of of oğlum durmuyor..eşimin gerginliği bitmiyor şükür işe gitti ama oğlum kalktı mız mız..
YA kızlar bu evlilikteki kavga döğüş için neden normal gözüyle bakılıyorki..

BENİMDE BİR HİKAYEM VAR AMA NE HİKAYE..
şehirde yetişmiş amerikan şirketinde çalışan kızla(annem) ..babası bir kız kaçırma olayından dolayı hapse girince 9 kardeşin en büyüğü olarak şehre gelip ailesine bakmak zorunda olan köy çocuğunun ( babam)büyük aşk hikayesi..Babam lokantada garsonluk yaparken öğle yemeğe gelen annemin bir palto tutturmak istememesi üzerine işte aradığım kadın bu evleneceğim kadın diyerek anneme o gün aşık olan babam..çok güzel bir aşk hikayeleri, vardır hatta babamın anneme yazdığı aşk şiirleri hala özel bir dosyada durur. hiç tartışamzalr sesleri yükselir ama 2 sn sonra yüzleirnde gülücükle lafa devam ederler.....neyse niye yazmak istedim çocuğu insanın yaşadığı kavgalı döğüşlü bir aile hayatının tersine mutlu ve hiç kavgasız evet hiç kavgasız bir ailede yetiştim.ama buda kötüymüş

..ilk evlendiğimde eşim sesini yükseltince şaşırıp kalırdım ve karşılık vermezdim anlamda veremezdim susma onun için çok saçmaydı karşılık vermem gerkimiş...yaşadığım şokları hala aklıma gelince üzülürüm..kayınvalidem ve kayın babam hala her dk kavga halindedirler..malesef eşimde az gerilince işi bağrıp çağırmaya döker..ve bana bunun normal olduğunu kabul ettirmeye çalışır..bu arada bizimde 7 yıllık bir bekleme süreci var ve 9 yılda evlilik az buz değil..
sonuç. neden karşılıklı oturup konuşmak dururken kavgayla bağırarak sorunlar çözülmeye çalışılır inanın hala alışmış değilim hala içim acır üzülürüm hatta eşime de derim bağırmadn konuşsak diye ama yok işte olan olur ama dediğim gibi asla küs durmaz bende öyle birimizden biri mutlaka gelir konuşuruz en fazla yarım saat sesszi kalırız..ama hiç olmasa yaşanmasa ne olurki..aynı sözcükler normal bir ortamdada konuşlablir ..şimid hep çocukalrıma üzülüyorum hemen o masum bakışalrı yere iniyor..hele kızım onlar için daha huzrulu daha rahat bri ortam hazılrmaya çaışrım ama gelin görünkü eşim hop dkda parlar ve herşeyi mahveder....
sonuca geleyim aile içi yetişme yetiştirilme gerçekten çok önemli kız erkek değilde insan yetiştirmeliyiz ..gelecekteki aile hayatı huzuru bu gün bizim yetiştireceğimiz insanlara bağlı..insan olabilsek bunu tam anlamıyla başarabilsek zaten ne eziyet edebilriz nede bir kalbi kırabiliriz...