Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ohhh hedefime ulaştım. kilom 58,9 kg. 1,1 kg vermişim. zaten vermemem mümkün değildi. 4 haftadır yapamadığım yürüyüşlerimi 2 günde yaptım

60,0/58,9/1,1/1,83

kaptanım bugün yarışmadaki son günüm. ama ara sıra girip mutlaka hatırınızı soracağım.

umarım herkes kilo vermiştir. bu arada eşim bu hafta tam 4 kg verdi. bende inanamıyorum.

tebrikler en hızlı mezunumuzu verdik sanırım..geldin kilonu verdin ve gidiyorsun..
eşinde rekor kırmış yav..

tebrikler en hızlı mezunumuzu verdik sanırım..geldin kilonu verdin ve gidiyorsun..
eşinde rekor kırmış yav..

selam canım. teşekkür ederim. hepsi sayenizde oldu. hiç bu kadar iradeli olamamıştım. 2 hafta içinde 57 olurum sanırım. çünkü yeni başlayacağım iş daha hareketli. masa başında totoşu büyütmeyeceğim artık. eşim gerçekten çok az yedi. ama vermsi gereken daha bir 10 kilo var. şu an 89 kilo, 80 civarı olsa iyi olur. ben birazdan eski işyerime gidicem. ne zaman dönerim bilmiyorum. pc açarsam ordan durumları takip etcem. kim kaç kilo vermiş meraktayım.

deryacım 600 gr vermişsin tebrikler. az olsun kalıcı olsun. ben veriyorum ama pamuk ipliğinde kilolar. her kaçamak tartıda nanik yapıyor bana. korumak daha önemli. o kadar emek veriyorsun heba oluyor.

görüşmek üzere. öptüm hepinizi

Günaydın sevgili yol arkadaşlarım

biraz önce tartıldım. 300 gramcık vermişim

okadar koştur okadar az ye ama yine sonuç beklediğim gibi değil. kilo vermem mi durdu acep

bilmiyorum gerçi 300 gr hiç yoktan iyidir. kilo almamışım bu yönü beni teselli ediyor

ben neyi yanlış yapıyorummmmmm :84:

canım kaç kilo olmuşsun?
ne kadar verdiğini değil, tartıda gördüğün rakamı yazman lazım.

bebeklermmmmmmmmmmmm günaydınnnnnnnn cok özledm ben sizi :2: az kaldı p.tesi bomba gibi geliorummmmm
günaydın
eşin neler yaptı,neler yedi anlat bizde verelim haftada 4 kilo.
özür dilerim btnem unutmuşum yazmayı.

geçen cuma kilom: 98 kg
bu hafta kilom : 97.700 kg

kaybedilen kilo : 300 gr

orti tebriklerr

kilo bildirimim 51.0
burda bırakacağım gruba dahil olmayı ama merak etmeyin dikkat etmeye devam edeceğim. sabah kan verdim az önce geldim okula.

hiç vermemektewn iyidir canım tebrik ederim.

kilom 62.7 600 gr vermişim..:79:
güzel kılo vermişsin inşallah kalıcı olur.

eşine nazar boncuğu sana da şampiyonluk kupasını hediye ediyorum. ailecek coşmuşsunuz. darısı diğer arkadaşların başına.

bebekeler aynıyım bu hafta 86 öpüorum hepinizi

kızlar mrb günaydın.maşallah diyorum mezun arkadaşlara,darısı başımızaama baktım gidenler var.nolur gitmeyin ve bizi yalnız bırakmayınmotivasyona çok ihtiyacımız var

kızlar kilo bildirimi:

geçen cuma:92.300

bugün :91.500

800 gr vermişim

bence iyi galiba çünkü hiç spor yapmadım ve tam düzgün diyetim yoktu.ama galiba form çaylar iyi geldi kızlar.hepinizi öptm:)

herkesi tebrik ederim.maşallah ben kilo bildirimimi biraz geç yapacağım galiba.tartı bulmam lazım.:18:

çok güzel almamak da . bence bugün bi daha sabahtan tartıl uyanabilirsen. eminim daha az çıkacaksın.

artık daha az yaparsın yemeklerini. tek mi yaşıyorsun ailen nerede?

Geçen hafta.82
bu hafta.81
tebrik ederim tatlım incecik bir kadın olarak hayal ediyorum seni gelecekte.
güzel vermişsin

tebrik ederim canım çocuklarla böyle düzenli bir menüyü takip edebilmek üstüne spor ve suyla desteklemek maşallah

canım ben de ilk hafta çok kılo vermiştim. bir miktar yağ gidiyor çoğunluğu ödem ve su bence. hatta o hafta birinci olmuştum. daha sonraki haftalar daha zor gidiyor kılolar ama kalıcı gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…