Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hayrolsun canım. listende kaçamak var ama çok ağır olmamış.

nedir bu evlenince alınan kilolar ya bende evliiğimin ilk 7 ayında 10 kilo aldım şimdi 4ünü geri verdim ama istediğim kiloya daha çok allah hepimizin yardımcısı olsun yanii...

kızlar dukkan diyetini biraz araştırdım,hoşumada gitti ama sürekli et yemek lazımmış yapayım mı sizce,kararsız kaldım.

dukan diyeti protein diyetiyle aynı mı arkadaşlar??? eğer oysa YAPMAYIN DERİM BEN. bundan 2-3 ay önce 4 arkadaş protein diyeti yaptık. sıfır ekmek sıfır karbonhidrat sadece protein. ağzımız kokmaya başladı 1 haftada onu geçtim herkes diyeti bıraktıktan sonra verdiği kilonun üstüne çıktı. ben acayip bi rüya görüp bırakmıştım diyeti hem çok feciydi aynı gülşahın rüyaları gibi etkilenmiştim. şok rejimlerde böle şeyler oluyo malesef herşeyden yemek lasım azda olsa...

canım menün çok kötü sayılmaz sadece sucuklu tost biraz bozmuş oda öğlen zaten arada kaçamak yapmassak diyeti devam ettiremeyiz dimi
rüyalarıda kafana takma cnm bi kaç gündür baya sıkıydı diyetin o yüzden de kabus görmüş olabilirsin vücut az enerjiye isyan etmiş olabilir...

arkadaşlar bugün mesaj sayımını ben yapıyım dedim yanlışım olmuşsa affola şimdiden

neyneyse: 16
moonros: 13
jelibonibon: 11
ozlemmtekinn: 10
roseking35: 8
file76: 7
dombili85: 6
sakaleynmaster: 5
ebruli_hayat: 3
_ferdici_: 1
yasemin_s: 1
anofel20: 0:84listedemi bilmiyorum)
yağmurcini: 0:84listedemi bilmiyorum)
Sementa 33: 0:84ne çok şeyi bilmiyorum)
dryrgp: 0:84çok şükür bunu biliyorum bilgisayarı serviste)

Son düzenleme:
günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese kardeşim işe gidiyor bu saatte uyursam diye kaldır beni dedim ondan bu kadar erken kalktım

bugün yine dışarı çıkıcam büyük ihtimal akşama doğru eve gelebilirim şimdi duş alıp süslenip püslencem anca saat 7 gibi evden çıkarım. kilo bildirimimide yapayım hemen

geçen hafta : 68.300
bu hafta : 67.800

yarım kilo vermişim aslında 67.100 gramdım hafta başında araya regl falan girdi düzenli spor yapamadım sanırım ondan böyle oldu dünkü sandviç ve dondurma haricindede hiç kaçamak yapmadım sağlık olsun bunada şükür

günaydın..saat 5 ten beri ayaktayım..oğlum yine uyumadı..ama kilomu sabote edemedi..
önce menümü yazayım..gece eşim benim bilgisayarı işgal etti. diğerinide oğlum fırsat vermediği için açamadım..((
menü can..
sabah su
kahvaltı aynı
1 yumurta çeyrek dilim ekmek
az peynir..
ara yok
öğle
haşlama sebzeli tavuk göğsü
protein diyeti yaptığım için en çok tavuğu sevdiğimn için genelde menüleirm aynı oluyor..
3 kaşık yoğurt..
ara
formplus çay
akşam
1 yumurta
3 kaşık yoğurt..
spor
ev işi +dışarda orta tempoda 35 dk yürüyüş..
su 3 litre..
ve sonuç mükemmel kilom geliyor..
60.6gr..1200 gr gitmiş..
sakaleynmaster ( 61,8/60,6/1,2/1,94% )
roseking ( 68,3/67,8/0,5/0,73% )

Son düzenleme:
paşam gece mamasınıda içmedi aç bi koşu karnımızı doyuralım..
rabia bu gün cam perde genel temizlik yapıcam..fırsat bulursam giriciem liste işi için giremezsen yada işinn varsa mesaj at..kahvaltı sonrası bakıcam zaten..

GÜNAYDIN HERKESE
bu hafta hiç olmaz dediğim şeyler oldu ve nete giremedim kilo bildirimimi yapayım bu sabah
88.2 yi gördüm galiba bu sıkıntım kilo vermeme yaradı

günaydın kızlarr dün izin alıp eve gittimm çok kötü olmuştum ama şimdi iyiyim çok şükür rabbimee ve işe geldimm umarım ben geçti sanarken dahada kötü olmamm:26:

bugünkü kilom 67.2

GÜNAYDIN HERKESE
bu hafta hiç olmaz dediğim şeyler oldu ve nete giremedim kilo bildirimimi yapayım bu sabah
88.2 yi gördüm galiba bu sıkıntım kilo vermeme yaradı
günaydın..olmaz dediğin ve olna şeyler ne olaki..özel değilse paylaşırsan bu haftaki katılımsızlığın konusunda fikrimiz olablir..
günaydın kızlarr dün izin alıp eve gittimm çok kötü olmuştum ama şimdi iyiyim çok şükür rabbimee ve işe geldimm umarım ben geçti sanarken dahada kötü olmamm:26:

bugünkü kilom 67.2

günaydın geçmiş olsun..kendine dikkat et ..

** 13 .TAKIM 208. ETAP **
neyneyse ( 60,6 / / / %)
sakaleynmaster (61,8 / 60,6 / 1.2 / 1.94 %)
_ferdici_ ( 67,5 / 67,2 /0,3 / 0,44 %)
yagmurcini3 ( 87.5 /87.5 / 0.0 / 0.00 %)üye kendi isteğiyle ayrıldı
moonros ( 74.8 / / 0.0 / 0.00 %) (yeni üye)
file76 ( 82.3 /81 /1,3 / 1,60%)
roseking35 ( 68,3 /67,8 / 0,5 / 0,73 %)
ebruli_hayat ( 75,8 / / / %)
dryrgp ( 96.0 / / / %)
sementa33 ( 90,5 / / / %)
13.TAKIM TOPLAM KİLO (765,1 / / / %)

Son düzenleme:
takım hadi kalkın ya..cuma günü heyecanlı olmalıyız..hani nerde kilo bildirimler.:84:
sabah sabah 2 odanın camını sildim 4 kapı sildim..eşim uyuyor onun kalkmasını bekliyorum.yoksa işin yarısı bitmişti..makinayıda çalıştıramdım perdeler içinde bekliyor..

slm kızlar geçen haftaki kilom 75.8 di bu hafta ise 74.9
benden 900 gram gitmiş başlangıç için iyi listede bende varım dimi bu arada....

bende yapmak istiyorum ama hazır bir menü bulamadım nette kitabını alıp okumadan yapmayın en büyük hata bu olur gibi şeyler okudum netten

kızlar dukkan diyetini biraz araştırdım,hoşumada gitti ama sürekli et yemek lazımmış yapayım mı sizce,kararsız kaldım.

dukan diyetini ben uygulayacağım..hatta atak 1 gün yaptım 800 gr sırf o günde gitti.bana uyuyor çokda zevkli..normaldinde 3 gün atak önerildi ama belim araya girince yarımnkaldı..ama yinede bırakmadım..ara versemde 3 gün yerine 5 gün yaptım.orda 1300 gr verebileciğim çıktı ve sonuçbelli..dukan amcayla kalan kilocukalrı vereceğim..sıkıldım.gıdım gıdım gitmekten..bana takılın beraber yapalım..sadece et değil protein diyeti aslında.et süt yumurta peynir...kendi sitesine girip size kaç gün atak kaç gün seyir kaç günde güçlendirme yapacağını veriyor...tam uyarsanız hem hızlı hem sağlıklı kilo veriyorsunuz ..
günlük atakta 20 dk..diğerlerinde 35 dk yürüyüş yapmalısınız ..spor şart yani.ve su mutlaka en az 1.5 litre su .birde yulaf kepeği var onu henüz alamdım...

bana müsade eşimi kaldırıp işe başlıyacağım..
rabia bildirimde bulunanları ekledim..doğrumu bak bi canım..

bir herde okudum bir hafta sadece et 2ci hafta et ve sebze diyor.

günaydın herkese...
dünde bugünde 76.5 kg geliyorum. değişiklik yok .. inşallah haftaya güzel bi değişiklik olur şöyle 1-2 kiloluk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…