• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Dün akşam yemek yemedim.ama çook büyük bi hata yaptım.2 kalıp çikolata yedim:19: ve 4 kaşık mısır konservesi yedim.gece 2 gibi de cappucino içtim.sabah saat 5 gibi uyudum.Sohbet ettik arkadaşlarla.kilo aldım mı bilmiyorum.
bugün:
12.00 kalkış.
Meyvem bittiği için yurdun yanındaki küçük markete gittim.sepetimi ilk hiç abartmıyorum ve dürüst oluyorum.400 gr.lık ve kalorisi 1000 olan çilekli kek,meyveli yoğurtlar,hazır kızarmış tavuk,dondurulmuş patates kızartması ve taze beyaz ekmekle doldurdum.Kasaya giderken Bi çift gördüm.aynı ben gibi kilolulardı.Polonyalı buranın yerlileri ama gördüğüm polonyalı kızlar genelde süper bi fiziğe sahip oluyolar.daha genç görünüyolardı.Sepetlerine baktım.hemen hemen aynıydı benim sepetimle. pişman oldum.Eğer bunları alıp yersen ne yarışma kalır ne hedefin kalır o sana ''salatalık ye''tavsiyesini veren sevgili kuzenin bu yaz da aynı dalga geçmeyle karşılar seni dedim.geldim geri hepsini tek tek yerine koydum.Yoğurt aldım.Tuzsuz peynirden aldım 1 kilo kadar belki de fazla elma aldım.Kepek ekmeği aldım.Kefir ve yoğurt aldım.(dikkat markete aç gitmeyin gözünüz dönüyor böyle):20:
20 dk sonra
kahvaltı
1 büyük elma

10 dk.sonra:
1 fincan şekersiz limonlu çay
1 kibrit kutusundan az yağsız tuzsuz peynir
1 küçük domates
2 dilim kepek ekmeği
200 gr.kefir.(200 gram olduğuna bakmayın 102 kalori :53:)

Arkadaşlar kefir hakkında biraz bilgi vermek istiyorum.Ben bundan sonra yoğurt yerine de kefir yiyeceğim.İlk kez bu sabah denedim.Tadı yoğurda benzer ve daha az kalori içeriyor.(şöyle ki benim aldığım yoğurdun 200 gr'mı 122 kalori iken kefirin 200 gramı 102 kalori.)hem doyuyorsunuz hem de yoğurt tadı alıyorsunuz çok hoşuma gitti.Yoğurtlarım bittikten sonra hep kefir alacağım.

Unutmadan Tüm Annelerin Anneler gününü kutluyorum.Bence her Anne değerlidir ve değer verilmeyi hak eder.Bugün Msn açıp Anneminkini de kutlayacağım.1 hafta oldu görüşmeyeli.:71:

Son düzenleme:
inşallah bir daha böle hatalar yapmaz nişanlın. annesi iyi biri gibi. bakalım konuşun anlaşın bi sonuca varın ama senin gönlüne göre bi sonuca varın.

ben de bu mübarek pazar günü sınav görevlisiyim tatlım yaaa. ilk oturum hızlı bitti bizim . çocuklar maşallah soruları okumadan cevapladılar hemen bitti. 11.20 gibi. menün bence iyi. bi dondurman sırıtıyor orda. o da gündüz olduğu için çok sorun değil bence. su içebiliyor musun?

Altın çilek nerden buluyor arkadaşın ve ne kadara buluyor? bi sorup öğrenir misin canım.

canım kilosu 100 liraymış ,bende ucuza bulmuşsun dedim.neyse dediki 10 liralık alıyorum bir hafta yetiyor dedi.aldığı yerin adını söylemedi yerini biliyormuşta bir aktarmış sanırım.ben alırım sana dedi.ama birçok yerde vardır canım ya.ama kapsüller işe yaramıyormuş bak söylim.ama şeker hastaları yemiyecekmiş demiş adam.bakalım yinede tam adresini sorarım yarına canım:)

Dün akşam yemek yemedim.ama çook büyük bi hata yaptım.2 kalıp çikolata yedim:19: ve 4 kaşık mısır konservesi yedim.gece 2 gibi de cappucino içtim.sabah saat 5 gibi uyudum.Sohbet ettik arkadaşlarla.kilo aldım mı bilmiyorum.
bugün:
12.00 kalkış.
Meyvem bittiği için yurdun yanındaki küçük markete gittim.sepetimi ilk hiç abartmıyorum ve dürüst oluyorum.400 gr.lık ve kalorisi 1000 olan çilekli kek,meyveli yoğurtlar,hazır kızarmış tavuk,dondurulmuş patates kızartması ve taze beyaz ekmekle doldurdum.Kasaya giderken Bi çift gördüm.aynı ben gibi kilolulardı.Polonyalı buranın yerlileri ama gördüğüm polonyalı kızlar genelde süper bi fiziğe sahip oluyolar.daha genç görünüyolardı.Sepetlerine baktım.hemen hemen aynıydı benim sepetimle. pişman oldum.Eğer bunları alıp yersen ne yarışma kalır ne hedefin kalır o sana ''salatalık ye''tavsiyesini veren sevgili kuzenin bu yaz da aynı dalga geçmeyle karşılar seni dedim.geldim geri hepsini tek tek yerine koydum.Yoğurt aldım.Tuzsuz peynirden aldım 1 kilo kadar belki de fazla elma aldım.Kepek ekmeği aldım.Kefir ve yoğurt aldım.(dikkat markete aç gitmeyin gözünüz dönüyor böyle):20:
20 dk sonra
kahvaltı
1 büyük elma

10 dk.sonra:
1 fincan şekersiz limonlu çay
1 kibrit kutusundan az yağsız tuzsuz peynir
1 küçük domates
2 dilim kepek ekmeği
200 gr.kefir.(200 gram olduğuna bakmayın 102 kalori :53:)

Arkadaşlar kefir hakkında biraz bilgi vermek istiyorum.Ben bundan sonra yoğurt yerine de kefir yiyeceğim.İlk kez bu sabah denedim.Tadı yoğurda benzer ve daha az kalori içeriyor.(şöyle ki benim aldığım yoğurdun 200 gr'mı 122 kalori iken kefirin 200 gramı 102 kalori.)hem doyuyorsunuz hem de yoğurt tadı alıyorsunuz çok hoşuma gitti.Yoğurtlarım bittikten sonra hep kefir alacağım.

Unutmadan Tüm Annelerin Anneler gününü kutluyorum.Bence her Anne değerlidir ve değer verilmeyi hak eder.Bugün Msn açıp Anneminkini de kutlayacağım.1 hafta oldu görüşmeyeli.:71:

canım benim öncelikle ,alışverişe aç gitmek kesinlikle ve kesinlikle yanlış.gerçekten insanın gözü dönüyor.aman birdaha bu hataya düşme.sonra sende benim gibi tatlı krizlerine giren biriysen mutlaka sütlü tatlılardan ye.yapabiliyorsan kendin yap.mesela lıght süt ve az şekerle muhallebi yapabilirsin.yada lıght çikolatalardan alıp azar azar yiyebilirsin.belki buda yanlıştır ama ben tatlı krizine giren biri olarak bunu tavsiye ediyoruım.birde meyve bu krizlere birebir bence.mesela ben elmayı hiç sevmem çilek ,portakal,karpuz ve muz tercih ederim.bende çok iyi değilim diyet konularında ama en önemlisi öğrendimki mideyi boş bırakmamak.sürekli yiyeceksinki acıkmayasın.uzun süre aç kalırsa insan birden saldırıyor yemeklere.:)

selamlar kızlar,

kayınvaldemi bugün uğurladık. şimdi de yemek vs ile ilgilenmeden bir bakayım dedim. bu arada takımdaki herkesin hedef kilosunu bildirmemiz istendi. bundan sonra karneler buna göre hazırlanacakmış. aşağıdaki listeye ekleme yapar mısınız kızlar?

file76
sakaleynmaster
ebruli_hayat
sementa33
neyneyse : 60
dryrgp
yagmurcini3
roseking35

canım hedef kilom 60:)yani 30 kilo vermem lazım.başarabilirmiyim ki:32:

canlarım kusura bakmayın giremiyorum. düğün bitene kadar böyle olucak sanırım iki gündür davetiye dağıtıyoruz sanırım 1100 tane dağıttık.

sabah kahvaltım:

-ballı limonlu ılık su
20 dkk sonra

5'i bir yerde çayım
10 dkk sonra

kahvaltı.
-peynir,zeytin,domates,salatalık şekersiz çay.

öğlen:
-4 yaprak sarma

ara:
4 parmak light galeta
bir soda

akşam yemeğime
patates haşlıyorum.
salata yapıcam
(roka,dere otu, maydanoz, marul, salatalık vs yeşilliklerden salata yapıcam.)
(baharat ve limonla tatlandırıcam. içine haşladığım patatesleri koyucam. ve iki tane yağsız tavada pişmiş köfte yiycem)

yanında bi kase yoğurt

günlük sıvı tüketimi : 3lt 1 soda 1 lt 5'i bir yerde çay 1 kupa ballı limonlu su

günlük spor: 50 mekik, 100 kalça hareketi, yürüyüş yapıcam akşam yemeğinden sonra. şimdilik hepsi bu.

Selam hanımlar.Cuma yarışmasına katılmak isteyenler bölümüne yazdım ama sanırım görülmedi.Cevabınız olumlu olursa bana özelden yazarsanız çok sevinirim.3 aydır cuma zayıflama takımındayım ve takımımdaki biribirinden değerli,nitelikli ve insancıl sevgili takım arkadaşlarımın moral ve desteğiyle 3 ayda 12.5 kilo verdim.Hayatımın bu en zor ama en güzel kararında,zayıflama maratonunda beraber koştuğum;yalnızca internet sayfama değil,hayatıma da giren çok sevdiğim takım arkadaşlarımdan ve takımımdan ayrılmak durumundayım.
14. takım gerçekten çok kaliteli,zeki,donanımlı,azimli ve kararlı üyelerden oluşmakta.Onlar 3 aydır hayatımın en önemli parçalarından biri oldular.Sorunum kaptan kaynaklı,ama ayrıntıya girip polemiğe dönüştürmek ve kalp kırmak istemiyorum.Yalnızca takımının azmini,emeğini ezmeyecek bir kaptanın takımında olmak ve takım ruhuna yakışır bir duruş gerçekleştirmek için yeni bir takıma geçmek istiyorum.
Mesele 1. olmak,10. olmak değil.Mesele takım kaçıncı olursa olsun herkesin takımının emeğine sorumluluk taşıdığını bilmek ve bu emekleri haftalar boyu kilo alarak harcamamak.Emeğe saygı duymak,sanal da olsa ünvanının hakkını vermek,takıma karşı sorumluluk taşımak ve hedefe sarılmak.
Aynı hayal kırıklığını yaşamak,aynı ciddiyetsizliğe sahip olmaktan korkuyorum.Ben bunun için mi çok sevdiğim takım arkadaşlarımdan ayrıldım demekten korkuyorum.Lütfen.Dürüstçe;ben takımımın motivasyonunu azmimle kamçılar,takım arkadaşlarıma karşı sorumluluğumu unutmam diyen ve takımımla hayatının en zor ama en anlamlı maratonunu bizimle azimle koşarsın,hem takımıma hem kendime güveniyorum diyen sevgili takım kaptanları;hangi takım takımından ve çok sevdiği takım arkadaşlarından üzüntüyle ayrılan bu arkadaşınıza kapısını açar?

canım benim öncelikle ,alışverişe aç gitmek kesinlikle ve kesinlikle yanlış.gerçekten insanın gözü dönüyor.aman birdaha bu hataya düşme.sonra sende benim gibi tatlı krizlerine giren biriysen mutlaka sütlü tatlılardan ye.yapabiliyorsan kendin yap.mesela lıght süt ve az şekerle muhallebi yapabilirsin.yada lıght çikolatalardan alıp azar azar yiyebilirsin.belki buda yanlıştır ama ben tatlı krizine giren biri olarak bunu tavsiye ediyoruım.birde meyve bu krizlere birebir bence.mesela ben elmayı hiç sevmem çilek ,portakal,karpuz ve muz tercih ederim.bende çok iyi değilim diyet konularında ama en önemlisi öğrendimki mideyi boş bırakmamak.sürekli yiyeceksinki acıkmayasın.uzun süre aç kalırsa insan birden saldırıyor yemeklere.:)

evet tatlı krizim :/ Üstesinden geleceğim inşallah.Desteğine ve verdiğin bilgilere çok teşekkür ederim uygulamaya çalışacağımcanım :61:

Şimdi akşam Menüm;

şekersiz çay

Brokoli-soğan-havuç-mantar sote.(1 porsiyon)
Yoğurt(sarımsaklı)

selamlar kızlar,

kayınvaldemi bugün uğurladık. şimdi de yemek vs ile ilgilenmeden bir bakayım dedim. bu arada takımdaki herkesin hedef kilosunu bildirmemiz istendi. bundan sonra karneler buna göre hazırlanacakmış. aşağıdaki listeye ekleme yapar mısınız kızlar?

file76
sakaleynmaster 57
ebruli_hayat
sementa33
neyneyse : 60
dryrgp
yagmurcini3
roseking35

hedefim 57 rabiam.:9::34:
kayınvalide gitmiş güle güle gitsin allah kavuştursun..

:71:

:53: adı neden altın çilek acaba? çilek kurusu ise eğer...

oh oh afiyet olsun iyi menü olmuş.Güne dağılımını çok beğendim.:46:
bir de devamını görsen ahh ahhhhh menümün geri kalanında yazacağım. dengelemeye çalışıyorum. kaçamak yok ama saçma bi yeme isteği var bende.:18:

yolu açık olsun,hayırlısıyla varır evine.
ben de elife katılıyorum hayırlı yolculuk kayınvalideye.

canım kilosu 100 liraymış ,bende ucuza bulmuşsun dedim.neyse dediki 10 liralık alıyorum bir hafta yetiyor dedi.aldığı yerin adını söylemedi yerini biliyormuşta bir aktarmış sanırım.ben alırım sana dedi.ama birçok yerde vardır canım ya.ama kapsüller işe yaramıyormuş bak söylim.ama şeker hastaları yemiyecekmiş demiş adam.bakalım yinede tam adresini sorarım yarına canım:)
ben hap falan kullanamam zaten tatlım bebiş geliyor ya. kız kardeşim de demişti küçük kese kağıdında 1 hafta yetecek kadar alyorum diye ama izmirin bi ilçesinde bulşunabilir mi ki ben denemek için denemek istiyorum:1:

canım hedef kilom 60:)yani 30 kilo vermem lazım.başarabilirmiyim ki:32:

EVMA leslie linki sormuşsun :17::78:ama ben yazana kadarda bulmuşsun..:(((:37::53:

deryacım leslie leri eşim indirmiş ama 12şer dakikalık 5 miller. acaba doğru mu bilemedim ama 5 mil 1 diyor 12.30 dk sürüyor sonra 2ye geçiyorum öyle 5 tanesini yapınca 65 dk oluyor.

saat 4te 2 kepek ekmeğine domates peynir tost (öğle niyetine)

ara
saat 6da yarım muz
1 bardak süt

akşam
8de (geç biliyorum)
salata
cacık
kuru dolma
(yiyip yemeyeceğim belli değil)

şimdi sofra hazırlamaya gidiyorum.

su:2.5 lt
spor : leslie 50 dk

merhaba arkadaşlar...kaptan kim bilmiyorum bile ama beni çağıran olabilirmi :26:

kendimi tanıtayım hemen ismim ayşen 25 yaşındayım 1 70 boy
diyete başladığımda 84 kiloydum 2 ay olmadı henüz 8.8 vermişim 75.2 kiloyum hedef kilom 60
:71::71::71:

akşam yemeğinde kuru dolmaların 3 tanesinin kabuğunu yedim içindeki pirinci sıyırdım yemedim:34:
ancak böyle kurtardım.

arkadaşlar leslie 5 milden 50 dk yaptım gram terlemedim. zaten çok zor terlerim hatta doğru düzgün terlemem de. neyse bende mi bi sorun var yoksa sizi de mi terletmiyo bu abla?:8:

evet tatlı krizim :/ Üstesinden geleceğim inşallah.Desteğine ve verdiğin bilgilere çok teşekkür ederim uygulamaya çalışacağımcanım :61:

Şimdi akşam Menüm;

şekersiz çay

Brokoli-soğan-havuç-mantar sote.(1 porsiyon)
Yoğurt(sarımsaklı)
çok güzel bir akşam yemeği afiyet olsun :70:

merhaba arkadaşlar...kaptan kim bilmiyorum bile ama beni çağıran olabilirmi :26:

kendimi tanıtayım hemen ismim ayşen 25 yaşındayım 1 70 boy
diyete başladığımda 84 kiloydum 2 ay olmadı henüz 8.8 vermişim 75.2 kiloyum hedef kilom 60
:71::71::71:
hoşgeldin ayşen. takımda güzel kılo vermen dileğiyle. ben artk takımda değilim ama takımımı bırakıp da bi yerlere gidemiyorum. çok seviyorum arkadaşlarımı çok:70::54:

deryacım leslie leri eşim indirmiş ama 12şer dakikalık 5 miller. acaba doğru mu bilemedim ama 5 mil 1 diyor 12.30 dk sürüyor sonra 2ye geçiyorum öyle 5 tanesini yapınca 65 dk oluyor.

saat 4te 2 kepek ekmeğine domates peynir tost (öğle niyetine)

ara
saat 6da yarım muz
1 bardak süt

akşam
8de (geç biliyorum)
salata
cacık
kuru dolma
(yiyip yemeyeceğim belli değil)

şimdi sofra hazırlamaya gidiyorum.

su:2.5 lt
spor : leslie 50 dk

tatlım artık sen hamilelere göre bi diyete ve spora başlasan iyi diyorum yani:49:bunun içinde bence diyetisyene gitsen iyi olur.yanlış bişe yapıp bebeğe zarar vermeyelim dimi ama:54:

tatlım artık sen hamilelere göre bi diyete ve spora başlasan iyi diyorum yani:49:bunun içinde bence diyetisyene gitsen iyi olur.yanlış bişe yapıp bebeğe zarar vermeyelim dimi ama:54:
canım leslie en hafif olan bence o nedenle onu denedim. sadece yürüyorum:)

sen neler yaptn bugün nasıl gçti?

Back
X