herkesi tebrik ederim.maşallahben kilo bildirimimi biraz geç yapacağım galiba.tartı bulmam lazım.:18:
kızlar mrb günaydın.maşallah diyorum mezun arkadaşlara,darısı başımızaama baktım gidenler var.nolur gitmeyin ve bizi yalnız bırakmayın motivasyona çok ihtiyacımız var
kızlar kilo bildirimi:
geçen cuma:92.300
bugün :91.500
800 gr vermişim
bence iyi galiba çünkü hiç spor yapmadım ve tam düzgün diyetim yoktu.ama galiba form çaylar iyi geldi kızlar.hepinizi öptm:)
hiç vermemektewn iyidir canım tebrik ederim.
güzel kılo vermişsin inşallah kalıcı olur.
eşine nazar boncuğusana da şampiyonluk kupasını hediye ediyorum. ailecek coşmuşsunuz. darısı diğer arkadaşların başına.
tebriklerr,hedefe az kaldı.
canım ara öğünlerin güzel olmuş bencee. buuna vakit ayırabilmen ayrı bir güzellik.kahvaltı: yumurta, 1 kk'dan fazla peynir, 4 zeytin, domates - salatalık ve 1 wasa
ara: 1 kupa ısırganotu çayı, 1 karper, 1 galeta
öğle: 1 tabak erişteli yeşil mercimek yemeği ve sarımsaklı yoğurt ve 2 yk kadar dünden kalmış makarna
ara: 2 kupa yeşilçay ve 2 ceviz, kuru üzüm ve dut kurusu biraz
ara: 1 kase çilek ve 1 elma
ara: 1 sütlü şekersiz neskafe ve 1 kuru incir, 1 günkurusu
akşam: haşlanmış kuru fasülyeyle piyazımsı salata
su: 2 lt
spor: yok
ara günü gibi olmuş farkındayım:96:
kimse beni sevmioooo kimse benimle ilgilenmioooooo:84::84::84:
oyyy ben başımı alamda nerelere gidemmm
ay bu kuzucuk hep ilgi bekliyor. 300 gr deyip geçme. dönem dönem oluyor öyle. ben hatta en çok spor yaptığım dönem 500 gr almıştımkarralı ve sabırlı olmadan olmuyor bu diyet işleri. kaç kere başladım bitiremedim. verdiğim bir iki kiloyu tekrar aldım. ama bu defa yaşam şeklimi değiştirdim. biz yanındayız asla umutsuzluğa kapılma.
sabah 1 bardak tarçınlı ballı süt
kahvaltı domates salatalık biber ve 5 zeytin 1 dlm ekmek
ara salatalık
öğle çeyrek köfte ekmek + ayran
ara elma
akşam yemeği saat 5te 1 kase makarna salatası
saat 9.30'da oğluşumla 1 bardak süt içtik ve yattık.
su : 3 lt
spor : akşamüstü misafir ağırladım beni çok yordu ama spor mu sayılır bilmem. çocuklar canavar gibiydi.
dün gece kötü bir gece geçirdik. oğlum 12.30 gibi kusmaya başladı bir yandan da ishal olmuş. salgın var galiba. kreşe gittiğinden beri hiç hasta olmadı diyordum ama geçen hafta çarşamba ve dün gece yani iki defadır çok kötü hasta oldu. bu sabah aile hekimimize sordum. çocuk doktoruna götürün dedi. bugün de aksi gibi eşime müfettiş geldi o okulda bense kendim için zor izin alıp hastaneye gittim.
bugün destek bi iki ilaç alcam. artık acilden götürürüz. ne çarşaf kaldı ne çocuğma giyecek elbise. hiç durmadan kustu yaaaa. onun bağırsak seslerini bile duydum gece. yavrum uykuda kusuyordu artık o kadar halsizdi ki.
sabah 1 bardak tarçınlı ballı süt
ara salatalık
ara elma
spor : akşamüstü misafir ağırladım beni çok yordu ama spor mu sayılır bilmem. çocuklar canavar gibiydi.
dün gece kötü bir gece geçirdik. oğlum 12.30 gibi kusmaya başladı bir yandan da ishal olmuş. salgın var galiba. kreşe gittiğinden beri hiç hasta olmadı diyordum ama geçen hafta çarşamba ve dün gece yani iki defadır çok kötü hasta oldu. bu sabah aile hekimimize sordum. çocuk doktoruna götürün dedi. bugün de aksi gibi eşime müfettiş geldi o okulda bense kendim için zor izin alıp hastaneye gittim.
bugün destek bi iki ilaç alcam. artık acilden götürürüz. ne çarşaf kaldı ne çocuğma giyecek elbise. hiç durmadan kustu yaaaa. onun bağırsak seslerini bile duydum gece. yavrum uykuda kusuyordu artık o kadar halsizdi ki.
bu sabah kahvaltım.
kahvaltı öncesi bitki çayım.
-iki dilim kızarmış light ekmek üstüne incecik yağsız peynir sürdüm.
-azcık reçelle tatlandırdım
-5 zeytin
-1 fincan şekersiz çay
afiyetle yedim ohh ohh
valla elbisem oldu bana düğün için yani resimleri ekliycem zatenönceki resmimle şimdiki reimlerimi. 2 ay önce nişanda toparlak bişeydim neyse fazla konuşmayım yorumu size bırakırım
bugün evimi temizledikten sonra spor yapmayı düşünüyorum
inşallah 6lı rakamları görmeden doğum yaparsın..kilo bildirimim 51.0
burda bırakacağım gruba dahil olmayı ama merak etmeyin dikkat etmeye devam edeceğim. sabah kan verdim az önce geldim okula.
seni sevmeyen ölsün,merak ettim ne zaman atacan resimleri.kimse beni sevmioooo kimse benimle ilgilenmioooooo:84::84::84:
oyyy ben başımı alamda nerelere gidemmm
o iltifatları hak ettin,tadını çıkar.evet bugün son günüm diye üzerime önlük giymedim. vücudumu saran bir kıyafet giydim. herkes iltifatlar yağdırıyor. çok zayıflamışsın diye. hatta bir arkadaşım bundan 1 ay önce beni dışarda görmüş, göbeğimi fark etmiş ve hamile olduğumu düşünmüş.bugün itiraf etti. 2 kilo daha vercem diyorum. herkes verme yeterince zayıfsın diyor ama kararlıyım hatta eşimin isteği üzerine 5 kilo daha verebilirim. çünküüüüüüüüü hafif olmak harika bir şey
kıyamam çok geçmiş olsun.eve gidinnce öp benim yerime.sabah 1 bardak tarçınlı ballı süt
ara salatalık
ara elma
5.TAKIM 205. ETAP
burcuozzer ( 63,5 / 62,7 / 0,8 / 1,26 % )
lequim ( 68,4 / 67,5 / 0,9 / 1,32 % )
imseval ( 110,5 / 110,9 / - 0,4 / -0,36 % )
begümD ( 81,6 / 80,4 / 1,2 / 1,47 % )
ferihan ( 102,5 / 99,5 / 3,0 / 2,93 % )
Amonra ( 85,2 / 84,4 / 0,8 / 0,94 % )
fulias ( 54.0 / 53,1 / 0,9 / 1,66 %)
yasafat ( 103,2 / 103,2 / 0,0 / 0,00 % )
triendy ( 71,5 / 71,5 / 0,0 / 0,00 % )
taydin ( 76,8 / 77,2 / -0,4 / -0,52 % )
5. TAKIM TOPLAM KİLO ( 817,2 / 810,4 / 6,8 / 0,83 % )
kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum sanki az kişiyiz gibi geldi bana
kahvaltı aynı special k
selam bayanlar..gününüz güzel gecsin...yüzünüz verdiginiz kilolarin mutluluguyla gülsünn.. neyse cok dagilmadan konumuza dönim hemen..
pazartesi tartilmstim 77.7
bugun 77.0700 gr.gitmis sadece..
belli bi diyet yapmadim,az yedim..yesil cay sürekli ictim..sporada sali basladim aslinda daha cokta verebilirdim bence..su icemiyorum cok, su icmem lazim su..:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?