üff rekor kırmışım
ama evde tek başımayım canım sıkılıyor bu forum bana arkadaş oldu, bu arada bugün bi arkadaşıma gittim zayıfladın mı dedi komşumda sen hiç 75 göstermiyon dedi az önce ama tartım cumadan beri 300 gr almış gösteriyo delircem rejimin dibine vurdum cumaya kadar insin dieneden kilo düşçeği yere artıyokine:84:
1 tatlı kaşığı nutella çok tabi ama 1 tatlı kaşığı alıp kalanını bırakabilmek de takdire şayan. bence önemli olan nerde duracağını iyi bilmek.meraba kızçeler
sabah kahvaltımı yazıyorum DİKKAT DİKKAT !!!
- 2 dilim ekmek
- şekersiz açık çay
- yağsız beyaz peynir
- 1 tatlı kaşığı ÇİKOLATA :78:
- 6 yeşil zeytin
ara bol su
öğlen:
3 kaşık bulgur pilavı
1 kepçe (Köfteli bezelye yemeği) (susuz)
ara bol su...
Akşamı yiycem birazdan. saat 5-6 gibi. şimdi yürümeye gidiyorum
görüşürüz bebeklerim :82:
sağolasın canım. hedef kilonu paylaşım alanına ileteyimhedef kilo şimdilik 60 ama 57 falan olsam hiçte fena olmaz hani rabişşşş kolay gelsin bu arada zor işş badana ooo evi düşünemiyorum allah yardımcın olsun balımm
çok açtım ya ne yapayım böreği çok seviyorum bide daha 6. gün diyette zor tutuyorum birde biraz aç kalayım elim ayağım titremeye başlıyor. bugün bide sabahtan saat akşam ona kadar dersim var sabah yiyeğim akşam öğle telafi ederim dedim. kendimi kandırdım. bu boğazı tutma çok zor oluyor. öğlen 250 kal. yedim sporumu yaptım. çocuğu yürüyerek bakıcıya oradan yürüyerek derse gittim. eve yeni geldim. 1,5 saat sonra tekrar derse gideceğim evde de çok işim var işte öyle.
her gün tartılma bence canım. tartıyı kendi haline bıraküff rekor kırmışım
ama evde tek başımayım canım sıkılıyor bu forum bana arkadaş oldu, bu arada bugün bi arkadaşıma gittim zayıfladın mı dedi komşumda sen hiç 75 göstermiyon dedi az önce ama tartım cumadan beri 300 gr almış gösteriyo delircem rejimin dibine vurdum cumaya kadar insin dieneden kilo düşçeği yere artıyokine:84:
çocuğu biraz ağlatmış olsan da yürüyüş yapmışsın, maşallahevet 17 mesaj tebrikler. bende küçük bir ilçedeyim hiç sosyal olanak yok. işten evden işe. bu forumu epeydir takipteydim ama bu zayıflama işine girince karar verdim bende sohbetlere girişeyim dedim. birbirine çok güzel destek veriyor herkes. birde ailevi bazı problemler var unutturuyor burası bana . insanlrın derdini okudukça benimk ihafif geliyor bazen. şükrediyorum. şu anda kızı uyutmaya çalışıyrum uyjkusuzluktan yolda gelirken çocuk arabasında sokakları inlettik ağlayarak
oğlumla boğuşarak yeşil çay içmeye çalışıyorumnabionuz bakiiimmm
kıyamam ona benevet 17 mesaj tebrikler. bende küçük bir ilçedeyim hiç sosyal olanak yok. işten evden işe. bu forumu epeydir takipteydim ama bu zayıflama işine girince karar verdim bende sohbetlere girişeyim dedim. birbirine çok güzel destek veriyor herkes. birde ailevi bazı problemler var unutturuyor burası bana . insanlrın derdini okudukça benimk ihafif geliyor bazen. şükrediyorum. şu anda kızı uyutmaya çalışıyrum uyjkusuzluktan yolda gelirken çocuk arabasında sokakları inlettik ağlayarak
nabionuz bakiiimmm
1 tatlı kaşığı nutella çok tabi ama 1 tatlı kaşığı alıp kalanını bırakabilmek de takdire şayan. bence önemli olan nerde duracağını iyi bilmek.
oğlumla boğuşarak yeşil çay içmeye çalışıyorum. sen napıyorsun?
iyiyiz kuzu sen napıyon
hayırlısı olur inşallah canım. branş neydi, neyle ilgili iş bakıyorsun?kıyamam ona benevet bende de işsizlik sıkıntısı var evde otur otur banada ondan iyi geldi burası yarın bi iş görüşmesine gitçem kariyerden başvurmuşum ama kendi mesleğimle ilgili değil bakıcam artık yarın nasıl bişiy tam bilgimde yokne bulsam başvuruyom zaten
hahah sabah yemişsin akşam dengeliyorsun işteama ama aaaaaaaaaa bak akşam yememeye karar verdim :)) salatalık kemiricem sadeceee
benimde oğlum demin uyandı :)) bende kahve içiyorum cnm napayım yürüyüşümü yaptım :))
hayırlısı olur inşallah canım. branş neydi, neyle ilgili iş bakıyorsun?
hahah sabah yemişsin akşam dengeliyorsun işte
ay ben de mi kahve içsem. pek severim böyle akşam üzeri. ama oğlum herhalde birazdan çıldırmaya başlar. en mantıklısı oğlanı alıp dışarı çıkmak:97:
ankarada güzel bugün hava, nihayethareket olur cnm bencede dışarı çık.. hava güzelse.. eşim gelsin bizde dolaşma çıkıcaz..
napim tatlım kahvemi içiyorum.. bugün bi ağırlık bi baş ağrısı var bende anltamam... neyseki evim temizdi öyle bir toparladım yemeğimi hazırladım yürüyüşümü yaptım kahve içiyorum şimdi oğlum uyandı :)) öyle yanii :)
hayırlısı olur inşallah canım. branş neydi, neyle ilgili iş bakıyorsun?
:
oluya ferdıcı ama en yakında toplanamk lazımmgünaydınn fıstıklarrrr
memnun oldum canım bende semine 20 21 arasıyımbekarımm emlak ve kuyumcuda çalışıyorum çıkmayı düşünüyorum ama hala bi atak yok ortada bi anaokulu bulursam çıkıcam inşş
almanyada halamlar var yemek kültürü pek yok hep fast food yeniyo ya ondan olsa gerek kilo artışı çok oluyo ...gel canım gel tr ye netcen yaban ellerdee
diyetime gelince kışın başlamıştım hevesim kırılıyo seninki gibitopluyomm öle işte guzumm
bencede dusurme omzunu vucuudun dırenıyortükendi benide tüketti..öyle tabi hayirlisi olsun,saol..
aksam 5 ten sonra bisi yemiyom..moralim bozuldu,gelde düsmesin bu omuzlar..
ayyyyyyyyyy ne sınır bozucu durum rabıa allah yardımcın olsun ev dandını cocluk cocuk offffffffselamlar kızlar:79:
ne var ne yok? benim badanacı bizi ekti. evimde her şey üst üste sıkış tıkış duruyor. çok sinirliyim açıkçası. bir arkadaşın da bebeği oldu. eşim arıyor, ona gidelim diye. hiç canım istemiyor şu durumda ama ne yapacağım bilmiyorum.
mesaj sayımı yapılmamış sanırım. sayayım ben.
bebekler oyle uykuları geldımı hiç bişi dınlemıolar sımdık benımkınıde sallaıyorum uyusun dıeevet 17 mesaj tebrikler. bende küçük bir ilçedeyim hiç sosyal olanak yok. işten evden işe. bu forumu epeydir takipteydim ama bu zayıflama işine girince karar verdim bende sohbetlere girişeyim dedim. birbirine çok güzel destek veriyor herkes. birde ailevi bazı problemler var unutturuyor burası bana . insanlrın derdini okudukça benimk ihafif geliyor bazen. şükrediyorum. şu anda kızı uyutmaya çalışıyrum uyjkusuzluktan yolda gelirken çocuk arabasında sokakları inlettik ağlayarak
1 kase yogurt a 3 salatalık rendele tok tuyor guzelde oluyoooama ama aaaaaaaaaa bak akşam yememeye karar verdim :)) salatalık kemiricem sadeceee
benimde oğlum demin uyandı :)) bende kahve içiyorum cnm napayım yürüyüşümü yaptım :))
evet dunde guzeldı butun halıları dıldım suan yazı bıle yazamıyorumankarada güzel bugün hava, nihayet
senin adaş da ondan gelememiştir belki:97: çocukları dışarı atmıştır o şimdi
ya dışarı çıkıcam ama hala hallolmamış bir badana konusu var işte içimi kemiren.
ben korktummmmBugünümü toparlayım sonra muhabbet ederiz sizler teşrif edince
Kahvaltım:
Yeşil çayım bittiği için bitki çayı demleyemedim bugün.
- 2 dilim ekmek
- şekersiz açık çay
- yağsız beyaz peynir
- 1 tatlı kaşığı ÇİKOLATA
- 6 yeşil zeytin
ara bol su
öğlen:
3 kaşık bulgur pilavı
1 kepçe (Köfteli bezelye yemeği) (susuz)
ara bol su...
akşam yemedim.. 3 salatalık yedim.
3 litre su içtim.
25 dkk yürüyüş yaptım..
sonra dışarı çıkamayınca biraz daha spor yapmak istedim..
15 dkk yürüdüm..
50 x 2 ip atladım.
50 zıplayarak twist hareketi yaptım
200 normal sabit twist
100 iki yana hareket (nasıl tarif ediyim)
yaklaşık 1 saat spor yaptım yani... :)
valla cuma günü korkun benden
canlarım hoşgelmişsiniz
nasılsınız neler yaptınız.. kimler burda elleri göreyim
karın çatlağı şikayeti olan varmı?? demin yazdım ama kimsede yok sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?