Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar şişgo gördüm seni aşağıdasın ben daha kahvaltı yapmadım karnım açmıaç
acaba bende şyle yağsız çeyrek tostmu yesem hım bilemedim ki
İyiyim, sağol melzeyit sen nasılsın.
Melis az yiyorsun tabi, yemeklerin hep 1 kaşık, 2 kaşık. Sanada iyi akşamalar.
canım bir tavsiyem var pilavı çinliler gibi yap..yani haşlama ..pirinç lapasında olduğu gibi...biraz da yağ katarsın ve bir tutam tuz...en küçük porsiyonu seçersin ve onunla yersin..eğer bu hafta yemessen en kısa zamanda daha çoğunu yersin...
melisim kesinlikle çok sağlıklı besleniyorsun..sanırım sadece okulda olduğun zamanlar biraz cıs oluyor..akşam menün biraz fazla karışık gerçekten cokacimcoook 3 çeşite indirgeyebilirdin..olsun...yarasın bebişe süt olsun kaydirigubbakcemile3
iyisimi ben yemeyim
unutayım biraz pilavı
bu arada dosba pilavın üstüne bolca haşlanmış tavuk da koyabilirsin..bunu öğlen menünde yap ama canısı
akşam arkadaşa davetliydim...börek yapmış bir de güya ben diyetteyim diye havuç tatlısı yapmışş..bundan bi şey olmaz dedi...:1shok:
ben de meyve istedim ondan..meyveleri dilimleyip meyve salatası hazırladım güzelce..herkes benim tabağıma sulandı valla:lepi::lepi::lepi:
ya benim göbegim ve yanlarım çok fazla..onlardan bi türllü kurtulamıyorum senağlama
günaydınn canımmm
dün yediklerim
sabah kahvalı
ara kahve
öğlem salat+3 fındık büyüklüğünde köfte
ara elma
akşam salata+mantar
ara portakal
3 litre suuu:teytey:
evet inatçı sormayınnnn........evet inadı tutmuş kızdım bende ama büyük sözü dinlemiyor
evet canım ama hep buralarda ol diyorum ben de çok alıştık.
merhaba kizlar beni hic soran yok valla siz yoksa beni sevmiyormusunuzsenağlama bakin bende takimdan ayrilirim ( saka saka ) ben kazik cakacam bu takima bir yere gitmem valla taki ne zaman beni kovarlar anca o zaman giderim ya nereusa cok üzüldüm burada herkes asagi yukari kiloyu alip veriyor o gercekten takimin nesesi ya ben bugün itibariyle 6 ögün beslenmeye basldim dün cok kötü kafama agridigi icin pek birsey yememistim
bugun kahvalti yaptim yarim tost yedim 2 bardak su ictim arada 1 elma öglen cok az biber kavurmasi az yagli 2 bardak cay arada 1 elma daha yerim aksama sadece salata düsünpyorum bugün yüzmem var ama bilmiyorum gidebuilirsem ben bu aralar az giriyorum ama yinede ben unutmayin