Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ne güzel bunlar benim için hayal gibi

sen bir spor yap da sonra bakarız kalan boşluk nasıl dolacak

önemli olan tabii ki paylaşım. böyle ufak bir kural koyduk ki herkes minimum da olsa katılsın. yoksa benim senle ilgili bir sıkıntım yok. şu anda takım aktif çok şükür.:13:

önemli olan bence de gönüllerin bir olması canım. bir şey sormktan çekinmeye gerek yok zaten. hatta dediğim gibi hoşunuza gitmeyen uygulamalar olduğunda bunları yazın, paylaşın. düzeltmeye çalışalım, veya yeni çözümler bulalım. hepimiz burda güzel bir ortam yakalamaya çalışıyoruz

bende dombiliyi soracaktım izinlimi?
izinliydi en son. tatile gideceğini söylemişti ama çok oldu yaw. bu kadar uzun olacağını söylememişti. bakalım belki bir gün gelir:97:

kaçamak yapılmış ama yakılması için de elinden geleni yapmışsın.:81:

üzüldüm canım, Allah yardımcısı olsun.

bunu açıklamaktan bi hal oldun yaw

kızlar misafirlerim şimdi gitti onlarla hiçbişiy yemedim yalnız şimdi bi kaseye yakın kiraz yedim yaaa çok kalorilimidirki kiraz.. dayanamadım meyve diye galiba çok mu yanlış olmuş sizce....
yok şeker, kiraza ben de bayılırım ve yerim bulursam
kiraz bol liflidir. mesela üzüm yemek yerine kiraz yemeyi tercih edin.

acaba niye yediysen

derya bu aralar nerde hareket orda bereket modunda tavan yaptın canım
çocukların cicileri hayırlı olsun. senin de eşofmanın

rabia lisans işi için üzüldüm ..hakkında hayırlısı..
burcuxx uğramış kaçırdım..((
üzülme yaw, ben unuttum bile
burcu'nun sana selamı vardı

Allahım bir insan bu kadar mı istikrarlı olur

az kaldı 60'lara canım:87:

tabi canım hiç yapmamaktan iyidir hareket olmuş oldu leslie değilde çenesi yoruyor
ay kesinlikle

annemin bir lafı var kiraz dermişki beni yiyeni çöpüme çeviririm(sapına) dutta dermişki beni yiyeni köküme çeviririm. kiraz zayıflatır canım benim bildiğim
ya ne sözler varmış, ben ilk defa duyuyorumsüper:81:

detoks gibi olmuş canım. ben de meyveyle doyarım. hatta yaz meyveleri ile günümü geçirebilirim.

ay çok güldüm
ya hala da bir şişem yok, yuh bana
diyetten geçişi başaramadım zaten bir türlü. tüyoya gerçekten ihtiyacım var. yarın protein ağırlıklı beslenmeyi düşünüyorum inşallah.
su normalde çok içen biriyim ama bazen ihmal ediyorum.

gülşah leslie çensi çok ben sesini kapatıp sevdiğim müziği başka yerden ayarlayıp açıyorum..
aynen ben de öyle yapıyordum.

eline sağlık canım
ebru hiç uğramamış, inşallah kötü bir durum yoktur.

canım, doktoru ihmal etmekle iyi yapmıyorsun
bir de tartın hep aynı yerde dursun. evde gezdirme. arka arkaya sık sık tartıya çıkma, kafayı yiyor
bir de tartının düz bir zeminde olmasına dikkat et.

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn......iyi değilim yorgunum ağrı eksici içtim şimdede burda takılıyorum..
ve akşama misafirm varrrrrrrrrrrrr..mecbur dün biryere elimi sürmedim ev toplanıp temizlenecek..
hayırdır canım ya dünün yorgunluğu hastalık olarak mı çıktı?
misafir de gelecekmiş, Allah kolaylık versin.

ben o leslie yi nasıl indirdiysem sesi yok bende müzzikle yapıyorum.en iyisi öyleymiş demek
emin ol en iyisi öyle

günaydın herkese.
ben bu gün bomba gibiyim.
süpper:81:

bir an üzülmüştüm, netin gidiyor mu diye ama aşağıda konunun tatlıya bağlandığını okudum:81:

ben 29 haziran günü Rize'ye ayak basacam. Tüm derslerimden geçtim çok mutluyum kaptan.
ay ne güzel canım. Allah hayırlısıyla ailene kavuşmanı nasip eder inşallah.
tüm derslerinden de geçmişsin, tebrik ederim canım

kızlar ya ben bi acayip oldum google açmışım selam kızlar yazıyorum naptı bu forum beni böyle yaw

hayırlısı

oh oh sınavlar bitti, gezmeler başladı
ama en gezebileceğin zamandasın. bol bol gez canım. öğrencilik yılları gibisi yok.

Evet memleketim de rize,üniye de orda devam edecem hayırlısıyla.eğer dağlar doğa yeşillik seviorsan rizeye bayılırsınız gerçekten.Gelin tavsiye ederim.Muhlama yedirip yollarım diycem ama diyet ufff
hangi üniversitedesin tr'de canım?

bol gezmeli bir menü, daha nolsun?

valla katılıyorum. misafirlikleri açık büfe stili yapalım

Ayy çok teşekkürler acayip süper moral oldu açıkcası :) vericem yaa kafaya koydum olmuyor böyle. Vallahi gelinin eteğini düzeltirken zor eğilip kalkıyorum ... giderler gidcekler ve gelmicekler inşallah
giderler canım

ay valla iç geçirdim, maşallah canım ne güzel bir sırsat olmuş öğrenci değişim programı:97:

bende ada da okudum o kadar keyifliydi ki son senem de 2. dönem hiç eve gelmemiştim hatta yazın da gelmiyordum tam sezonuydu zaten oranın en sonunda temmuz ayında annem aradı beni 9 aydır eve gelmedin hemen yarın eve gelmezsen bir daha seni eve almam diye yapar da almaz biliyorum ertesi gün nasıl toplanıp döndüm geri ben de bilmiyorum öğrencilik çok başka yaa

Son düzenleme:
selam fıstıklarrr napıyonuz bakayımmm spor yapan bacılarımı tbr ediyorum diyerekten darısı başımıza diyorum
rabişşşşşş tartı için yazdıklarımı okudun mu gülüm ya nolcak derya her zamanki yerde tartıl dedi ama annem oranın altındaki halıyı almış ayarı bozmuş dün akşam ablamda tartıldı fazla gösteriyo dedi 55çıktı hem evli hem çocuklu hem 55 gösteriyoo aman yarabbiiiiiiiiinapcam bu tartıyıııı ben:44:

bu arada beni gören herkes ne güzel kilo verdin diyo bitaneside hergün eriyon yeter artık dediiiama kilo aynı heralde spor beni sıkılaştırıyo aylık ölçümde belli olcak bakalımmayyy gaza geldim ya

doktoru ihmal etmiyom da dedim adet bitsin kan seviyesi normale dönsün sonra randevu alam baktım randevular dolmuşşşşbu hafta bidaha denicem bakalımmm

Teşekkür ederim rabia AblaTürkiyede memleketimde okuyorumRize ünv.'de.Bu öğrenci değişim programı belki de yaşadığım en iyi tecrübelerden biri.Gezme konusunda belki öğrencilik bitince daha rahat gezerim diye düşünüyorum ama öyle değil galiba Dediklerinize bakılırsa.Sizler daha tecrübelisiniz.Mezun olunca falan şöyle bi gezi falan olmadı mı hiç? ben öyle bişiler planlıyodum.

evet yaa.Harika bi yıldı benim için.Geçen babamla konuşuyordum internette derslerin bittiyse gel kızım dedi.Yok ya gelmem dedim.Hem bilet geç dedim.Erkene alırız falan dedi.Yok dedim gelmiyom İyi alıştın unuttun bizi diyo o da.

günaydın ORTİMMMMMMMMMM bende seni düşünüyordum..nasılsın..?

Çok hastayım canımm doktora gittim. kan eksikliği çıktı vücut düşmüş durumda. aynı zamanda kızımda aynı ateşli feci şekilde hasta. Doktor bir yığın ilça verdi. öksürük devam ediyor. Bronşiti ayakta geçirmişim ben haberim yokmuş doktor şaşırdı sen nasıl dolaştın bu halde dedi :)))) e napalım anne olunca bize dinlenmek yasak. bende durum böle bu haftam güme gitti çok üzgünüm gerçekten inşallah toparlanmak istiyorum artık

malsef ortak kullanımların böyle sorunları oluyor. şimdi ne yapacaksın ?

fena değili

sen spor yapınca benim de yüzüm gülüyor hadi bakalım, bu hafta derece alıcaz inşallah:97:
inşallah..

canım benim mezun olduktan sonra en iyi gezim balayı oldu daha da olmadı bekliyoruz bakalım:97:

6 lı rakamları vermek çok zor canım gram gram gidiyor sakın paniğe kapılma. 86 kilodan şuan ki kiloma nasıl ulaştığımı hiç anlamadım ama şuan gerçekten sinir ediyor. ben şuan görüntü olarak ta kilo olarakta iyi durumdayım. yazaı bu şekilde atlatsam öpüp başıma koyacam. ama verirsem süper olu tabi. yaz ayları sıcaklar bende ödem yapıyor ama kışın süper kilo veriyorum ben. yazın malsef zor yanii her bünye farklı tabii inşallah kurttuluruz

bu arada leslie mi yaptım arkasından mekik bacak hareketleri falanda ekledim... bi sütlü nescafeyi hakettim:89:
sonrada temizlik yapıcam kararımı verdim halı filan sileyim akşamada yorgun ama mutlu bi şekilde muhteşem yüzyılı izlerim napıyım artık çocuksuz bi ev hanımı olarak başka atraksiyon bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…