Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bu arada uyandırmma pahasına şarjımı aldım pek bilgisayardan anlamaz ama anladıysa bizi gelin gece gece napıyo diye düşünüyodur

günaydın kızlaaar.1 bardak soda içtim az önce.2 bardak süt içmek istiyorum kahvlatı için.

2 bardak süt fazla olmaz mııııı canım ya yani sadece sütle mi geçiştirceksin kahvaltıyı o zaman çok acıkırsın sanki :26:

çok sevindim cnm ya inş darısı bize olsun. ben hep bunun hayaliyle yanıp tutuşuyorum 'ne kadar çok zayıflamışsın ' sözününün hayaliyle

bu arada herkese günaydınlarrrrr....
yukarıda yazdıklarıma hiç yakışmayyan bi kahvaltı yaptım... kaçamak dedim yaparken ama baya uzağa kaçtı galiba bal kaymak antep kaju çikolata ve kahvaltılıklar birbirine girdi günün geri kalanında proteinle beslenmeyi düşünüyorum bakalım inş.
herkese güzel pazarlar olsun tekrar

Son düzenleme:

baya iyi bir kahvaltı olmuş afiyet olsun canımm bol bol spor yap bence bugun

sorma yaaaa naptım bennnnn
yeni yeni dank ediyooo
kendime çok kızdım:95: 2 haftaya yakındır bozmamıştım oysa

canım irade zamanla kazanılan bir şey zamanla laışıcaksın. iradeli olmak zorunda olduğuma inandırdım kendimi yapacak bişey yok.zayıflama yolunda çekilen her çile kutsaldır

ben hiç anlamam mesaj saymaktan nasıl sayacam o kadar kişinin mesajını :26:

selam kızlarrrrrrrrrrrrrr nasılsınız bakalım ihmal ettim burayı ve sizleri kusura bakmayın ne olur. haftasonları benim kabus dolu günlerimdir. yoğun geçiyor malsef. bu günde oğlumun yıl sonu gözterisi için provası vardı okula gittim günü orada yarıladık. yeme düzenim alt üst. listem yok. abarttığımı düşünmüyorum ama yinede kendimce bir düzenim vardı onu biraz yapamadım. yarında yoğun geçecek. okuma bayramı var okulda ve açık büfe kokteyl olacak. banaa pasta yapmak düştü. bakalım yarın pasta yapıcam. inşallah yemem salı gününden itibaren yine güzel bir şekilde aranızda olucam. ama yarında olurum ama kesik kesik idare edin beni güzel hatunlar

bu arada bir arkadaşım kilo verme öykümü merak etmiş en kısa zamanda uzunca anlatıcam size

taksim cihangir canımmm sen ?
bende çekmeköyde oturuyorum canım:)
86 kilo başladım 64 kilo oldum her 5 kilo verişimde sözde iskender yiyecekstim ama zayıflama arsızı oldum. verdikçe veresim geliyor o yüzden yiyemiyrummmm
oy oyyyyyy
iyi geceler kızlar:79:
gündüz yüksek lisans sınavına gittim. sonra da gezdik biraz. akşam da annemler vardı, yani ancak gelebildim
sizler neler yaptınız?

rabişimmm inşş güzel sonuçlar alırsınnn

04.06.2011 tarihli mesaj sayımı

ozlemmtekinn : 17
moonros : 15
neyneyse : 14
ipek61 : 11
elmalıturta : 11
ebruli_hayat : 10
sakaleynmaster : 10
ferdici : 10
roseking35 : 4
sementa33 : 4
file76 : 1

Son düzenleme:
kızlarrr bugün neler yaptım neler yaa kahvaltı öncesi 15 dk leslie yaptımyetmez ama baya ısındırıyo ya
8de kalktım
kahvaltı 2 dilim ekmek domates peynir zeytin 1 bardak çay
kahvaltıdan sonra oturma takımı gelcek diye evi temizlemeye bi başladıkkk bütün evi 2 defa süpürdümmm 1:30 a kadarrr sonra misafir geldi mangal yaptık
tabi onlardan önce ben 3 dilim karpuzla yarım dilim ekmek yedim
mangalda 3 kanat 2 biber 1bardak yedigünn(içmemeliydim ama) 2dilim ekmek yedim
sonra 1 bardak çay içtim üstüne voleybol oynadık bide halı yıkadıkk

biraz öncede 3 dilim karpuz daha yedim akşama acıkırsam pul biberli yoğurt yerim şimdilik bu kadarrr fıstıklarımm

sorma yaaaa naptım bennnnn
yeni yeni dank ediyooo
kendime çok kızdım:95: 2 haftaya yakındır bozmamıştım oysa

üzülme canım arada zaten ödüllendirmek lazım kendimizi diyetisyenlerde söylüyor bunu yarın telafi edersin.

bu düşüşü kabul edememmmmmmmmmmm ahahaha

hahah evet canım ya alıştık senin yüksek sayıdaki mesajlarına bence de salı gününden sonra iyi telafi edersin bu günlerii

ekmegi biraz fazla kacirmissin sankii canıııım :26: ama onun dışında güzel bir menü bence ayy ızgara kanat olsada yesek

benim de bugün kü menüm şöyle :

sabah : sirkeli su 2 diim ekmek +az menemen + peynir + salatalık
Ara : 1 bardak yarım yağlı sütlü nescafe
Öğlen : 1 tane biber dolması + 1 kase yogurt
Akşam : 1 avuç leblebi 1 kutu zero (şu zerodan vazgeçmem lazım artıııık)

spor olarak da 2 saat bisiklet + 20 dk yürüyüş + sopa çevirdim

Son düzenleme:
canım irade zamanla kazanılan bir şey zamanla laışıcaksın. iradeli olmak zorunda olduğuma inandırdım kendimi yapacak bişey yok.zayıflama yolunda çekilen her çile kutsaldır

evet bir de şöyle bir söz var elde edilemeyecek erkek verilemeyecek kilo yoktur!!

Son düzenleme:
canım bana uyar fakat ben şunu anlamadım mesela 15 haziranı sayıp ayın 16sında yazacağım dimi?yani 16 sınıda sayıp 17 sinde yayınlamış olcam sanırım

ya ben daha fazla msj yazmıştım yaw:97:

bak şimdi bu yazcam 3.msjbugünkü menüm:

sabah:1 kase nesfit,sütlü tabiki:)

araeribiyotik yoğurt 1 tane

öğlen 1 domates,2 kendi yaptığım şöyle cevizden biraz daha büyük boyutta poğaça

ara:2 top dondurma ve ne yazıkki çikolata sos bolca

akşam :2 kaşık pilav biraz salata ve arkasına sade soda.

bukadarcık

evet bir de şöyle bir söz var elde edilemeyecek erkek verilemeyecek kilo yoktur!!

bakın erkekleri kesinlikle hürremin takdiğiyle elde edebilirsiniz.yani taktik şu mağdurum çok mağdurum mağdurum yapacağınız şey çok basit erkek kendisi yüzünden sizin mağdur duruma düştüğünü görürse bunu ortadan kaldırmaya çalışır ve sana daha çok bağlanır.belki beni yanlış anlayacaksınız ama biraz acındırma takdiği yapacaksınız kızlar,ama aşkından ölüyorum falan gibi acındırma değil yani sen sanki süt dökmüş kedisin diğer bütün kızlar cadı imajı yaratmanız lazım.bilmem anlattabildimmi?

hahahaha yani saman altından su yürütmemiz lazım evet dedigin gibi hürrem en büyük örnegimizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…