• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

of of oğlum durmuyor..eşimin gerginliği bitmiyor şükür işe gitti ama oğlum kalktı mız mız..
YA kızlar bu evlilikteki kavga döğüş için neden normal gözüyle bakılıyorki..:50:
BENİMDE BİR HİKAYEM VAR AMA NE HİKAYE..
şehirde yetişmiş amerikan şirketinde çalışan kızla(annem) ..babası bir kız kaçırma olayından dolayı hapse girince 9 kardeşin en büyüğü olarak şehre gelip ailesine bakmak zorunda olan köy çocuğunun ( babam)büyük aşk hikayesi..Babam lokantada garsonluk yaparken öğle yemeğe gelen annemin bir palto tutturmak istememesi üzerine işte aradığım kadın bu evleneceğim kadın diyerek anneme o gün aşık olan babam..çok güzel bir aşk hikayeleri, vardır hatta babamın anneme yazdığı aşk şiirleri hala özel bir dosyada durur. hiç tartışamzalr sesleri yükselir ama 2 sn sonra yüzleirnde gülücükle lafa devam ederler.....neyse niye yazmak istedim çocuğu insanın yaşadığı kavgalı döğüşlü bir aile hayatının tersine mutlu ve hiç kavgasız evet hiç kavgasız bir ailede yetiştim.ama buda kötüymüş:50:..ilk evlendiğimde eşim sesini yükseltince şaşırıp kalırdım ve karşılık vermezdim anlamda veremezdim susma onun için çok saçmaydı karşılık vermem gerkimiş...yaşadığım şokları hala aklıma gelince üzülürüm..kayınvalidem ve kayın babam hala her dk kavga halindedirler..malesef eşimde az gerilince işi bağrıp çağırmaya döker..ve bana bunun normal olduğunu kabul ettirmeye çalışır..bu arada bizimde 7 yıllık bir bekleme süreci var ve 9 yılda evlilik az buz değil..
sonuç. neden karşılıklı oturup konuşmak dururken kavgayla bağırarak sorunlar çözülmeye çalışılır inanın hala alışmış değilim hala içim acır üzülürüm hatta eşime de derim bağırmadn konuşsak diye ama yok işte olan olur ama dediğim gibi asla küs durmaz bende öyle birimizden biri mutlaka gelir konuşuruz en fazla yarım saat sesszi kalırız..ama hiç olmasa yaşanmasa ne olurki..aynı sözcükler normal bir ortamdada konuşlablir ..şimid hep çocukalrıma üzülüyorum hemen o masum bakışalrı yere iniyor..hele kızım onlar için daha huzrulu daha rahat bri ortam hazılrmaya çaışrım ama gelin görünkü eşim hop dkda parlar ve herşeyi mahveder....
sonuca geleyim aile içi yetişme yetiştirilme gerçekten çok önemli kız erkek değilde insan yetiştirmeliyiz ..gelecekteki aile hayatı huzuru bu gün bizim yetiştireceğimiz insanlara bağlı..insan olabilsek bunu tam anlamıyla başarabilsek zaten ne eziyet edebilriz nede bir kalbi kırabiliriz...
canım sen şanslı bir çocukmuşsun. inşallah çocuklarımıza doğru ve güzelin yanında çirkinliklerin de olavbileceğini öğretebiliriz. ben ailemde çok bağırış çağırış gördüm ama eşimle huzurlu bi hayat için evlendim. ben de onun sinirlendiğini görünce donup kalıyorum. gerçi nadir sınırlenir ama yine de algılayamıyorum. insan ne kadar olumsuz ortam görsede olumszluklara alışılmıyor tatlım. çocuklarımızı en güzel şekilde yetiştirmek dileğiyle. ayrıca tatlım ben daha buralardayım. seni yalnız bırakmam. bebişlere söle daha çok uyusunlar:20::60:

günaydın canım:79:

günaydın kızlarrr
günaydın tatlılarımmmmmm

kaptan kayınvalide ne kadar daha kalıcak ya:1::27:..seni bizden aldı :47:..topiğin biraz toparlanması gerek bu hafta firede çok:59: ..evma burcuxx orti hepsi tek tek uzaklaşınca iyice yanlızları oynuyorum .:14:.evde yanlız topikte yanlız olmuyorrrrrrrrr..:84::84:
ewet ewet ewet kaptanım canım ne zaman tam anlamı ile bize döneceksin bak kıskanıyoz y:52aaaaaaaaa:52:

dün akşam saat 7.30 da akşam yemeği yedik. 1 tabak kuru fasulye+ 1 dlm ekmek+ salata
11 gibi 1 bardak oğluşumla 1 baredak da kocişim gelince onunla toplamda 2 bardak süt içtim ve günü kapadım .

su : 3 lt
spor: yok gibi:59:

kaptan kayınvalide ne kadar daha kalıcak ya:1::27:..seni bizden aldı :47:..topiğin biraz toparlanması gerek bu hafta firede çok:59: ..evma burcuxx orti hepsi tek tek uzaklaşınca iyice yanlızları oynuyorum .:14:.evde yanlız topikte yanlız olmuyorrrrrrrrr..:84::84:
ne kadar kalıcak ben de merak ediyorum canım.:97:
bu hafta firemiz çok haklısın. ancak yeni arkadaşlarımız gelmeye devam ediyor. arada düşüşler olur, yine de çok aktif bir başlığız maşallah:nazar:

ewet ewet ewet kaptanım canım ne zaman tam anlamı ile bize döneceksin bak kıskanıyoz y:52aaaaaaaaa:52:
günaydın canım:16:
bugün spor olmayınca buralardayım. hava da kapalı, dışarı çıkmadık.:97:

dün akşam saat 7.30 da akşam yemeği yedik. 1 tabak kuru fasulye+ 1 dlm ekmek+ salata
11 gibi 1 bardak oğluşumla 1 baredak da kocişim gelince onunla toplamda 2 bardak süt içtim ve günü kapadım .

ne güzel bol bol süt içiyorsun:46:

aramıza yeni katılan arkadaşlara başarılar diliyorum. hepiniz hoş geldiniz.
bu grupla güzel kılo vereceğinize ve motive olacağınıza inanın. birşeyi başarmak için önce inanmak gerekiyor.

biz size inanıyoruz.

ben de size kendimi tanıtayım. adım emine öğretmenim izmirde yaşıyorum aslen sakaryalıyım öğretmenim.27 yaşındayım. 2.5 yaşında bir oğlum var 4 yıllık evliyim.
sementa senninle aynı yıl ünv. mezun olmuşuz tatlım.

kızlar bugün çok şiddetli bir bel ağrısı ile uyandım ve okula geldiğimden beri ağrı devam ediyor.

13. TAKIM NERELERDESİN
ARTIK GECECi Mİ OLDUK YAW
bak ben takılamam size hep geceleri gelirseniz. gece erkenden uykum geliyor uyumamak için kendimi zor tutuyorum . kitap okuyorum okurken daha çok uykum geliyor. kitabı bırakıyorumn uykum açılıyor:14:
yeni çıtırlar gündüz yok burda derya ve rabiş napcaz?

gündüz ben tek başıma yazıyom gibi hissediyom sonra akşamkileri okuyom her sabah. tabi o anda aktif olamadığım için hakkı ile yorum yapamıyorum çıtırlara.

az kaldı yarın sabaha. saatler var. gerilimi arttırayım biraz. :52:
inşallah herkes çook güzel vermiştir kılo. tabı geri gelmeyenlerden.

yarın sabah doktorda olacağım kan vermek için. kılo bildirimine yetişmeye çalışacağım ama kendimden pek umutlu değilim.
bi tanıdığım 52 kılo hamile kaldı 52 kılo ile doğuma gitti ve 3.5 kg bebek doğdu:53:
böyle şeyler neden bizim başımıza gelmez?:27:

13. takım'a
düne kadar burcu vardı diva vardı
rabianın kaynanası geldi onu bizden aldı
derya çocuklarla hastalık içinde kaldı
elifin dertleri bizi bizden aldı
rose'un hayatı da benimki gibi acıklı
sementa okulda koşturmaktan aç kaldı
melike yeni iş aldı acaba ne yaptı?
kaptan dombilime ayyıldızıma izin yazdı
bana da size şiir yazmak kaldı:60:

ismini yazmayı unuttuğum arkadaşlar hatırlayamadım benden bu kadar çıkıyo:34:

burcum bak sen gündüzleri gelmiyosun artık. yokluğunu belli etmemeye çalışıyom kankan olarak. gel bak senin kadar ii yazmadığım için anlayacaklar yokluğunu özledim seni.

Ben lys’ye gireceğim canım. Olursa dil düşünüyorum. 300 civarı bir puanım var. yalnız dil benim için alan dışı oluyor. Bakalım.

Canım, kuralları sana yazdım. Sen de kuralları “okudum ve anladım” dedin değil mi?
Peki şu madde ne diyor:

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa, kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir. Deneme süresi dahilindeki cuma günü yeni üyeler de kilo bildirimi yapacaktır.

Sen bildirim yapsan da deneme süresindesin. Seni daha geldiğin ilk gün listeye alamam. Paylaşım durumuna bakacağım.
hakkında hayırlısı olsun kuşummm
13. takım'a

burcum bak sen gündüzleri gelmiyosun artık. yokluğunu belli etmemeye çalışıyom kankan olarak. gel bak senin kadar ii yazmadığım için anlayacaklar yokluğunu özledim seni.

bak bakkk beni unutmuşş bizim hatunn kızz öperim seni ee sende haklısın 1 2 haftadır hiç yazmadım ki :53:bende izinliyim bakalım kendimi inşşş en yakın zamanda toparlarımm iştende çıkmayı düşünüyorum valla artık bünye kaldırmıyo işyerinde herşey bana kalıyo patronun biri iyi diğeri maşallahh poposunu kaldırmak için bile yardım isticek yakında :30::27:daral geldi yaa temizliği yap yemeği yap hesapları tut faturaları takip et gelirler giderler müşterilerle ilgilen ay bide yemek yapıyorum gıcık patronun biri beğenmiyo ya yok şu su eksik busu eksik demiyo mu tabağı kafasına indiresim geliyo:27:herkes beğeniyo bi o beğenmiyo ne hikmetse dayanamadım dedim yenge göndersin artık yemekleri ben ahçı olarak girmedim diye offf ya ama hala aynı tas aynı hamammm çıksam naparlar bilmiyorum hem bişiden anladığı yok hem vır vır konuşuyo :53:

kızlar bugün çok şiddetli bir bel ağrısı ile uyandım ve okula geldiğimden beri ağrı devam ediyor.
canım, hayırdır inşallah. umarım geçer çabucak. hamilesin artık böyle şeyler çok önemli.

13. TAKIM NERELERDESİN
bak ben takılamam size hep geceleri gelirseniz. gece erkenden uykum geliyor uyumamak için kendimi zor tutuyorum . kitap okuyorum okurken daha çok uykum geliyor. kitabı bırakıyorumn uykum açılıyor:14:

gündüz ben tek başıma yazıyom gibi hissediyom sonra akşamkileri okuyom her sabah. tabi o anda aktif olamadığım için hakkı ile yorum yapamıyorum çıtırlara.

yarın sabah doktorda olacağım kan vermek için. kılo bildirimine yetişmeye çalışacağım ama kendimden pek umutlu değilim.
bi tanıdığım 52 kılo hamile kaldı 52 kılo ile doğuma gitti ve 3.5 kg bebek doğdu:53:
evet, bir gece ekibi oluştu sanırım. gündüz ekibi de kurmam lazım :1: ben gelmeye çalışıyorum gündüzleri ama bu aralar durumu biliyorsunuz.
yarın sabahı çok merak ediyorum acaba hala yerimde mi sayıyorum?? bu arada form plus falan yalan bence, ancak su atıyor o çaylar. form plus'ı bıraktım tartı önce artı gösterdi şimdi de geçen haftaki kiloya yakın. içmeyi düşünmüyorum artık. kilo bildirimini saat 1'e kadar yapmaya çalışırsan seni beklerim canım. son haftan benden kıyak olsun.

13. takım'a

çok güzel yazmışsın:46::54:

bak bakkk beni unutmuşş bizim hatunn kızz öperim seni ee sende haklısın 1 2 haftadır hiç yazmadım ki :53:bende izinliyim bakalım kendimi inşşş en yakın zamanda toparlarımm iştende çıkmayı düşünüyorum valla artık bünye kaldırmıyo işyerinde herşey bana kalıyo patronun biri iyi diğeri maşallahh poposunu kaldırmak için bile yardım isticek yakında :30::27:daral geldi yaa temizliği yap yemeği yap hesapları tut faturaları takip et gelirler giderler müşterilerle ilgilen ay bide yemek yapıyorum gıcık patronun biri beğenmiyo ya yok şu su eksik busu eksik demiyo mu tabağı kafasına indiresim geliyo:27:herkes beğeniyo bi o beğenmiyo ne hikmetse dayanamadım dedim yenge göndersin artık yemekleri ben ahçı olarak girmedim diye offf ya ama hala aynı tas aynı hamammm çıksam naparlar bilmiyorum hem bişiden anladığı yok hem vır vır konuşuyo :53:
senin de işin zormuş. yalnız ben onu bunu bilmem, bir yerde her işi yapmaya çalışma. işleri ne, yemeği hazır söylesinler. yenge getirsin demen de çok iyi olmuş. sesiz bulurlarsa tepene biniyorlar.

sağlıklı kilo vermek istiyorsanız kahvaltıyı mutlaka yapmalısnız..
sporun iyi suda artar zamanla..kilo tickeri yaparsan rahat takip edebilirz..

Hoş geldin canım. Beslenmen biraz az duruyor, biraz da öğrencilikten düzensiz oluyor sanırım.
Sporun anladığım kadarıyla güzel:1:
Suyu arttırmamız lazım.
.

sakaleynmaster haklisin ama bu aralar cok duzensiz hayatim gec yatip gec kalkiyorum dolayisiyla öglen yedigim kahvaltim aslinda :61: cizelgeyide olusturayim hemen :) zevle.. kaplumbayi alicam eskidende oydu..ayni ben :1:

neyneyse,cok saol..ögrenci deilim..ben asciydim kilolarida o dönemde aldim.isten ayrildim.. burda bir sanat atölyesine gidiyorum..bi etkinligimiz var Ahmet Arif siirleri, bestelenmis siirleri tiyatral bi sekilde sunulacak ben bu müzik grubundayim.. 12 haziranda etkinlik o zamana kadar duzensizlik devam edicek malesef.. ..ve haziran sonuda ülkeme dönücem :97: ozamana kadar bi 10 kilo verirsem süper olucak bu sekilde gidersem zor sanirim :50:
gelelim bugune..
yine cok gec kalktim 11 bucuk :17: egzirsizlerimi yaptim simdi kahvaltimi yapicam
kahvaltida 1 tost beyaz peynirli,2 rafadan yumurta 1 fincan yesil cay.. (niye 2 yumurta derseniz haslanmis olunca 1 yetiyoda rafadan olunca doymuyom :27: )
ayy benim istahim cok acik :57: nasil olcak bilmiyom.. sevgiler..gününüz güzel gecsin :71:

canım sen şanslı bir çocukmuşsun. inşallah çocuklarımıza doğru ve güzelin yanında çirkinliklerin de olavbileceğini öğretebiliriz. ben ailemde çok bağırış çağırış gördüm ama eşimle huzurlu bi hayat için evlendim. ben de onun sinirlendiğini görünce donup kalıyorum. gerçi nadir sınırlenir ama yine de algılayamıyorum. insan ne kadar olumsuz ortam görsede olumszluklara alışılmıyor tatlım. çocuklarımızı en güzel şekilde yetiştirmek dileğiyle. ayrıca tatlım ben daha buralardayım. seni yalnız bırakmam. bebişlere söle daha çok uyusunlar:20::60:

günaydın tatlılarımmmmmm

evet şanlıymışım gerçekten okulda arkadaşalr hep aile kavgalarını anlatırlardı hatta hiç unutmam bir tanesi babamdan nefret ediyorum demişti ki o evdede şiddet vardı..okadar çok üzülmüştüm ve şaşrımıştımki..insan içinde olmayınca anlayamıyor..:50:.

yarasın kuzuya süt iyidir..:7:
ne kadar kalıcak ben de merak ediyorum canım.:97:
bu hafta firemiz çok haklısın. ancak yeni arkadaşlarımız gelmeye devam ediyor. arada düşüşler olur, yine de çok aktif bir başlığız maşallah:nazar:

günaydın canım:16:
bugün spor olmayınca buralardayım. hava da kapalı, dışarı çıkmadık.:97:

ne güzel bol bol süt içiyorsun:46:
çok kalmsa bari..:1:vay be evdeki misafirede karıştık..:60::37:
bu grupla güzel kılo vereceğinize ve motive olacağınıza inanın. birşeyi başarmak için önce inanmak gerekiyor.

biz size inanıyoruz.

ben de size kendimi tanıtayım. adım emine öğretmenim izmirde yaşıyorum aslen sakaryalıyım öğretmenim.27 yaşındayım. 2.5 yaşında bir oğlum var 4 yıllık evliyim.

neden ağrıyorki..artık her ağrıyı ciddiye almalısın biliyorsunsurda yinede geçer aman felan dersen diye hatırlatayım dedim..:49::nazar:
13. TAKIM NERELERDESİN

hayırlı haberlerle gel doktordan..evet öyle olan hamileler var biz niye bulmazki.iki gebeliğimde 20 kiloyla sonuçlandı..:27::52:
13. takım'a

:46::9::42:olmuş olmuş sizde gerçekten tam kankasınız ha..:nazar::1:

anam bune herşeyi yüklenme bencede one ya..yenge lafını iyi demişsinde değişen birşey yoksa ne ayıp..:47:
sakaleynmaster haklisin ama bu aralar cok duzensiz hayatim gec yatip gec kalkiyorum dolayisiyla öglen yedigim kahvaltim aslinda :61: cizelgeyide olusturayim hemen :) zevle.. kaplumbayi alicam eskidende oydu..ayni ben :1:

neyneyse,cok saol..ögrenci deilim..ben asciydim kilolarida o dönemde aldim.isten ayrildim.. burda bir sanat atölyesine gidiyorum..bi etkinligimiz var Ahmet Arif siirleri, bestelenmis siirleri tiyatral bi sekilde sunulacak ben bu müzik grubundayim.. 12 haziranda etkinlik o zamana kadar duzensizlik devam edicek malesef.. ..ve haziran sonuda ülkeme dönücem :97: ozamana kadar bi 10 kilo verirsem süper olucak bu sekilde gidersem zor sanirim :50:
gelelim bugune..
yine cok gec kalktim 11 bucuk :17: egzirsizlerimi yaptim simdi kahvaltimi yapicam
kahvaltida 1 tost beyaz peynirli,2 rafadan yumurta 1 fincan yesil cay.. (niye 2 yumurta derseniz haslanmis olunca 1 yetiyoda rafadan olunca doymuyom :27: )
ayy benim istahim cok acik :57: nasil olcak bilmiyom.. sevgiler..gününüz güzel gecsin :71:
hım aramızda sanatçımız var :42:geç kalkınca metabolizma yavaş oluyormuş.sabah arada uyanıp süt içsen olmazmı..bol su iç iştahı en iyi u dengeliyor..ilk haftalard aöyle oluyor sonra alışıyorsun..:80::9:

dün akşamdan sonra giremedim kızlar kardeşim geldi vermedi neti bana:47: dün öğlen canım yemek istememişti sonradan mecburi yedim bir küçük mezgit balığı ve salata akşamda yayla çorbası içtim sadece bide ben dün bazı arkadaşlarımız yapıyor ya bal sirke su dün onu denedim miğdem acayip yandı acaba ondanmı yemek yemek istemedim diye düşündüm bugünde deneyim dedim sabah 6 da kalktım yine bir bardak ballı sirkeli su içtim çok erken die kahvaltı yapmak istemedim biraz uzanmıştım uyumuşum 9 gibi kalktım yine aynı miğdem çok kötü yanıyor ve canım bişi yemek istemedi soğuk soğuk bişiler istiyor canım normalmi bu böyle arkadaşlar sizdede böylemi oluyor iştahımı kapattı miğdem yanıyor

neyse sabah kahvaltısı zorda olsa special k yedim arada buzluğa attığım portakalı yedim:52:

öğle tost yaptım kendime domatesli light peynirli rokalı yanında bir bardak buz gibi ayran yaptım

şimdilik bu kadar bu arada iki kişi gelmiş geçmişe baktımda hoşgelmişler onlarda:42:

hım aramızda sanatçımız var :42:geç kalkınca metabolizma yavaş oluyormuş.sabah arada uyanıp süt içsen olmazmı..bol su iç iştahı en iyi u dengeliyor..ilk haftalard aöyle oluyor sonra alışıyorsun..:80::9:

şimdi kendime bakım yapacağım cilt bakımı ..peling maske.:12:.hoşçakal canlar..kimsede yok ya neyse..:68:

nöyy..sanatcimi hani nerde :36: evet su icmem lazim,,en önemli etken zayiflamada.. süt icemem ki sevmiyorum :25: :1:
kolay gelsin canim..bakiyoruz kendimize yane.. ne güzel ne güzel.. :nazar: darisi basima..

ferdicim kusura bakma unuttuğum için. unutabilirim demiştim şiirimin altına.
bu arada benim kayınbabam çoooook yemek seçer ve bunu suyu az bunun tuzu çok bu acı değil bunun acısı çok. bu pişmiş o pişmemiş... sonu gelmeyen eleştirileri vardır. önceleri üzülüyordum. daha sonra kayınvalidem kızım 30 senedir böle değişmez dedi. ben de şimdi tüm eleştirilerine afiyet olsun babacığım demek çok beğendin ben sana yine yaparım diyip tiye alıyorum. artık anlasın o da. senin patrona da aynı yöntemi uygula. ayrıca sen orda aşçı mısın? görevin ne ise onu yap dicem ama bazı iş yerlerinde görevi her işi yapmak olanbn elemanlar oluyo sen de öylesin galiba. inşallah daha güzel bir iş bulursun.

gelelim bugune..
yeşil çay istahı biraz kapatıyor. yemeklerden bi yarım saat ya da 15 dk önce iç tokluk hissi verir. ytumurtayı da haşlanmış yemeye çalış bence. bir de bol su içince yemeğe yer kalmıyor. tecrübe ile sabittir:52:
renklı kişilikleri severim. aramızda bir de sanatçı olması ne hoş:12:

dün akşamdan sonra giremedim kızlar kardeşim geldi vermedi neti bana:47: dün öğlen canım yemek istememişti sonradan mecburi yedim bir küçük mezgit balığı ve salata akşamda yayla çorbası içtim sadece bide ben dün bazı arkadaşlarımız yapıyor ya bal sirke su dün onu denedim miğdem acayip yandı acaba ondanmı yemek yemek istemedim diye düşündüm bugünde deneyim dedim sabah 6 da kalktım yine bir bardak ballı sirkeli su içtim çok erken die kahvaltı yapmak istemedim biraz uzanmıştım uyumuşum 9 gibi kalktım yine aynı miğdem çok kötü yanıyor ve canım bişi yemek istemedi soğuk soğuk bişiler istiyor canım normalmi bu böyle arkadaşlar sizdede böylemi oluyor iştahımı kapattı miğdem yanıyor

neyse sabah kahvaltısı zorda olsa special k yedim arada buzluğa attığım portakalı yedim:52:

öğle tost yaptım kendime domatesli light peynirli rokalı yanında bir bardak buz gibi ayran yaptım

şimdilik bu kadar bu arada iki kişi gelmiş geçmişe baktımda hoşgelmişler onlarda:42:
benim midede gastrit var. reflü ya da gastrit ya da ülser varsa ki inşallah yoktur sende gülşahcım bu rahatsızlıklarda aç karnına asitli alınan yiyecekler mideyi acaip yakıyor. o nedenle ben de sirkeli su içersem mahvoluyorum o gün. zaten mide sağlamsa iç değilse yaklaşma. yemek yiyememe sebebin odur.

bu arada bel ağrısı sol tarafta demiştim ya artık iyice belirginleşti. sol böbreğim ağrıyor her adım attığımda. bu hamilelikle ilgili bi durum. benim sol böbrekte kum var ve ilk hamişlikte de ağrıyordu. sabah çok korktum düşük mü yapcam die ama böbreğe çevirince biraz rahatladım. vücudum bebeğe tepki veriyor şu an. bol su içme isteğim de böbrekle alakalıydı galiba 2 gündür. yatıp kalkıp bardak bardak su içtim.

biz size inanıyoruz.

geçmiş olsun canım,ağrılar devam ederse ihmal etme doktora git.

yeşil çay istahı biraz kapatıyor. yemeklerden bi yarım saat ya da 15 dk önce iç tokluk hissi verir. yumurtayı da haşlanmış yemeye çalış bence. bir de bol su içince yemeğe yer kalmıyor. tecrübe ile sabittir:52:
renklı kişilikleri severim. aramızda bir de sanatçı olması ne hoş:12:[/QUOTE
söylediklerini dikkate alicam,saol.. ya ben sanatci deilim.. sadece sarki,türkü söylemesini severim..sanati severim,edebiyati.. :97: :71:

13. TAKIM NERELERDESİN

şans bitanem,ben 70 kiloyla hamile kaldım belki o kadarda değildim 90la doğuma gittim:1::60:

gelelim bugune..
ikinci yumurta yerine domates, salatalık yesen daha güzel olur bence.

canım sirkeyi fazlamı koyuyorsun,ondan olabilir.
yeşil çay istahı biraz kapatıyor. yemeklerden bi yarım saat ya da 15 dk önce iç tokluk hissi verir. yumurtayı da haşlanmış yemeye çalış bence. bir de bol su içince yemeğe yer kalmıyor. tecrübe ile sabittir:52:
renklı kişilikleri severim. aramızda bir de sanatçı olması ne hoş:12:[/QUOTE
söylediklerini dikkate alicam,saol.. ya ben sanatci deilim.. sadece sarki,türkü söylemesini severim..sanati severim,edebiyati.. :97: :71:

ne güze bende türkü dinlemeyi severim,ama söylemem karga gibi sesim var.:27::27::27:

ben bütün evi bitirdim,2gündür dinleniyorum ama bu yıkamacılar daha halıları getirmediler sinir ettiler.

Back
X