Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

s.a. arkadaşlar nasılsınız?
çok zor günler geçiriyorum. size uğrayamıyorum.
mide bulantısından ölüyorum.
ne iş ne yemek yapamıyorum.
bugün okula kua kusa gittim 2 dersi zar zor anlattım izin alıp geri
eve geldim. yarın da gitmeyeceğim.
mide bulantısını geçiren ilaç alıyorum onu da alır almaz kusuyorum.
dua edin bana

allah yardımcın olsun... zor bir dönem...

rabbim tez zamanda kurtarsın,birazz daha dayan geçer kusmaların.
biraz sıkıntını bir dönem atlattık....

inşallah ... hepimiz istediğimiz kilolara düşeriz. eşim zayıf ve bu beni dahada rahatsız ediyor. birde çocuk olursa benim ben yandım ...
yanı ............
zor durum benım esımde gobeklı ama gostermıyor

allah yardımcın olsun... zor bir dönem...
12. haftada gecer
biraz sıkıntını bir dönem atlattık....
gecmıs olsun herkeste oluyor tek sende degıl gececk sabır

bugün:
sabah
1 salatalık
1 domates
2 yumurta
2 bardak çay
Ara
Su
Öğle
yarım litre soda
Ara
Su
Akşam
2 küçük dilim meyveli pasta
Ara
Yeşil çay

Su:2 litre,Soda yarım litre
Spor:2 saat yğrüyüş

kafam karıştı bu kendi isteğine göre bi diyet sanırım ... evet çok fazla kalori yok ama sağlıksızda olmuş gibi...

kafam karıştı bu kendi isteğine göre bi diyet sanırım ... evet çok fazla kalori yok ama sağlıksızda olmuş gibi...
Canım belli bi diyet listesi değil bu ya.Bu gün az yeme isteğim vardı.Detoks gibi sıvı miktarını arttırdım.Açlığın tadına vardım valla kendimi çok iyi hissettim.Bi de alışveriş için de bol bol yürüdüm.Sağlıklı olup olmadığını bilmiyom da yarına protein ağırlıklı bişi düşünüyorum..

kızlar dukkan diyetini biraz araştırdım,hoşumada gitti ama sürekli et yemek lazımmış yapayım mı sizce,kararsız kaldım.

günaydın gülşahcım
liste için teşekkür ederim canım. 1. olmuşsun tebrik ederim
yağmurcini listeden kendi isteğiyle ayrıldı.
ebruli hayat da atak yapmış, 8 mesaj

rica ederim rabiacım nedemek

tebrik ederim canım 200 gram 200 gramdır demi önümüzdeki hafta 1 kilo verirsin inşallah

çok geçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda iyileşirsin

çok yorulmuşsundur canım hastaneye sağlıklı gitsem hastaymış gibi geri dönüyorum hep havasındanmıdır nedir

merhaba bende artık bu gruptayım neler yapmam gerekiyor acaba ... heyecan yaptım sanırım yarından sonra dahil olacağım yarışmaya ...

hoşgeldin canım:79:

gönül rahatlığıyla mideme indirdim yumurtaları kızlar daha şimdiden içtiğim su 1.5 litre olduuu

allah yardımcın olsun canım çok yorulmuşsundur

güzel menü özlemcim

geçmiş olsun canım sabah kahvaltısı olmamış

kızlar benım 4hazıranda cok onemlı sınavım var.biliyorsunu sbs.o yüzden ne zamandır ugrayamadım.4 hazırana kadar yokum.sonrasında buradayım.benı unutmayın.öpüldünüz
sınavında başarılar canım:79:

bugün kaçamaklarım oldu malesef

sabah
nestle nesfit

ara
sucuklu sandviç

öğlen
yok

ara
yok

akşam
5 tane hamsi
5 çatal kadar taze fasulye
2 dilim çavdar ekmeği
bol salata

yemekten iki saat sonrada
dondurma yedim

niye böyle yaptım bilmiyorum çok stresliyim abuk subuk rüyalar gördüm canım sıkıldı hep aç hissettim kendimi halada açım sanki hiç bişi yememişim böyle stres yapınca miğdem kazınıyor ya

gece 2 defa uyandım kabuslardan ilkinde dişlerim sapsarı olmuş üst dişlerim dökülüyor elime hep dökülüyor yerine takmaya çalışıyorum yok olmuyor sonra uyandım dolandım evde pc ye geçtim komedi dükkanını açtım o araya yine dalmışım bu seferki rüyam ondanda acayip havaya bakıyorum gümüş renginde ateş parçaları yağıyor patlamalar yangınlar nasıl bütün ailem yatakodasına gidiyoruz hepimiz yerde yatıoz başımızı tutarak dışardan çığlık sesleri geliyor meteor yağıyor diye bağırıyorlar işte orada birşey oluyor tövbe yarabbim tövbe yazamıyorum bile yanımda yabancı bir adam oda saklanıyor nasıl yazayım sözde o adam allahmış tövbe tövbe babam kalkıyor sigara yakıyor bir kızıyorum içimden babama ya allah yanımızda bu kalkmış karşısında sigara içiyor diye

ilk rüyama baktım kötü bir yakını kaybetmekmiş ikinci rüyamı çözemedim zaten saçma sapan

günaydın gülşahcım
liste için teşekkür ederim canım. 1. olmuşsun tebrik ederim
yağmurcini listeden kendi isteğiyle ayrıldı.
ebruli hayat da atak yapmış, 8 mesaj

ay evet yaa atak yapmisimda bugun tam tersi malesef.. patron gec geldi o gelmedende cikamadim..eve gec geldim..

dağıtmışsın biraz ebrucum.

malesef..

gecmis olsun canim..insallah daha iyisindir...

merhaba bende artık bu gruptayım neler yapmam gerekiyor acaba ... heyecan yaptım sanırım yarından sonra dahil olacağım yarışmaya ...

hosgeldin aramiza..ne güzel ismin..jelibonibon..

merhaba..:80:

umarim iyisinizdir,görüsmeyeli.. biliyosunuz,söylemistim bugun calistim..3 aydir evdeydim zor oldu valla sabah kalkmasi..4 te birakacaktim ama gelmedi patron o yuzden gec ciktim..
menum verip cikayim..

sabah süper bi kahvalti..3 tane krep,salata,3 tatli kasigi nutella..

saat 3 te tavuk döner salatayla ekmeksiz.. bu kadar 2 lt.su..

iyi geceler,hepinizi öpüyorum..bu sefer yarini sabirsizlikla beklemiyorum.. insallahh sabah mutlu olursunuz verdiginiz kilolardan.. (benimhic umudum yok) öpüyorum hepinizi sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…