bu arada uyandırmma pahasına şarjımı aldım pek bilgisayardan anlamaz ama anladıysa bizi gelin gece gece napıyo diye düşünüyodur
günaydın kızlaaar.1 bardak soda içtim az önce.2 bardak süt içmek istiyorum kahvlatı için.
iki gündür gelen tüm misafirlerim ne kadar zayıflamışsın ne kadar incelmişsin dedi..iki gündür çok motive oldum..hatta dün o kalabalıkta hiç kaçamaksız yedim.. yine o yorgunluğa 6 da son yemeğimi yedim.. karnım ilk defa guruldadı çok aktif biğr günden az yemek yiynce açlığı hissetim..ama dedim bu senin kilo vermene dalalet yeme bir şey yat uyu derya..
bu arada herkese günaydınlarrrrr....
yukarıda yazdıklarıma hiç yakışmayyan bi kahvaltı yaptım... kaçamak dedim yaparken ama baya uzağa kaçtı galibabal kaymak antep kaju çikolata ve kahvaltılıklar birbirine girdi günün geri kalanında proteinle beslenmeyi düşünüyorum bakalım inş.
herkese güzel pazarlar olsun tekrar
ipekçim hepimize bol versin de senin iradeniin çok iyi olduğu acayip yansıyo banada anlat şu iradenin sırrını biraz... ben şimdi bburda ekip çalışması olduğu için biraz dayanıyorum ama yalnız olsam hiçççç iradem yokkkkksen yalnızda baya kilo vermişsin :81: irade süper
*********güncelleme**********
günlük mesaj sayımı görevini aşağıdaki gibi paylaştırıyorum. herkes 2 gün yapacak. böylelikle bir görev paylaşımı da sağlamış oluruz:97: 1 haftalık olarak vermedim çünkü önce bir deneme yapalım istedim. temelde nasıl yaptığımızı hepimiz biliyoruz ama yine de hatırlatayım. bugün salı günü ve ben dünkü mesajları sayıyorum. dün yazılan ilk günaydın mesajından başlayarak, ertesi günkü ilk günaydın mesajına kadar sayıyorum. aşağıda belirttiğim tarihlerde işi olanlar ortisiyle veya başka bir arkadaşıyla değiş tokuş yapabilirler.
3 haziran - 4 haziran : ferdici
6 haziran - 7 haziran : ozlemmtekinn
8 haziran - 9 haziran : moonros
10 haziran - 11 haziran : roseking
13 haziran - 14 haziran : sakaleynmaster
15 haziran - 16 haziran : sementa33
17 haziran - 18 haziran : ipek61
listemiz aşağıdaki gibidir
ebruli_hayat 13
moonros 11
elmaliturta 11
ipek61 11
ferdici 10
sakaleynmaster 10
ozlemmtekinn 9
neyneyse 6
roseking35 4
sementa33 4
file76 1
bende çekmeköyde oturuyorum canım:)taksim cihangir canımmm sen ?
oy oyyyyyy86 kilo başladım 64 kilo oldum her 5 kilo verişimde sözde iskender yiyecekstim ama zayıflama arsızı oldum. verdikçe veresim geliyor o yüzden yiyemiyrummmm
iyi geceler kızlar:79:
gündüz yüksek lisans sınavına gittim. sonra da gezdik biraz. akşam da annemler vardı, yani ancak gelebildim
sizler neler yaptınız?
sorma yaaaa naptım bennnnn
yeni yeni dank ediyooo
kendime çok kızdım:95: 2 haftaya yakındır bozmamıştım oysa
bu düşüşü kabul edememmmmmmmmmmm ahahaha
kızlarrr bugün neler yaptım neler yaa kahvaltı öncesi 15 dk leslie yaptımyetmez ama baya ısındırıyo ya
8de kalktım
kahvaltı 2 dilim ekmek domates peynir zeytin 1 bardak çay
kahvaltıdan sonra oturma takımı gelcek diye evi temizlemeye bi başladıkkk bütün evi 2 defa süpürdümmm 1:30 a kadarrr sonra misafir geldi mangal yaptık
tabi onlardan önce ben 3 dilim karpuzla yarım dilim ekmek yedim
mangalda 3 kanat 2 biber 1bardak yedigünn(içmemeliydim ama) 2dilim ekmek yedim
sonra 1 bardak çay içtim üstüne voleybol oynadık bide halı yıkadıkk
biraz öncede 3 dilim karpuz daha yedim akşama acıkırsam pul biberli yoğurt yerim şimdilik bu kadarrr fıstıklarımm
canım irade zamanla kazanılan bir şey zamanla laışıcaksın. iradeli olmak zorunda olduğuma inandırdım kendimi yapacak bişey yok.zayıflama yolunda çekilen her çile kutsaldır
canım bana uyar fakat ben şunu anlamadım mesela 15 haziranı sayıp ayın 16sında yazacağım dimi?yani 16 sınıda sayıp 17 sinde yayınlamış olcam sanırım*********güncelleme**********
günlük mesaj sayımı görevini aşağıdaki gibi paylaştırıyorum. herkes 2 gün yapacak. böylelikle bir görev paylaşımı da sağlamış oluruz:97: 1 haftalık olarak vermedim çünkü önce bir deneme yapalım istedim. temelde nasıl yaptığımızı hepimiz biliyoruz ama yine de hatırlatayım. bugün salı günü ve ben dünkü mesajları sayıyorum. dün yazılan ilk günaydın mesajından başlayarak, ertesi günkü ilk günaydın mesajına kadar sayıyorum. aşağıda belirttiğim tarihlerde işi olanlar ortisiyle veya başka bir arkadaşıyla değiş tokuş yapabilirler.
3 haziran - 4 haziran : ferdici
6 haziran - 7 haziran : ozlemmtekinn
8 haziran - 9 haziran : moonros
10 haziran - 11 haziran : roseking
13 haziran - 14 haziran : sakaleynmaster
15 haziran - 16 haziran : sementa33
17 haziran - 18 haziran : ipek61
listemiz aşağıdaki gibidir
ebruli_hayat 13
moonros 11
elmaliturta 11
ipek61 11
ferdici 10
sakaleynmaster 10
ozlemmtekinn 9
neyneyse 6
roseking35 4
sementa33 4
file76 1
evet bir de şöyle bir söz var elde edilemeyecek erkek verilemeyecek kilo yoktur!!
bakın erkekleri kesinlikle hürremin takdiğiyle elde edebilirsiniz.yani taktik şu mağdurum çok mağdurum mağdurumyapacağınız şey çok basit erkek kendisi yüzünden sizin mağdur duruma düştüğünü görürse bunu ortadan kaldırmaya çalışır ve sana daha çok bağlanır.belki beni yanlış anlayacaksınız ama biraz acındırma takdiği yapacaksınız kızlar,ama aşkından ölüyorum falan gibi acındırma değil yani sen sanki süt dökmüş kedisin diğer bütün kızlar cadı imajı yaratmanız lazım. bilmem anlattabildimmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?