Ohh miss, çamaşırlar yıkanmış asılmış. yalnız hava bozacak gibi şansına:)merhabalar..3 makina çamaşır yıkandı astım.evi süprüdüm sildim...yarında perde cam komple temizlik yapıcam inşallah..halılar cumartesi gelicek birde ogün baştan aşağı bir daha ge.çerim ..olur mis..halı gelene kadar oturma oadasının kanepeleri bir sileyim diyrum daha yeni aldık ama çocuklu ev ..daha mutfak var salon var..anam varda var..neyse komple temizlik olması için gerekli.yani kısaca daha çok işim var.
çok iyi yapmışsın canım, tebrik ederim seni. ev işleriyle ısınmışken sporun da gözüne vurmuşsun. tamamdır. inşallah yarın güzel rakamlar gelicek.RABİA insan oturunca üşenebiliyor ama hazır hareket halindeyken sporumuda yapayım dedim.yarına güzel sonuçlarla bildiirm yapıcam inşallah..şeytanın bacağını kırdım..dukan amcayı tam uygulayamdım ama tek günde bile müthiş kayıp verdim..bozmamak içinde karboya dikkat ederek devam ediyorum..benim bünye protein ağırlıklı beslenince harika tepki veriyor..aslında hepinize tavsiye ederim..
demir eksikliği tedavisi oldukça sıkıntılı canım. ilacı uzun süre kullanman gerekiyor ve o durumda bile çok az yükseliyor. sana tavsiyem her gün yeşil salata yap kendine. hem diyet için hem de demir eksikliği için birebir.
slm kızlar yeni bir site keşfettim günlük yediklerimizi yazıyoruz kalori miktarını hesaplıyor ben yukardaki menümü hesapladım 1080 kalori çıktı. bi girip bakın derim üye olmadan hesaplama var(ben üye olmadım)
Kaloricetveli Hesaplama [ kalorisepeti 26.05.11 ]
bu arada da forum bomboş bugün kimse yok ortim sen nerlerdesin???
bugünden sonra başlıyorum cnm saol önerin için ben bunu bildiğim halde hep ihmal edenlerdenim. ama bugün inanılmaz halsizim spor bile yapamıyoorum ipleri elime alma vakti gelmiş yani...
bu akşanm kına gecesine gidicez belki akşama menümü yazamayabilirim şimdi paylaşıyım..
sabah
1 yumurtayla peynirli biberli omlet
1 domates
1dlm peynir
1 dlm çavdar ekmeği
öğle
1 tabak çorba
10 sarma ( bitti çok şükür)
1 dlm ekmek
ara
1 kivi
akşamıda şöyle düşünüyorum
1 kase çorba
4 kaşık bulgur pilavı
1kase yoğurt
tamam kaptanımvalla ben de bu hafta onca iş gördüm ama sabah tartıda hoşuma gidecek bir rakam göremedim. şunu anladım ki bazen ne yaparsan yap olmuyor. tabi kaçamak yapma ne olursa olsun
zaten her zaman için suyumuzu bol tutmamız lazım.
valla süper. bak spor yapınca hemen farketmiş. o zaman listedesin canım, seni izne ayırmıyorum.
çocukla iş ikiye katlanıyor..amin canım saol..
hoş geldin..
bol su iç birde karbomhidrat almını baya kıs ..akşamda erken ye bol bol kilo gider ozaman..
ünvanımza sahip çıkalım ama değilmi..hakkını verelim ..
canım hoş geldin..spor çok iyi gelicek sana..kiloda vermişsin süper..içindeki yaşam sevincini kaybetme lütfen..bu hayat senin sen özelsin vede teksin..kendine kıymet ver sev ki çevrenede bu enerjiyi verebileisn..kimseden seni anlamalarını beklem önc sen kendini anla..seni ne mutlu ediyor ne yapmak hoşuna gidiyor..yüzünü ne güldürüyor..hep seni mutlu edebilecek şeyleri bulmaya çalış .AMA ÖNCE SENİ ÜZEN YIKAN TÜM SORUNLARI AFFETTİM VE SERBEST BIRAKTIM DE VAR SERBEST BIRAKKİ O OLUMSUZ ENERJİDEN KURTULABİLESİN..
MESLA EŞİMİ Affettim serbest bıraktım de..ailemi affettim serbest bıraktım..ve kendimi affettim serbest bıraktım..yaşadığın her olumsuzluğu sırtında özelliklede kalbinde taşıma..
beceremedim ben
bugünkü menüm
sabah
1 fincan sade kahve
2 şeker
öğle
2 haşlanmış yumurta
akşam
5-6 çatal makarna
4 tane nuget
1 bardak meyve suyu
saçma bi menü çünkü isveç diyetinin ilk günü olacaktı akşam yemeğide biftek ve salataydı amaa antibiyotik içmiştim öğlen ve midem mahvoldu yemek yediğimde düzelir dedim ama çok fena yanıyoo bulanıyooo bir garip... :94:
jelibonibon sabah aç karnına sade kahve içince benimde hep midem bulanır hatta o şekilde zayıflayanlar var midesi bulanıınca bişey yemiyolar sağlıklı değil ama ben şahit oldum bide antibiyotikte eklenince iki yumurta tutmamıştır mideni canım bence kahvaltı mutlaka et sabahları kahve yi ara öğün yap bu arada hoşgeldin...
canım, isveç diyeti yapıyorsun ama bence bu pek sağlıklı değil. bu kadarcık kahvaltı olur mu? illa bir program takip etmen gerekiyorsa daha sağlıklı kahvaltı seçenekleri olan bir program seç derim.
teşekkür ederimmm ... devam edeceğim tabikide ...
boy:155 kilo :76.5 yaş :29 ulaşmak istediğim kilo :55
ben izmirde yaşıyorum. öğretmenim. 2 aylık evliyim. özel sektörde çalışıyordum ama 2 aydır çalışmıyorum . atama başvurumu yaptım sonucunu bekliyorum. bu arada da ev hanımlığını tadını çıkarmaya çalışıyorum .ve son zamanlarda ve evliliğin ilk 2 ayında almış olduğum bu kilolardan kurtulmak istiyorum...
tüh canım ya, inşallah geçerevet mecburen daha düzgün bir diyet olacak. çünkü antibiyotik kullanıyorum . midem çok fenaakıvranıyorum saatlerdir.
Allah yardımcın olsun canım. başarılar.kızlar benım 4hazıranda cok onemlı sınavım var.biliyorsunu sbs.o yüzden ne zamandır ugrayamadım.4 hazırana kadar yokum.sonrasında buradayım.benı unutmayın.öpüldünüz
ya canım niye bir seferde o kadar kalabalık misafir aldın ki? ben o hataya ramazan ayında düştüm. benim de sanırım 17-18 kişi vardı. bir daha da kesinlikle o kadar kalabalık almam. parça parça gelsinler. yoksa çok yorucu oluyor.selm kızlar dunku mısafıden sonra
ben enkaz halndeyım
canım cıktı dogumdan sonra kuyruk sokmunda cok agrı oluyor sol bbacagımı yururutemıyorum
yattım sımdık nete bakıom
canım hosgeldın yaklasık 20 kg vermen gerekıyor ınsaalh sen azımın ornegı olursun
ben ızmırlıyım
ank da yasıyorum evlıyım 14 aylık oglum var 26 yasındayım
evlılıgın ılk 3 ayında 10 kg aldım hamıleleıkle bırlıkte kılolar arttı benımde hedefım 55
tüh canım ya, inşallah geçer
bu arada bizim takımdan sakaleynmaster dukan uyguluyormuş. belki öyle protein ağırlıklı diyet yapabilirsin. forumda başlıkları var. temelde bu tarz diyetler karbonhidrat alımını sınırlıyorlar. sabahları güzelce peynir, yumurta ile klasik bir kahvaltı yaparsın. günün geri kalanında et, balık, tavuk türü bir şeyler ve sebze yemeği yersin. ekmeği azaltsan ve de akşamları hafif yese haydi haydi kilo verirsin.
Allah yardımcın olsun canım. başarılar.
ya canım niye bir seferde o kadar kalabalık misafir aldın ki? ben o hataya ramazan ayında düştüm. benim de sanırım 17-18 kişi vardı. bir daha da kesinlikle o kadar kalabalık almam. parça parça gelsinler. yoksa çok yorucu oluyor.
canım mısafırım vrdı ccukta mızmızdı nete bakamadımgünaydın gülşahcım
liste için teşekkür ederim canım. 1. olmuşsun tebrik ederim
yağmurcini listeden kendi isteğiyle ayrıldı.
ebruli hayat da atak yapmış, 8 mesaj
ayyy bende sılecegmde belım kotu dınlenem lazımçok şükür rahatladım canım. bir de gerçekten evim pisti.pisliği de gitmiş oldu. duvar silmekten kurtulmuş oldum.
canın niye bir şey istemiyor?
günaydın kızlar nasılsınızzz geçmişi okuyamadım akşamda misafir vardı giremedim ve şuan harab haldeyim
gece boyunca uyumadımm şuanda da midem bulanıyo başım dönüyo bacaklarım titriyo bide üstüne cırcır oldumm ve çalışmaya çalışıyorumm:84:yemek lafını duyunca üstüne 2 defa midem bulanıyoo :84:akşam da sadece karpuz yemiştim o mu dokundu üşüttüm mü bilmiyorumm:84:izin verselerde eve gidip yatsamm
kolay gelsın canım neden eve geldınız nerde yasıyorsunuz ben kopuk kaldım konuyu anlamadımSlm kızlar bende bu sabah eve geldik,eşim vana seminere katılacak valizini hazırlamaya geldim tekrar gelirim.
rabıacımya canım niye bir seferde o kadar kalabalık misafir aldın ki? ben o hataya ramazan ayında düştüm. benim de sanırım 17-18 kişi vardı. bir daha da kesinlikle o kadar kalabalık almam. parça parça gelsinler. yoksa çok yorucu oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?