Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

vaay yükseklisans hangi alan acaba?
türk edebiyatı:97:

iyi geçmiştir inş canım senin bölümün neydi merak ettim..
bölümüm mühendislik ama yüksek lisansa farklı bir alandan başvurdum. bakalım kabul edecekler mi?

menün gayet güzel bence. asıl diyet listesinden ufak tefek sapmalar olabilir. günlük 4 dilime kadar olan ekmeği normal buluyorum ben.
tencerenin yanmasına üzüldüm yaw. eğer bulaşık makinesi deterjanın varsa tencerenin içine koy ve kaynat. hiç yanığı kalmaz.

alırlar inş canım ne mühendisliği benim eşimde mühendis. onunki makine ama senin değildir sanırım çok az kız makine okuyor çünkü...

arada duraklamalar olur canım. vücudunu şaşırtacak bir şeyler yap bence. mesela meyve çok tüketiyorsan birkaç gün meyve miktarını azalt. menülerine bakarak hareket etmek lazım. ya da her zaman çıkartma değil, bazen de ekleme yap. menünde ben hiç kuru kayısı veya kuru hurma görmedim. bunları ara öğün olarak ekle. değişiklik iyidir.

günayyyyyyydıııııııın canım senin verdigin kiloyu görünce gaza geliyorum harikasın ya tam olmak istedigim kilodasın demek ki bu kilolar gidiyor zamanla ama sabredemiyorum ya hemen gitsinler istiyorum :95:
evet, zamanla gidiyor. bak şöyle düşün, kiloyu nasıl 1 haftada almadıysan 1 haftada da veremezsin. zamanla geldi, zamanla gidecek. sen ne kadar bilinçli kilo verirsen o kadar kalıcı gider

oy oy abisine kızarmış ama ondan da vazgeçemezmiş benim bir abim yok, hiç bilmiyorum nasıl bir şey. bir kardeşim var, erkek. onunla da iyiyiz çok şükür. bir abinin olmasının güzel yönleri de vardır muhakkak:97:
bu arada iradene hayran kaldım semine. çok doğru bir yolda gidiyorsan canım

ipek61 : 23
elmaliturta: 16
neyneyse : 14
sakaleynmaster : 14
moonros : 12

ozlemmtekinn : 9
ebruli_hayat : 8
ferdici : 4:18:
roseking35 : 4
file76 : 4
sementa33 : 1:84:

kusurumuz varsa affolaa:)
eline sağlık seminecim

inşallah işlerini halledebilmişsindir canım. haftasonları genelde koşturmacalı geçiyor. bu yüzden seni anlayabiliyorum. sen zaten akşam geldiğinde yine takımı ihmal etmemişsin

neyseki iskenderden kurtuldummdürüm söliceklerdi dalga mı geçiyonuz benle dedimdöner söledik afiyetle yedik akşam da hafif bişi yerim artık
döner iskendere göre melek melek.:97:iyi sıyırmışsın canım.

tamam canımcım

alırlar inş canım ne mühendisliği benim eşimde mühendis. onunki makine ama senin değildir sanırım çok az kız makine okuyor çünkü...
benimki bilgisayar canım:126:
ama mezun olduktan sonra çalışmadım ben. evde bir iki websitesi ile falan uğraştım. mühendisliğin çalışma şartları bir erkek için bile oldukça ağır, evli ve çocuklu zor geldi. şimdi yüksek lisans ile beraber alanım biraz değişirse belki farklı bir şeyler yapabilirim. hayırlısı.

şeytan çoktan kazanmışşş

evett...

Genelde sayısalcılar edebiyat sevmezler.Ama genel kanı bu-bence güzeldir- Hayırlısı olsun inşalla yaparsın yükseklisansını ya.

Tencereye gelince deli oldum zaten.Bu gün öğle için etli bişi yapmayı planlıyodum,Soğanı attım odaya geldim hemen olmaz diiye.Kepçe de içindeydi.Sapı plastik.:S unuttum ya onları mutfakta.sonra bi gittim duman duman mutfak.Kepçem içine düşçüş plastik erimiş soğanla bi bütün olmuşlar bi garip bişi olmuşlar.Yapış yapış siyah suyun altına koydum.O sırada gelip bakıylar zaten.Hiç çaktırmıyom ama nası çaktırmıyacan duman dumana her yer. O tencereden adam olmaz.Ben diyete devam ama.olmadı arkadaşlardan tava alırım.Hallolur bi şekilde

evet cnm zaten anladığım kadarıyla yaşında çok yok galiba daha.. bende iş mağduruyum biliyosun:) ama daha gencim daha bulurum ne biliyim kpss yi kazanırım v.s. kendimi avutuyorum. inş senin de istediğin gibi olur... bu arada senin bu forumda baya kilo verdiğini farkettiğimden beri geçmişteki yazılarını okuyorum bugüne kadar neler yapmışsın nasıl vermişsin... yardımcı olucağını düşünüyorum..

seyyahım, tebrik ederim canım. allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin. aklıma hep geliyorsun ve acaba hamile kalabildin mi diye çok merak ediyordum. uğrayıp, bizlere bu güzel haberi vermen çok iyi oldu canım.
dosbacım da ayrıldı.
plastik veda etmeden ayrıldı.
burcunun da iş değişikliği oldu canım.
arada fırsat bulabildiğinde bekliyoruz:97:

laptop şarjı 100 lira civarında oluyor canım. modeline göre daha pahalı da olabilir. inşallah yakın bir zamanda halledebilirsin.
mesaj sayımı listesini birazdan güncellerim canım. sen merak etme.

aynen dediğin gibi döner söledimmveee
hararete devammmmmişyerinde su kalmadı
ay deli kız gülmekten koptum

menüde bir sorun yok. sütlaç erken saatlerde yenmiş. yakılmıştır. gayet güzel bence.

86 kilo başladım 64 kilo oldum her 5 kilo verişimde sözde iskender yiyecekstim ama zayıflama arsızı oldum. verdikçe veresim geliyor o yüzden yiyemiyrummmm
aynen yesem vicdan azabı oluyor ya, kendime verdiğim ödülü de yiyememek nasıl bir şeyse:44:

bu filiz akının sözünü çerçeveletip bir yere asmak lazım.
o zaman gülşahın mesaj sayımını sen yapıyorsun canım. istersen pazar değil de pazartesiyi say. haftasonu foruma pek girilmeyebiliyor çünkü. özellikle pazar günü çoğunlukla eşler evdedir. bence pazarı mazur görelim.:97:

gayett güzel bence, maşallah
aygülün ekmekler de gözünden kaçmamış

derya, misafir sezonu mu açıldı
bu gün kentparkta rossman görünce aklıma sen geldin:)
Allah yardımcın olsun canım

menüsünden asla taviz vermez

mesaj sayım kaç bilemiyorum..
sorun değil canım

hepinize iyi geceler....bu arada dukan amcanın kitabını aldım bugün geldi..
hayırlı olsunnn:87:
okudukça bizimle de paylaş canım.

geçmiş olsun cnm ya ocak olayı tehlikeli baya.. sen söyleyince aklıma geldi bende 2 kez evi yakma tehlikesi geçirdim evlendiğimde
ilkinde yemeğin altını kısmışım yavaş yavaş ısınsın diye sonra altını kapatmadan tencereyi masaya getirmişim. yemekten sonra eşimde tencereyi alıp aynı ocağın üzerine koymuş... evden de çıkıp yürüyüşe gitmedik mi erken dönmeseydik ev yandıydı kesin...
bi kerede yemek yaparken ocağa bişiy damlamış peçeteyle siliyim dedim peçete alev aldı bi atmışım havaya peçeteyi perdenin yarım karış yanından yana yana yere düştüüüüü
ayyyilk zamanlar mutfakta çok komiktim yaaa ama trajikomik

tamam canım o zaman pazartesi salı ve çarşamba bende. aygül gelirse çarşambayı ona veririm...

evet ya.Vuu senin hikayen baya tehlikeli canım ya.Ama Komik de aynı zamanda.Arada oluyo böyle bi an unutuyon bişi oluyo.Gidiyo aklından.O peçete iyi bulaşmamış perdeye Allahııım

tamam canım o zaman pazartesi salı ve çarşamba bende. aygül gelirse çarşambayı ona veririm...
Kızlar ben sayabilirim salı akşamı olsun çarşamba olsun sorun yok.

hımmm, yazmak en doğru karar tabiiki.
ancakk sana bir ceza vermemiz şart oldu. hem getirdin listeleri güzel güzel ortaya koydun. sonra arkadaşları da heveslendirdin ama en zayıf halka sen çıktın olmaz ki bak aygül de özlem de ellerinden geleni yapıyorlar ortak listenize uymak için.
şimdi o yediklerine bir sünger çekiyorsun. yeşil çayını içiyorsun ve uyuyorsun. yarın senden protein ağırlıklı bir beslenme istiyorum. benim perşembe günü yaptığım gibi bir şey yap ama o gün benimki çok azdı. sen mesela ton balığı ekleyebilirsin veya tavuk göğüs olur. ekmek yok, meyve yok, kuruyemiş yok. tamam mı? senin cezan da bu.

canım ben hep sevmişimdir edebiyatı. beni rahatlatan dersler arasındaydı. ama lisansımı edebiyattan yapmak isteyecek kadar değil. ben böyle disiplinler arası dedikleri anlayışı seviyorum. bir yanın sözel olacak, başka bir yanın sayısal. dil olacak vs. yani böyle tek bir bakış açısı değil de çoklu bir şeyler olmalı diye düşünüyorum. ama türkiyede genelde edebiyatçıysan edebiyat yüksek lisansı yapman gerekiyor gibi algılanıyor. bence bir edebiyatçı da isterse gidip matematikten master yapabilmeli. tamamen kabiliyete bakılmalı. bakalım bende neye bakacaklar:97:
içinde plastik falan eridiyse zor zaten. idare edersin canım. zaten az kalmadı mı?

28 yaşındayım. yaşa takılma bence. illa 18 yaşında olmamız gerekmiyor hayal edebilmek için. ben evlendim, yurt dışına gittim. iş durumu öyle kaldı. geldim, çocuk oldu. öyle de kaldı. e şimdi de ben soğudum. olabilir diye düşünmek lazım. bir şeyler istemek için hiçbir zaman geç değil. hayat düz bir çizgi gibi gitmiyor ki. fırsatlar bizim geç dediğimiz yaşta da gelebilir. önemli olan değerlendirmek bence canım. içini ferah tut. kpss'ye yoğunlaş. sen elinden geleni yap, inşallah hakkında hayırlı olan olur.
geçmiş mesajlarıma mı bakıyorsun? valla o zamanlar iradem şimdikinden iyiydi. yardımcı olur inşallah.

bu arada ipek maşallah ya.Ne kilo vermişsin öyle. İradenin sırrını merak ediyorum ve nası oldu da başladın hikayeni vs.Çok merak ediyorum ya.

aynı zamanda Kaptanım siz de anlatıyorsunuz arada ama gerçekten hikayenizi şöyle uzun uzun okumak isterdim.

evet ya.Vuu senin hikayen baya tehlikeli canım ya.Ama Komik de aynı zamanda.Arada oluyo böyle bi an unutuyon bişi oluyo.Gidiyo aklından.O peçete iyi bulaşmamış perdeye Allahııım

aynen 3. cü olmaz inş... bi kerede evden çıkmışım ütünün fişini çekip çekmediğimi hatırlamıyorum.. eve de çok uzaktaydım.babamı aradım onda yedek anahtar var bi bakarmısın dedim. babamla bizim ev yarım saat yürüyerek.. babamda bişiy olmaz senin ütü emniyetli soğur ellemeyince dedi..( kendisi aldığı için öz. biliyo) sonra eve giderken bi bakmış bizim evin yönünde 2 tane itfaiye aracı gidiyo koşa koşa bize gitmiş yazık ve ben fişi çekmişim

ya ben bakamıyorum Kaptanımın mesajlarına.Yakın zamandaki mesajlarını anca görebiliyorum.
Canım ya süpersin.İyi bari.Geçmiş olsun.Daha olmaz inş.

rabiacım bu yazdıklarını bilgisayarıma kaydetip ara ara okumam lasım...çünkü bazen umudumu kaybediyorum. ilaç gibi geldi sözlerin saol:81:

kızlar laptopun şarjı her an bitebilir.. şarj kayınvalidemin uyuduğu odada.. bugün bizde kaldı da.. eğer biterse şimdiden iyi geceler demiş olayım.... ama bitene kadar burdayım:)

geçmiş olsun canım, Allah korumuş.
ben de çocuk olduğunda çok trajikomik bir şeye dönüştüm
çocuğa ilk gıda vermeye başlıyoruz. ben bir parça havucu cezveye koydum, giya haşlanacak. sonra odaya geldim, çocukla ilgilendim vs. havuç yanmış yanmış kokusu apartmanı almış. babam, kokuyu alıp merak ettiğinden bizim eve uğruyor da öyle farkediyorum. yani hadi havucu unuttun normal de yanık kokusunu nasıl almadım hala anlayabilmiş değilim.

tamamdır

aynı zamanda Kaptanım siz de anlatıyorsunuz arada ama gerçekten hikayenizi şöyle uzun uzun okumak isterdim.
benim de uzun uzun bir yazasım var. haftaiçi vakit bulursam başlıycam. burdaki başarı hikayelerine eklemeyi istiyorum canım.

sen de zengin bir olay arşivi var gibi canım babanı da heyecanlandırmışsın

ya ben bakamıyorum Kaptanımın mesajlarına.Yakın zamandaki mesajlarını anca görebiliyorum.
muhtemelen geçmiş sayfalara giderek bakıyordur aygül bence.

rabiacım bu yazdıklarını bilgisayarıma kaydetip ara ara okumam lasım...çünkü bazen umudumu kaybediyorum. ilaç gibi geldi sözlerin saol:81:
rica ederim canım içten söylüyorum. ne kadar moralin yüksek olursa, Allahın izniyle, o kadar iyi şeyler sana rastgelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…