Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım akşam bu kadar yükleme yapmasaymışsın keşke güne yaysan iyi olurdu

kızlar mrb.öncelikle yenigelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum.kızlar misafirlerim biraz alışverişe gittiler,bende sizlere yazayım dedim:)şimdi geçmişi okuyacağım biraz..yalnız bir arkadaşım kim olduğunu hatırlayamadım geçmişe bakim yazacağım kavitasyona başlıcaktı.seansı 100 tl demişti.bugün arkadaşım 4 seansı 50 tlye anlaşmışbir site varmış orda herşey %60 dan fazla indirimliymiş.bakalım cuma günü görüşmeye gidiyor.bende gideceğim beraber.belki banada bir kıyak geçerleryani kızlar sizede bişe söylicem.okulda bir arkadaş var çoookkk zayıflamıştı.bende sormuştum altın çilek yedim falan demişti.sizede söylemiştim,meğersem kavitasyona falan gitmiş yaaabana yedirdi altın çilekleri söylemedi kavitasyonu.bugün bunu işte cuma randevusu olacak arkadaşım söyledi.şuna bak ya .zayıflamasının sırrını saklıyor.sanki kocasını alcaz elindenkızlar bakalım.cuma gideyim sizide bilgilendiririm.öptm.

Kızlar karın çatlağı derdi olan var mı :18:
varr balımm napcamı bilmiyomm sence?
toparlan kızzz noluyo bize yaaahaydi bismillahhh

abovvv 18 sarma mıı nettinn kız senn sen sarmaları bende seni yerim görürsünnngörmimm bidaaa hııııı

canlarım hoşgelmişsiniz

nasılsınız neler yaptınız.. kimler burda elleri göreyim

karın çatlağı şikayeti olan varmı?? demin yazdım ama kimsede yok sanırım

canım benim karın çatlağı değilde ,kollarımda var.böyle koltuk altına doğru kalın yerlerde:)noldu bir formülmü var bildiğin.:44:

bugün
sabah
4 dilim ekmek
ara
çikolata.çok
öğle
yok
ara:
yok
akşam
tavuklu,peynirli sandviç
1 kase yoğurt
spor:1 saat yürüyüş
su:az ya 1 litre anca

kimse yok bugün bakıyom da herkesin işi var galiba:97:

canım akşam bu kadar yükleme yapmasaymışsın keşke güne yaysan iyi olurdu

evet cnm ya haklısın nie öle oldu bende anlamadım ceza olarak yarım saat koşu bandına binicem sabahta ebru şallıyla pilates yapmıştım
bu arada NEYNEYSE benim hedef kilomu cuma mı belirticeksin?? 60 olarak ekler misin onu cnm

bugünkü menü 1dilim ekmek 1 domates yarım salatalık1kk peynir 2 zeytin
ara kalan yarım salatalık
öğlen 5yk bamya 2yk yoğurt 2dilim kepek ekmeği
ara 2yk yoğurt yarım salatalık yarısı 1çatal karpuzz
akşam 1bardak süt içine 4 yk nesfit 2 sarma

3lt belkide daha fazla su ve 45 dk sporr

hayırlısı olsun canım. kpss'ye çok çalışmak lazım.

gayet güzel

ayyyyyyyyyy ne sınır bozucu durum rabıa allah yardımcın olsun ev dandını cocluk cocuk offffffff
kesinlikle çok sinir bozucu dombilim.

canlarım hoşgelmişsiniz

bende karın çatlağı yok çok şükür. selülit derdim var.

yok ya bence çok değil. sarmalar minicik oluyor zaten.

tamam canım.
kavitasyonu sakaleyn master denedi bizde.

tamam canım eklerim

2 dilim ekmekleri 1 dilim yapsaydın daha iyi olurdu canım çok kaçamak yok öyle bide dondurma var tabi

geçmiş olsun canım mangal dedin canımızı çektirdin :87:

canım benim karın çatlağı değilde ,kollarımda var.böyle koltuk altına doğru kalın yerlerde:)noldu bir formülmü var bildiğin.:44:

ayyy yok cnm nerdeee keşke bulsam direk söylerim.. aslında bir krem var ama ne kadar güvenilir bilmiyorum. alıp kullansammiki bilmiyorum

gayet güzel

bende karın çatlağı yok çok şükür. selülit derdim var.

teşkr ederim balım

ayy benim hem karnımda hem kollarımda var gebelik döneminde oldu

merhaba canım hoşgeldin hiç girmeyince kızdın gittin sandım bayağı yoğun günler seni bekliyor anlaşılan elinden geldiğince girmeye çalış canım güzel haberlerini bekliyoruz

canım regl öncesi olabiliyor öyle bozma moralini belki ondandır

kızlar size bi sorum varr!!
benim vücudumda korse var şu bütün olanlarda zıbın gibi alttan çıtçıtlı sizce spor yaparken onu çıkarayım mı kalsın mı yada spor yaparken + mıdır - midir ????

canım düzenli olarak korse giymenin vücudu sarkmalara karşı koruduğunu biliyorum ama spor yaparken bir faydası olurmu bilmem sanki daha çok rahatsız eder gibi geliyor bana

kolay gelsin canım badana işi zor iş her yer her yerde oluyor sen git eşinle bebiş görmeye hava almış olursun

vayyy ortim birinci olmuşsun tebrikler

güzel canım menü çikolatayıda gördüm canım çekti bugün ne hikmetse canım tatlı istiyor hep reglimde yeni bitti ondanmı nedir

ortim regl olabilirsin belki bide hergün tartılma moralin bozulmasın

canlarım hoşgelmişsiniz

bacaklarımda var benimde:26:

dün 10 bugün 18 naptın orti sen fazla kaçırmışsın sonra tartı fazla gösterir tabi nerde benim sopam

bacak çatlağı var canım olmaz mı

benimde malesef bacaklarımda var

ay cnm bende bilmiyorum inanki
İstediğim kiloya gelince gerdirsemmiki acaba
Off o çok sıkıyo canımı

ne çatlağı olursa olsun cnm farketmez kafa çatlağı olmasın yeter
aman napcaz kiiii

yarım saat az ortim neden çünkü vücut 20 dakikada ısınıyor ilk 20 dakikadan sonra kalori yakmaya başlıyorsun gel sen 1 saat yap düz hesap

güzel canım menü çikolatayıda gördüm canım çekti bugün ne hikmetse canım tatlı istiyor hep reglimde yeni bitti ondanmı nedir

benimde malesef bacaklarımda var

kız arada minnak kaçamaklar yapiyorum ama akşama mutlaka dengeliyorum.. diyet yapmıyorum dengeli besleniyorum diyette çiko yasak ama bende değil

ayy bakalım bi çaresi bulur elbet

evet geçmişe baktım ve geldim bugün sabah kalktım yine erkenden banka işlerimi hallettim ordan bir kaç işim daha vardı en son kaynanama gittim nolcak sizin haliniz böyle seneye düğün yapıcaz die heveslenirken ben sizin bu haliniz nolcak dedi bana bende dedim oğluna sor benlik bişi yok o yaptı ne yaptıysa ne ararım ne sorarım senin hatrın olmasa seni ziyaretede gelmem dedim tabi bunları söylerken cadılık yapmadım sakin ses tonuyla alttan alttan kırmadan üzmeden neyse bayağı konuştuk işte dedim ben kalkayım artık konuşucak biri varsa o konuşsun benle seninle bişi çözemeyiz konuştukça moralim bozuluyor dedim canım benim oda yarın yine gel tamammı dedi:26: gelemem dedim işlerim var ne zaman gelirim bilmiom dedim artık çıktım geldim

hoş birgün değildi açıkçası bugün menümde saçma sapan oldu hep zaten yazmaya utanıom valla

sabah
1 bardak su

ara
1 bardak su

öğlen
4 bardak su

ara
3 bardak su

akşam
5 tane sardalye balığı
bol salata
1 bardak acai çayı

suya devam hala

neden böyle oldu miğde bulantısıyla feci bir baş ağrım vardı sanırım bende migren var annemdede var ondan biliyorum. akşama kadar anca kendime geldim onuda yemicektim birden dank etti ben bugün bişi yemedim

yarım saat az ortim neden çünkü vücut 20 dakikada ısınıyor ilk 20 dakikadan sonra kalori yakmaya başlıyorsun gel sen 1 saat yap düz hesap
cnm alt komşu uyumuştur bugün yarım oldu artıkın
kıyamam sana ya akşama kadar nasıl durdun öyle hasta olcaksın bak benden demesi erkek arkadaşınla durumları bilmiyorum ama hiç bişiy sağlığından kıymetli dil hepsi hallolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…