Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydıııınnnn
hemen yediklerimi yazıyorum
1 yağsız tost
bol yeşillik domates salatalık 3 zeytin

günaydın kızlar şişgo gördüm seni aşağıdasın ben daha kahvaltı yapmadım karnım açmıaç
acaba bende şyle yağsız çeyrek tostmu yesem hım bilemedim ki

günaydın kızlar şişgo gördüm seni aşağıdasın ben daha kahvaltı yapmadım karnım açmıaç
acaba bende şyle yağsız çeyrek tostmu yesem hım bilemedim ki

günaydınn canımmm
dün yediklerim
sabah kahvalı
ara kahve
öğlem salat+3 fındık büyüklüğünde köfte
ara elma
akşam salata+mantar
ara portakal
3 litre suuu:teytey:

İyiyim, sağol melzeyit sen nasılsın.
Melis az yiyorsun tabi, yemeklerin hep 1 kaşık, 2 kaşık. Sanada iyi akşamalar.

kaydirigubbakcemile5

canım bir tavsiyem var pilavı çinliler gibi yap..yani haşlama ..pirinç lapasında olduğu gibi...biraz da yağ katarsın ve bir tutam tuz...en küçük porsiyonu seçersin ve onunla yersin..eğer bu hafta yemessen en kısa zamanda daha çoğunu yersin...
melisim kesinlikle çok sağlıklı besleniyorsun..sanırım sadece okulda olduğun zamanlar biraz cıs oluyor..akşam menün biraz fazla karışık gerçekten cokacimcoook 3 çeşite indirgeyebilirdin..olsun...yarasın bebişe süt olsun kaydirigubbakcemile3

evet dersim olunca çok kötü oluyor. Çok karışrırdım akşamı, bi sürü şey hepsinin tadına bakayım dedim, gözüm açtı. hihoyyyt

iyisimi ben yemeyim
unutayım biraz pilavı

dosbacım patborinin dediği gibi yap bence de pilavı. İngilteredeyken çinli bir arkadaşım vardı, hepsi çok zayıf biliyorsunuz bu kız da çok zayıf ve de 10 yaşında oğlu olmasına rağmen. Ben o zaman 52 kiloyum o da 45 falandır, ama ben çinde kilolular arasındayım diyordu. Her alışverişe çıktığımızda pirinç alıyordu, kilo almazmısın diyince, pilav kilo yapmaz diyordu, çünkü öyle pişiriyorlar :bbo:

bu arada dosba pilavın üstüne bolca haşlanmış tavuk da koyabilirsin..bunu öğlen menünde yap ama canısı
akşam arkadaşa davetliydim...börek yapmış bir de güya ben diyetteyim diye havuç tatlısı yapmışş..bundan bi şey olmaz dedi...:1shok:
ben de meyve istedim ondan..meyveleri dilimleyip meyve salatası hazırladım güzelce..herkes benim tabağıma sulandı valla:lepi::lepi::lepi:

iraden harika şekerim.

ya benim göbegim ve yanlarım çok fazla..onlardan bi türllü kurtulamıyorum senağlama

mekik süper olur.

günaydınn canımmm
dün yediklerim
sabah kahvalı
ara kahve
öğlem salat+3 fındık büyüklüğünde köfte
ara elma
akşam salata+mantar
ara portakal
3 litre suuu:teytey:

ayyy çok kıskandım şişgocum sen bu hafta yine zayıflayacaksın ben kalacağım.

kızlar nereus takımdan ayrılmak istediğini bildirdi, kilo vermem çok yavaş, bir verip bir alıyorum diyor. Haberiniz olsun.

evet inadı tutmuş kızdım bende ama büyük sözü dinlemiyor
evet inatçı sormayınnnn........
evet canım ama hep buralarda ol diyorum ben de çok alıştık.

ben de dedim ama kilo veremiyom dedi bende dedimki melis sana danışmadan dedimm bir iki hatfa yarışmaya katılma ama aramızda olll belki motivasyonu düşmüştürrrr demiiiiiiiiiiiiiiii:mymeka:

ben de öyle dedim şişgocum, hergün yaz dedim. ıstedeğin karar verdiğin an tekrardan alırız senin dedim.
Nereus yaklaşık 4,5 aydır burada ve sadece 1,5 kilo vermiş, ayrılmakistemesinde en büyük etken bu bence.

yaa nereus gitmesin yaa takımın neşesi o...valla üzülürüm..geçen hafta benim de aklımdan geçti..paylaşımın az olmasına üzülmüştm..benim çok kilo vermem lazım..paylaşım olmayınca ben de kaçamaklar yapıyorum..ama yine de vazgeçmem takımdan..girmek için melise az yalvarmadım kaydirigubbakcemile3

bu gün ne yedim
sabah tam tahılı 1 dilim ekmek peynir 1 yumurta 5 zeytin
ara yarım elma 2 tane altın başak
öğle patates yemeği 3 kaşık pilav 1 dilim tahıllı ekmek yoğurt ve yeşillik

ben takıma gireli 4 hafta oldu..bu 5.haftam..hesapladım 4 haftada 4 kilo vermişim..çok sevindim..keşke 5-6 kilo olsa daa memnun olurdum kaydirigubbakcemile3

merhaba kizlar beni hic soran yok valla siz yoksa beni sevmiyormusunuzsenağlama bakin bende takimdan ayrilirim ( saka saka ) ben kazik cakacam bu takima bir yere gitmem valla taki ne zaman beni kovarlar anca o zaman giderim ya nereusa cok üzüldüm burada herkes asagi yukari kiloyu alip veriyor o gercekten takimin nesesi ya ben bugün itibariyle 6 ögün beslenmeye basldim dün cok kötü kafama agridigi icin pek birsey yememistim
bugun kahvalti yaptim yarim tost yedim 2 bardak su ictim arada 1 elma öglen cok az biber kavurmasi az yagli 2 bardak cay arada 1 elma daha yerim aksama sadece salata düsünpyorum bugün yüzmem var ama bilmiyorum gidebuilirsem ben bu aralar az giriyorum ama yinede ben unutmayin

merhaba kizlar beni hic soran yok valla siz yoksa beni sevmiyormusunuzsenağlama bakin bende takimdan ayrilirim ( saka saka ) ben kazik cakacam bu takima bir yere gitmem valla taki ne zaman beni kovarlar anca o zaman giderim ya nereusa cok üzüldüm burada herkes asagi yukari kiloyu alip veriyor o gercekten takimin nesesi ya ben bugün itibariyle 6 ögün beslenmeye basldim dün cok kötü kafama agridigi icin pek birsey yememistim
bugun kahvalti yaptim yarim tost yedim 2 bardak su ictim arada 1 elma öglen cok az biber kavurmasi az yagli 2 bardak cay arada 1 elma daha yerim aksama sadece salata düsünpyorum bugün yüzmem var ama bilmiyorum gidebuilirsem ben bu aralar az giriyorum ama yinede ben unutmayin

canım unuturmuyuz seni hiççç
kız çok az yemişsinnn bu gidşleee vercen bütün kilolarıııhihoyyyt

ya ben gidiyorum siz geliyosunuz ben geliyorum siz geliyosunuz
ağaç dikmeye gittik bu hafta bizim için önemli bi hafta polis haftası arkadaşlar ama ağaç dikemedim bişey kalmamış bende sadece sulama yapabildim neyse nereusun kafası biraz karışık oyüzden kendi kendine bırakalım onu bu arada ben çok takip edemiyormuyum yenikatılanlarmı var eğer varsa yenikatılankim

Back
X