• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar bişe sorcam lessi nin 5 miline şöle bi göz attım nasıl buluosunuz?
hakkaten 8 kilometre yürümüş gibi oluomu?
hakikaten 8 km ve hatta daha fazlası. normalde sen 8 km dışarda yürüsen bu kadının harcattığı kalori kadar yakamıyorsun. gerçekten güzel kalori harcatan bir program. yalnız düzenli yapın. haftada 1 gün yapıp rafa kaldırmayın. her gün 5 mil yapamıyorsanız, 3 yapın. hatta 1 mil dahi yapsanız faydanıza.

kızlar selammmm ben geldim.biraz bugün yaşadıklarımdan ve menümden bahsedip sonraa geçmişi okuyup cvp yazcam.
şimdi kızlar bugün anneler günü programımız vardı.bir düğün salonu tuttuk okul olarak anneleri çağırdık.işte hediye çekilişleri,süpriz sanatçılar falan vardı:)bizde gittik velilerle bir döktürdük bir döktürdük valla 1 kilo vermişimdir:):66::66::66::66::66::66::122::124::124::124::124::124:

sonra eve geldim ölmüş bir vaziyette yemek yiyip alışverişe çıktık eşimle.ayy dedim hergün bir düğüne falanmı gitsem iyi spor oluyor yani:124::124:kızlarrrr çıkmaz olaydım alışverişe.ne yazıkki tatlı krizime yenildim.toktumda ama dayanamadım.ekler aldım yarım kilo eve geldim ve yalan söylemicem 10 tane yedim:(:52::58:ayyy sinirlerim bozuldu .demek çok oynamışım ve acıkmışım.işte böyle kızlar.buna göre menüm şöyle oldu:

sabah:1 dilim kepek ekmeği ve biraz yumurta.

ara: eğlencede döner pilav gelmişti valla birazcık dönerinden tırtıkladım ekmeksiz.

akşam:kıymalı patates yemeği vardı.susuz 5 kaşık kadar ondan 2 dilim kepek ekmeği ve 1 bardak ayran.

akşamdan sonra ki bu saat sekiz gibi:10 tane ekler:(ayyy yazarken bile utanıyorum.okadar oynadııklarım boşa gitti beee:47:
:67::67::67::67::67::67::67::67::67::67:

ya nolcak bea semanta en kötü ihtimalle ne almışsındır ne vermişsindir :) oh afiyet olsun en azından gözün kalmamış oldu unut olmamış gibi davran boşver zaten oynamışsın yakmışsın :)
:67:ne demek ne olacak??
o zaman diyet yapmanın ne anlamı var, hepimiz yiyelim gitsin.:47:

bilmemki belki buraya girmediği sürece3 ayda ya kilo almaya başlarsa yine ne bileyim ki:?

canım hedef kilomuzu değiştirebilirmiyiz şimdilik ya ben 60 için çokk kiloluyum ya.önce bir 70 olsam diyorum bilmem yanlışmı düşünüyorum.?

mezun olduktan sonra 6 ay canım. yani sen mesela 60 kilo olunca mezun olacaksın. mezuniyet durumun bildirilince 6 ay tekrar girmiyorsun listeye. ama kilo koruma programı kapsamında aramızda olabilirsin. o mesele değil.
70 olunca mezun olacaksan, 70 yazalım. yok ara hedefim o diyorsan 60 kalsın.

inşallah faydam dokunur canm teşkr ederim :16:
evet cnm ballı limonlu suuya başladım 3. günüm sanırım başlayalı. öğlen bişey yemedim. dışardaydım hep oğluma bir kot pantolon bulamadım. ama kendim için harika bi ayakabı aldım yani benim için harika :60: yarın akşam kınaya gidicez. sabah gidip son bi mağaza kaldı ona bakıcam. biz dönene kadar kapanmıştı. 21:30 du saat. ama ayaklarım ölüyo yorgunluktan. valla öğlen yemediğim için ve dışarda yeme şansım yoktu tavuk döner yedim :52: ama yemeden önce 2 tane pet su içtim :52: az yemek için nihayetinde az yedim. :32: 3 litre su içtim. 1 litre 5'i bir yerde çayım. bide sabah ballı limonlu su. sıvı tüketimi bu kadar. ha birde uyumadanda ballı limonlu su içmek istiyorum. beni rahatlatıyo. acaba bi sakıncası olurmu geç saatte :14:
bol bol oynıycam :64::66:
ayakkabıların hayırlı olsun deryacım.
güzel bir telaşen var. hayırlısıyla atlatırsın inşallah.
yatarken ballı limonlu suyun bir zararı olmaz bence, belki bal miktarını yarım tatlı kaşığı yapman faydana olur.

herkese iyi gecelerr kızlarrrrr....

kaptanım şimdiden yazayım sabah giremeyebilirim. ama yarın akşam yatmadan mutlaka girerim. düğün bitene kadar idare edin beni. düzenli menü paylaşamayabilirim.

kendinize çoooooooook kocaman iyi bakın :16:
Hepiniz Allah'a emanetsiniz :16:
hayırlı geceler :54::54::54:
tamam canım, düğün işlerinden sonra hemen burdasın yalnız. tamam mı?

selam kızlar nasılsınız bakalım
ben gündüz sürekli uyuduğumdan gece bakınıyorum kimseler yok :53:
ne güzel vermişsiniz kilocukları valla tebrik ediyorum
:nazar: 40bin kere maşallah size
bababa gece bakıyormuş kimse yokmuş:63:
bir selam versen belki birileri olur.:67:

bilmiyom nasil cözcez..:59: hayatim cok düzensiz su saat olmus yatmadim hala..sinir streste var,dersler disinda gece uyuyamiyorum sabah kalkamiyorum..kahvalti saatim 12-1 i buluyo.. az yiyiyorum ama bakalim cuma görücez.. haklisin yarindan itibaren margarini cikartiyorum kahvaltimdan..ben beni bildim bileli bayilirim ekmek,yag,beyaz peynir üclüsüne..yaninda herhangi bisey olsada olur olmasada..:78: spora devam evde egzersizlere devam ediyorum,bugunden itibarende bal,sirke,su ya basladim.. ama en önemlisi duzenli beslenme bende de o yok..:50:

bugun bulgur pilavi yapicam demistim..vaz gectim..mercimek corbasi yaptim.gitmedende 1 tabak yedim 2 dilim ekmekle..eve gelincede yesil cay ictim..
hayatına müdahale etme hakkımız yok tabi ama bu yazdıklarını okuyunca nasıl kilo aldığını da daha iyi anladım. geç yatış geç kalkış. öğün atlanması vs.
bence sana biraz fedakarlık ettireceğiz. zamanla tabi.

günaydın kızlaaaaaarrr :38:
günaydın melikecim:16:

bu defa geçmişte kaybolmadan menümü yazayım önce

sabah: 2dilim ekmek, peynir zeytin, bildiğiniz şeyler
ara: yarım ekmek, süt
öğle:köfteli patlıcan, 3 dilim ekmek, yoğurtlu salata
ara:1 portakal,1 pkt çubuk kraker(çok aç hissettim kendimi, biskv den tam kurtulamadım)
akşam:köfteli patlıcan 1,5 dilim ekmek, cacık
ara: 1 elma

vermiyormuşum gibi geliyor tartıdan uzak duruyorum cuma sabahını iple çekiyorum:18:
1 paket diyet çubuk kraker mi? canım sen o diyet ürünler yerine kuru hurma, incir, kayısı kurusu falan yesen daha iyi değil mi?

kızlar klasik kahwaltımı yaptım smdi yesil cayımı iciorum kuaföre gidicem bugün kas flan işlerm war kendme bi spor programı hazırlıorum smdi en cok kilomun oldugu bölgelere daha cok yönelicem aratırcam plates hareketlernden flan her yermi düzgün bi sekle sokucam yaz geldi artık ama ben umutsuzluga kapılmıorum bi gün gec ya da erken sonuc yine aynı olucak :46:

hayatına müdahale etme hakkımız yok tabi ama bu yazdıklarını okuyunca nasıl kilo aldığını da daha iyi anladım. geç yatış geç kalkış. öğün atlanması vs.

günaydin.. :3:

mudahale edeceksiniz tabi..onun icin burdayim... biraz zor-um sanirim :43: ama sizinle basaracagima inaniyorum :61:

gece 3 te yatmama ragmen bugun erken kalktim.. erken kalkicam artik.. 8 bucukta uyandim,kalmam 9 u buldu tabi :61:
simdi balli sirkeli suyumu iciyorum,sporumu yapip yesil cay icicem..ekmegi tamamen cikarmak istiyorum hayatimdan.. aksam yine durumu bildiririm,tam olarak yazarim yiyip,ictikerimi..
görüsürük :82:

1 paket diyet çubuk kraker mi? canım sen o diyet ürünler yerine kuru hurma, incir, kayısı kurusu falan yesen daha iyi değil mi?

diyet çubuk bile değil canım bildiğin tuzlu çubuk kraker dayanamadım evde yedim:18: sonra pişman oldum ama iş işten geçmiişti bugün gün kurusu alıcam ondan yerim inş . ama ne yalan söyli,yeyim birazda midemin suyunu çeksin istiyorum ondan biskv. türü şeyler yiyiyorum midemin suyunu çeksin ne yememi önerirsiniz kızlar?

kızlar klasik kahwaltımı yaptım smdi yesil cayımı iciorum kuaföre gidicem bugün kas flan işlerm war kendme bi spor programı hazırlıorum smdi en cok kilomun oldugu bölgelere daha cok yönelicem aratırcam plates hareketlernden flan her yermi düzgün bi sekle sokucam yaz geldi artık ama ben umutsuzluga kapılmıorum bi gün gec ya da erken sonuc yine aynı olucak :46:
afiyet olsun kahvaltın, canım.
bakıma giriyorsun demek:115:
spor fikrin de güzel, umutsuzluk tabiki de yok.:16:

günaydin.. :3:

mudahale edeceksiniz tabi..onun icin burdayim... biraz zor-um sanirim :43: ama sizinle basaracagima inaniyorum :61:

gece 3 te yatmama ragmen bugun erken kalktim.. erken kalkicam artik.. 8 bucukta uyandim,kalmam 9 u buldu tabi :61:
simdi balli sirkeli suyumu iciyorum,sporumu yapip yesil cay icicem..ekmegi tamamen cikarmak istiyorum hayatimdan.. aksam yine durumu bildiririm,tam olarak yazarim yiyip,ictikerimi..
görüsürük :82:
günaydın ebrucum.
bugün erken kalkman çok çok güzel bir haber. demek ki bazı şeyleri yavaş yavaş değiştirebileceğiz.
ekmeği kahvaltında tüketmeye devam etmelisin. ancak akşam saatlerinde ekmekten kaçınabilirsen iyi olur canım.
sana güzel bir gün diliyorum.

diyet çubuk bile değil canım bildiğin tuzlu çubuk kraker dayanamadım evde yedim:18: sonra pişman oldum ama iş işten geçmiişti bugün gün kurusu alıcam ondan yerim inş . ama ne yalan söyli,yeyim birazda midemin suyunu çeksin istiyorum ondan biskv. türü şeyler yiyiyorum midemin suyunu çeksin ne yememi önerirsiniz kızlar?
canım midenin suyunu çekme diye bir şey yok ki. tokluk vermesini istiyorsan lifli gıdalar tüketmelisin. bol lifli meyveler olabilir. günkurusu, hurma olaabilir. küçük bir avuç beyaz nohut olur.

hoşgeldinn ablacımm ben hariç herkes veriyo kız:D bende kendimi dengelemeye çalışıyorumm sen nasılsın gece kuşumm benim
menülerin böyle devam ettiği sürece, bence, takımdan çıkmanı gerektirecek bir şey yok. hatta seni örnek göstermeyi düşünüyorum, "bakın hamile olduğu halde ne kadar dikkatli besleniyor" şeklinde.:81:
ayy hedef kilosunu sevsinler:69:
imkan olucak, senin eşin hamile kalıcak ve görecek kolay mıymış incecik hamile olmak:9:

rica ederim canım.
kendi takımınızda kalmanıza daha çok sevindim ben aslında. bir sorun olduğunda gitmek yerine kalarak çözemeye çalışmalı diye düşünüyorum.:16:

saati geç ama akşam yediklerin yine de masum. kaçamak yok en azından. bir de sana tavsiyem sen artık saate takılma. biz belki 6-7 gibi yemeyi kesmeliyiz ama sen dayanamazsın canım.

hoşgeldin canım.
patronlarına hayran kaldım, sana yardımcı olacak birini almak yerine "konu mankeni" almışlar.:47:
beslenmen de güzel. b-fit konusunda ısrarlarını sürdür. abin dayanamaz sana:16:

sana daha önce sormuştum canım, defterimde yazılı hedef kilon. bir de tabi deneme süresi olayı var. gerçi moonros ve anofel de deneme süresindeler. ancak onları not almamışım.

kesinlikle hiç yoktan iyi canım. en azından başlangıç yapmışsın. her gün bu miktarı yapsan cumaya inanılmaz farkeder. sporda en önemli noktalardan biri düzenli yapmak:97:

kuş kadar yemişsin canım ya:96:
tabi sebebini tahmin ediyorum. inşallah bu günleri de aşarsın canım.

ayyy rabiş hiç sorma aldıkları adam bugün işe bile gelmedi :27:kaldılarmı yine bana dedim sizin eleman yok ortalıkta ilk günden kaytarıyoo :53::52:eee ne anladım bu işten ben dedim :30:bakalım neler olucak :27::27:bfit konusundada abim sanırım kıskandığından göndermiyo zayıflicam diyeee :66::66:bakalım iknaa ederim inşşşallahhhh

sizlerr nasılsınızzz şekerlerimmmmmm

tubacığım senle kilolarda aynı durumlarda:)bende temmuzda eşimin memleketine gideceğim:)ve orda teyzeler hep kilolarıma takılıyo benim:(

ahhh canımmm ahhh bilmezmiyimmmm bu dertleri.hemde 90 kilo bi tombişim ben.sen yine 65 i görmüşsün ben onuda görmedim hiççç:)ve aynen şuan dolapta içine girmemi bekleyen kotlar dolu:)bak üzülüyormuyum ben hiç.olacak olacak sabret:)

saol canım benim ama mideni çok yorma ya sirkeler ,elmalar,çok yeşilçayla beraber rahatsızlık vermesin sonra?

bilmemki belki buraya girmediği sürece3 ayda ya kilo almaya başlarsa yine ne bileyim ki:?

canım hedef kilomuzu değiştirebilirmiyiz şimdilik ya ben 60 için çokk kiloluyum ya.önce bir 70 olsam diyorum bilmem yanlışmı düşünüyorum.?

sessiz ol canım,oluruna bırak bakalım...

inşallah canım benimde tek umudum o oynadıklarım zaten,inşallah karşılamıştır birbirinide bende cuma sabahı tartıda üzülmem:(bu arada hoşgeldin canım benim.vereceğiz kiloları merakk etme.zaten benim önerim vardı haftanın birgünü serbest gün olsun diye:)oda bugün olsun işte.

ayyyy suusss kızzzz yüzüme vurmaaa:17:

ay korktum bak şimdi kaptan napıon kız kaçırana:)

hakikaten 8 km ve hatta daha fazlası. normalde sen 8 km dışarda yürüsen bu kadının harcattığı kalori kadar yakamıyorsun. gerçekten güzel kalori harcatan bir program. yalnız düzenli yapın. haftada 1 gün yapıp rafa kaldırmayın. her gün 5 mil yapamıyorsanız, 3 yapın. hatta 1 mil dahi yapsanız faydanıza.

ama ben onu demk istemedim bak yemiş ama hatasınıda anlyayıp bi güzel tepinmiş hem pişmanda olmuş affedelim bu sefer bidaha yaparsa kızarız olmazmı*

mezun olduktan sonra 6 ay canım. yani sen mesela 60 kilo olunca mezun olacaksın. mezuniyet durumun bildirilince 6 ay tekrar girmiyorsun listeye. ama kilo koruma programı kapsamında aramızda olabilirsin. o mesele değil.

yatarken ballı limonlu suyun bir zararı olmaz bence, belki bal miktarını yarım tatlı kaşığı yapman faydana olur.

of kilolar of:)

ama ben onu demk istemedim bak yemiş ama hatasınıda anlyayıp bi güzel tepinmiş hem pişmanda olmuş affedelim bu sefer bidaha yaparsa kızarız olmazmı*

of kilolar of:)

dünki menüm sabah bi elma bir dilim kepek ekmeği
10 da bir elma
öğlen tablotta kurufasulye pilav ezogelin çorbası birer kepçe
akşam beşte ev arkadaşım gözleme yapmış bana diyet yapmış ıspanaklı az yağlı ve ince açmış
iki tane ondan yedim
6 da iki tatlı kaşığı dondurma anlıcanız fil gibi yemek yedim ve 2 litre su
bunun yanında öğlen arası 45 dakikalık yürüyüş
akşam bir saatlik yürüyüş yürüyüşten sonra bahçede yarım saat yada 45 dakika voleybol ve evde yarım saat yer hareketleri yaptım ve ilk zaferim sabah kalktımda 400 gram vermiştim o yemeye rağmen vermişim helel olsun bana:):27:

kızlar selammmm ben geldim.biraz bugün yaşadıklarımdan ve menümden bahsedip sonraa geçmişi okuyup cvp yazcam.
şimdi kızlar bugün anneler günü programımız vardı.bir düğün salonu tuttuk okul olarak anneleri çağırdık.işte hediye çekilişleri,süpriz sanatçılar falan vardı:)bizde gittik velilerle bir döktürdük bir döktürdük valla 1 kilo vermişimdir:):66::66::66::66::66::66::122::124::124::124::124::124:

sonra eve geldim ölmüş bir vaziyette yemek yiyip alışverişe çıktık eşimle.ayy dedim hergün bir düğüne falanmı gitsem iyi spor oluyor yani:124::124:kızlarrrr çıkmaz olaydım alışverişe.ne yazıkki tatlı krizime yenildim.toktumda ama dayanamadım.ekler aldım yarım kilo eve geldim ve yalan söylemicem 10 tane yedim:(:52::58:ayyy sinirlerim bozuldu .demek çok oynamışım ve acıkmışım.işte böyle kızlar.buna göre menüm şöyle oldu:

ara: eğlencede döner pilav gelmişti valla birazcık dönerinden tırtıkladım ekmeksiz.

akşam:kıymalı patates yemeği vardı.susuz 5 kaşık kadar ondan 2 dilim kepek ekmeği ve 1 bardak ayran.

akşamdan sonra ki bu saat sekiz gibi:10 tane ekler:(ayyy yazarken bile utanıyorum.okadar oynadııklarım boşa gitti beee:47:

bence tatlım ne vermişsindir nede almışsındır ben şu iskenderle tavuk pilav olayından sonra tartıya çıktığımda ne aldım ne verdim o günlerdede senin kadar hareket etmişliğim vardı yani üzülme canım kırk yılın başı şurda nolcaak:1:

herkese iyi gecelerr kızlarrrrr....

kaptanım şimdiden yazayım sabah giremeyebilirim. ama yarın akşam yatmadan mutlaka girerim. düğün bitene kadar idare edin beni. düzenli menü paylaşamayabilirim.

kendinize çoooooooook kocaman iyi bakın :16:
Hepiniz Allah'a emanetsiniz :16:
hayırlı geceler :54::54::54:

iyi eğlenceler canım:79:

bu aralar bende senin gibiyim canım gecem gündüzüm birbirine girdi:5: dün yine hiç uykum yoktu yatmadan önce nette çok sıkıcı bir film aradım uzandım yatağa film sıkıcı ya uyku çöktü uyumuşum kendimce yöntem buldum:1:

ara:1 portakal,1 pkt çubuk kraker(çok aç hissettim kendimi, biskv den tam kurtulamadım)

vermiyormuşum gibi geliyor tartıdan uzak duruyorum cuma sabahını iple çekiyorum:18:

ya canım bende öyle kuş kadar yiyorum yok veremiyorum neden böyle oldu anlamıyorum acaba diyorum 1 haftalık şok diyet falan uygulasak metobolizmamızı hızlandırabilirmiyiz:53:

10 da bir elma
akşam beşte ev arkadaşım gözleme yapmış bana diyet yapmış ıspanaklı az yağlı ve ince açmış
iki tane ondan yedim
akşam bir saatlik yürüyüş yürüyüşten sonra bahçede yarım saat yada 45 dakika voleybol ve evde yarım saat yer hareketleri yaptım ve ilk zaferim sabah kalktımda 400 gram vermiştim o yemeye rağmen vermişim helel olsun bana:):27:

tebrikler canım cumaya kadar 1 kiloya tamamlarsın inşallah yedikçe eriyesin:66:

kızlar ben şimdi çıkıcam yine dışarı bankaydı oydu buydu işlerim var ordanda markete gidicem evde bişicik kalmadı gelmem akşamı bulur herhalde menümü akşam yazayım toptan bugün yine düzensiz olucak sanırım dışarıda olucağım için ara öğün falan yapamam akşam görüşürüz canlarım kendinize iyi bakın:79:

kahvaltıda kepek ekmekle peynirli tost yaptım yedim,suda 1litreyi geçti.
ama öğlen ne yiyecem bilmiyorum,evdede hiç bir şey yok,alışverişede gidemiyoruz malum ay sonu .

midenin suyunu çekmesi mi?:53: bence miden su toplamıyor vücudun su topluyor onu da atmak için tuzsuz yemek spor yapmak gbi şeylerle atarsın. ama ilk defa duydum bu tabiri
bence boşwer diyet de olsa bisküvilri. meyve ye sebze ye. salatalık ye mesela.

ayyy kıskandım ne güzel bir anneler günü programı olmuş öle. keske bizde de olsaydı da oynasaydık.
görmedik sanma o eklerleri:20: çok kızdık çok. tatlım hepimize kriz geliyor zaman zaman amaaaaaaaaaaaaa 1 tane ye 2 tane ye 10 tane:53::14:

hoşgeldinn ablacımm ben hariç herkes veriyo kız:D bende kendimi dengelemeye çalışıyorumm sen nasılsın gece kuşumm benim

ayyy rabiş hiç sorma aldıkları adam bugün işe bile gelmedi :27:kaldılarmı yine bana dedim sizin eleman yok ortalıkta ilk günden kaytarıyoo :53::52:eee ne anladım bu işten ben dedim :30:bakalım neler olucak :27::27:bfit konusundada abim sanırım kıskandığından göndermiyo zayıflicam diyeee :66::66:bakalım iknaa ederim inşşşallahhhh

10 da bir elma
iki tane ondan yedim

midenin suyunu çekmesi mi?:53: bence miden su toplamıyor vücudun su topluyor onu da atmak için tuzsuz yemek spor yapmak gbi şeylerle atarsın. ama ilk defa duydum bu tabiri
bence boşwer diyet de olsa bisküvilri. meyve ye sebze ye. salatalık ye mesela.

ayyy kıskandım ne güzel bir anneler günü programı olmuş öle. keske bizde de olsaydı da oynasaydık.
görmedik sanma o eklerleri:20: çok kızdık çok. tatlım hepimize kriz geliyor zaman zaman amaaaaaaaaaaaaa 1 tane ye 2 tane ye 10 tane:53::14:

tatlım hamişlik topiklerine takılıyon mu birlikte takılalım:49:

o hissi hepimiz cumaya doğru yaşadık burda. merak etme veriyorsundur. sporla destekle

ikna et arkadaşım. duygu sömürüsü yap.

10 da bir elma
iki tane ondan yedim
vay ev arkadaşına bak diyet gözleme de yaparmış . ohh ne güzel. 400 gramını da tebrik ederim. cumaya 1000 gr olur o inşallah.

sabah 7.30 1 bardak ılık süt
3 N**** (Siyahi) bisküvi (hep eşim yüzünden dün almış koymuş dolaba:20:)

kahvaltı 9.40
5 zeytin 1 kk peynir ezine
domates salatalık biber
1 kepek emeği

ara yok:50:

öğle yok:50:

az sonra doktora gitcez eşimle ve canım hiç bişi yemek istemiyor. aslında açım.
kaptanım benimle ilgili düşüncelerin için teşekkür ederim. inşallah senin bize yol göstermen sonucunda beslenmemizi de daha sağlıklı hale getircez tüm arkadaşlarla. sana layık olmaya çalışıyoruz.:70::71:

valla bu devirde çalışacak adam bulmak zor. patronlarına ders olsun. işe aldıkları adam 1 günde kaçmış.
abin sana o bir kasa elmayı aldıysa eninde sonunda b-fit'e de razı olur seminecim. ısrar kampanyanı sürdür:62:

ay korktum bak şimdi kaptan napıon kız kaçırana:)
kaçır ve gör:47::47:

of falan yok, gidecek o kilolar. yedik işte şimdiye kadar yiyeceklerimizi. bize ancak kilo olarak döndüler. bundan sonra irademizi kullanacağız.

10 da bir elma
iki tane ondan yedim
şimdi canım biraz kaçırmışsın evet ama sen güzel de spor yapmışsın. benim söylediğim şey de bu zaten. kaçamak yapınca sizi pencereden atacak halimiz yok, gidin iyi bir spor yapın eritin. ancaak şunu unutmayın yaptığınız bunca sporu bir de güzel diyetle desteklerseniz daha fazla kilo verirsiniz. sen belki 400 gr değil de daha fazla verecektin ama kaçamaklarından dolayı daha iyi rakamı göremedin. bunu da düşün:97:

kızlar ben şimdi çıkıcam yine dışarı bankaydı oydu buydu işlerim var ordanda markete gidicem evde bişicik kalmadı gelmem akşamı bulur herhalde menümü akşam yazayım toptan bugün yine düzensiz olucak sanırım dışarıda olucağım için ara öğün falan yapamam akşam görüşürüz canlarım kendinize iyi bakın:79:
Allah kolaylık versin dışarı işlerinde canım.
çok az yemek ve ara öğün yapmamak kilo vermeyi durdurabilir. senden düzenli menüler bekliyorum:97:

kahvaltıda kepek ekmekle peynirli tost yaptım yedim,suda 1litreyi geçti.
ama öğlen ne yiyecem bilmiyorum,evdede hiç bir şey yok,alışverişede gidemiyoruz malum ay sonu .
en sağlıklı gördüğün ne varsa ondan ye canım. az kaldı ayın 15'ine.

sabah 7.30 1 bardak ılık süt
3 N**** (Siyahi) bisküvi (hep eşim yüzünden dün almış koymuş dolaba:20:)

kahvaltı 9.40
5 zeytin 1 kk peynir ezine
domates salatalık biber
1 kepek emeği

ara yok:50:

öğle yok:50:

az sonra doktora gitcez eşimle ve canım hiç bişi yemek istemiyor. aslında açım.
kaptanım benimle ilgili düşüncelerin için teşekkür ederim. inşallah senin bize yol göstermen sonucunda beslenmemizi de daha sağlıklı hale getircez tüm arkadaşlarla. sana layık olmaya çalışıyoruz.:70::71:
ay canım bana layık olmak da ne demek:96: estağfirullah:97:
inşallah doktor kontrolün güzel geçer.
bugün gerçekten iştahın kesilmiş senin. kontrolden sonra bir şeyler yersin umarım.

ya arkadaşlar farkındayım herşeyin.kaptanım çok kızmışsın bana:(valla ne desen haklısın.birdaha söz yemiyeceğim tatlı falan.çok üzüldüm çokkkk.takımımı hayal kırıklığına uğratmak dahada yıktı beni:(söz bundan sonra çok dikkatli olacağım sözzzzzz nolur affedin beni.:26::26::26::26::26::26:

Back
X