözdük. bir sürü güzel laf sölettim kendime gönlümü alması için
kendiliğinden sölemesini beklersem çok bekliyorum da. böyle tartıştığımız zamanlarda o da ne yapacağını şaşırır sağolsun.
çok açım sizi yiyebilirim iskenderi de yiyebilirim. burcu eşim olarak gel buraya bi ısırık alayın bacağından![]()
:13:ben bi zayıflıcamm bi zayıflıcam dillere destannn hepinizi gecicem herkesten önce zayıflıcam görceksniz we hic pes etmicemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ama sizi cok sewiorum pek cok pek coooooooook bugün iim we artık hep iyi olcaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm![]()
kaçamak yok tamam..sporda henüz birşey yapmadım..akşama söz ama..ben cıkıorum bebekleeeeeeeeeeerlim kacamak yapmayın okula gidicem aksama doru gelrim hepinizn listesini kontrol edicem bugün we sporlarınızı da kontrol edicemmm spor yapmayanlara egzersiz ödewi wericem iskender kebap yienler 2 katı yapıcak ona göre kacamak yapmayın bakın biraz hızlanmaya ihtiyacımız war takım olarak cok solduk hadi bakalım mayıs da geldi die salmayalım kendmizzi bugün degerlendirme yapıcam ben hadi kızlar görelim biz kimiz istersek neler yapıoruz had bugün onu görelimmmmm![]()
emvacım, selam. nasılsın? test yaptırdın mı? eşinle barışmana sevindim. çok uzatmaman iyi olmuş. uzayınca erkekler daha agresif oluyor. biz iyi tepindik eşimle. çok terledi o. bu arada çok güzel basketbol ve futbol oynuyormuş. hiç bilmiyordum. eşimin farklı yönlerini görmek hoşuma gitti. biz bahçede oynarken bir evden kızartma kokuları geldi. ikimizde kitlendik. burak ne güzel kokuyor değil mi? dedim. kokusu daha güzel be, yemesini boşver dedi. vayyyyyyy benim tombişim aşmış haberim yok.![]()
OY hamilelik duygusallığı başlamış kuzum ya..AMİN kaderini güzel eylesin rabbim..bu arada ilk bebişi öğrendiğimizde inanamayıp yarım saat ağlamıştık sevinçten ikimiz de
bunda ise kavgalıydık öğrendiğimizde. dün gece dedim ki bu bebek talihsiz bi yavru daha hamileliğimin başında yaşadıklarıma bak. eşim kızdı o ne biçim söz. talihsiz falan diil dedi. hadi bakalım. Rabbim kaderini güzel eylesin.
evlenmeden önce bana çok sıkı olan bir pantolonum vardı. hatta nişanlıyken eşimle buluştuğum bir gün giymiştim. kordonda gezintiye çıkmıştık. pantolon o kadar sıkıydı ki yürürken karnım ağırmaya başlamıştı. bende daha fazla yürüyememiştim. eşime durumu itiraf etmek zorunda kalmıştım. o da kızmıştı.
dün akşam o pantolon aklıma geldi. yerinden çıkardım. sabah giyilmek üzere ortaya bıraktım. sabah bir heyecanla geçirdim üzerime. evet yine sıkı amaaaaaa eskisi kadar değillll, karnım ağırmıyorrrrr![]()
çok güzel. bak bekarlık pantolonlarına bile giriyorsun artık. eşin için de ona zor olan bir kıyafet çıkare bence hedef olsun ona. bu arada bekarken kaç kıloydun?
bence var yaaa senin boyun da var ya hiçççççççççççç kilonyok amaaaa sen illa daha zayıf olcam diyosun de arkadaşım de. ben sana desteğim. eminim dış görünüşün anlattığın gibi diil. çok çok çok güzel
bol hareketli güzel bir gün olmuş..bayada eğlenmişsin..
callan aplamla zorlanmamışsın demekki kasların kuvettlendi..
sen zaten çok fitsin..![]()
canım geçmişi fazla okuyamadım,ama sen güzel öetlemişsin ,her şeyin düzeldiğine sevildim,sen nasıl oldun.ben ise hala çok kötüyüm,ses falan hepten gitti mecburi ayaktayım.selam kızlar şöyle bi okudum geçmişi maşallah ne çok iskender seven varyağmurcini bomba gibi dönmüşsün eşiyle küs olan arkadaşım eşiyle barışmış burcu eşiyle çok güzel vakit geçirmiş haftasonu etkileri gitmiş nazar değmesin hiçbirmize
bende yine her sabah kahvaltım olan sütle samanı karıştırıp yedim(special k)
arada 3 tane tahta parçası yedim(etiform)
1 bardak form plus çay
bir ara daha yaptım
1 adet portakal
öğle yemeğini az önce yedim
1 küçük köfte
bol yağsız salata
şimdide bir soda içiyorum ve kaçıyorum temizlik yapıcam heryer her yerde ellemedim kaç gündür
birde yumurtayla zeytinyağını karıştırıp streç filmle sardım saçlarımı maksat ph olsun diyeama çok kötü kokuyor ya yumurta falan eğer biri gelirse evde yokmuş gibi davranıcam bu kokuyla
![]()