bu gün halılarımı yıkamaya gönderiyorum..ev iş tenizlik dağınıklık bizdede mevcur olucak..arada girmeye çalışacağım..menümü yazamadım..
erkek arkadaşındna ayrıldınmı..?aslında en matıklı kararı şimdi verebilisin..yanlız kaynana adayıınla görüşmelerin sonunda kendini gelin olarak bulablirisn..
menü çok kötü bu kadar aç durulurmu başının ağrısı açlıktanda olur..
en azından badanan bitmiş.bu gün herşey düzelir ..
karın çatlağı selülit saç bakımı cilt bakımı aklınza gelen herşeyi bana sorablirsiniz engin bilgi ve deneyimler,me dayanarak yardımcı olmaya çalışırım..
süpersin..
ekemği azaltırsan ve öğleb güzle ve dengeli beslenip akşama haifi geçririsen çok güzel kilo vermeye başalrsın..çiko kaçamakları az gibi görünsese diyeti sabote ediyor..ona göre tüket derim yada hiç tüketme..bir dönem tatlıdan uzak durunki kilo dirneciniz kırılsın..
spor güzel..su çok az..
rahatsız etmiyo beni gülüm korse artık alıştımm çok rahat hareket ediyorum
anammm sabah sabahh nerden anlattın yaww iştahım kaçtıı haaayy çok kötü bi durum kötü oldumm:26:
herkese günaydınnn fıstıklarrrr nasılsınızz bu sabah bakayımm
günaydın..dün bir günaydın dedim gerisi gelmedi çünkü SABAH KAHVALTI HAZIRLARKEN ANİDNA BELİM TUTULDU..OĞLANKUCAĞIM ÇIKMAK İSTEDİ EĞİLİP KUCAĞIM AALDIM ..şimid İDARE EDERİM KAS GEVŞETİCİ ALDIM..dünden beri her fırsatta uzanıyorum.daha öncede böyle oldum şükür fıtık felan değil mr film herşeye bakıldı..kas tutulması..spor sonrası duştan çıktığımda sırtım çok üşüdü üstüme birşey giymeyi,nce durum ortada..
1 mesaj yazdım ama bu seferlik mecburen böyle oldu..otursamm oturamıyorum ayakta hiç duramıyordum..şimdi şükür az açıldı..az geçmişe bakayım menümü yazayım. .
gülşah ne yaptın yav miğdem ayağa kalktı...iğğğğğğğğğğğ.:84:bende ilşk evlendiğim evde çok akrşılşrıdım kendileriyle birde hamileyim gece gece karşıma çıkarlardı iyiki çocuk düşmedi.
erkek arkadaşındna ayrıldınmı..?aslında en matıklı kararı şimdi verebilisin..yanlız kaynana adayıınla görüşmelerin sonunda kendini gelin olarak bulablirisn..
menü çok kötü bu kadar aç durulurmu başının ağrısı açlıktanda olur..
en azından badanan bitmiş.bu gün herşey düzelir ..
karın çatlağı selülit saç bakımı cilt bakımı aklınza gelen herşeyi bana sorablirsiniz engin bilgi ve deneyimler,me dayanarak yardımcı olmaya çalışırım..
süpersin..
ekemği azaltırsan ve öğleb güzle ve dengeli beslenip akşama haifi geçririsen çok güzel kilo vermeye başalrsın..çiko kaçamakları az gibi görünsese diyeti sabote ediyor..ona göre tüket derim yada hiç tüketme..bir dönem tatlıdan uzak durunki kilo dirneciniz kırılsın..
spor güzel..su çok az..
ay canım çok feci bişi olmuş ya bi daha gözün kapalı bişey yememişsindir eminim
iyiyiz cnm sen nasılsın
geçmiş olsun canım...
bu gün halılarımı yıkamaya gönderiyorum..ev iş tenizlik dağınıklık bizdede mevcur olucak..arada girmeye çalışacağım..menümü yazamadım..
kızlar kahvaltı menüm
1 yumurtadan peynirli biberli omlet
1 domates
1 salatalık
1 dlm peynir
1 dlm çavdar ekmeği ve beşi bi yerde çay
bende bugün iş görüşmesine gidiccemmm 3te , akşamada eşimin müdürünün türk sanat müziği korosu var mış oraya gidicez gidene kadar ve dönünce buradaym tabiki
gunaydın gercı ben 08.00 da uyandım 9 da kahvaltı yaptım 1 dılm ekm domates 1/4 dılm peynır patateslı omlet
ara 2 yk muhallebı (akşama mısafırım varpasta muhallebısınden tencerenın dıbını sıyırdım bu ardada 17 kısı gelecek kosturuyorum )
bugun pek bakkamam sanırım
daha evı temızleyecegım dun gece borek yaptım
pataeslı
ugun aglayan pasta yaptım akşama kısır
3 cesıt yapacagım belkı kurabıyede ekleyebılırım herkes sısgo cesıtlerı azaltmak lazım
kılo omasa bıle saglıksız
kolesterol e tavan yaptırır
ınsulun dırencını sekıllendırırı ılerıde potansıyel sekr hastalıgı cıkıoo
hıc gerek yokk
merhaba ancak gelebildim sabah dersim vardı. öğlen geldim eve çocuğu bakıcıya götürdüm getirdim yürüyerek, oradan tabiiki iş yerinede yürüyerek. akşamada yine ders var. bu arada ev işelri ve kişisel temilik işlerim var.
sabah
1 domates ve 1 salatalık söğüş doğradım biraz zeytinyağ ekleyip 2 dilim tuzsuz kepekli ekmelkle yedim
arada okulda 1 fincan kahve içitm
öğlen yaklaşık bir tabak peynirli makarna yedim.
şu ana kadar daha 4 bardak su içtim.
ara yok yapmayı düşünmüyorum bol bol su
akşamada
1 kase yoğurt 5-10 kaşık nohutlu bulgur pialvı yiyip derse giderim
akşam 10 gibi evde olurum
saat 5'e kadar yazmaya çalışıcam yine
burada 5,5 ta okul öncesi şenlikleri var kızı oraya götürmeyi planlıyorum. bu arada unutmadan söyleyeyim dün akşam tartıldım yaklaşık br kilo inmişim
cuma günü diyetisyene gidiyorum sabahtan akşama kadar yokummmm
canı sen dersanede mi öğretmenlik yapıyosun akşaları derse gidiyosun ya ondan sordum bu arada cuma saat 11.30 dan önce kilo bildirimi yapmamız lasım haberin olsun cuma yokum demişsin..olmadı erken girersin
bu arada bende çıkıyorum iş görüşmesine bana şans dileyin:18:
zaten sabah kaçamak falan yaparsınız iştahınızı kapatmak için anlattım moivasyon havası yarattım tuzağıma düştün güzel iştah kapandığına göre kaçamak yok
geçmiş olsun canım ya çok zordur bel ağrısı voltren di galiba adı öyle bir krem var o çok iyi bak ağrıyı çekiyor rahatlatıyor
evet güzel moral oldu eşime dedim bir kilo vermişim su kaybıdır diyor bana iki kilo geri alırsın diyoro bir kilo nasıl moral vermiştir şimdi sana canım sen cuma gidiceksen perşembeden kilo bildirimi yap istersen
afiyet olsunnnyemeğimi yedim kızlar
1 küçük dilim tavuk
salata
kızlarrr yorgunumm hiç bişi yapmak istemiyo çokk canım sıkılıyo yaaa bahar havasından mıdır nedirrr
canım karpuz çekiyooo kimden istesem yaaa kime aldırsammmben alim dicem ama anlamam ki kabak çıkar şansımaa
evet güzel moral oldu eşime dedim bir kilo vermişim su kaybıdır diyor bana iki kilo geri alırsın diyor
afiyet olsunnn
çok bilio o alla allanerde destek nerde moral deseydin hem ne zayıflama hapı nede kendini aç bıraktın sadece az az ve sağlıklı beslenmeye başladığın için kilodan vermişsindir canım bozma moralini yarın sn kilo bildirimini yap cuma olmucaksın madem yarında aynı kiloysa kilodan vermişsindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?