Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ohh miss, çamaşırlar yıkanmış asılmış. yalnız hava bozacak gibi şansına:)
komple çocukla zor yaw. benimki hala kompleye dönüşemedi:) orayı siliyorum aa bakıyorum başka yer kalmış vs. ya inanır mısın camsili kaybettik, evin içinde 2 gündür arıyoruz öyle bir ev düşün yani

çok iyi yapmışsın canım, tebrik ederim seni. ev işleriyle ısınmışken sporun da gözüne vurmuşsun. tamamdır. inşallah yarın güzel rakamlar gelicek.

bugünden sonra başlıyorum cnm saol önerin için ben bunu bildiğim halde hep ihmal edenlerdenim. ama bugün inanılmaz halsizim spor bile yapamıyoorum ipleri elime alma vakti gelmiş yani...

bu akşanm kına gecesine gidicez belki akşama menümü yazamayabilirim şimdi paylaşıyım..
sabah
1 yumurtayla peynirli biberli omlet
1 domates
1dlm peynir
1 dlm çavdar ekmeği

öğle
1 tabak çorba
10 sarma ( bitti çok şükür)
1 dlm ekmek

ara
1 kivi

akşamıda şöyle düşünüyorum
1 kase çorba
4 kaşık bulgur pilavı
1kase yoğurt

slm kızlar yeni bir site keşfettim günlük yediklerimizi yazıyoruz kalori miktarını hesaplıyor ben yukardaki menümü hesapladım 1080 kalori çıktı. bi girip bakın derim üye olmadan hesaplama var(ben üye olmadım)

Kaloricetveli Hesaplama [ kalorisepeti 26.05.11 ]

bu arada da forum bomboş bugün kimse yok ortim sen nerlerdesin???

Son düzenleme:

bu haliyle güzel bir menü canım

tamam kaptanım

ne kadar güzel yazmışsın..

bugünkü menüm
sabah
1 fincan sade kahve
2 şeker

öğle
2 haşlanmış yumurta

akşam
5-6 çatal makarna
4 tane nuget
1 bardak meyve suyu

saçma bi menü çünkü isveç diyetinin ilk günü olacaktı akşam yemeğide biftek ve salataydı amaa antibiyotik içmiştim öğlen ve midem mahvoldu yemek yediğimde düzelir dedim ama çok fena yanıyoo bulanıyooo bir garip... :94:

cnm sayfayı tıklayınca açılan sayfanın sol üstündehesapla (üyeliksiz) yazan yere tıkla.
açılan sayfada 1. adımın altında en az 3 kelime girin yazıyo. oraya ne yediğini yazıyosun ör elma , 2. adımda elma çıknca tıklıyosun, 3 adımda kaç tane yediğini yazıyosun,son olarak da hemen yanında duran sepeti tıklıyosun aşağıya liste halinde ekliyor. tüm yediklerini yazınca toplam kaloriyi görüyosun....

jelibonibon sabah aç karnına sade kahve içince benimde hep midem bulanır hatta o şekilde zayıflayanlar var midesi bulanıınca bişey yemiyolar sağlıklı değil ama ben şahit oldum bide antibiyotikte eklenince iki yumurta tutmamıştır mideni canım bence kahvaltı mutlaka et sabahları kahve yi ara öğün yap bu arada hoşgeldin...

Son düzenleme:

canım, isveç diyeti yapıyorsun ama bence bu pek sağlıklı değil. bu kadarcık kahvaltı olur mu? illa bir program takip etmen gerekiyorsa daha sağlıklı kahvaltı seçenekleri olan bir program seç derim.

hoşbulduk... evet sanırım o yüzden oldu... midem çok fena saatlerdir . kıvranıyorum resmen

canım, isveç diyeti yapıyorsun ama bence bu pek sağlıklı değil. bu kadarcık kahvaltı olur mu? illa bir program takip etmen gerekiyorsa daha sağlıklı kahvaltı seçenekleri olan bir program seç derim.

evet mecburen daha düzgün bir diyet olacak. çünkü antibiyotik kullanıyorum . midem çok fenaa kıvranıyorum saatlerdir.

kızlar benım 4hazıranda cok onemlı sınavım var.biliyorsunu sbs.o yüzden ne zamandır ugrayamadım.4 hazırana kadar yokum.sonrasında buradayım.benı unutmayın.öpüldünüz

selm kızlar dunku mısafıden sonra
ben enkaz halndeyım
canım cıktı dogumdan sonra kuyruk sokmunda cok agrı oluyor sol bbacagımı yururutemıyorum
yattım sımdık nete bakıom

canım hosgeldın yaklasık 20 kg vermen gerekıyor ınsaalh sen azımın ornegı olursun
ben ızmırlıyım
ank da yasıyorum evlıyım 14 aylık oglum var 26 yasındayım
evlılıgın ılk 3 ayında 10 kg aldım hamıleleıkle bırlıkte kılolar arttı benımde hedefım 55

evet mecburen daha düzgün bir diyet olacak. çünkü antibiyotik kullanıyorum . midem çok fenaa kıvranıyorum saatlerdir.
tüh canım ya, inşallah geçer
bu arada bizim takımdan sakaleynmaster dukan uyguluyormuş. belki öyle protein ağırlıklı diyet yapabilirsin. forumda başlıkları var. temelde bu tarz diyetler karbonhidrat alımını sınırlıyorlar. sabahları güzelce peynir, yumurta ile klasik bir kahvaltı yaparsın. günün geri kalanında et, balık, tavuk türü bir şeyler ve sebze yemeği yersin. ekmeği azaltsan ve de akşamları hafif yese haydi haydi kilo verirsin.

kızlar benım 4hazıranda cok onemlı sınavım var.biliyorsunu sbs.o yüzden ne zamandır ugrayamadım.4 hazırana kadar yokum.sonrasında buradayım.benı unutmayın.öpüldünüz
Allah yardımcın olsun canım. başarılar.

selm kızlar dunku mısafıden sonra
ben enkaz halndeyım
canım cıktı dogumdan sonra kuyruk sokmunda cok agrı oluyor sol bbacagımı yururutemıyorum
yattım sımdık nete bakıom
ya canım niye bir seferde o kadar kalabalık misafir aldın ki? ben o hataya ramazan ayında düştüm. benim de sanırım 17-18 kişi vardı. bir daha da kesinlikle o kadar kalabalık almam. parça parça gelsinler. yoksa çok yorucu oluyor.

inşallah ... hepimiz istediğimiz kilolara düşeriz. eşim zayıf ve bu beni dahada rahatsız ediyor. birde çocuk olursa benim ben yandım ...

evet başka bi formul bulmam lazım...

günaydın gülşahcım
liste için teşekkür ederim canım. 1. olmuşsun tebrik ederim
yağmurcini listeden kendi isteğiyle ayrıldı.
ebruli hayat da atak yapmış, 8 mesaj
canım mısafırım vrdı ccukta mızmızdı nete bakamadım

çok şükür rahatladım canım. bir de gerçekten evim pisti. pisliği de gitmiş oldu. duvar silmekten kurtulmuş oldum.
canın niye bir şey istemiyor?
ayyy bende sılecegmde belım kotu dınlenem lazım

gecmıs olsun uzsutmus olabılırsın dıkkkat et

Slm kızlar bende bu sabah eve geldik,eşim vana seminere katılacak valizini hazırlamaya geldim tekrar gelirim.
kolay gelsın canım neden eve geldınız nerde yasıyorsunuz ben kopuk kaldım konuyu anlamadım

rabıacım
bunlar esımın bekar arkadasları
esım onlarla bı yere gıtmıyor ozledıgı zmana eve cagırayım dıyor
arda oluyor 2 gun oncesı halı sıldım ya
ellerım sısı ve morardı yuzuldu belımde agrıdı o yordu
aslında a geleesı daha ıyıde amam bu grup kalabalık gelmesı lazımdı:18: bugun 3 km yururdum tabı belımıyıce azdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…