sagol burcu yilmak yok tabi..
kilo cizelgesi yapicamda herseyi yapip next dedigimde tekrar basa dönuyo neden acaba bi bilginiz varmi?? cok denedim ama ayni.. cizelge nasil yapilirdan yardim istedim ama ses soluk yok kimseden..
rabia gelmedimi..henüz geçmişe bakamdım ama..kilo veren herkesi tebrik ediyorum..
evet kaptanım nerede? biz takım olarak kilo bildirimimizi genel topike yapmadık sanırım. bi bakam ordakiler bişi diyor mu.
selam bayanlar..gününüz güzel gecsin...yüzünüz verdiginiz kilolarin mutluluguyla gülsünn.. neyse cok dagilmadan konumuza dönim hemen..
pazartesi tartilmstim 77.7
bugun 77.0700 gr.gitmis sadece..
belli bi diyet yapmadim,az yedim..yesil cay sürekli ictim..sporada sali basladim aslinda daha cokta verebilirdim bence..su icemiyorum cok, su icmem lazim su..:84:
resimlerini merakla bekliyorum..
bu sabah kahvaltım.
kahvaltı öncesi bitki çayım.
-iki dilim kızarmış light ekmek üstüne incecik yağsız peynir sürdüm.
-azcık reçelle tatlandırdım
-5 zeytin
-1 fincan şekersiz çay
afiyetle yedim ohh ohh
valla elbisem oldu bana düğün için yani resimleri ekliycem zatenönceki resmimle şimdiki reimlerimi. 2 ay önce nişanda toparlak bişeydim neyse fazla konuşmayım yorumu size bırakırım
bugün evimi temizledikten sonra spor yapmayı düşünüyorum
geçmiş olsun..hem ishal hem kusmak kötü çocuğa yazık çok çok geçmiş olsunsabah 1 bardak tarçınlı ballı süt
kahvaltı domates salatalık biber ve 5 zeytin 1 dlm ekmek
ara salatalık
öğle çeyrek köfte ekmek + ayran
ara elma
akşam yemeği saat 5te 1 kase makarna salatası
saat 9.30'da oğluşumla 1 bardak süt içtik ve yattık.
su : 3 lt
spor : akşamüstü misafir ağırladım beni çok yordu ama spor mu sayılır bilmem. çocuklar canavar gibiydi.
dün gece kötü bir gece geçirdik. oğlum 12.30 gibi kusmaya başladı bir yandan da ishal olmuş. salgın var galiba. kreşe gittiğinden beri hiç hasta olmadı diyordum ama geçen hafta çarşamba ve dün gece yani iki defadır çok kötü hasta oldu. bu sabah aile hekimimize sordum. çocuk doktoruna götürün dedi. bugün de aksi gibi eşime müfettiş geldi o okulda bense kendim için zor izin alıp hastaneye gittim.
bugün destek bi iki ilaç alcam. artık acilden götürürüz. ne çarşaf kaldı ne çocuğma giyecek elbise. hiç durmadan kustu yaaaa. onun bağırsak seslerini bile duydum gece. yavrum uykuda kusuyordu artık o kadar halsizdi ki.
evet bugün son günüm diye üzerime önlük giymedim. vücudumu saran bir kıyafet giydim. herkes iltifatlar yağdırıyor. çok zayıflamışsın diye. hatta bir arkadaşım bundan 1 ay önce beni dışarda görmüş, göbeğimi fark etmiş ve hamile olduğumu düşünmüş.bugün itiraf etti. 2 kilo daha vercem diyorum. herkes verme yeterince zayıfsın diyor ama kararlıyım hatta eşimin isteği üzerine 5 kilo daha verebilirim. çünküüüüüüüüü hafif olmak harika bir şey
canım benim seni seviyoruzkimse beni sevmioooo kimse benimle ilgilenmioooooo:84::84::84:
oyyy ben başımı alamda nerelere gidemmm
Merhabalar ;
Bugün kü tartılma sonucumu bildiriyorum.
Bugün 60,0 kiloyum.
Geçen cuma 60,6 kiloydum.
Fark 600 gram.
800 gr çok ideal yeterki hep böyle devam et..kızlar mrb günaydın.maşallah diyorum mezun arkadaşlara,darısı başımızaama baktım gidenler var.nolur gitmeyin ve bizi yalnız bırakmayın motivasyona çok ihtiyacımız var
kızlar kilo bildirimi:
geçen cuma:92.300
bugün :91.500
800 gr vermişim
bence iyi galiba çünkü hiç spor yapmadım ve tam düzgün diyetim yoktu.ama galiba form çaylar iyi geldi kızlar.hepinizi öptm:)
kilo bildirimim 51.0
burda bırakacağım gruba dahil olmayı ama merak etmeyin dikkat etmeye devam edeceğim. sabah kan verdim az önce geldim okula.
inşallah canım.
bu arada, ben birazdan spora gideceğim. listenizi geldiğim zaman kontrol ederim inşallah.
300 gr da olsa sevin ..Günaydın sevgili yol arkadaşlarım
biraz önce tartıldım. 300 gramcık vermişim
okadar koştur okadar az ye ama yine sonuç beklediğim gibi değil. kilo vermem mi durdu acep
bilmiyorum gerçi 300 gr hiç yoktan iyidir. kilo almamışım bu yönü beni teselli ediyor
ben neyi yanlış yapıyorummmmmm :84:
selam canım. teşekkür ederim. hepsi sayenizde oldu. hiç bu kadar iradeli olamamıştım. 2 hafta içinde 57 olurum sanırım. çünkü yeni başlayacağım iş daha hareketli. masa başında totoşu büyütmeyeceğim artık. eşim gerçekten çok az yedi. ama vermsi gereken daha bir 10 kilo var. şu an 89 kilo, 80 civarı olsa iyi olur. ben birazdan eski işyerime gidicem. ne zaman dönerim bilmiyorum. pc açarsam ordan durumları takip etcem. kim kaç kilo vermiş meraktayım.
deryacım 600 gr vermişsin tebrikler. az olsun kalıcı olsun. ben veriyorum ama pamuk ipliğinde kilolar. her kaçamak tartıda nanik yapıyor bana. korumak daha önemli. o kadar emek veriyorsun heba oluyor.
görüşmek üzere. öptüm hepinizi
günaydınlar kızlar.
bugün malum liste işleri var. buralardayım ama çok mesaj yazamayabilirim.
burcu kilomuzu nasıl hesaplıyorduk.
yaktın yıktın ortalığı desene...hakın ama emeğinin karşılığını alıyırsun..
ee yaş 38 anca bu kadar gidiyor.. gidiyor ya o önemli kalıcı olsun dediğin gibi gerisi önemli değil..
:
inşallah 6lı rakamları görmeden doğum yaparsın..
seni sevmeyen ölsün,merak ettim ne zaman atacan resimleri.
o iltifatları hak ettin,tadını çıkar.
kıyamam çok geçmiş olsun.eve gidinnce öp benim yerime.
tebrikler çok güzel kilolar verilmiş.
resimlerini merakla bekliyorum..
geçmiş olsun..hem ishal hem kusmak kötü çocuğa yazık çok çok geçmiş olsun
yaktın yıktın ortalığı desene...hakın ama emeğinin karşılığını alıyırsun..
canım benim seni seviyoruzve tam destekçiniziz..:13:
:13:
800 gr çok ideal yeterki hep böyle devam et..
süpersin hem bebeiş hem kilo vermek harika..:13:
gitsin kilolar
300 gr da olsa sevin ..
ee yaş 38 anca bu kadar gidiyor.. gidiyor ya o önemli kalıcı olsun dediğin gibi gerisi önemli değil..
tamam kaptan..
selam canım. nasıl nişanlınla aran ? bir gelişme var mı?
evet su şart. 700 gr az değil, sabırla devam et.
yok canım kimse kimseyi aramıyor sormuyor az önce annesi aradı sitem etti bana niye gelmiyorsun diye bende işlerim vardı kusura bakma gelemedim dedim soruyorum oğluma küstünüzmü diye yoo iyiyiz evde napsın işleri var bir problem yok demiş annesine. bende dedimki ben artık görüşmüyorum onunla görüşmeyide düşünmüyorum dedim kadıncağız işi şakaya vurdu aşk olsun küstüysen banadamı küstün beni niye görmeye gelmiyorsun diye pazar günü gelirim dedim pazar evde olmucam dedi o zaman yarın gelirim sana dedim anneler gününü kutlucam ya bozulmuş bayağı bana hiç gitmekte istemiyorum aslında onu görmek istemiyorum ne yapmam gerektiğinide nasıl davranmam gerektiğinide bilemiyorum ama yarın gidicem
** 13 .TAKIM 205. ETAP **
neyneyse ( 61.6 / 61,3 / 0,3 / 0,49%)
sakaleynmaster ( 63.3 / 62.7 / 0.6 / 0.95%)
burcuxxx ( 60.0 / 58.9 / 1.1 / 1.83%) Mezun olmak istiyor.
emvacilbihar ( 51.6 / 51.0 / 0,6 / 1,63%)
yagmurcini3 ( 86.0 / 86.0 / 0.0 / 0,00%)
file76 ( 82 / 81 / 1,0 / 1,22%)
roseking35 ( 68 / 68 / 0,0 / 0,00%)
dryrgp ( 98.0 / 97.7 / 0.3 / 0,31%) Yeni üye. 25.04.2011 tarihinde takıma katıldı.
sementa33 ( 92.3 / 91.5 / 0,8 / 0,87%) Yeni üye. 28.04.2011 tarihinde takıma katıldı.
_ferdici_ ( 66.8 / / / %)[/B] Geri dönmek üzere ayrıldı.
dombili85 ( 69,5 / / %) [/B] Geri dönmek üzere ayrıldı.
13.TAKIM TOPLAM KİLO (662,8 / 658,1 / 4,7 / 0,71%)
canım, açıkçası senin isminin yanına kuru kuruya "ayrıldı" yazmak içimden gelmedi. çok güzel gayret ettin, çok azimliydin. takım içinde iyi bir üyeydin. bence bu mezüniyeti çok hakettin. hedef kilona da ulaşırsın inşallah bu azimle, zaten çok yaklaştın.süperrrrrrrr bu hafta hiç ekside olan yok. yuppiiiiiiiiiii
takımımla gurur duyuyorum. kaptanım ben mezun olucam öyle mi? ne güzel. arasıra mezun olanlar için açılan topiğe bakardım. kendimi orada hayal ederdim. çok teşekkür ederim kaptanım.
canım, açıkçası senin isminin yanına kuru kuruya "ayrıldı" yazmak içimden gelmedi. çok güzel gayret ettin, çok azimliydin. takım içinde iyi bir üyeydin. bence bu mezüniyeti çok hakettin. hedef kilona da ulaşırsın inşallah bu azimle, zaten çok yaklaştın.
** 13 .TAKIM 205. ETAP ** TAKIM İÇİ SIRALAMA
1. burcuxxx ( 60.0 / 58.9 / 1.1 / 1.83%)
2. emvacilbihar ( 51.6 / 51.0 / 0,6 / 1,63%)
3. file76 ( 82 / 81 / 1,0 / 1,22%)
4. sakaleynmaster ( 63.3 / 62.7 / 0.6 / 0.95%)
5. ebruli_hayat ( 77.7 / 77.0 / 0.7 / 0.90 %))
6. sementa33 ( 92.3 / 91.5 / 0,8 / 0,87%)
7. neyneyse ( 61.6 / 61,3 / 0,3 / 0,49%)
8. dryrgp ( 98.0 / 97.7 / 0.3 / 0,31%)
9. yagmurcini3 ( 86.0 / 86.0 / 0.0 / 0,00%)
10. roseking35 ( 68 / 68 / 0,0 / 0,00%)
hepimizi tebrik ediyorum, bu hafta hiç eksi yok. kilosunu koruyanlardan haftaya atak bekliyorum:97:
kaptan bi de hele..ben ne zaman gircem yaa takima
bugun kahvaltida beyaz peynir ve domatesten olusan bi sandevic ve issirgan cayi.sabah sporumu da yaptim.. :97: simdilik hoscakalin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?