Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

burcum herkes bayılıyo o kadına. benziyorsa toton onunkine ne mutlu sana. bak işi yoksa eşinin yapsın da gel bu akşam menumuz de kanka olsun. benim eşim şu an mutfakta ve hummalı bir balık yapma çalışması var. bense hiç yemek istemiyorum . emeğe ve bebeğe saygı düsturu ile yiyeceğim birkaç lokma.

bugünkü menüm
sabah 1 brdk süt
kahvaltı 1 sandwiç( domates peynir marulla) ve yarım litre su

ara 4 eti form

öğle
2 yk ot yemeği (sarmaşık ve erkek otu diye bişi karıştırdı yaptı okulda arkadaş)
domates salatalık
2 yk yoğurt
1 kk peynir
1.5 dlm ekmek

ara çeyrek armut
ara nescafe

akşam
balık salata
pilav da var ama sevmem pilavı

akşam arası ne olur bilmiyorum ama eşim e fındık fıstık badem al dicektim kılo aldırır diye demiyorum. meyve yeriz artık.

barışmak kolayda ben şimdi tırstım açıkçası onu giyme bunu giyme anlarım şu adama niye baktın tanıyormusun yoksa dese yine anlarım hoşuma gider aslında abartmamak şartıyla tabi ama bu kıskançlık değilki öyle bir siteye üye olmak demekte nedemek bundan sonrası için düşünceliyim yarın birgün bana başka birşeyle açıkçası böyle bel atından vurmak diyeyim artık böyle şeylerle suçlarsa beni ondan korkuyorum kalbimi dinliyorum seviyorum aklımı dinliyorum kaç kaçabildiğine diyor ne yapmam gerektiğimi bende bilmiyorum

zaten bugüne kadar bişiler düzgün gittiyse annesin payı çoktur bende hep benim oğlum geçimsizdir der bişiler der rahatlatır beni şöyle kızım böyle kızım çekiliriz kenara konuşuruz bu sefer ki konuyu açamadım bile utandım açıkçası şimdi yarın gidicem sorucak bana nasıl derim oğlun beni böyle birşeyler suçluyor diye ayıp ya bende bilmiyorum ki ne yapmalıyım

canlarım sabah ki menüyü yazdım devamını getireyim

sabah 1 kase special k

ara
3 tane çilek

öğlen
3 kaşık mantı

ara
3 çilek

akşam
3 kaşık iç bakla

canım benim seni üzmek için söylemiyorum,ama yazdıklarını okudum çok iyi düşün öyle biriyle yaşamak hiç kolay değil,sakın evlenince belki düzelir diye düşünme düzelmez demiyorum ama ya düzelmezse sakın hayaller kurma ben canlı örneğim.çok iyi düşün kendin için en doğru kararı gine sen verirsin.

kilo veren bacılarımıı tebrik ediyorummmm

hehe kız sinirlenme eşine napsın çaktırmamaya çalışmışşnapsınnn oğlun içinde geçmiş olsun

selam canlarım, bugün dışarda yemek istedim. işte canım sıkıldı biraz. yarım pide ayran yedim. şimdi eşim diğer pc de müzik dinliyor . bilin bakalım kimin klibi oynuyor .jlo-pitbull get on the floor. diyom bu kadının poposuna benziyor popom. bu kadını hiç sevmem zaten diyor

oy be haftaya yoksun1.cilik benim.

bende herkesi tebrik ediyorum.

valla gidişine çok üzülüyorum,ama bak her fırsatta gel,bize şiirler yaz.

orti o biraz zor,vermem kimseye birinciliği.

inşallah tüm takım birinciliği paylaşır. canım benim gelmem mi hep sizde aklım

ohh afiyet olsun. o kadından bahsetme bana. kocam sevmiyor onu. biz balık yemedik kankam ya. eşim gerçekten diyet olayında kararlı. ben kıymalı pide yedim o sebzeli

canım insanın hayatındaki en önemli karar eşidir. seni sıkan bir tiple yaşamak çok zor. zamanla alışır bazı şeylere değişir. ama bu kadar zaman aramaması, acaba gerçekten senin nette arkadaş aradığını mı düşünüyor?

ayy bitmedi kız:)) 2 haftadır iyi deilim ya işyeri şirkete çevriliyoo yoğunluk işler derken iştahımda mübarek bi açıldı üstüne regl oldum şimdi iştahı kontrol edebiliyom şükür zaten bu hafta izinliydim kk da ...çıkcam dedim artık patronlara kabul etmiyolar zam yaparlar heralde çünkü çıkma konusunda ciddiydim neler söledim onlara işte oyüzden kendimde deilim bi toparlansam en yakın zamandaa sen işten niye ayrıldın kuşumm

burcummm bende ikiside yok geldimm

ayyy işyerinde huzur olmayınca çekilmiyor işte, mesleğim dışında işler verildi sinirim bozuldu bende başka iş buldum çıkcam dedim. zam önerdiler kabul etmedim. p.tesi yeni işyerine geçicem. nerde hareket orda bereket

sevgilin ne yapıyor kızzzzzzzzz

ayyy benimde aynı senin gibi iştee bilmiyom nolcak
sevgilim yookki kız benim o nerden çıktııallah mı söletti ne

ayyy benimde aynı senin gibi iştee bilmiyom nolcak
sevgilim yookki kız benim o nerden çıktııallah mı söletti ne

yok kız, bi ağzını yoklayım dedim. yok demek. ay ben bekarken kimle evlencem çok merak ederdim. bi heyecanlanırdım sorma, sürekli fal baktırırdım. tv de bir adam vardı. bay zodyak mı ne. telefonla aradım düştü, falıma baktı 2 sene önce. o dedi sen 2010 da bir mühendisle evleneceksin. daha 2 sene var diye nasıl üzülmüştüm

hehe doğru çıktı mı bari kızzz fala inanmamm malumbende merak ediyom kısmetlerimi hep geri çeviriyom amaa:26:

kız burcu sen adımı öldürürsün,alemsin senin koca hiç yaşlanmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…