aynen tepeye biniyolar ablacım ya ya neler diyom banamısın demiyolar arsızlar ya insan kovarr çıkcam diyorum ciddiye almıyolarcanım, hayırdır inşallah. umarım geçer çabucak. hamilesin artık böyle şeyler çok önemli.
evet, bir gece ekibi oluştu sanırım. gündüz ekibi de kurmam lazımben gelmeye çalışıyorum gündüzleri ama bu aralar durumu biliyorsunuz.
yarın sabahı çok merak ediyorum acaba hala yerimde mi sayıyorum?? bu arada form plus falan yalan bence, ancak su atıyor o çaylar. form plus'ı bıraktım tartı önce artı gösterdi şimdi de geçen haftaki kiloya yakın. içmeyi düşünmüyorum artık. kilo bildirimini saat 1'e kadar yapmaya çalışırsan seni beklerim canım. son haftan benden kıyak olsun.
çok güzel yazmışsın
senin de işin zormuş. yalnız ben onu bunu bilmem, bir yerde her işi yapmaya çalışma. işleri ne, yemeği hazır söylesinler. yenge getirsin demen de çok iyi olmuş. sesiz bulurlarsa tepene biniyorlar.
ferdicim kusura bakma unuttuğum için. unutabilirim demiştim şiirimin altına.
bu arada benim kayınbabam çoooook yemek seçer ve bunu suyu az bunun tuzu çok bu acı değil bunun acısı çok. bu pişmiş o pişmemiş... sonu gelmeyen eleştirileri vardır. önceleri üzülüyordum. daha sonra kayınvalidem kızım 30 senedir böle değişmez dedi. ben de şimdi tüm eleştirilerine afiyet olsun babacığım demek çok beğendin ben sana yine yaparım diyip tiye alıyorum. artık anlasın o da. senin patrona da aynı yöntemi uygula. ayrıca sen orda aşçı mısın? görevin ne ise onu yap dicem ama bazı iş yerlerinde görevi her işi yapmak olanbn elemanlar oluyo sen de öylesin galiba. inşallah daha güzel bir iş bulursun.
yeşil çay istahı biraz kapatıyor. yemeklerden bi yarım saat ya da 15 dk önce iç tokluk hissi verir. ytumurtayı da haşlanmış yemeye çalış bence. bir de bol su içince yemeğe yer kalmıyor. tecrübe ile sabittir
renklı kişilikleri severim. aramızda bir de sanatçı olması ne hoş![]()
tşk ederim bacım inş daha iyi bi iş bulurum 10,aya kadar çalışim diyorum 10.ayda zam yapmaları lazım sırf kabul etmesinler diye fazla isticem

kızlar bu arada 1haftadır doymak bilmeyen yedikçe yiyesi gelen iştahım