Canım, kuralları okuduğun için teşekkürler. Bu arada ya, boy, kilo vs bir tanıtım yazısı alsaydık senden :) bir de hedef kilon nedir?
diyet bisküvi dahi olsa 1 paketin hepsini yememelisin. O biraz fazl olmuş.
Eşofmanın da hayırlı olsun.
çok teşekkür ederim canım, o bisküviyi nasıl silerim inan bilmiyorum eski diyetisyenim vermişti pratiğimede geldiğinden atışttırıyorum ama haklısın olmaması en iyi, azaltmaya çalışıcam
boy:171
kilo:91.1 (cuma sabahı itibariyle)
hedef:65
umarım olur eşofmanı da bugün giydim deli gibi terletiyor bakalım nasıl olacak, yarın sabah yürüyüşe çıkıcaz inş.
iyi geceler
selam kızlar yeni geldim eve hafta sonu kaçamağı olduk
bugün güzel beslendim
sabah special k
ara portakal
öğle 2 kepekli ekmekten domatesli peynirli tost
akşam 4 kaşık bamya yemeği 1 adet kepekli ekmek
bugün kaynanama gittim dertleştik canım benim ya çok üzülüyor konuları anlattım haklısın diyor haklıyım tabi bilezik yapmış bana takılara başladım ben dedisevinmem lazım aslında ama sevinemedim bile sonra oğlu geldi hoşgeldin dedi bana sıcak davrandı sanki hiçbir sorun yok gibi pişmanlık ifadesi göremedim ama yüzünde yada belli etmedi sanki hiç birşey yok gibi davrandı yarın pazar gelicekmisin dedi hayır dedim neden dedi gelmicem dedim zayıflamışsın dedi beni özlemiş herhalinden belliydi bana şöyle sımsıkı sarılmak ister bir hali vardı hiç bozmadım ama markete gittik beraber biraz konuştuk ben öyle demek istemedimlere getirdi konuyu eve geldik sonra o siteyi açtım sonra internette araştırdım meğer o siteden ne çok şikayet varmış benim gibi insanlar mahkemeye vermişler izinsiz üye yapmışlar benim gibi madur çok al dedim bak onada gösterdim sonuç ne olursa olsun orda resmim bile olsa senin inanmaman gerekirdi dedim o hala bana diyorki neymiş belki erkek kardeşlerim belki hani üye olmuştur diye düşünmüşte bilmem ne ben dedim öyle birşey duyamadım senden içimden dedim diyor allahım ya. sonra dediki sen evlenmeyi düşünüyormusun benle esas dedi bende hayır dedim düşünmüyorum sinir etti beni dedimki yarın annen evde yokmuş yarın gelicem size iyice bir konuşalım yanlız değildik konuşamadık dedim yarın gidip adam akıllı konuşucam:44:
adı gibi altın yani çok pahalı .bu arada kızlar ister inanın ,ister inanmayın ama bişe anlatıcam.okulda bir arkadaşım bir zayıflamışki sormayın.uzun zamandır görmüyordum o sabahçı çünkü.kız nasıl verdin bu kiloları dedim.hayatım altın çilek yiyorum dedi.ama kapsül falan değil.bildiğin meyvesi kurutulmuş.yanıma alıyorum ara öğünlerde 2 tane falan atıyorum ağzıma dedi.banada verdi 2 tane yedim.bak menüme yazmayı unuttum:)kızlar varya bir saat sonra bir karın ağrısı başladı.sınavı zor bitirip eve zor attım kendimi afedersiniz yaniinanamadım ya.artık tesadüfmüydü neydi bilmiyorum ama ki ben bağırsakları zor çalışan biriyim.2 güne bir anca giderim tuvalete.hemen aradım banada alıyorsun nerden aldıysan dedim bakalım bakalım nasıl olacak
güzel menü olmuş.herkese tünaydın ve güzel haftasonları
Ve beklenen çıkartmayı markete yaptım.kahvaltı için bişeyler aldım.en önemlisi salata yapmak için malzeme aldım.
Bugün neler yaptım?
Sabah: 9.30 kalkış.markete gidiş.(otobüste 25 dk.)
koca markette saat 1'e kadar alışveriş.(ayaklarım koptu)
kahvaltısız çıktığım için acıktım tabi.
100 gr.tuzlu çubuk ve 2 küçük parça çikolata yedim.
öğlen:
2 gibi marketten aldığım donmuş yeşil fasülyeyi tuzsuz ve az yağlı pişirdim.yanına da kocaman bi salata yaptım.yediğim en sağlıklı şeyler bunlar galiba
şimdi papatya çayımı yudumlayacağım.
selam kızlar yeni geldim eve hafta sonu kaçamağı olduk
Bugün güzel beslendim
sabah special k
ara portakal
bugün kaynanama gittim dertleştik canım benim ya çok üzülüyor konuları anlattım haklısın diyor haklıyım tabi bilezik yapmış bana takılara başladım ben dediSevinmem lazım aslında ama sevinemedim bile sonra oğlu geldi hoşgeldin dedi bana sıcak davrandı sanki hiçbir sorun yok gibi pişmanlık ifadesi göremedim ama yüzünde yada belli etmedi sanki hiç birşey yok gibi davrandı yarın pazar gelicekmisin dedi hayır dedim neden dedi gelmicem dedim zayıflamışsın dedi Beni özlemiş herhalinden belliydi bana şöyle sımsıkı sarılmak ister bir hali vardı hiç bozmadım ama markete gittik beraber biraz konuştuk ben öyle demek istemedimlere getirdi konuyu eve geldik sonra o siteyi açtım sonra internette araştırdım meğer o siteden ne çok şikayet varmış benim gibi insanlar mahkemeye vermişler izinsiz üye yapmışlar benim gibi madur çok al dedim bak onada gösterdim sonuç ne olursa olsun orda resmim bile olsa senin inanmaman gerekirdi dedim o hala bana diyorki neymiş belki erkek kardeşlerim belki hani üye olmuştur diye düşünmüşte bilmem ne ben dedim öyle birşey duyamadım senden içimden dedim diyor allahım ya. Sonra dediki sen evlenmeyi düşünüyormusun benle esas dedi bende hayır dedim düşünmüyorum sinir etti beni dedimki yarın annen evde yokmuş yarın gelicem size iyice bir konuşalım yanlız değildik konuşamadık dedim yarın gidip adam akıllı konuşucam:44:
bilmiom ortim yaw :44:ortim neden aynı kaldınkine kaçamak yoktu değilmi..
canım benm tebrk ediorum seni inş benm de mezun olacagm günler gelicek olun acık olsunnnohhh hedefime ulaştım. kilom 58,9 kg. 1,1 kg vermişim.zaten vermemem mümkün değildi. 4 haftadır yapamadığım yürüyüşlerimi 2 günde yaptım
60,0/58,9/1,1/1,83
kaptanım bugün yarışmadaki son günüm. ama ara sıra girip mutlaka hatırınızı soracağım.
umarım herkes kilo vermiştir. bu arada eşim bu hafta tam 4 kg verdi.bende inanamıyorum.
tmm c anm ugra hepkilo bildirimim 51.0
burda bırakacağım gruba dahil olmayı ama merak etmeyin dikkat etmeye devam edeceğim. sabah kan verdim az önce geldim okula.
ağlıcam şimdi yaaaaa. bazen kendi kendime diyorum neden bu kadar önemsiyorum, alt tarafı internetten arkadaşlar. ama öyle değil işte üffffffff elimde olsa hiç ayrılmam. keşke bu kadar sevdirmeseydiniz kendinizi. ağladım işte :84:
ortimmm rabia emwa elif we diger bütün anneler gününüzü kutluorum rabbim bana da nasip ettsin anne olmayı cok kutsalsınız hepiniz hayırlı ewlatlar yetistirmeniz dilegiyle ..
inşallah bir daha böle hatalar yapmaz nişanlın. annesi iyi biri gibi. bakalım konuşun anlaşın bi sonuca varın ama senin gönlüne göre bi sonuca varın.selam kızlar yeni geldim eve hafta sonu kaçamağı olduk
bugün güzel beslendim
sabah special k
ara portakal
bugün kaynanama gittim dertleştik canım benim ya çok üzülüyor konuları anlattım haklısın diyor haklıyım tabi bilezik yapmış bana takılara başladım ben dedisevinmem lazım aslında ama sevinemedim bile sonra oğlu geldi hoşgeldin dedi bana sıcak davrandı sanki hiçbir sorun yok gibi pişmanlık ifadesi göremedim ama yüzünde yada belli etmedi sanki hiç birşey yok gibi davrandı yarın pazar gelicekmisin dedi hayır dedim neden dedi gelmicem dedim zayıflamışsın dedi beni özlemiş herhalinden belliydi bana şöyle sımsıkı sarılmak ister bir hali vardı hiç bozmadım ama markete gittik beraber biraz konuştuk ben öyle demek istemedimlere getirdi konuyu eve geldik sonra o siteyi açtım sonra internette araştırdım meğer o siteden ne çok şikayet varmış benim gibi insanlar mahkemeye vermişler izinsiz üye yapmışlar benim gibi madur çok al dedim bak onada gösterdim sonuç ne olursa olsun orda resmim bile olsa senin inanmaman gerekirdi dedim o hala bana diyorki neymiş belki erkek kardeşlerim belki hani üye olmuştur diye düşünmüşte bilmem ne ben dedim öyle birşey duyamadım senden içimden dedim diyor allahım ya. sonra dediki sen evlenmeyi düşünüyormusun benle esas dedi bende hayır dedim düşünmüyorum sinir etti beni dedimki yarın annen evde yokmuş yarın gelicem size iyice bir konuşalım yanlız değildik konuşamadık dedim yarın gidip adam akıllı konuşucam:44:
ben de bu mübarek pazar günü sınav görevlisiyim tatlım yaaa. ilk oturum hızlı bitti bizim . çocuklar maşallah soruları okumadan cevapladılar hemen bitti. 11.20 gibi. menün bence iyi. bi dondurman sırıtıyor orda. o da gündüz olduğu için çok sorun değil bence. su içebiliyor musun?iyi akşamlar kızlar.bugün çok yoğun bir gündü benim için anca girdim nete.sabah 8 den akşam 5 e kadar sınavım vardı.gözetmen olarak.doğru düzgün beslenemedim.menüm şöyle:
sabah sekizde yaptım bu sefer kahvaltıyı :1 yumurta,biraz domates,1 dilim ekmek ve çay
ara yok çünkü sınavdan çıkamıyorsun:)
öğlen 12.30 da dürüm söyledik okula mecburen ama ben sossuz istedim ve sadece etlerini yedim biraz lavaşıyla.bide ayran.
ara:bir küçük dondurma yedim çıkışta saat 16:30 da:)
akşam saat 8 de:salata ve 2 parça tavuk,tavukların 2si bir avuç içi kadardı.yoğurt ve biraz lıght kola.
gecede az önce biraz fındık yedim,hepsi bu kızlar.birde sanki biraz katılım azaldımı ne sayfalar pek ilerlemiyor:herhalde hafta sonu olduğu için.şimdi biraz geçmişi okuyup yorum yapayım bakalım öptm...
Altın çilek nerden buluyor arkadaşın ve ne kadara buluyor? bi sorup öğrenir misin canım.bu arada kızlar ister inanın ,ister inanmayın ama bişe anlatıcam.okulda bir arkadaşım bir zayıflamışki sormayın.uzun zamandır görmüyordum o sabahçı çünkü.kız nasıl verdin bu kiloları dedim.hayatım altın çilek yiyorum dedi.ama kapsül falan değil.bildiğin meyvesi kurutulmuş.yanıma alıyorum ara öğünlerde 2 tane falan atıyorum ağzıma dedi.banada verdi 2 tane yedim.bak menüme yazmayı unuttum:)kızlar varya bir saat sonra bir karın ağrısı başladı.sınavı zor bitirip eve zor attım kendimi afedersiniz yaniinanamadım ya.artık tesadüfmüydü neydi bilmiyorum ama ki ben bağırsakları zor çalışan biriyim.2 güne bir anca giderim tuvalete.hemen aradım banada alıyorsun nerden aldıysan dedim bakalım bakalım nasıl olacak
güzel menü olmuş.
bu arada kızlar ister inanın ,ister inanmayın ama bişe anlatıcam.okulda bir arkadaşım bir zayıflamışki sormayın.uzun zamandır görmüyordum o sabahçı çünkü.kız nasıl verdin bu kiloları dedim.hayatım altın çilek yiyorum dedi.ama kapsül falan değil.bildiğin meyvesi kurutulmuş.yanıma alıyorum ara öğünlerde 2 tane falan atıyorum ağzıma dedi.banada verdi 2 tane yedim.bak menüme yazmayı unuttum:)kızlar varya bir saat sonra bir karın ağrısı başladı.sınavı zor bitirip eve zor attım kendimi afedersiniz yaniinanamadım ya.artık tesadüfmüydü neydi bilmiyorum ama ki ben bağırsakları zor çalışan biriyim.2 güne bir anca giderim tuvalete.hemen aradım banada alıyorsun nerden aldıysan dedim bakalım bakalım nasıl olacak
oh oh afiyet olsun iyi menü olmuş.Güne dağılımını çok beğendim.kızlar dün geceyi bir muz ile kapattım saat 10da.
bu sabah aç karnına 1 bardak ılık su+ 2 gün kurusu
kahvaltı
9'da 2 dlm ekmek arasına domates marul yarım kk peynir. bu yazdığımın yarısı( sınav görevlisiydim aceleden yiyemedim)
11.30 sandwiçimin diğer yarısı+
2 brdk şekersiz çay
1 yumurta ile omlet
2 çatal peynir
5 zeytin
yarım dlm ekmek
13.30 2 kuru kayısı
50 dk leslie 5 mil yaptım az önce. saat 2de tekrar sınav görevim var. az sonra evden çıkacağm. dönüşte göörüşürüz. bizim evde anneler günü faaliyeti yok henüz
ama eşim hazırladı 1. oturum dönüşü kahvaltımı
selamlar kızlar,
kayınvaldemi bugün uğurladık. şimdi de yemek vs ile ilgilenmeden bir bakayım dedim. bu arada takımdaki herkesin hedef kilosunu bildirmemiz istendi. bundan sonra karneler buna göre hazırlanacakmış. aşağıdaki listeye ekleme yapar mısınız kızlar?
file76 65
sakaleynmaster
ebruli_hayat
sementa33
neyneyse : 60
dryrgp
yagmurcini3
roseking35
Çok güzel yazmışsın canım,ahanda gene ağlıyom. millette işten ayrılıyorum diye ağlıyorum sanacak.
aç değilim, bu defa ama yazabiliyorum işte
bu kadar mı sevilir netten bir takım
bir anda sevdim sizi, hepinize alıştım
hiç hesapta yoktu işten ayrılışım
keşke daha önce sizi tanısaymışım
6 kilo verdim sayenizde
sizi düşüncem yazın bikiniyle denizde
inşallah hedefinize ulaşırsınız sizde
biliyorum iyilik, güzellik var kalbinizde
burcuyla o kadar uyumlu bir eş oldunuz ki ayrılışlarınız bile beraber oldu.burcum birlikte başladık birlikte ayrılıyoruz bu takımdan hiç böyle olacağını tahmin etmezdim kankammmmm
seni tebrik ediyorum yine yaptın yapacağını . sen bu gazla daha da zayıflarsın . güzel duan için de teşekkür ederim. veda etmiyorum kimseye. gelip bakcam kim kaçamak yapıyo die
kaptanım daha önceki listeye bakarak benim durumu yazmamışsın dedim özür dilerim şimdi gördüm bu listeyi. bak 9 ay sonra başınıa ekşicem yine bana yardım edin kılo vereyim dicem.
ahanda şiir geldi burcudan burcu burcu....
amin canım. inşallah sağ salim gider.yolu açık olsun,hayırlısıyla varır evine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?