hayrolsun canım.bugün kaçamaklarım oldu malesef
sabah
nestle nesfit
ara
sucuklu sandviç
öğlen
yok
ara
yok
akşam
5 tane hamsi
5 çatal kadar taze fasulye
2 dilim çavdar ekmeği
bol salata
yemekten iki saat sonrada
dondurma yedim
niye böyle yaptım bilmiyorum çok stresliyim abuk subuk rüyalar gördüm canım sıkıldı hep aç hissettim kendimi halada açım sanki hiç bişi yememişim böyle stres yapınca miğdem kazınıyor ya
gece 2 defa uyandım kabuslardan ilkinde dişlerim sapsarı olmuş üst dişlerim dökülüyor elime hep dökülüyor yerine takmaya çalışıyorum yok olmuyor sonra uyandım dolandım evde pc ye geçtim komedi dükkanını açtım o araya yine dalmışım bu seferki rüyam ondanda acayip havaya bakıyorum gümüş renginde ateş parçaları yağıyor patlamalar yangınlar nasıl bütün ailem yatakodasına gidiyoruz hepimiz yerde yatıoz başımızı tutarak dışardan çığlık sesleri geliyor meteor yağıyor diye bağırıyorlar işte orada birşey oluyor tövbe yarabbim tövbe yazamıyorum bile yanımda yabancı bir adam oda saklanıyor nasıl yazayım sözde o adam allahmış tövbe tövbe babam kalkıyor sigara yakıyor bir kızıyorum içimden babama ya allah yanımızda bu kalkmış karşısında sigara içiyor diye
ilk rüyama baktım kötü bir yakını kaybetmekmiş ikinci rüyamı çözemedim zaten saçma sapan
nedir bu evlenince alınan kilolar ya bende evliiğimin ilk 7 ayında 10 kilo aldım şimdi 4ünü geri verdim ama istediğim kiloya daha çok allah hepimizin yardımcısı olsun yanii...canım hosgeldın yaklasık 20 kg vermen gerekıyor ınsaalh sen azımın ornegı olursun
ben ızmırlıyım
ank da yasıyorum evlıyım 14 aylık oglum var 26 yasındayım
evlılıgın ılk 3 ayında 10 kg aldım hamıleleıkle bırlıkte kılolar arttı benımde hedefım 55
kızlar dukkan diyetini biraz araştırdım,hoşumada gitti ama sürekli et yemek lazımmış yapayım mı sizce,kararsız kaldım.
bugün kaçamaklarım oldu malesef
sabah
nestle nesfit
ara
sucuklu sandviç
öğlen
yok
ara
yok
akşam
5 tane hamsi
5 çatal kadar taze fasulye
2 dilim çavdar ekmeği
bol salata
yemekten iki saat sonrada
dondurma yedim
niye böyle yaptım bilmiyorum çok stresliyim abuk subuk rüyalar gördüm canım sıkıldı hep aç hissettim kendimi halada açım sanki hiç bişi yememişim böyle stres yapınca miğdem kazınıyor ya
gece 2 defa uyandım kabuslardan ilkinde dişlerim sapsarı olmuş üst dişlerim dökülüyor elime hep dökülüyor yerine takmaya çalışıyorum yok olmuyor sonra uyandım dolandım evde pc ye geçtim komedi dükkanını açtım o araya yine dalmışım bu seferki rüyam ondanda acayip havaya bakıyorum gümüş renginde ateş parçaları yağıyor patlamalar yangınlar nasıl bütün ailem yatakodasına gidiyoruz hepimiz yerde yatıoz başımızı tutarak dışardan çığlık sesleri geliyor meteor yağıyor diye bağırıyorlar işte orada birşey oluyor tövbe yarabbim tövbe yazamıyorum bile yanımda yabancı bir adam oda saklanıyor nasıl yazayım sözde o adam allahmış tövbe tövbe babam kalkıyor sigara yakıyor bir kızıyorum içimden babama ya allah yanımızda bu kalkmış karşısında sigara içiyor diye
ilk rüyama baktım kötü bir yakını kaybetmekmiş ikinci rüyamı çözemedim zaten saçma sapan
günaydın..olmaz dediğin ve olna şeyler ne olaki..özel değilse paylaşırsan bu haftaki katılımsızlığın konusunda fikrimiz olablir..GÜNAYDIN HERKESE
bu hafta hiç olmaz dediğim şeyler oldu ve nete giremedim kilo bildirimimi yapayım bu sabah
88.2 yi gördüm galiba bu sıkıntım kilo vermeme yaradı
günaydın kızlarr dün izin alıp eve gittimm çok kötü olmuştum ama şimdi iyiyim çok şükür rabbimee ve işe geldimm umarım ben geçti sanarken dahada kötü olmamm:26:
bugünkü kilom 67.2
bende yapmak istiyorum ama hazır bir menü bulamadım nette kitabını alıp okumadan yapmayın en büyük hata bu olur gibi şeyler okudum netten
kızlar dukkan diyetini biraz araştırdım,hoşumada gitti ama sürekli et yemek lazımmış yapayım mı sizce,kararsız kaldım.
dukan diyetini ben uygulayacağım..hatta atak 1 gün yaptım 800 gr sırf o günde gitti.bana uyuyor çokda zevkli..normaldinde 3 gün atak önerildi ama belim araya girince yarımnkaldı..ama yinede bırakmadım..ara versemde 3 gün yerine 5 gün yaptım.orda 1300 gr verebileciğim çıktı ve sonuçbelli..dukan amcayla kalan kilocukalrı vereceğim..sıkıldım.gıdım gıdım gitmekten..bana takılın beraber yapalım..sadece et değil protein diyeti aslında.et süt yumurta peynir...kendi sitesine girip size kaç gün atak kaç gün seyir kaç günde güçlendirme yapacağını veriyor...tam uyarsanız hem hızlı hem sağlıklı kilo veriyorsunuz ..
günlük atakta 20 dk..diğerlerinde 35 dk yürüyüş yapmalısınız ..spor şart yani.ve su mutlaka en az 1.5 litre su .birde yulaf kepeği var onu henüz alamdım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?