Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

800 gr bence fena değil. hem itiraf etmişsin spor ve diyet yapamadığını.

ha eşim yumurtalı bir diyet yapıyor. sabah 2 öğlen 2 akşam sebze et öyle bir diyet. tam listeyi ondan isterim eklerim buraya. ben o kadar katı değilim. ama bu hafta hiç akşam yemeği yemedim.

canım çok teşekkür ederim. sende hamile halinle vermişsin o 600 gr mı.

işyerindeyim patronumu bekliyorum. çıkıyorum ya gıcıklığı üzerinde

Son düzenleme:
kimse beni sevmioooo kimse benimle ilgilenmioooooo:84::84::84:

oyyy ben başımı alamda nerelere gidemmm

canım ara öğünlerin güzel olmuş bencee. buuna vakit ayırabilmen ayrı bir güzellik.

evet bugün son günüm diye üzerime önlük giymedim. vücudumu saran bir kıyafet giydim. herkes iltifatlar yağdırıyor. çok zayıflamışsın diye. hatta bir arkadaşım bundan 1 ay önce beni dışarda görmüş, göbeğimi fark etmiş ve hamile olduğumu düşünmüş. bugün itiraf etti. 2 kilo daha vercem diyorum. herkes verme yeterince zayıfsın diyor ama kararlıyım hatta eşimin isteği üzerine 5 kilo daha verebilirim. çünküüüüüüüüü hafif olmak harika bir şey

ay bu kuzucuk hep ilgi bekliyor. 300 gr deyip geçme. dönem dönem oluyor öyle. ben hatta en çok spor yaptığım dönem 500 gr almıştım karralı ve sabırlı olmadan olmuyor bu diyet işleri. kaç kere başladım bitiremedim. verdiğim bir iki kiloyu tekrar aldım. ama bu defa yaşam şeklimi değiştirdim. biz yanındayız asla umutsuzluğa kapılma.

sabah 1 bardak tarçınlı ballı süt

kahvaltı domates salatalık biber ve 5 zeytin 1 dlm ekmek

ara salatalık
öğle çeyrek köfte ekmek + ayran

ara elma

akşam yemeği saat 5te 1 kase makarna salatası

saat 9.30'da oğluşumla 1 bardak süt içtik ve yattık.

su : 3 lt
spor : akşamüstü misafir ağırladım beni çok yordu ama spor mu sayılır bilmem. çocuklar canavar gibiydi.

dün gece kötü bir gece geçirdik. oğlum 12.30 gibi kusmaya başladı bir yandan da ishal olmuş. salgın var galiba. kreşe gittiğinden beri hiç hasta olmadı diyordum ama geçen hafta çarşamba ve dün gece yani iki defadır çok kötü hasta oldu. bu sabah aile hekimimize sordum. çocuk doktoruna götürün dedi. bugün de aksi gibi eşime müfettiş geldi o okulda bense kendim için zor izin alıp hastaneye gittim.
bugün destek bi iki ilaç alcam. artık acilden götürürüz. ne çarşaf kaldı ne çocuğma giyecek elbise. hiç durmadan kustu yaaaa. onun bağırsak seslerini bile duydum gece. yavrum uykuda kusuyordu artık o kadar halsizdi ki.

bu sabah kahvaltım.
kahvaltı öncesi bitki çayım.

-iki dilim kızarmış light ekmek üstüne incecik yağsız peynir sürdüm.
-azcık reçelle tatlandırdım
-5 zeytin
-1 fincan şekersiz çay

afiyetle yedim ohh ohh

valla elbisem oldu bana düğün için yani resimleri ekliycem zaten önceki resmimle şimdiki reimlerimi. 2 ay önce nişanda toparlak bişeydim neyse fazla konuşmayım yorumu size bırakırım
bugün evimi temizledikten sonra spor yapmayı düşünüyorum

oyyy yerim ben o bebişi, hasta olmuş. kreşte terledi üşüttü mü acaba. genelde belirtiler ishal ve kusma oluyor. inşallah hemen iyileşir. doktor ne dedi ?

oyyyyy çok geçmiş olsun... çok dikkat edin kendinize çok üzüldüm. aynısı benim oğlanın başınada gelmişti geçen sene. inşallah kısa zamanda çabucak iyleşir.

bak elbisen olmuş işte üzerine kahvaltın güzel. ben sabah fazla kaçırdım. peynirli tost yapmıştım. midem küçülmüş valla karnım ağrıyor. o yüzden öğle yemeği yemicem. öğleden sonra ara gibi bişi yapmayı düşünüyorum. akşam kayınvalidelere gidebiliriz. inşallah hafif bişiler yapmışlardır

senin resimleri merakla bekliyorum.

5.TAKIM 205. ETAP

burcuozzer ( 63,5 / 62,7 / 0,8 / 1,26 % )
lequim ( 68,4 / 67,5 / 0,9 / 1,32 % )
imseval ( 110,5 / 110,9 / - 0,4 / -0,36 % )
begümD ( 81,6 / 80,4 / 1,2 / 1,47 % )
ferihan ( 102,5 / 99,5 / 3,0 / 2,93 % )
Amonra ( 85,2 / 84,4 / 0,8 / 0,94 % )
fulias ( 54.0 / 53,1 / 0,9 / 1,66 %)
yasafat ( 103,2 / 103,2 / 0,0 / 0,00 % )
triendy ( 71,5 / 71,5 / 0,0 / 0,00 % )
taydin ( 76,8 / 77,2 / -0,4 / -0,52 % )

5. TAKIM TOPLAM KİLO ( 817,2 / 810,4 / 6,8 / 0,83 % )

Son düzenleme:
selam bayanlar.. gününüz güzel gecsin...yüzünüz verdiginiz kilolarin mutluluguyla gülsünn.. neyse cok dagilmadan konumuza dönim hemen..

pazartesi tartilmstim 77.7
bugun 77.0 700 gr.gitmis sadece..
belli bi diyet yapmadim,az yedim..yesil cay sürekli ictim..sporada sali basladim aslinda daha cokta verebilirdim bence..su icemiyorum cok, su icmem lazim su..:84:

kilo bildirimim 51.0
burda bırakacağım gruba dahil olmayı ama merak etmeyin dikkat etmeye devam edeceğim. sabah kan verdim az önce geldim okula.
inşallah 6lı rakamları görmeden doğum yaparsın..

seni sevmeyen ölsün,merak ettim ne zaman atacan resimleri.
o iltifatları hak ettin,tadını çıkar.
kıyamam çok geçmiş olsun.eve gidinnce öp benim yerime.

tebrikler çok güzel kilolar verilmiş.

kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum sanki az kişiyiz gibi geldi bana

kahvaltı aynı special k

selam canım. nasıl nişanlınla aran ? bir gelişme var mı?

evet su şart. 700 gr az değil, sabırla devam et.

sagol burcu yilmak yok tabi..
kilo cizelgesi yapicamda herseyi yapip next dedigimde tekrar basa dönuyo neden acaba bi bilginiz varmi?? cok denedim ama ayni.. cizelge nasil yapilirdan yardim istedim ama ses soluk yok kimseden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…