ahh ahhh kendimi nasıl tuttuğumu sorma ortim yaa dedim bu saatte yersen bi haftalık diyet boşa gitcek at çöpe 1dklık ağız tadı için 1haftamı yakamam dedim gündüz olsa hadi neysedegece geceeee ne zor şartlarda diyet yapıyorum görüyonuz mu
evet canım abi olması güzel ama herşeye karıştı mı çileden çıkarıyoo
kizlar bugunn kuzeimin dogum gunu yaprak sarcam.. kacamak yapabilirmiyimyani izgara köfte olcak sarma bol salata pastada incecik bi dilim olsa.. aksam yemegi bu tabi..
:18:yarin bozmucam söz...:92:
neyseki iskenderden kurtuldummdürüm söliceklerdi dalga mı geçiyonuz benle dedim döner söledik afiyetle yedik akşam da hafif bişi yerim artık
ya iste o an karar vermekte bisi.. benim gözum karariyo o an.yemicem diyom..gözum hep gidiyo sonra diyomkii aklimda duracagina midemde dursunsonra agzima atmamla bi rahatliyom bi rahatliyom anlatamam..
bugun de ben kendimle yine savasicam ama bliyom malup ayrilcam..icimdeki seytan yine kazanacak..
tamam ortimseni dinlicem pasta yok yada 1 catal.. ama sarma yicem,bananee :84: az yemeye caliscam..aksam menu bildirimi yaparken sayisini yazarim..(icime seytan girdi yine )
canım filiz akının bi sözü var kalorili yiyecekler için... 30 saniye ağzımda, 2 saat midemde, ömür boyu kalçamda... ben hep bu sözü düşünüyorum kalorili ve zararlı bişiyler yerken...ya iste o an karar vermekte bisi.. benim gözum karariyo o an.yemicem diyom..gözum hep gidiyo sonra diyomkii aklimda duracagina midemde dursunsonra agzima atmamla bi rahatliyom bi rahatliyom anlatamam..
bugun de ben kendimle yine savasicam ama bliyom malup ayrilcam..icimdeki seytan yine kazanacak..
nasılsınız kızlar aksilikler peşimi bırakmıyor bu ara sabah pcmi açtım açılmıyor dedim çöktü herhalde sonradan dikkatimi çekti laptopun şarjının ışığı yanmıyor başka prizdede denedim ama olmuyor şarjım bozulmuş yandı herhalde şimdi komşudan yazıyorum kardeşimi aradım gelirken laptopa şarj al diye oda param yok abla ama bakarım ucuzsa alırım dedi 90 tl nette baktım bayağıda pahalıymış:26: bugün alabilirse alcak alamazsa 1-2 gün içinde halledebilirim sanırım pazar ve pazartesi mesaj sayımı bende benim yerime biriniz yapabilirmi acaba yer değiştirsek olurmu rica etsem yinede kesin değil belki akşama alır size haber vermezsem biriniz üstlenebilirse çok sevinirim.
allah yardımcın olsun iradeni bol versin
ben demiştim..yeme canım yaaa hele akşam hiç yeme. bir arkadaş kimdi hatırlayamadım demişti ya gece yeyince yağa dönüşüyor diye. ama yemeyince yağ yakılıyor diye benim kulağıma küpe oldu
86 kilo başladım 64 kilo oldum her 5 kilo verişimde sözde iskender yiyecekstim ama zayıflama arsızı oldum. verdikçe veresim geliyor o yüzden yiyemiyrummmm
iyi sütlaç pilav aynı güne denk gelmiş..su kaç litre?kızlarr benim de menüm şöyle
sabah sirkeli su + peynir + salatalık + 2 dilim ekmek
Ara : 1 adet light sütlaç (dayanamadim gene Allahtan light yani:78:
Öğlen : 1 kase Cacık 2 kaşık pilav
Akşam : Ekmesiz 1 porsiyon Balık
bu kadaaaaaarr bir de meyve yerim akşama meyva fazla yiyemedim bu hafta
ekmekte çok kalori var..Kızlar öğle yemeğimi de sabahki gibi yedim.
beyaz peynir
1 domates
ama 1 ince dilim ekmek değil 3 ince dilim ekmek
nasılsınız kızlar aksilikler peşimi bırakmıyor bu ara sabah pcmi açtım açılmıyor dedim çöktü herhalde sonradan dikkatimi çekti laptopun şarjının ışığı yanmıyor başka prizdede denedim ama olmuyor şarjım bozulmuş yandı herhalde şimdi komşudan yazıyorum kardeşimi aradım gelirken laptopa şarj al diye oda param yok abla ama bakarım ucuzsa alırım dedi 90 tl nette baktım bayağıda pahalıymış:26: bugün alabilirse alcak alamazsa 1-2 gün içinde halledebilirim sanırım pazar ve pazartesi mesaj sayımı bende benim yerime biriniz yapabilirmi acaba yer değiştirsek olurmu rica etsem yinede kesin değil belki akşama alır size haber vermezsem biriniz üstlenebilirse çok sevinirim.
canım benim hayırlı olsun rabbim kucağınada almayı nasip etsinmerhaba 13. takımın güzelleri. neyneysemm , ferdici, sakaleynmaster canlarım nasılsınız? ve yeni katılan arkadaşlar. listenize baktım liste baya bi değişmiş. rabiacım azmıne bırkez daha hayran kaldım 59 lara inmişşin. hedefini de geçmişşin maşallah kızlar size
ben de allatkı cetvelimden anlayacağınız üzere hamişim :) 56 ile hamiş kaldım sizden ayrıldıktan sonra 1 kilo almışım nasıl oldu anlamadımşuan mie bulantılarıyla boğuştuğumdan pek bişey yıyemıyorum. dosbamı göremedim.plastık yok burcux falan da yok daha birsürü kişi yok. ama olsun böylede çok iyi gidiyorsunuz emınım. beni unutmayın fırsat buldukça gelirim. sağlıklı günler size kızlar hepinizi öpüyorummmm
bence çok güzel bir menü olmuş,suyunuda iyi içtiysen ohh ohhhkızlarr benim de menüm şöyle
sabah sirkeli su + peynir + salatalık + 2 dilim ekmek
Ara : 1 adet light sütlaç (dayanamadim gene Allahtan light yani:78:
Öğlen : 1 kase Cacık 2 kaşık pilav
Akşam : Ekmesiz 1 porsiyon Balık
bu kadaaaaaarr bir de meyve yerim akşama meyva fazla yiyemedim bu hafta
allahımmmm yaaaa,bana ilham verdin kız86 kilo başladım 64 kilo oldum her 5 kilo verişimde sözde iskender yiyecekstim ama zayıflama arsızı oldum. verdikçe veresim geliyor o yüzden yiyemiyrummmm
ben bu söze bayıldım yaaa dur bunu güzelce yazıp duvarıma asayım bencanım filiz akının bi sözü var kalorili yiyecekler için... 30 saniye ağzımda, 2 saat midemde, ömür boyu kalçamda... ben hep bu sözü düşünüyorum kalorili ve zararlı bişiyler yerken...
ortim ben sayarım benim 7-8 hazirandı yani salı çarşamba... yetişirsen benimkileride sen yaparsın... yetişemessen onlarıda yaparım sorun değil... yalnızca sen çabuk dön özletme
iyi akşamlar..bugün sabahtan gözümü açtım misafir ağırlamaya başaldım..inanırmısınız daha dünkü yorgunluğum bitmemişti ve yeni misafirlerimi yolayıp oturabildim..gecede uyumaıdm duşa girdim çoraplar bacağıma oturmuş resmen şişmiş..bu hafta ne olucak bakalım..çok yorgunum uyuymam gerek tabi tosun paşa uyursaaaaaaaaaaaaa..
evet.Ekmeğin tadını aldım zor bıraktım.Karbonhidrat yaa.Gıcık işte yedikçe yiyesin geliyo.kızlar benim bugünkü menüm şöyle:
sabah
1 yumurta omlet
1 domates
1 biber
2 dlm peynir
3 zeytin
1 dlm mısır ekm.
öğlen
mısır ekm. peynirli tost
soda
akşam
tavuk şinitsel
3 kaşık bulgur pilavı
ayran
bir ikide meyve yemeği düşünüyorum.
ebru ve aygülcüm akşam dışarda olduğum için sebze yemeği bulamadım malesef evde oldukça rejime devam ediyorum... gerçi aygülde bugün 3 dilim ekmek yemiş kahvaltıda
acayip kalori yakmışındıriyi akşamlar..bugün sabahtan gözümü açtım misafir ağırlamaya başaldım..inanırmısınız daha dünkü yorgunluğum bitmemişti ve yeni misafirlerimi yolayıp oturabildim..gecede uyumaıdm duşa girdim çoraplar bacağıma oturmuş resmen şişmiş..bu hafta ne olucak bakalım..çok yorgunum uyuymam gerek tabi tosun paşa uyursaaaaaaaaaaaaa..
iyi bakalım oku neler demiş dukan amca.Türkiyeye döneyim ben de bakacam ona.Diyet anlamında değil de daha bilimsel bilgiler akla yatan şeyler vardır diye tahmin ediyorum.hepinize iyi geceler....bu arada dukan amcanın kitabını aldım bugün geldi..
vaay yükseklisansiyi geceler kızlar:79:
gündüz yüksek lisans sınavına gittim. sonra da gezdik biraz. akşam da annemler vardı, yani ancak gelebildim
sizler neler yaptınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?