• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım, hayırdır inşallah. umarım geçer çabucak. hamilesin artık böyle şeyler çok önemli.

evet, bir gece ekibi oluştu sanırım. gündüz ekibi de kurmam lazım :1: ben gelmeye çalışıyorum gündüzleri ama bu aralar durumu biliyorsunuz.
yarın sabahı çok merak ediyorum acaba hala yerimde mi sayıyorum?? bu arada form plus falan yalan bence, ancak su atıyor o çaylar. form plus'ı bıraktım tartı önce artı gösterdi şimdi de geçen haftaki kiloya yakın. içmeyi düşünmüyorum artık. kilo bildirimini saat 1'e kadar yapmaya çalışırsan seni beklerim canım. son haftan benden kıyak olsun.

çok güzel yazmışsın:46::54:

senin de işin zormuş. yalnız ben onu bunu bilmem, bir yerde her işi yapmaya çalışma. işleri ne, yemeği hazır söylesinler. yenge getirsin demen de çok iyi olmuş. sesiz bulurlarsa tepene biniyorlar.
aynen tepeye biniyolar ablacım ya ya neler diyom banamısın demiyolar arsızlar ya insan kovarr çıkcam diyorum ciddiye almıyolar
ferdicim kusura bakma unuttuğum için. unutabilirim demiştim şiirimin altına.
bu arada benim kayınbabam çoooook yemek seçer ve bunu suyu az bunun tuzu çok bu acı değil bunun acısı çok. bu pişmiş o pişmemiş... sonu gelmeyen eleştirileri vardır. önceleri üzülüyordum. daha sonra kayınvalidem kızım 30 senedir böle değişmez dedi. ben de şimdi tüm eleştirilerine afiyet olsun babacığım demek çok beğendin ben sana yine yaparım diyip tiye alıyorum. artık anlasın o da. senin patrona da aynı yöntemi uygula. ayrıca sen orda aşçı mısın? görevin ne ise onu yap dicem ama bazı iş yerlerinde görevi her işi yapmak olanbn elemanlar oluyo sen de öylesin galiba. inşallah daha güzel bir iş bulursun.

yeşil çay istahı biraz kapatıyor. yemeklerden bi yarım saat ya da 15 dk önce iç tokluk hissi verir. ytumurtayı da haşlanmış yemeye çalış bence. bir de bol su içince yemeğe yer kalmıyor. tecrübe ile sabittir:52:
renklı kişilikleri severim. aramızda bir de sanatçı olması ne hoş:12:

tşk ederim bacım inş daha iyi bi iş bulurum 10,aya kadar çalışim diyorum 10.ayda zam yapmaları lazım sırf kabul etmesinler diye fazla isticem:53:o 5 aydada bfite üye olam diyorum işyerime yakın ama fiyat listesi belli de kadınla tam konuşmadım sonrada bi anaokulunda çalışim diyorum

kızlar bu arada 1haftadır doymak bilmeyen yedikçe yiyesi gelen iştahım

neyneyse,cok saol..ögrenci deilim..ben asciydim kilolarida o dönemde aldim.isten ayrildim.. burda bir sanat atölyesine gidiyorum..bi etkinligimiz var Ahmet Arif siirleri, bestelenmis siirleri tiyatral bi sekilde sunulacak ben bu müzik grubundayim.. 12 haziranda etkinlik o zamana kadar duzensizlik devam edicek malesef.. ..ve haziran sonuda ülkeme dönücem :97: ozamana kadar bi 10 kilo verirsem süper olucak bu sekilde gidersem zor sanirim :50:
gelelim bugune..
yine cok gec kalktim 11 bucuk :17: egzirsizlerimi yaptim simdi kahvaltimi yapicam
kahvaltida 1 tost beyaz peynirli,2 rafadan yumurta 1 fincan yesil cay.. (niye 2 yumurta derseniz haslanmis olunca 1 yetiyoda rafadan olunca doymuyom :27: )
ayy benim istahim cok acik :57: nasil olcak bilmiyom.. sevgiler..gününüz güzel gecsin :71:
iştahın çok açısa belki regl dönemin yaklaşıyordur. bulabilirsen kuru kayısı, kuru incir ye canım, bastırır.
bu arada dersden geç geldim deyince direk öğrenci yaftasını yapıştırmışım. ama senin geç kalma sebebin daha renkliymiş:51:

çok kalmsa bari..:1:vay be evdeki misafirede karıştık..:60::37
:9:karışın canım nolacak:9: geçen hafta pazar günü gelmişti. gözlük ona da aldık, onu da bekliyor sanırım.

şimdi kendime bakım yapacağım cilt bakımı ..peling maske.:12:.hoşçakal canlar..kimsede yok ya neyse..:68:
benim bu aralar hiç enerjim yok. biraz sinirli dönemlerimdeyim, ondan sanırım. ne güzel sen bakım modundasın:21:

dün akşamdan sonra giremedim kızlar kardeşim geldi vermedi neti bana:47: dün öğlen canım yemek istememişti sonradan mecburi yedim bir küçük mezgit balığı ve salata akşamda yayla çorbası içtim sadece bide ben dün bazı arkadaşlarımız yapıyor ya bal sirke su dün onu denedim miğdem acayip yandı acaba ondanmı yemek yemek istemedim diye düşündüm bugünde deneyim dedim sabah 6 da kalktım yine bir bardak ballı sirkeli su içtim çok erken die kahvaltı yapmak istemedim biraz uzanmıştım uyumuşum 9 gibi kalktım yine aynı miğdem çok kötü yanıyor ve canım bişi yemek istemedi soğuk soğuk bişiler istiyor canım normalmi bu böyle arkadaşlar sizdede böylemi oluyor iştahımı kapattı miğdem yanıyor

neyse sabah kahvaltısı zorda olsa special k yedim arada buzluğa attığım portakalı yedim:52:

öğle tost yaptım kendime domatesli light peynirli rokalı yanında bir bardak buz gibi ayran yaptım

şimdilik bu kadar bu arada iki kişi gelmiş geçmişe baktımda hoşgelmişler onlarda:42:
canım, midende yanma varsa sirkeye devam etme. muhtemelen midendeki bir rahatsızlığı tetikliyordur, ondan yanar.
bugün de hafif beslenmişsin, maşallah.

rabiacım şu bıldırcın yumurtasını deneyim bende daha faydalı demek kokusuda yoksa ne güzel haftaya birde onu deneyeyim:3:
ben de deneyeceğim inşallah canım, sen benden önce denersen deneyimlerini yazarsın.

bu arada bel ağrısı sol tarafta demiştim ya artık iyice belirginleşti. sol böbreğim ağrıyor her adım attığımda. bu hamilelikle ilgili bi durum. benim sol böbrekte kum var ve ilk hamişlikte de ağrıyordu. sabah çok korktum düşük mü yapcam die ama böbreğe çevirince biraz rahatladım. vücudum bebeğe tepki veriyor şu an. bol su içme isteğim de böbrekle alakalıydı galiba 2 gündür. yatıp kalkıp bardak bardak su içtim.
ağrının nedenini anlamış olman beni bir nebze rahatlattı. hamile olunca her türlü ağrı önemli oluyor canım.

ben bütün evi bitirdim,2gündür dinleniyorum ama bu yıkamacılar daha halıları getirmediler sinir ettiler.
hadi hayırlı olsun, güle güle kirlet:12:

aynen tepeye biniyolar ablacım ya ya neler diyom banamısın demiyolar arsızlar ya insan kovarr çıkcam diyorum ciddiye almıyolar
tşk ederim bacım inş daha iyi bi iş bulurum 10,aya kadar çalışim diyorum 10.ayda zam yapmaları lazım sırf kabul etmesinler diye fazla isticem:53:o 5 aydada bfite üye olam diyorum işyerime yakın ama fiyat listesi belli de kadınla tam konuşmadım sonrada bi anaokulunda çalışim diyorum

kızlar bu arada 1haftadır doymak bilmeyen yedikçe yiyesi gelen iştahım
canım, bence arada yeni iş bakmaya başla sen. daha düzgün bir iş bulduğun anda da çık burdan. biraz arsız tipler bunlar anladığım kadarıyla. çıkacağım dediğin hald seni ciddiye almıyorlar.
canım, takımdan uzak kalma. bak yoksa iştahınla baş başa kalıyorsun.:47:

kızlar bir şey diyecem ama gülmeyin ben bu kilo çizelgesini değiştirmeyi başarmışım farkında olmadan,daha yeni fark ettim:60:

yaw kızlar,
dün sporda hoca sırta fazla yüklenmiş sanırım. bugün sırtımdaki kürek kemiklerimin olduğu yer feci ağrıyor. sanki ordaki kemikler dışarı çıkacak gibi bir ağrı.. bu durum için bir öneriniz var mı?

hadi hayırlı olsun, güle güle kirlet:12:

canım, bence arada yeni iş bakmaya başla sen. daha düzgün bir iş bulduğun anda da çık burdan. biraz arsız tipler bunlar anladığım kadarıyla. çıkacağım dediğin hald seni ciddiye almıyorlar.
canım, takımdan uzak kalma. bak yoksa iştahınla baş başa kalıyorsun.:47:
aynen ablacım ya patronun biri iyi biri kötü elimde olsa bi kaşık suda boğcam diğeri de kızı gibi seviyo kıyamıyo ....iştahıma gelince bi haftadırr doymuyodumm nedeni belli olduuu:52::52:hasta oldumm canım hiçbişi istemiyooo ohhh çok şükürrrr :27:
yaw kızlar,
dün sporda hoca sırta fazla yüklenmiş sanırım. bugün sırtımdaki kürek kemiklerimin olduğu yer feci ağrıyor. sanki ordaki kemikler dışarı çıkacak gibi bir ağrı.. bu durum için bir öneriniz var mı?

geçmiş olsun rabişim yanapsak ki bilemedim şimdi:(((

aynen ablacım ya patronun biri iyi biri kötü elimde olsa bi kaşık suda boğcam diğeri de kızı gibi seviyo kıyamıyo ....iştahıma gelince bi haftadırr doymuyodumm nedeni belli olduuu:52::52:hasta oldumm canım hiçbişi istemiyooo ohhh çok şükürrrr :27:

geçmiş olsun rabişim yanapsak ki bilemedim şimdi:(((
regl olabilir diye tahmin etmiştim zaten, artık rahatlamışsındır:)

napsak ben de bilemedim yaw. hiç böyle olmamıştı.:50:

yaw kızlar,

Spor yapmışsın süper :21:

biyerim spordan sonra ağırınca el kremiyle masaj yapıyorum ulaşamadığım yerlere de boş bulduğumun eline krem sürdürüp masaj yaptırıyorum.:9:

evet rahatladım şükür yaa :) rabişim acep sıcak havlu falan işe yarar mı ...aslında masaj yapılsa iyi gelir hafiften...enişteyi çağarmak lazımm:27:
:60:eniştene sinirliyim. zaten bugün ildışında, akşama gelir inşallah.

Spor yapmışsın süper :21:

biyerim spordan sonra ağırınca el kremiyle masaj yapıyorum ulaşamadığım yerlere de boş bulduğumun eline krem sürdürüp masaj yaptırıyorum.:9:
spor haftada 3 gün yapıyorum canım:42: 2-3 yıldır yapıyorum ama hala bir tarafımı ağrıtmayı nasıl başarıyorum anlamıyorum:44:

benim midede gastrit var. reflü ya da gastrit ya da ülser varsa ki inşallah yoktur sende gülşahcım bu rahatsızlıklarda aç karnına asitli alınan yiyecekler mideyi acaip yakıyor. o nedenle ben de sirkeli su içersem mahvoluyorum o gün. zaten mide sağlamsa iç değilse yaklaşma. yemek yiyememe sebebin odur.

bu arada bel ağrısı sol tarafta demiştim ya artık iyice belirginleşti. sol böbreğim ağrıyor her adım attığımda. bu hamilelikle ilgili bi durum. benim sol böbrekte kum var ve ilk hamişlikte de ağrıyordu. sabah çok korktum düşük mü yapcam die ama böbreğe çevirince biraz rahatladım. vücudum bebeğe tepki veriyor şu an. bol su içme isteğim de böbrekle alakalıydı galiba 2 gündür. yatıp kalkıp bardak bardak su içtim.

bildiğim kadarıyla bir problemim yoktu:66: bu arada diyet yapıyormusun canım sen hamilesin

yeşil çay istahı biraz kapatıyor. yemeklerden bi yarım saat ya da 15 dk önce iç tokluk hissi verir. yumurtayı da haşlanmış yemeye çalış bence. bir de bol su içince yemeğe yer kalmıyor. tecrübe ile sabittir:52:
renklı kişilikleri severim. aramızda bir de sanatçı olması ne hoş:12:[/QUOTE
söylediklerini dikkate alicam,saol.. ya ben sanatci deilim.. sadece sarki,türkü söylemesini severim..sanati severim,edebiyati.. :97: :71:

kim sanatçı baktım baktım göremedim:62:

iştahın çok açısa belki regl dönemin yaklaşıyordur. bulabilirsen kuru kayısı, kuru incir ye canım, bastırır.
bu arada dersden geç geldim deyince direk öğrenci yaftasını yapıştırmışım. ama senin geç kalma sebebin daha renkliymiş:51:

:9:karışın canım nolacak:9: geçen hafta pazar günü gelmişti. gözlük ona da aldık, onu da bekliyor sanırım.

benim bu aralar hiç enerjim yok. biraz sinirli dönemlerimdeyim, ondan sanırım. ne güzel sen bakım modundasın:21:

canım, midende yanma varsa sirkeye devam etme. muhtemelen midendeki bir rahatsızlığı tetikliyordur, ondan yanar.
bugün de hafif beslenmişsin, maşallah.

ben de deneyeceğim inşallah canım, sen benden önce denersen deneyimlerini yazarsın.

ağrının nedenini anlamış olman beni bir nebze rahatlattı. hamile olunca her türlü ağrı önemli oluyor canım.

yememekle yemek arasında tutuyorum hep programımı ama yine takıldım galiba 68 de bugün detoks gibi yapıcam akşamda special k yicem inşallah bir oynama olur kilomda:44: birde mesela kilomda değişiklik yok ama inceldim o nasıl oluyor onu anlamadım geçen hafta belimi sıkan pantolonum bu hafta rahat oluyor:53: markete gittim bulamadım yumurtayı pazarda falan bulmak lazım herhalde ama malum pazar günü anneler günü uğrayacağım çok yer var pazara gidebilirmiyim bilemiyorum

yaw kızlar,

geçenlerde bendede olmuştu dambılla çalışmıştım şişlikler ağrı kremleriyle masaj yaptırdım anneme çok iyi geldi yoksa vikis falanda olur birde kas gevşetici hap aldınmı hiçbirşeyin kalmaz

slm kuzucuklar :21:

sabahtan beri elektrikler yoktu giremedim. gerçi dışardaydım hep yine.

sabah:
5'i bir yerde çayım.

Kahvaltı:
-kk yağsız peynir
-1 domates
-5 siyah zeytin
-2 bardak şekersiz çay
-bir dilim ekmek.

öğlen yanıma görümcemle dışarı çıktık düğün yaklaştı bişiler baktık ona. yanıma bir yeşil elma aldım dışarı çıkarken. ve çıkmadan bir bardak bitki çayımı içtim yine.

saat 4.30'da evdeydim.

iki servis kaşığı ile etli, mantarlı sebze yemeği (az yağ ile pişirdim) (susuz kısmından yedim)
yanında roka ve dere otu yedim.
ve bir dilim ekmek.

belki acıkırsam saat 6 gibi bir kase yoğurda dere otu ve taze nane doğrar yerim.

şimdiye kadar 2 litre su içtim. spor olarakta 12 den 4.30'a kadar dışardaydım sürekli hareket halindeydim.

kızlar birşey sorucam:
4 gündür inanılmaz gerginim, sinirliyim, huysuzum, agresifim. tam psikopata bağlamış durumdayım. nedenini anlamadım. ama yeme şeklimi etkilio. ya canım hiç bişi istemior yada çok yemek istiyorum :19: huzursuzum :43:

:nazar: maşallah diyelim.

gülün dikeni gibi bişey.Geçer umarım :61:
teşekkür ederim canım:16:

yememekle yemek arasında tutuyorum hep programımı ama yine takıldım galiba 68 de bugün detoks gibi yapıcam akşamda special k yicem inşallah bir oynama olur kilomda:44: birde mesela kilomda değişiklik yok ama inceldim o nasıl oluyor onu anlamadım geçen hafta belimi sıkan pantolonum bu hafta rahat oluyor:53: markete gittim bulamadım yumurtayı pazarda falan bulmak lazım herhalde ama malum pazar günü anneler günü uğrayacağım çok yer var pazara gidebilirmiyim bilemiyorum
geçenlerde bendede olmuştu dambılla çalışmıştım şişlikler ağrı kremleriyle masaj yaptırdım anneme çok iyi geldi yoksa vikis falanda olur birde kas gevşetici hap aldınmı hiçbirşeyin kalmaz
markette oluyor bıldırcın yumurtası canım. yumurtaların yanına koyuyorlar genelde.
anladım ki bu ağrının masajdan başka çaresi yok.:97:

slm kuzucuklar :21:

sabahtan beri elektrikler yoktu giremedim. gerçi dışardaydım hep yine.

sabah:
5'i bir yerde çayım.

Kahvaltı:
-kk yağsız peynir
-1 domates
-5 siyah zeytin
-2 bardak şekersiz çay
-bir dilim ekmek.

öğlen yanıma görümcemle dışarı çıktık düğün yaklaştı bişiler baktık ona. yanıma bir yeşil elma aldım dışarı çıkarken. ve çıkmadan bir bardak bitki çayımı içtim yine.

saat 4.30'da evdeydim.

iki servis kaşığı ile etli, mantarlı sebze yemeği (az yağ ile pişirdim) (susuz kısmından yedim)
yanında roka ve dere otu yedim.
ve bir dilim ekmek.

belki acıkırsam saat 6 gibi bir kase yoğurda dere otu ve taze nane doğrar yerim.

şimdiye kadar 2 litre su içtim. spor olarakta 12 den 4.30'a kadar dışardaydım sürekli hareket halindeydim.

kızlar birşey sorucam:
4 gündür inanılmaz gerginim, sinirliyim, huysuzum, agresifim. tam psikopata bağlamış durumdayım. nedenini anlamadım. ama yeme şeklimi etkilio. ya canım hiç bişi istemior yada çok yemek istiyorum :19: huzursuzum :43:
iyi koşturuyorsun 1-2 gündür canım.
regl olmuş muydun? olmak üzere misin? ben regl yakalşınca sinirli oluyorum.
bir de dönemli oluyor sanırım agresiflik. o duyguya yenilmemeye çalış. şu anki beslenmen çok güzel.

iyi koşturuyorsun 1-2 gündür canım.
regl olmuş muydun? olmak üzere misin? ben regl yakalşınca sinirli oluyorum.
bir de dönemli oluyor sanırım agresiflik. o duyguya yenilmemeye çalış. şu anki beslenmen çok güzel.

aynen öyle cnm. düğüne kadar da böle koşturmaca olucak.
yok cnm reglye daha var. bilmiyorum. :43:

Back
X