Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

aynen file bacım katılıyorum yaa neyse ben şimdilik kaçarrr sevgili olayınıda bi düşünimmhepinizi öptüm iyi gecelerrrr

hehe doğru çıktı mı bari kızzz fala inanmamm malumbende merak ediyom kısmetlerimi hep geri çeviriyom amaa:26:

e heralde kızım. bir o doğru söyledi. ondan onu yazdım

kız burcu sen adımı öldürürsün,alemsin senin koca hiç yaşlanmaz.

kız ne var bunda, benim gibi kart evleneydin anlardın ne demek olduğunu

aynen file bacım katılıyorum yaa neyse ben şimdilik kaçarrr sevgili olayınıda bi düşünimmhepinizi öptüm iyi gecelerrrr

hade bakem, iyi geceler. rüyanda kocanı gör

Güç harcayarak egzersiz yapın: Egzersizleriniz zorlaştıkça vücut ısınız artıyor ve daha fazla kalori yakmaya başlıyorsunuz. Bu durumda egzersizi takip eden bir kaç saat boyunca iştahınızın bastırılmasına neden oluyor. Böyle bir durumda, normal öğün saatinden bir kaç saat önce egzersiz yapmaya başlamak en mantıklısı. Çünkü öğün saati geldiğinde spor yapmanın verdiği etkiyle iştahınız biraz daha kapalı olacaktır.

günaydın..burcuxx sabah sabah sayendi spor yaptım..jlo eşiliğinde leslie hatunun hareketleriley 25 dk full tepindim..

teşekkürler canım şimdi okudum,kuralları bu şekilde açıkça yazman çok iyi olmuş, topikte ordan oraya sallanmıcaz,
Canım, kuralları okuduğun için teşekkürler. Bu arada ya, boy, kilo vs bir tanıtım yazısı alsaydık senden :) bir de hedef kilon nedir?

Bence de markete bir çıkartma yapmalısın.

diyet bisküvi dahi olsa 1 paketin hepsini yememelisin. O biraz fazl olmuş.
Eşofmanın da hayırlı olsun.

yooo hiç öyle değil,zaten bol bol yemişsin aç kalmamışsın ve kilo aldırmayacak şeyler yemişsin.keşke bende bukadar ara yapabilsem.canım ya bide şu alttaki kilo cetvelini nasıl yapcam biri cvp verse?
Bol bol ara öğün yapabilirsin canım. Aç kalmanı önler ve yemeklere saldırmanı engeller.
Bu arada çizelgeyi yapmışsın, hayırlı olsun.

güzel liste bence
Teşekkür ederim.

Diyetine ve sprouna düzenli devam et, bak hiç o kadar uzun gelmeyecek o zaman yolun.

Geçen hafta.82
bu hafta.81
çok güzel, tebrikler.

gayet güzel menü, güzel spor

Bu kilon başlangıç kilon olacak canım. Haftaya hesaplama yapmaya başlayacağız zaten.

kilom 62.7 600 gr vermişim..:79:
Tebrik ederim deryacım.

Erkeklerin kas oranı fazla olduğu için, kiloyu çabuk atıyorlar. Bizler de bol bol spor yaparak kas oranımızı artırmalıyız. O zaman kilolar daha kolay gider.

Tebrik ederim burcu seni ve eşini. Azimli çiftsiniz maşallah.

Bence çok bir yanlışlık yok. Olabilir, bazı haftalarda çok dikkat etsen de veremezsin. Vücudumuzun nasıl işlediğine vakıf olamıyoruz. Sadece, eğer dikkat etmeye devam edersen meyvesini alırsın.

özür dilerim btnem unutmuşum yazmayı.

geçen cuma kilom: 98 kg
bu hafta kilom : 97.700 kg

kaybedilen kilo : 300 gr
Canım, tartıdaki rakamı söylemen benim hata yapmamı önler. Ondan hemen müdahale ettim.

kilo bildirimim 51.0
burda bırakacağım gruba dahil olmayı ama merak etmeyin dikkat etmeye devam edeceğim. sabah kan verdim az önce geldim okula.
ne güzel, burcu ve sen ayrılırken bile kilo verdiniz.

kızlar kilo bildirimi:

geçen cuma:92.300

bugün :91.500

800 gr vermişim

bence iyi galiba çünkü hiç spor yapmadım ve tam düzgün diyetim yoktu.ama galiba form çaylar iyi geldi kızlar.hepinizi öptm:)
tebrik ederim canım

herkesi tebrik ederim.maşallah ben kilo bildirimimi biraz geç yapacağım galiba.tartı bulmam lazım.:18:
Canım, bu tarı olayını nasıl halledeceksin? Cuma günkü bildirimin çok geç saatte olmuş. Haftaya perşembeden tartılıp bildir, istersen.

Merhabalar ;
Bugün kü tartılma sonucumu bildiriyorum.
Bugün 60,0 kiloyum.
Geçen cuma 60,6 kiloydum.
Fark 600 gram.
Tebrikler.

canım ara öğünlerin güzel olmuş bencee. buuna vakit ayırabilmen ayrı bir güzellik.
Sağol canım.

Maşallah burcuma

Oğluna çok geçmiş olsun canım. İnşallah bugün daha iyi olmuştur.

tünaydın kızçeler

dışarı çıkıcam akşam uğrayamadım. gelince geçmişi okurum. sabah kahvaltımı yazıp çıkıcam

-5'i bir yerde çayım
10 dkk sonra

-1.5 haşlanmış yumurta
-1 domates
-1 salatalık
-2 bardak şekersiz çay
-bir dilim kepekli ekmek
-4 siyah zeytin

kendinize cici bakın

tünaydin,tünaydin... :80:
ben yine cok gec gelince haliyle aksam giremedim..
dün cok guzel gecmisti disarda oldugum icin yemek yemedim 1 elmayla gecistirdim 2 lt.su ictim,sporumu yaptim ama eve gelince makarma vardi yemekk görünce tabii seytana uydum.. az yedim ama pisman oldum tabi.. isirgan otu cayi ictim uzerine..

bugun gec kaltim.. sporumu yaptim.. simdi bi isirgan otu cayi icicem uzerine kahvalti..

haydi görüsürük..hoscakalin,gununuz güzel gecsin..

kilo veren bacılarımıı tebrik ediyorummmm

hehe kız sinirlenme eşine napsın çaktırmamaya çalışmışşnapsınnn oğlun içinde geçmiş olsun
canım ya bari sen bana yardım et. bak nie sinirleniyorum. benim bi takıntım var saat konusunda. bekletmem kimseyi bu durumda bekletilmekten de nefret ederim. hatta öncesinde birkaç defa bak bu saatte burda diye uyarırım eşimi. en hassas olduğum konu bu. ve sürekli müslümana yakışmayan tavırlar bunlar diyesim geliyor herkese. ne demek 9da gelcem diyip dokuzda evden çıkmak. bi arkadaş öyle demişti ben saat 9da orda olmam gereken yer için dokuzda evden çıkıyorum ya da saatimi kuruyorum dokuzda kalkıp 10 ya da 10.30 gibi orda oluyorum demişti. benim zamanı doğru kullanmakla ilgili insanların bunu görememeleri ile ilgili sıkıntım var rahat olamıyorum. offff işte böle. neyse sinirim geçti dün akşamo bize yemek yapınca da bu benim genel problemim.

günaydın..burcuxx sabah sabah sayendi spor yaptım..jlo eşiliğinde leslie hatunun hareketleriley 25 dk full tepindim..
canım bana leslienin linkini gönderir misin eşim bulamadı nette. diğerlerini yapamayacağım artık en azından leslie yapayım diyom

afiyet olsun.

şeytana uydun da saat kaçta uydun o da önemli:)

Herkese Tünaydın ve güzel haftasonları

ve beklenen çıkartmayı Markete yaptım.Kahvaltı için bişeyler aldım.En önemlisi Salata yapmak için malzeme aldım.

bugün neler yaptım?

Sabah: 9.30 kalkış.Markete gidiş.(otobüste 25 dk.)

Koca markette saat 1'e kadar alışveriş.(Ayaklarım koptu)
Kahvaltısız çıktığım için acıktım tabi.
100 gr.Tuzlu çubuk ve 2 küçük parça çikolata yedim.
öğlen:
2 gibi Marketten aldığım donmuş yeşil fasülyeyi tuzsuz ve az yağlı pişirdim.Yanına da kocaman bi salata yaptım.Yediğim en sağlıklı şeyler bunlar galiba

Şimdi papatya çayımı yudumlayacağım.

selam kızlar nasılsınız evde değilim şimdi akşam eve geldiğimde geçmişi okurum bugün sabahki menümü yazayım

sabah
1 kase special k

ara
1 portakal

öğlen
2 kepekli ekmekten peynirli domatesli tost

valla 12 ye geliyodu 2 ye dogruda yattim :82:
oy gülüm çok geç olmuş yaaa. tekrar etmemesi dileğiyle

sağlıklı menülerin devamını bekliyoruz

dün gece yine kötü geçti. yusumun ishal ve kusması devam ediyordu

sabah da erkenden kalktı sanki bütün gece o ayakta değil gibi. buna rağmen direndik. kahvaltıyı geç yaptık

kahvaltı 10.30da
domates salatalık
4 zeytin
1 kk peynir
2 çatal börek
1 tatlı kaşığ reçel
2 dlm kepek ekmeği 4 bardak şekersiz çay

ara süy yarım su bardağı

3 gibi öğle yemeği
4 sarma

akşam
avuç içinin yarısı kadar haşlanmış tavuk göğsü
salata
1 dlm kepek ekmeği

ara çilek+ muz olacak innşallah

spor : misafir gelecekti ev temizliği + akşam yemeği hazırlığı ( şimdi onlar yemek yiyorlar ben size yazıyorum)
eşim erkek arkadaşlarıı ( bekarlar) yemeğe davet etti de.

arka kalınca bböyle oluyor yaw bugün gündüz giremedim misafirlerim vardı bugünkü menümü vereyim
sabah:2 dilim ekmek, peynir, domates, salatalık
ara:1 pkt bisk
öğle:2 köfte, yeşillik, yoğurt
akşam:1 tbk fasulye, salata
iyi geceler yarına daha hafif başlayabilmek dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…