Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım bence bi süre tartılma.. aynı şekilde devam ettiğin sürece inmemesi imkansız...
:

öyle yapicam tartılmıycam cumaya kadar en azından moralim bozulmaz

yaa kızlarrr öğlen menümde iskender yicem gibi gözüküyoooonapıp yapıp patronu ikna etmem lazımmm iskender tereyağlı sosluuuu ekmekliiiine sipariş versek bilmiyorum kiii

hahahahah valla bende istedigim kiloya ulaşssam ilk işim ödül olarak ya iskender ya pizza yemek olacakk

yavaslamistir belki ama sen moralini bozma.. yaa nickin beni tahrik ediyo. aklima geliyo yemek istiyom..

sonunda bu yüzden gruptan kovulcam sanırım

tamam ortimseni dinlicem pasta yok yada 1 catal.. ama sarma yicem,bananee :84: az yemeye caliscam..aksam menu bildirimi yaparken sayisini yazarim.. (icime seytan girdi yine)

birkaç tane sarmadan birşey olmaz ama pasta yeme canımm :94::94:

kızlar bugunkü en hafif ve az menü benimki olacak sanırım çünkü 2 gün önce kanal tedavisi yaptırdıgım dişim agrıyor yemek istesemde yiyemiyorum

Son düzenleme:
canım tabiiki benimde paylaşımlarım az oluyor bazenşaka biryana 2 haftadır kilo verememek baya canımı sıktı benim.napsam kafamı hangi taşlara vursam.morelman çöküntü içindeyim.şu misafirler yaktı beni.dün piknikte gittiğimiz yer floryaydı.incecik kızlar çekmişler şortları,takmışlar kulaklıkları koşuyorlar sahilde bir imrendim bir imrendimmmeşime dedim bundan sonra enazından hafta sonları gidiyoruz oraya.yürüyüş yapcaz,yoruluncada oturur bir kafede kahve falan içeriz.tamam dedi ama dur bakalım
yaa kızlarrr öğlen menümde iskender yicem gibi gözüküyoooonapıp yapıp patronu ikna etmem lazımmm iskender tereyağlı sosluuuu ekmekliiiine sipariş versek bilmiyorum kiii

sadece döner söyle canım yanında salatayla kilo yapmaz bence:)

arkadaşlar bu arada dün menü bildiriminde bulunamadım.çünkü ne yediğimi pek hatırlayamıyorum.sabah 8 den akşam 7 ye kadar piknikteydik.kaçta yedim öğlen ne zamandı sabah nezamandı nevrim döndü yani.kaptanım söyleyimde unutmadan...

merhaba 13. takımın güzelleri. neyneysemm , ferdici, sakaleynmaster canlarım nasılsınız? ve yeni katılan arkadaşlar. listenize baktım liste baya bi değişmiş. rabiacım azmıne bırkez daha hayran kaldım 59 lara inmişşin. hedefini de geçmişşin maşallah kızlar size
ben de allatkı cetvelimden anlayacağınız üzere hamişim :) 56 ile hamiş kaldım sizden ayrıldıktan sonra 1 kilo almışım nasıl oldu anlamadım şuan mie bulantılarıyla boğuştuğumdan pek bişey yıyemıyorum. dosbamı göremedim.plastık yok burcux falan da yok daha birsürü kişi yok. ama olsun böylede çok iyi gidiyorsunuz emınım. beni unutmayın fırsat buldukça gelirim. sağlıklı günler size kızlar hepinizi öpüyorummmm

nasılsınız kızlar aksilikler peşimi bırakmıyor bu ara sabah pcmi açtım açılmıyor dedim çöktü herhalde sonradan dikkatimi çekti laptopun şarjının ışığı yanmıyor başka prizdede denedim ama olmuyor şarjım bozulmuş yandı herhalde şimdi komşudan yazıyorum kardeşimi aradım gelirken laptopa şarj al diye oda param yok abla ama bakarım ucuzsa alırım dedi 90 tl nette baktım bayağıda pahalıymış:26: bugün alabilirse alcak alamazsa 1-2 gün içinde halledebilirim sanırım pazar ve pazartesi mesaj sayımı bende benim yerime biriniz yapabilirmi acaba yer değiştirsek olurmu rica etsem yinede kesin değil belki akşama alır size haber vermezsem biriniz üstlenebilirse çok sevinirim.

merhaba canım,bende yeni sayılırım 1 ay oldu katılalı bu bir ayda bile değişenler yeni gelenler oldu.valla takipte zorlanıyorumama amacımız aynı.herzaman bekleriz paylaşımlara ihtiyacımız var tabiiki:)

bak negatif düşünürsen negatif olursun çekim gücüüü işte pozitif düşün pozitif şeyler olsun hani herşey üstüste geliyo diyoruz ya zincirlemeee onuda biz çekiyoz yaa o yüzdennn sennn iradelisin ortimmm anlaştık mı iradesizimin yerini ben iradeliyim alıyorr işlerrr raya giriyorrr inşallahhh
hadi ben cikemm..cok isim var öptüm hepinizi.. ortim senide cok öpüyom.. iyi hafta sonlari arada bi girer göz atarim..
tşk ettim guzum bende öptüm
kızlar bugunkü en hafif ve az menü benimki olacak sanırım çünkü 2 gün önce kanal tedavisi yaptırdıgım dişim agrıyor yemek istesemde yiyemiyorum
çok geçmişş olsun canım yaa

canım kilo verememeyi takma kafaya bende elma diyetindn sonra pes ediyodum az kalsın metabolizma falan iflas etmişti yeni yeni topluyorum kendimi o yüzden yavaş yavaşşş moraL bozma canım benimm

aynen dediğin gibi döner söledimmveee
hararete devammmmmişyerinde su kalmadı

oyoyyy seyyahım gelmiş hoşgelmişş iyiyiz biz canım şükür sende iyisin inşş evet rabişin azmii takdire şayannn maşallahh yaa darısı bizlerinde başına ...hamişşş ablamızzz
1kiloyla kurtulduysan şimdilik iyi gibi ama bakalım 9ay sonunda kaç olcak toplmmallah analı babalı büyütsün mü dnir ne denir bilemedim ki şimdii:92:arada bi uğra ablacım çok çok öptümm seni

harikaaaa süper irade gösterisi

yemezsin canım
kizlar bugunn kuzeimin dogum gunu yaprak sarcam.. kacamak yapabilirmiyim yani izgara köfte olcak sarma bol salata pastada incecik bi dilim olsa.. aksam yemegi bu tabi..
:18:yarin bozmucam söz... :92:
az ye canım.Zorlama iradeni de çok yemeyeyim diyerek.Sonra markette çikolata reyonuna saldırırken bulursun kendini.

Kızlar öğle yemeğimi de sabahki gibi yedim.
beyaz peynir
1 domates
ama 1 ince dilim ekmek değil 3 ince dilim ekmek

öfffffff bende uyuz oluyorum ya herkes başlamış kısa kısa etekler giymeye :84::84:

gecmis olsun canim..

tşk ederim canımm umarım geçer yoksa alıp kerpeteni ben sökücem dişimi sonunda

kızlarr benim de menüm şöyle

sabah sirkeli su + peynir + salatalık + 2 dilim ekmek
Ara : 1 adet light sütlaç (dayanamadim gene Allahtan light yani :78:
Öğlen : 1 kase Cacık 2 kaşık pilav
Akşam : Ekmesiz 1 porsiyon Balık

bu kadaaaaaarr bir de meyve yerim akşama meyva fazla yiyemedim bu hafta

86 kilo başladım 64 kilo oldum her 5 kilo verişimde sözde iskender yiyecekstim ama zayıflama arsızı oldum. verdikçe veresim geliyor o yüzden yiyemiyrummmm

haklısın canım pazartesi gidebilirm doktora spor da yaptığım için iyileşemedim tetikliyor terleyince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…