Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hehe doğru çıktı mı bari kızzzfala inanmamm malum
bende merak ediyom kısmetlerimi hep geri çeviriyom amaa:26:
kız burcu sen adımı öldürürsün,alemsin senin koca hiç yaşlanmaz.
aynen file bacım katılıyorum yaa neyse ben şimdilik kaçarrr sevgili olayınıda bi düşünimmhepinizi öptüm iyi gecelerrrr
![]()
Canım, kuralları okuduğun için teşekkürler. Bu arada ya, boy, kilo vs bir tanıtım yazısı alsaydık senden :) bir de hedef kilon nedir?teşekkürler canım şimdi okudum,kuralları bu şekilde açıkça yazman çok iyi olmuş, topikte ordan oraya sallanmıcaz,![]()
Bence de markete bir çıkartma yapmalısın.Öğrenci milleti olunca ucuz ne varsa onu yiyoruz.Bariani denediğim değişik yemeklerden en lezzetlisiydi.Yarım tamakta nasıl bıraktım hayret ettim
![]()
Haklısın bi ara markete gitmem lazım.En ucuz markete bu haftasonu çıkartma yapmayı düşünüyorum.![]()
diyet bisküvi dahi olsa 1 paketin hepsini yememelisin. O biraz fazl olmuş.selam kızlar, nete anca girdim, bugünkü listemi vereyim
sabah:iki dilim ekmek,peynir,domates, salatalık,zeytin
ara:yarım portakal
öğleatlıcanlı köfte,yoğurt,iki dlim ekmek
ara:1pkt diyet bisk.
akşam:4 köfte, yeşillik,2 dilim ekmek,yoğurt
ara:1 elma,
2 lt kadar da su içtim,
bir de dün eşofman aldım yarın denicem bakalım nasıl olucak,pazar akşam yatarken tartılmıştım,93tüm yarın sabahı iple çekiyorum sabah ilk haber vereceklerden biri benimdir sanırım![]()
Bol bol ara öğün yapabilirsin canım. Aç kalmanı önler ve yemeklere saldırmanı engeller.yooo hiç öyle değil,zaten bol bol yemişsin aç kalmamışsın ve kilo aldırmayacak şeyler yemişsin.keşke bende bukadar ara yapabilsem.canım ya bide şu alttaki kilo cetvelini nasıl yapcam biri cvp verse?![]()
Teşekkür ederim.güzel liste bence![]()
Diyetine ve sprouna düzenli devam et, bak hiç o kadar uzun gelmeyecek o zaman yolun.aynen canım bende.sana daha öncede yazmıştım aynı kilodayız bakalım kim önce zayıflıcak diye:)canım kocama kalsa 55 olmalıymışım
.ama daha önce gittiğim diyetisyen kas yağ oranımı falan ölçmüştü ve senin ideal kilon 65 demişti.kas oranım fazlaymış
:)sporcumusun dedi.önceden uğraştık biraz dedim
işte öyle 60-65 falan istiyorum.çokkk çalışmam gerek çokkk:)
çok güzel, tebrikler.Geçen hafta.82
bu hafta.81
gayet güzel menü, güzel sporgünaydın..
dünkü menüm.
sabah aynı
1 kuru kayısı krom hapı
kahvaltı
1 yumurta
çeyrek ekmek
1 parmak peynir..
ara
domates
2 yeşil zeytin
öğle
haşlanmış tavuk göğsü
3 kaşık yy yoğurt
ara
2 ceviz
3 badem
ara
bir kase çilek
akşam
3 kaşık etli bulgur pilavı
3 kaşık yy yoğurt
nane pul biberli
spor dışrda orta tempoda 40 dk yüryürş
75 yarım mekik
35*2 oklava ahreketi
yerde alt karın kası için 2 değişik hareket
su 3 litre
Bu kilon başlangıç kilon olacak canım. Haftaya hesaplama yapmaya başlayacağız zaten.günaydınlar herkese kilo bildirimimi yapayım hemen ama belirtmek isterimki ben pazar akşamı yatarken tartıldım 93tüm bugünde sabah yataktan kalktığım gibi tartıldım 91.1 çıktı, bu kadar kısa sürede bu kadar yağ gitmez malum, onun için ne kadarı yağ tam kestiremiyorum haftaya verecek olduğum kilom bugünküyle karşılaştırılsa daha gerçekçi olur bence, Allah hepimize azim versin irade kuvveti versin![]()
Tebrik ederim deryacım.kilom 62.7 600 gr vermişim..:79:
Erkeklerin kas oranı fazla olduğu için, kiloyu çabuk atıyorlar. Bizler de bol bol spor yaparak kas oranımızı artırmalıyız. O zaman kilolar daha kolay gider.kocaların koca ağzına bakılsa üüüü , benim eşimde tartının başından inmez biraz kilo alsa hemen ekmeği keser bişey yapar ne eder eder verir o kiloyu,bende diyetisyene gittiğimde 63 dedi ama 65 e razıyım ben keşke olabilsem ne yalan söyliyeyim biraz ütobik geliyor kendim için 65 ama umarım yılmam buralardan kopmadan verebilirim, var mısın birbirimizi takip edelim![]()
Tebrik ederim burcu seni ve eşini. Azimli çiftsiniz maşallah.ohhh hedefime ulaştım. kilom 58,9 kg. 1,1 kg vermişim.zaten vermemem mümkün değildi. 4 haftadır yapamadığım yürüyüşlerimi 2 günde yaptım
60,0/58,9/1,1/1,83
kaptanım bugün yarışmadaki son günüm. ama ara sıra girip mutlaka hatırınızı soracağım.
umarım herkes kilo vermiştir. bu arada eşim bu hafta tam 4 kg verdi.bende inanamıyorum.
Bence çok bir yanlışlık yok. Olabilir, bazı haftalarda çok dikkat etsen de veremezsin. Vücudumuzun nasıl işlediğine vakıf olamıyoruz. Sadece, eğer dikkat etmeye devam edersen meyvesini alırsın.Günaydın sevgili yol arkadaşlarım
biraz önce tartıldım. 300 gramcık vermişim
okadar koştur okadar az ye ama yine sonuç beklediğim gibi değil. kilo vermem mi durdu acep
bilmiyorum gerçi 300 gr hiç yoktan iyidir. kilo almamışım bu yönü beni teselli ediyor
ben neyi yanlış yapıyorummmmmm :84:
Canım, tartıdaki rakamı söylemen benim hata yapmamı önler. Ondan hemen müdahale ettim.özür dilerim btnem unutmuşum yazmayı.
geçen cuma kilom: 98 kg
bu hafta kilom : 97.700 kg
kaybedilen kilo : 300 gr
ne güzel, burcu ve sen ayrılırken bile kilo verdiniz.kilo bildirimim 51.0
burda bırakacağım gruba dahil olmayı ama merak etmeyin dikkat etmeye devam edeceğim. sabah kan verdim az önce geldim okula.
tebrik ederim canımkızlar kilo bildirimi:
geçen cuma:92.300
bugün :91.500
800 gr vermişim
bence iyi galiba çünkü hiç spor yapmadım ve tam düzgün diyetim yoktu.ama galiba form çaylar iyi geldi kızlar.hepinizi öptm:)![]()
Canım, bu tarı olayını nasıl halledeceksin? Cuma günkü bildirimin çok geç saatte olmuş. Haftaya perşembeden tartılıp bildir, istersen.herkesi tebrik ederim.maşallahben kilo bildirimimi biraz geç yapacağım galiba.tartı bulmam lazım.:18:
Tebrikler.Merhabalar ;
Bugün kü tartılma sonucumu bildiriyorum.
Bugün 60,0 kiloyum.
Geçen cuma 60,6 kiloydum.
Fark 600 gram.
![]()
Sağol canım.canım ara öğünlerin güzel olmuş bencee. buuna vakit ayırabilmen ayrı bir güzellik.
Maşallah burcumaevet bugün son günüm diye üzerime önlük giymedim. vücudumu saran bir kıyafet giydim. herkes iltifatlar yağdırıyor. çok zayıflamışsın diye. hatta bir arkadaşım bundan 1 ay önce beni dışarda görmüş, göbeğimi fark etmiş ve hamile olduğumu düşünmüş.bugün itiraf etti. 2 kilo daha vercem diyorum. herkes verme yeterince zayıfsın diyor ama kararlıyım hatta eşimin isteği üzerine 5 kilo daha verebilirim. çünküüüüüüüüü hafif olmak harika bir şey
![]()
Oğluna çok geçmiş olsun canım. İnşallah bugün daha iyi olmuştur.dün gece kötü bir gece geçirdik. oğlum 12.30 gibi kusmaya başladı bir yandan da ishal olmuş. salgın var galiba. kreşe gittiğinden beri hiç hasta olmadı diyordum ama geçen hafta çarşamba ve dün gece yani iki defadır çok kötü hasta oldu. bu sabah aile hekimimize sordum. çocuk doktoruna götürün dedi. bugün de aksi gibi eşime müfettiş geldi o okulda bense kendim için zor izin alıp hastaneye gittim.
bugün destek bi iki ilaç alcam. artık acilden götürürüz. ne çarşaf kaldı ne çocuğma giyecek elbise. hiç durmadan kustu yaaaa. onun bağırsak seslerini bile duydum gece. yavrum uykuda kusuyordu artık o kadar halsizdi ki.
canım ya bari sen bana yardım et. bak nie sinirleniyorum. benim bi takıntım var saat konusunda. bekletmem kimseyi bu durumda bekletilmekten de nefret ederim. hatta öncesinde birkaç defa bak bu saatte burda diye uyarırım eşimi. en hassas olduğum konu bu. ve sürekli müslümana yakışmayan tavırlar bunlar diyesim geliyor herkese. ne demek 9da gelcem diyip dokuzda evden çıkmak. bi arkadaş öyle demişti ben saat 9da orda olmam gereken yer için dokuzda evden çıkıyorum ya da saatimi kuruyorum dokuzda kalkıp 10 ya da 10.30 gibi orda oluyorum demişti. benim zamanı doğru kullanmakla ilgili insanların bunu görememeleri ile ilgili sıkıntım var rahat olamıyorum. offff işte böle. neyse sinirim geçti dün akşamo bize yemek yapınca da bu benim genel problemim.kilo veren bacılarımıı tebrik ediyorummmm
hehe kız sinirlenme eşine napsın çaktırmamaya çalışmışşnapsınnn
oğlun içinde geçmiş olsun
![]()
canım bana leslienin linkini gönderir misin eşim bulamadı nette. diğerlerini yapamayacağım artık en azından leslie yapayım diyomgünaydın..burcuxx sabah sabah sayendi spor yaptım..jlo eşiliğinde leslie hatunun hareketleriley 25 dk full tepindim..
![]()
afiyet olsun.tünaydın kızçeler
dışarı çıkıcam akşam uğrayamadım. gelince geçmişi okurum. sabah kahvaltımı yazıp çıkıcam
-5'i bir yerde çayım
10 dkk sonra
-1.5 haşlanmış yumurta
-1 domates
-1 salatalık
-2 bardak şekersiz çay
-bir dilim kepekli ekmek
-4 siyah zeytin
kendinize cici bakın![]()
şeytana uydun da saat kaçta uydun o da önemli:)tünaydin,tünaydin... :80:
ben yine cok gec gelince haliyle aksam giremedim..
dün cok guzel gecmisti disarda oldugum icin yemek yemedim 1 elmayla gecistirdim 2 lt.su ictim,sporumu yaptim ama eve gelince makarma vardi yemekk görünce tabii seytana uydum..![]()
az yedim ama pisman oldum tabi.. isirgan otu cayi ictim uzerine..
bugun gec kaltim.. sporumu yaptim.. simdi bi isirgan otu cayi icicem uzerine kahvalti..![]()
haydi görüsürük..hoscakalin,gununuz güzel gecsin..![]()
şeytana uydun da saat kaçta uydun o da önemli:)
evet bende de aynı olay olmuştu her şeyi yemek istemiştim,en iyisi ara olarak yemen.
sen de çok iyi birisin arkadaşım. ben de kornfleks çok seviyorum ama onu yiyince yarım saat sonra kurtlar gibi aç oluyorum ara olarak 1 kase yesek çok mu olur. ben zevkine çayın yanına yiyorduum bi ara. ben yemeğe kaçar kıslar![]()
Dünkü faciadan sonra ara öğün olarak da tüketmeyi düşünmüyorum ben canım.Ama çayın yanına bisküvi gibi ağır kalorili şeyler yerine onu yemek belki1 avuç daha az zararlı olur diye düşünüyorum.
tünaydın kızçeler
dışarı çıkıcam akşam uğrayamadım. gelince geçmişi okurum. sabah kahvaltımı yazıp çıkıcam
-5'i bir yerde çayım
10 dkk sonra
-1.5 haşlanmış yumurta
-1 domates
-1 salatalık
-2 bardak şekersiz çay
-bir dilim kepekli ekmek
-4 siyah zeytin
kendinize cici bakın![]()
tünaydınnn.Zinde güzel bi haftasonu geçirirsiniz umarım.menü şahane
valla 12 ye geliyodu 2 ye dogruda yattim :82:
yemekten 2 saat sonra yatılmış bi kusur yoktur![]()
oy gülüm çok geç olmuş yaaa. tekrar etmemesi dileğiylevalla 12 ye geliyodu 2 ye dogruda yattim :82:
sağlıklı menülerin devamını bekliyoruzHerkese Tünaydın ve güzel haftasonları
ve beklenen çıkartmayı Markete yaptım.Kahvaltı için bişeyler aldım.En önemlisi Salata yapmak için malzeme aldım.
bugün neler yaptım?
Sabah: 9.30 kalkış.Markete gidiş.(otobüste 25 dk.)
Koca markette saat 1'e kadar alışveriş.(Ayaklarım koptu)
Kahvaltısız çıktığım için acıktım tabi.
100 gr.Tuzlu çubuk ve 2 küçük parça çikolata yedim.
öğlen:
2 gibi Marketten aldığım donmuş yeşil fasülyeyi tuzsuz ve az yağlı pişirdim.Yanına da kocaman bi salata yaptım.Yediğim en sağlıklı şeyler bunlar galiba
Şimdi papatya çayımı yudumlayacağım.![]()