hakikaten 8 km ve hatta daha fazlası. normalde sen 8 km dışarda yürüsen bu kadının harcattığı kalori kadar yakamıyorsun. gerçekten güzel kalori harcatan bir program. yalnız düzenli yapın. haftada 1 gün yapıp rafa kaldırmayın. her gün 5 mil yapamıyorsanız, 3 yapın. hatta 1 mil dahi yapsanız faydanıza.kızlar bişe sorcam lessi nin 5 miline şöle bi göz attım nasıl buluosunuz?
hakkaten 8 kilometre yürümüş gibi oluomu?
kızlar selammmm ben geldim.biraz bugün yaşadıklarımdan ve menümden bahsedip sonraa geçmişi okuyup cvp yazcam.
şimdi kızlar bugün anneler günü programımız vardı.bir düğün salonu tuttuk okul olarak anneleri çağırdık.işte hediye çekilişleri,süpriz sanatçılar falan vardı:)bizde gittik velilerle bir döktürdük bir döktürdük valla 1 kilo vermişimdir:):122::124::124::124::124::124:
sonra eve geldim ölmüş bir vaziyette yemek yiyip alışverişe çıktık eşimle.ayy dedim hergün bir düğüne falanmı gitsem iyi spor oluyor yani:124::124:kızlarrrr çıkmaz olaydım alışverişe.ne yazıkki tatlı krizime yenildim.toktumda ama dayanamadım.ekler aldım yarım kilo eve geldim ve yalan söylemicem 10 tane yedimayyy sinirlerim bozuldu .demek çok oynamışım ve acıkmışım.işte böyle kızlar.buna göre menüm şöyle oldu:
sabah:1 dilim kepek ekmeği ve biraz yumurta.
ara: eğlencede döner pilav gelmişti valla birazcık dönerinden tırtıkladım ekmeksiz.
akşam:kıymalı patates yemeği vardı.susuz 5 kaşık kadar ondan 2 dilim kepek ekmeği ve 1 bardak ayran.
akşamdan sonra ki bu saat sekiz gibi:10 tane eklerayyy yazarken bile utanıyorum.okadar oynadııklarım boşa gitti beee
![]()

ya nolcak bea semanta en kötü ihtimalle ne almışsındır ne vermişsindir :) oh afiyet olsun en azından gözün kalmamış oldu unut olmamış gibi davran boşver zaten oynamışsın yakmışsın :)

o zaman diyet yapmanın ne anlamı var, hepimiz yiyelim gitsin.

bilmemki belki buraya girmediği sürece3 ayda ya kilo almaya başlarsa yine ne bileyim ki:?
canım hedef kilomuzu değiştirebilirmiyiz şimdilik ya ben 60 için çokk kiloluyum ya.önce bir 70 olsam diyorum bilmem yanlışmı düşünüyorum.?
mezun olduktan sonra 6 ay canım. yani sen mesela 60 kilo olunca mezun olacaksın. mezuniyet durumun bildirilince 6 ay tekrar girmiyorsun listeye. ama kilo koruma programı kapsamında aramızda olabilirsin. o mesele değil.
70 olunca mezun olacaksan, 70 yazalım. yok ara hedefim o diyorsan 60 kalsın.
ayakkabıların hayırlı olsun deryacım.inşallah faydam dokunur canm teşkr ederim
evet cnm ballı limonlu suuya başladım 3. günüm sanırım başlayalı. öğlen bişey yemedim. dışardaydım hep oğluma bir kot pantolon bulamadım. ama kendim için harika bi ayakabı aldım yani benim için harikayarın akşam kınaya gidicez. sabah gidip son bi mağaza kaldı ona bakıcam. biz dönene kadar kapanmıştı. 21:30 du saat. ama ayaklarım ölüyo yorgunluktan. valla öğlen yemediğim için ve dışarda yeme şansım yoktu tavuk döner yedim
ama yemeden önce 2 tane pet su içtim
az yemek için nihayetinde az yedim.
3 litre su içtim. 1 litre 5'i bir yerde çayım. bide sabah ballı limonlu su. sıvı tüketimi bu kadar. ha birde uyumadanda ballı limonlu su içmek istiyorum. beni rahatlatıyo. acaba bi sakıncası olurmu geç saatte
bol bol oynıycam![]()
güzel bir telaşen var. hayırlısıyla atlatırsın inşallah.
yatarken ballı limonlu suyun bir zararı olmaz bence, belki bal miktarını yarım tatlı kaşığı yapman faydana olur.
tamam canım, düğün işlerinden sonra hemen burdasın yalnız. tamam mı?herkese iyi gecelerr kızlarrrrr....
kaptanım şimdiden yazayım sabah giremeyebilirim. ama yarın akşam yatmadan mutlaka girerim. düğün bitene kadar idare edin beni. düzenli menü paylaşamayabilirim.
kendinize çoooooooook kocaman iyi bakın
Hepiniz Allah'a emanetsiniz
hayırlı geceler![]()
bababa gece bakıyormuş kimse yokmuşselam kızlar nasılsınız bakalım
ben gündüz sürekli uyuduğumdan gece bakınıyorum kimseler yok
ne güzel vermişsiniz kilocukları valla tebrik ediyorum
40bin kere maşallah size

bir selam versen belki birileri olur.

hayatına müdahale etme hakkımız yok tabi ama bu yazdıklarını okuyunca nasıl kilo aldığını da daha iyi anladım. geç yatış geç kalkış. öğün atlanması vs.bilmiyom nasil cözcez..hayatim cok düzensiz su saat olmus yatmadim hala..sinir streste var,dersler disinda gece uyuyamiyorum sabah kalkamiyorum..kahvalti saatim 12-1 i buluyo.. az yiyiyorum ama bakalim cuma görücez.. haklisin yarindan itibaren margarini cikartiyorum kahvaltimdan..ben beni bildim bileli bayilirim ekmek,yag,beyaz peynir üclüsüne..yaninda herhangi bisey olsada olur olmasada..:78: spora devam evde egzersizlere devam ediyorum,bugunden itibarende bal,sirke,su ya basladim.. ama en önemlisi duzenli beslenme bende de o yok..
bugun bulgur pilavi yapicam demistim..vaz gectim..mercimek corbasi yaptim.gitmedende 1 tabak yedim 2 dilim ekmekle..eve gelincede yesil cay ictim..
bence sana biraz fedakarlık ettireceğiz. zamanla tabi.