• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

burcuxx maşallah boyuna posuna mankensin boşuna fitsin demedik ama değilmi..:)))
doğru yazdığın evlilik evlilikte bekarlık bekarlıkta güzel..spor kraliçesi ne zaman oldumki yav hastalıktan gözüm açılmaya başladı sahalara dönmeye çalışıyorum...laptopun jarjı btiyor sıpam ayağımda kalkamam..:(((

Son düzenleme:
kızlar ne kadar güzel,hemen sorunlarınızı,içinizi dökmüşsünüz paylaşmışsınız .
benim en büyük sıkıntım bu her şeyi içimde biriktiriyorum,hep kendimle konuşuyorum buda beni çok yıpratıyor,kendimi yaşlanmış herşeyin bittiği sanıyorum.daha sakin bir zamanda bende içimi sizlere dökecem tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Son düzenleme:
sevgili arkadaşlarım hepinizden bu güne kadar çok güzel motive edici mesajlar aldım. hepinizin emeğine sağlık. sizler olmasanız benim gibi iradesiz biri 1 gram bile vermezdi.

eşimle aram hala bozuk sürtülsün burnu die ama çok ilginçtir gece birbirimize sarılarak uyuyoruz sabah konuşmuyoruz anca bu kadarı geliyor elimden:1:

eşimle sorunum sonlanmak üzere yani .

asıl haberim başka. kızlarrrrrrrrr teyze olacaksınız yakında . istediğim ama bu ay beklemediğim bir durum bu ama hamileyim. :49:

rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. ilk bebekte hamileliğe 53 ile başlayıp 15 kılo almıştım bunda 51.5 ile başladım bakalım ne olacak. hadi hayırlıs diyorum. bu arada kaptanım ben cumaya kadar diyetime devam etmek istiyorum. cuma günü de son kılo bildirimimi yapıp takımdan resmi olarak ayrılmayı istiyorum sen de izin verirsen. malum bebiş bundan sonra kılo vermeme izin vermeyecek. sonrasında takılırım size ara ara.:68:
ayrılıp bizi merakta bırakma..ara ara gelirsin ..:49::9:
aynen cnm bildiğim kadarıyla sürekli mideye bişiler girmeyince metabolizma kendini yavaşlatıyo. bi önce yediğin menüyü depoluyo çünkü aç kalacağını biliyo gibi bişi biliyorum bende ne kadar doğru bilmiyorum. o yüzden az az ama sık sık yemek en güzeli. 3 ana 3 ara öğün yani. seninde dediğin gibi cebinde bi kaç fındık badem yada bir bardak ayran bile olsa iyi olur.
evet doğru olan beslenme şekli bu ..metabolizmayı canlı tutmak için +suda eklersek tam oluyor..:40:

selam kızlar şöyle bi okudum geçmişi maşallah ne çok iskender seven var:66: yağmurcini bomba gibi dönmüşsün eşiyle küs olan arkadaşım eşiyle barışmış burcu eşiyle çok güzel vakit geçirmiş haftasonu etkileri gitmiş nazar değmesin hiçbirmize:nazar:

bende yine her sabah kahvaltım olan sütle samanı karıştırıp yedim:66: (special k)

arada 3 tane tahta parçası yedim:66: (etiform)
1 bardak form plus çay

bir ara daha yaptım
1 adet portakal

öğle yemeğini az önce yedim
1 küçük köfte
bol yağsız salata

şimdide bir soda içiyorum ve kaçıyorum temizlik yapıcam heryer her yerde ellemedim kaç gündür

birde yumurtayla zeytinyağını karıştırıp streç filmle sardım saçlarımı maksat ph olsun diye:66: ama çok kötü kokuyor ya yumurta falan eğer biri gelirse evde yokmuş gibi davranıcam bu kokuyla:66:

saman, tahta sağol valla iştahımızı açtın. kız özendirsene kalorisiz yiyecekleri bizlere :60: o etiformu yerken ben onu ne olarak düşünüyorum bilsen. (bu arada bende etiforma sunta derim :52:)

keyfin nasıl ?

burcuxx maşallah boyuna posuna mankensin boşuna fitsin demedik ama değilmi..:)))
doğru yazdığın evlilik evlilikte bekarlık bekarlıkta güzel..spor kraliçesi ne zaman oldumki yav hastalıktan gözüm açılmaya başladı sahalara dönmeye çalışıyorum...laptopun jarjı btiyor sıpam ayağımda kalkamam..:(((

çok teşekkür ederim. o senin güzelliğin. bak sen ne zaman spor kraliçesi oldun biliyon mu? ben ilk okumuştum bi yazdığını 50 şu hareket 50 bu hareket yok sağa 50 sola 50. anam dedim bu ne. bu sabah sayayım dedim derya gibi sağa kaç sola kaç. yok altından kalkamadım. hem ben nefes alırken unutuyorum sayı saymayı :60: sonra dedim deryaya bravo valla. hem sayıyor hem yapıyor.

benim en büyük sıkıntım bu her şeyi içimde biriktiriyorum,hep kendimle konuşuyorum buda beni çok yıpratıyor,kendimi yaşlanmış herşeyin bittiği sanıyorum.daha sakin bir zamanda bende içimi sizlere dökecem tavsiyelerinize ihtiyacım var.

içine atmak hastalıklara davetiye çıkartma demek:20:..anlatmayınca insan bazen sorunun içinden çıkamıyor..hatta yazarken bile görmediğin şeyi farkedebiliyorsun..biz burdayız canım ne zaman istersen dinleriz okuruz yorum yaparız yardımcı olmaya çalışırız..:70:

anlat, anlat, anlat. elif ne olur anlat. inan anlatınca ferahlıyacaksın. bi başla sen gersi gelir. :27:

bu zorlu maratonda eşlerinizden ne kadar destek görüyorsunuz?

başta şişman değilsin dedi
sonra çok güzel oldun dedi
hedefime ulaştım diyince
yok biraz daha ver dedi

yani baştan desteklemesede, sonuçları görünce destekledi eşim.

Son düzenleme:
$27062010664.webp
geçen sene vermeyi başardığım 15 kilo sonucu görüntüm....oğlum 11 aylıktı..:nazar:
bu kotum şu anda yine böyle oluyor ama tişörtüm henüz yazlık çıkarmadığım için bilemiyorum..:17:

niye resim ekledim hafta ortası gaza gelelim diye..:34:azmedince oluyor diye..:8::29:

kızlar nasılsınız yaaa geçmişe baktım ne güzel besleniyorsunuz kız emva tebrik ederim seni canım.bebeğin hayırlı olsun hayatım.oyle psikolojik bebeğe olumsuz şeyler yükleme sakın mutlu bir bebek olsun annesi. bol bol gez ,oğluşunla güzel vakitler geçir,kocanıda bir güzel adam gibi al karşına konuş küs küs olmaz bu işler.aynı dönemde oluyoruz sanırım canım .allahım hayırlı gebelik geçirmemizi sağlasın inşallah.ne dicektim ya kızlar ben çok kötüyüm ya .sabah bulantım çok oluyo başımda dönüyo hop yatıyorum enesi servise bindirir bindirmez.12 de uyanıyorum hiçbirşey canım istemiyo sırf folk asit alcam diye tıkıyorum birşeyler ama çıkıcak durmak istemiyo :53: bir gün önce iştahla yediğim şeyden tiksiniyorum bög geliyo resmen :37:
:59: tahlil vermiştim kan değerlerim yükselmiş alt sınırın biraz üstünde demir almaya devam ,folikasite devam ediyorum.süt içemiyorum ya of :50: öglenden başlıyorum akşama kadar yiyosam yiyom yoksa daha yiyemiyorum kilomda 57.6 şuanda ,sabah kabızlık çekiyom.bol su iç diyo doktor ama su içerkende kabul etmiyo ancak 1.5 litre içebiliyorum bu bebekte beni zorlucak.eneste çok güzel besleniyordum dengem bozuldu umarım bulantılarım çabuk kesilir yoksa yiyemicem birşey

Eki Görüntüle 189006
geçen sene vermeyi başardığım 15 kilo sonucu görüntüm....oğlum 11 aylıktı..:nazar:
bu kotum şu anda yine böyle oluyor ama tişörtüm henüz yazlık çıkarmadığım için bilemiyorum..:17:

niye resim ekledim hafta ortası gaza gelelim diye..:34:azmedince oluyor diye..:8::29:

anam bu kim? heidi klum mü? yoksam cindy crawford mu?

bana manken diyene bakın. valla benim basenlerim o kadar düzgün değil. (iyikide değil, yoksa çoktan manken olup bipppppppppppppp :60: Allah' ın sevgili kuluymuşum)

senin nerende fazlan var? karnında mı?

kızlar nasılsınız yaaa geçmişe baktım ne güzel besleniyorsunuz kız emva tebrik ederim seni canım.bebeğin hayırlı olsun hayatım.oyle psikolojik bebeğe olumsuz şeyler yükleme sakın mutlu bir bebek olsun annesi. bol bol gez ,oğluşunla güzel vakitler geçir,kocanıda bir güzel adam gibi al karşına konuş küs küs olmaz bu işler.aynı dönemde oluyoruz sanırım canım .allahım hayırlı gebelik geçirmemizi sağlasın inşallah.ne dicektim ya kızlar ben çok kötüyüm ya .sabah bulantım çok oluyo başımda dönüyo hop yatıyorum enesi servise bindirir bindirmez.12 de uyanıyorum hiçbirşey canım istemiyo sırf folk asit alcam diye tıkıyorum birşeyler ama çıkıcak durmak istemiyo :53: bir gün önce iştahla yediğim şeyden tiksiniyorum bög geliyo resmen :37:
:59: tahlil vermiştim kan değerlerim yükselmiş alt sınırın biraz üstünde demir almaya devam ,folikasite devam ediyorum.süt içemiyorum ya of :50: öglenden başlıyorum akşama kadar yiyosam yiyom yoksa daha yiyemiyorum kilomda 57.6 şuanda ,sabah kabızlık çekiyom.bol su iç diyo doktor ama su içerkende kabul etmiyo ancak 1.5 litre içebiliyorum bu bebekte beni zorlucak.eneste çok güzel besleniyordum dengem bozuldu umarım bulantılarım çabuk kesilir yoksa yiyemicem birşey

valla ne diyim, Allah kolaylık versin. hamilelikte benzer şeyler duyduğum için bana normal geldi durumun ama ilki çok rahattı diyorsun. demek bünye değişiyor. ilerki aylarda düzelir umarım. :86:

ya şu beşi bir yerde çay içtim. bana ağır geldi ya. form plus daha güzel sanki. yanıma yeşil çayda almayı unutmuşum. elma çayı içerim artık ne yapim. yanıma meyvede almamışım. garip bir gün, hayrolsun.

Son düzenleme:
canım seni merak edyordum..bulantılarda başlamış maşallah ..:nazar::emir_bebek:çok aç duruncada kötü olursun baş dönmen ondan oluyordur..oğlunu gönderince yatmasna çokmu kötü oluyorusn ki..çubuk kraker felan dene yada lebelebi..
gebelikler hiç birbirine benzemiyor gerçekten kızımda hastanelerde yatmaktan serum yemekten helak olmuştum..bulantı kusmam bitmemişt..oğlumda şükür hiç yaşamdım..

anam bu kim? heidi klum mü? yoksam cindy crawford mu?

bana manken diyene bakın. valla benim basenlerim o kadar düzgün değil. (iyikide değil, yoksa çoktan manken olup bipppppppppppppp :60: Allah' ın sevgili kuluymuşum)

senin nerende fazlan var? karnında mı?

vay yoruma bak utandırma beni..:17:
göbişte canım..bu kış 5 kilo geri alınca hepsi göbişte birikti..löp löp yağ olmuştu resmen ..göbeciğim o kotun üstünden devriliyordu ..şimdi baya düzgün duruyor..diyete başlamadan önce 94 cmdi şimdi 86 cm .:62:belimde 78 den 74 e düşmüş..bu sabah ölçtüm..:8::12:

ya şu beşi bir yerde çay içtim. bana ağır geldi ya. form plus daha güzel sanki. yanıma yeşil çayda almayı unutmuşum. elma çayı içerim artık ne yapim. yanıma meyvede almamışım. garip bir gün, hayrolsun.

ben içemiyorum miğdemi bulandırıyor.tansiyonum düşüyor...içersem yeşil çay içiyorum.

vay yoruma bak utandırma beni..:17:
göbişte canım..bu kış 5 kilo geri alınca hepsi göbişte birikti..löp löp yağ olmuştu resmen ..göbeciğim o kotun üstünden devriliyordu ..şimdi baya düzgün duruyor..diyete başlamadan önce 94 cmdi şimdi 86 cm .:62:belimde 78 den 74 e düşmüş..bu sabah ölçtüm..:8::12:

hak edene iltifatını ederiz. göbek eritmek kalça eritmekten daha kolay. en azından kaslarını çalıştırabiliyorsun, kalçada tam anlaşılmıyor. güzel incelmişsin valla :46: bende mezura edinmeliyim. dur gidip ölçeyim, atölyede var. :52:

Back
X